• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

cortez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام رفقا
10/1 کسی نیس؟

filba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام بچه ها . خوبين؟ منم ١/٨ اعزامى خضرايى هستم البته با يه فرق كوچيك با شما كه من ١٤ ماه خدمت هستم و اعزامى ١/٦/٩٢ بودم و از نيرو زمينى اومدم نيرو هوايى هركسى سوالى چيزى درباره اموزشى تا يگان داره اگه قابل بدونيد در خدمتم . موقق باشيد

bonbast

Registered User
لایک‌ها
9
هماهنگ کنیم یه جا جمع شیم قبل 8 باهم بریم

ali2772

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
سلام بچه ها . خوبين؟ منم ١/٨ اعزامى خضرايى هستم البته با يه فرق كوچيك با شما كه من ١٤ ماه خد!مت هستم و اعزامى ١/٦/٩٢ بودم و از نيرو زمينى اومدم نيرو هوايى هركسى سوالى چيزى درباره اموزشى تا يگان داره اگه قابل بدونيد در خدمتم . موقق باشيد
سلام... دقیقا الان به لیسانس چه درجه ای میدن و رشته حسابداری محل کارش رو کجا میندازن؟ و راست میگن بعد از آمورشی لباسای وظیفه دارای سرباز نیروهوایی شده سبز خیارشوری؟

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
سلام

سلام... دقیقا الان به لیسانس چه درجه ای میدن و رشته حسابداری محل کارش رو کجا میندازن؟ و راست میگن بعد از آمورشی لباسای وظیفه دارای سرباز نیروهوایی شده سبز خیارشوری؟
رفیق. اگر شما معاف از رزم باشی استوار کم./ باقیش سلیقه ای ستوان سوم و استوار یمک میدن. البته اگر این دوسالی که ما تمام کردیم تغییری نکرده باشه

ali2772

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
رفیق. اگر شما معاف از رزم باشی استوار کم./ باقیش سلیقه ای ستوان سوم و استوار یمک میدن. البته اگر این دوسالی که ما تمام کردیم تغییری نکرده باشه
لباس ها چی ؟ محل خدمت با توجه رشته حسابداری؟

S.Beikverdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم اعزامی ۱/۸ ام
ی گروه درست کردم برا آشنایی و اخبار و....
ی پیام بهم بدید عضوتون کنم
۰۹۱۲۴۹۰۸۵۳۰

filba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام

الان دقيقا بخواى حساب كنى ليسانسى هايى كه بدون دوره كد مستقيم به يگان ميرن گروهبان يك و كسايى هم كه دوره كد ميرن بعدش ميرن يگان با توجه به نمرشون ستوان سوم ميشن ولى الان اين يه چيز قطعى نيست چون بسته به جايى كه هستى و نيازشون بهت ميگن چه درجه اى بزنى. بله لباس نيروى هوايى براى درجه دارا خيارشورى هست دقيقا مثه لباس سربازاى نيروانتظامى و اينكه جاهايى هم هست توى يگان كه با توجه به نيازشون لباس فصل ميپوشى يعنى همون كت و شلوار نظامى

ali2772

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان دقيقا بخواى حساب كنى ليسانسى هايى كه بدون دوره كد مستقيم به يگان ميرن گروهبان يك و كسايى هم كه دوره كد ميرن بعدش ميرن يگان با توجه به نمرشون ستوان سوم ميشن ولى الان اين يه چيز قطعى نيست چون بسته به جايى كه هستى و نيازشون بهت ميگن چه درجه اى بزنى. بله لباس نيروى هوايى براى درجه دارا خيارشورى هست دقيقا مثه لباس سربازاى نيروانتظامى و اينكه جاهايى هم هست توى يگان كه با توجه به نيازشون لباس فصل ميپوشى يعنى همون كت و شلوار نظامى
ممنون از جوابتون.. فقط یه سوال دیگه، داشتن شرایط خاص مثل پدر نظامی نیروهوایی توی داشتن درجه سربازی تاثیر میزاره؟

amin2016

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

filba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ب
ممنون از جوابتون.. فقط یه سوال دیگه، داشتن شرایط خاص مثل پدر نظامی نیروهوایی توی داشتن درجه سربازی تاثیر میزاره؟
خواهش ميكنم وظيفمه.شرايط خاص اصن تاثيرى توى درجه نداره و اينكه شما توى خدمت اصن معاف از رزم نشو چون به ضرر شما تموم ميشه.شما فقط پدرت الان ميتونه با برگه سبزت جاى خدمتتو عوض كنه البته اگه ١/٨ باشيد كه فعلا ديگه نميشه تا توى اموزشى اقدام بكنن اما پدر شما چون نظاميه يه سهميه تغيير جا داره و اگه استفاده نكرده باشه ميتونه شما رو يه جاى خوب امريه كنه . در كل الان بحث درجه فقط مختص به پادگان و يگان و نيازشونه. بازم سوال داشتين حتما درخدمتم

ali2772

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ب

خواهش ميكنم وظيفمه.شرايط خاص اصن تاثيرى توى درجه نداره و اينكه شما توى خدمت اصن معاف از رزم نشو چون به ضرر شما تموم ميشه.شما فقط پدرت الان ميتونه با برگه سبزت جاى خدمتتو عوض كنه البته اگه ١/٨ باشيد كه فعلا ديگه نميشه تا توى اموزشى اقدام بكنن اما پدر شما چون نظاميه يه سهميه تغيير جا داره و اگه استفاده نكرده باشه ميتونه شما رو يه جاى خوب امريه كنه . در كل الان بحث درجه فقط مختص به پادگان و يگان و نيازشونه. بازم سوال داشتين حتما درخدمتم
ممنون ... نه اعزامم 10/1 هستش...
راستی اگه بخوام در پایان خدمت همونجا بمونم و استخدام بشم و رسمی بشم باید چیکار کنم؟ آیا این کار میشه و شدنیه و اصلا امکانش هست؟

Last edited:

filba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون ... نه اعزامم 10/1 هستش...
راستی اگه بخوام در پایان خدمت همونجا بمونم و استخدام بشم و رسمی بشم باید چیکار کنم؟ آیا این کار میشه و شدنیه و اصلا امکانش هست؟
بله ميشه ولى اول بايدآموزشو رو شما بگذرونى و توى گزينش پادگانى كه شما چه اموزشى و چه يگان هستى اعلام كنى كه ميخواى استخدام بشى و بازهم اين مراحلش يه ذره طول ميكشه كه اونا بسته به اعلام نياز رشته اى كه نياز دارن شما رو استخدام ميكنن ولى يه آشنا اگه شما داشته باشى عالى ميشه

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
هه هه عجب گيری افتاديما، هنوز لباس های افسريم دارم رنگ آبی خوشمل بود! دوباره بايد لباس بديم اندازه کنن با اين حساب! o_O شنبه 1/8 کيا ميآن غرب تهران :general107:

amin2016

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ali2772

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه های 8/1 خواشا اگه وسط آموزشی یا اولش موقع تحویل لباس ها اومدین مرخصی توی این بخش براما که 10/1 اعزمی هستیم تعریف کنید تا ببینیم چی میگذره توی این پادگان آموزشی... با جزییات بگین تا ما هم خبر دار بشیم و باید چیکار کنیم..؟!

hmdrza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي
اول تشكر ويژه بابت اين همه اطلاعات خوب در مورد پادگان خضرايي
منم ١ آبان هستم ، الان ساعت ١:٢٥اول آبان هست ;)
ان شاء الله دوره ي خوبي باشه و بيشتر آشنا بشيم.
صبح مي بينمتون.

بالا