سلام دیروز صبح یعنی صبح 3 شنبه جواب محل اعزام اومده برو تو سایت vazifeh.police.ir نگاه کنچوابای محل آموزش 95/10/1 کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟ مردیم از استرس:general208:
برا من جلوی محل آموزش چند تا نقطه گذاشته آخه . اینطوری: ..........سلام دیروز صبح یعنی صبح 3 شنبه جواب محل اعزام اومده برو تو سایت vazifeh.police.ir نگاه کن
من افتادم خضرایی
امروز با دوستم رفتیم پلیس +10 و هم خودمون از سایت نگاه کردیم، گفتن هنوز جواب محل آموزش نیومده ( توی سایت **** وظیفه هم دیدیم) اونوقت شما چطور میگی جوابا اومده؟؟؟؟هیچکس نیفتاده خضرایی؟ اعزام 1/10؟
پلیس +۱۰ منم رفتم گفتن یک هفته مونده به اعزام وارد سیستمشون میشه. دوشنبه شب سایت **** وظیفه واسه من قفل شده بود. صبح ۳شنبه نگاه کردم زده بود خضراییامروز با دوستم رفتیم پلیس +10 و هم خودمون از سایت نگاه کردیم، گفتن هنوز جواب محل آموزش نیومده ( توی سایت **** وظیفه هم دیدیم) اونوقت شما چطور میگی جوابا اومده؟؟؟؟
نه ... جلوتر از ما هم چن نفر بودن برا اونم هم نیومده بود... رفتیم **** وظیفه هم گفت نیومدهپلیس +۱۰ منم رفتم گفتن یک هفته مونده به اعزام وارد سیستمشون میشه. دوشنبه شب سایت **** وظیفه واسه من قفل شده بود. صبح ۳شنبه نگاه کردم زده بود خضرایی
شاید به ترتیب حروف الفبا یا مثلا محل اعزام و ... کم کم اعلام میکنن. زیاد نگران نباش داداش. ایشا... شما هم میای خضرایی میبینمتنه ... جلوتر از ما هم چن نفر بودن برا اونم هم نیومده بود... رفتیم **** وظیفه هم گفت نیومده
ممنون داداش.. ایشالا... خودم خیلی میخوام بیام خضرایی... میگن بهشته...شاید به ترتیب حروف الفبا یا مثلا محل اعزام و ... کم کم اعلام میکنن. زیاد نگران نباش داداش. ایشا... شما هم میای خضرایی میبینمت
سلام منم خضرایی افتادم برای ، البته من کرمانشاه هستمهیچکس نیفتاده خضرایی؟ اعزام 1/10؟
داداش بالاخره منم افتادم خضرایی...خخخشاید به ترتیب حروف الفبا یا مثلا محل اعزام و ... کم کم اعلام میکنن. زیاد نگران نباش داداش. ایشا... شما هم میای خضرایی میبینمت
سلام خوش اومدی.. خدا کنه این دوره ی خوبی باشه.....سلام منم افتادم شهید خضرایی 10/1 از شیراز
خوش اومدیسلام
منم افتادم شهید خضرایی
از همدان
هیچکس نیفتاده خضرایی؟ اعزام 1/10؟
سلام.. خوش اومدی... کجای تهران؟!سلام،من 95/10/1 افتادم خضرایی از تهران