سلام چرا من 10/1 هستم....سلام رفقا
10/1 کسی نیس؟
سلام... دقیقا الان به لیسانس چه درجه ای میدن و رشته حسابداری محل کارش رو کجا میندازن؟ و راست میگن بعد از آمورشی لباسای وظیفه دارای سرباز نیروهوایی شده سبز خیارشوری؟سلام بچه ها . خوبين؟ منم ١/٨ اعزامى خضرايى هستم البته با يه فرق كوچيك با شما كه من ١٤ ماه خد!مت هستم و اعزامى ١/٦/٩٢ بودم و از نيرو زمينى اومدم نيرو هوايى هركسى سوالى چيزى درباره اموزشى تا يگان داره اگه قابل بدونيد در خدمتم . موقق باشيد
رفیق. اگر شما معاف از رزم باشی استوار کم./ باقیش سلیقه ای ستوان سوم و استوار یمک میدن. البته اگر این دوسالی که ما تمام کردیم تغییری نکرده باشهسلام
سلام... دقیقا الان به لیسانس چه درجه ای میدن و رشته حسابداری محل کارش رو کجا میندازن؟ و راست میگن بعد از آمورشی لباسای وظیفه دارای سرباز نیروهوایی شده سبز خیارشوری؟
لباس ها چی ؟ محل خدمت با توجه رشته حسابداری؟رفیق. اگر شما معاف از رزم باشی استوار کم./ باقیش سلیقه ای ستوان سوم و استوار یمک میدن. البته اگر این دوسالی که ما تمام کردیم تغییری نکرده باشه
الان دقيقا بخواى حساب كنى ليسانسى هايى كه بدون دوره كد مستقيم به يگان ميرن گروهبان يك و كسايى هم كه دوره كد ميرن بعدش ميرن يگان با توجه به نمرشون ستوان سوم ميشن ولى الان اين يه چيز قطعى نيست چون بسته به جايى كه هستى و نيازشون بهت ميگن چه درجه اى بزنى. بله لباس نيروى هوايى براى درجه دارا خيارشورى هست دقيقا مثه لباس سربازاى نيروانتظامى و اينكه جاهايى هم هست توى يگان كه با توجه به نيازشون لباس فصل ميپوشى يعنى همون كت و شلوار نظامىسلام
سلام... دقیقا الان به لیسانس چه درجه ای میدن و رشته حسابداری محل کارش رو کجا میندازن؟ و راست میگن بعد از آمورشی لباسای وظیفه دارای سرباز نیروهوایی شده سبز خیارشوری؟
ممنون از جوابتون.. فقط یه سوال دیگه، داشتن شرایط خاص مثل پدر نظامی نیروهوایی توی داشتن درجه سربازی تاثیر میزاره؟الان دقيقا بخواى حساب كنى ليسانسى هايى كه بدون دوره كد مستقيم به يگان ميرن گروهبان يك و كسايى هم كه دوره كد ميرن بعدش ميرن يگان با توجه به نمرشون ستوان سوم ميشن ولى الان اين يه چيز قطعى نيست چون بسته به جايى كه هستى و نيازشون بهت ميگن چه درجه اى بزنى. بله لباس نيروى هوايى براى درجه دارا خيارشورى هست دقيقا مثه لباس سربازاى نيروانتظامى و اينكه جاهايى هم هست توى يگان كه با توجه به نيازشون لباس فصل ميپوشى يعنى همون كت و شلوار نظامى
میتونی محل خدمتت رو انتخاب کنیممنون از جوابتون.. فقط یه سوال دیگه، داشتن شرایط خاص مثل پدر نظامی نیروهوایی توی داشتن درجه سربازی تاثیر میزاره؟
خواهش ميكنم وظيفمه.شرايط خاص اصن تاثيرى توى درجه نداره و اينكه شما توى خدمت اصن معاف از رزم نشو چون به ضرر شما تموم ميشه.شما فقط پدرت الان ميتونه با برگه سبزت جاى خدمتتو عوض كنه البته اگه ١/٨ باشيد كه فعلا ديگه نميشه تا توى اموزشى اقدام بكنن اما پدر شما چون نظاميه يه سهميه تغيير جا داره و اگه استفاده نكرده باشه ميتونه شما رو يه جاى خوب امريه كنه . در كل الان بحث درجه فقط مختص به پادگان و يگان و نيازشونه. بازم سوال داشتين حتما درخدمتمممنون از جوابتون.. فقط یه سوال دیگه، داشتن شرایط خاص مثل پدر نظامی نیروهوایی توی داشتن درجه سربازی تاثیر میزاره؟
ممنون ... نه اعزامم 10/1 هستش...ب
خواهش ميكنم وظيفمه.شرايط خاص اصن تاثيرى توى درجه نداره و اينكه شما توى خدمت اصن معاف از رزم نشو چون به ضرر شما تموم ميشه.شما فقط پدرت الان ميتونه با برگه سبزت جاى خدمتتو عوض كنه البته اگه ١/٨ باشيد كه فعلا ديگه نميشه تا توى اموزشى اقدام بكنن اما پدر شما چون نظاميه يه سهميه تغيير جا داره و اگه استفاده نكرده باشه ميتونه شما رو يه جاى خوب امريه كنه . در كل الان بحث درجه فقط مختص به پادگان و يگان و نيازشونه. بازم سوال داشتين حتما درخدمتم
بله ميشه ولى اول بايدآموزشو رو شما بگذرونى و توى گزينش پادگانى كه شما چه اموزشى و چه يگان هستى اعلام كنى كه ميخواى استخدام بشى و بازهم اين مراحلش يه ذره طول ميكشه كه اونا بسته به اعلام نياز رشته اى كه نياز دارن شما رو استخدام ميكنن ولى يه آشنا اگه شما داشته باشى عالى ميشهممنون ... نه اعزامم 10/1 هستش...
راستی اگه بخوام در پایان خدمت همونجا بمونم و استخدام بشم و رسمی بشم باید چیکار کنم؟ آیا این کار میشه و شدنیه و اصلا امکانش هست؟
ما همه 1/8 تیمهه هه عجب گيری افتاديما، هنوز لباس های افسريم دارم رنگ آبی خوشمل بود! دوباره بايد لباس بديم اندازه کنن با اين حساب! شنبه 1/8 کيا ميآن غرب تهران :general107:
10/1 نبود ؟!!!ما همه 1/8 تیم
خواستی بیا گروه تلگرام پیش بچه ها
https://webogram.ru/#/im?p=g151697755
یا اد کن ببرمت 9384696907
بیا تو گروه شاید پیدا شد بد نمیگذره10/1 نبود ؟!!!