میخواستم بزنم شماره هیچکیو نداشتم اینوایت کنممنم افتادم خضرایی گروه تلگرام بزنیم با هم آشنا شیم تا قبل اعزام تا بقیه هم میان مثل اعزامی های قبل
میخواستم بزنم شماره هیچکیو نداشتم اینوایت کنممنم افتادم خضرایی گروه تلگرام بزنیم با هم آشنا شیم تا قبل اعزام تا بقیه هم میان مثل اعزامی های قبل
دوستان بیاین این گروه تلگرام آشنا شیم با هم دیگه . اینم لینکشسلام.. خوش اومدی... کجای تهران؟!
بیا این با این لینک وارد شینمیخواستم بزنم شماره هیچکیو نداشتم اینوایت کنم
مگه حوله و... هم باید همرامون ببریم؟؟!سلام
میگم من ۱۹ همین ماه یعنی بهمن اعزام
مدرک هم فوق دیپلمه، ولی دارم با دیپلما میرم
دلیلشم نمیدونم
حالا بگذریم
اقا ما وسیله مسیله برا آموزشی چی بخریم و ببریم که اونجا به مشکل بر نخوریم و اینکه من یسری لوازم مثه حوله و دمپایی رو چه رنگی بگیرم آبی نفتی یا سبز خیارشوری
خواهشن کامل توضیح بدید.
دمتون گرم
مگه حوله و... هم باید همرامون ببریم؟؟!
سلامسلام
میگم من ۱۹ همین ماه یعنی بهمن اعزام
مدرک هم فوق دیپلمه، ولی دارم با دیپلما میرم
دلیلشم نمیدونم
حالا بگذریم
اقا ما وسیله مسیله برا آموزشی چی بخریم و ببریم که اونجا به مشکل بر نخوریم و اینکه من یسری لوازم مثه حوله و دمپایی رو چه رنگی بگیرم آبی نفتی یا سبز خیارشوری
خواهشن کامل توضیح بدید.
دمتون گرم
دمت گرم، لطف کردیسلام
شما ک 19 بهمن اعزامی شاید از لحاظ تاریخ با دیپلم و یا پایینتر یکی باشید اما یک جا نیستید
محض اطلاعتون تمامی افراد دیپلم یا پایین تر در پایگاه های نیرو هوایی آموزش میبینن و نه در خضرایی
هنوز تصمیم گیری راجب شما فوق دیپلم ها نشده که به چه صورت ازتون استفاده کنن و از لحاظ کاری مثل لیسانس یا بالاتر بستگی به شانستون داره.
فقط از لحاظ درجه متفاوت هستید.
راجب وسایل هم فعلا چیزی لازم نیست تهیه کنید ، عجله نکنید هرچیزی ک لازم داشته باشید بهتون میدن و یا میگن تهیه کنید.
درضمن تمامی وسایل نیروی هوایی به رنگ آبی آسمانی باید باشه.
تایپ که همه تیپیستن. برو سند و مدرک جمع کن به فقط گفتن بهشون اکتفا نکن. من یه کارت icdl جور کردم نمیدونم تاثیر داره یانه ولی میدونم که دکترا هم که باشی هیچ چیزی روی آموزشی که اصل ماجرا هست تاثیر ننندارهدمت گرم، لطف کردی
تایپم خوبه
اونجا بگم تایپم خوبه برام خوبه نه ؟
نه بابا مدرک این چیزا نمیتونم جور کنم فقط فوق دیپلمم کامپیوتره همینتایپ که همه تیپیستن. برو سند و مدرک جمع کن به فقط گفتن بهشون اکتفا نکن. من یه کارت icdl جور کردم نمیدونم تاثیر داره یانه ولی میدونم که دکترا هم که باشی هیچ چیزی روی آموزشی که اصل ماجرا هست تاثیر نننداره
دوستان سخت نگیریدنه بابا مدرک این چیزا نمیتونم جور کنم فقط فوق دیپلمم کامپیوتره همین
پس تکلیف ما چی میشه به نظرت
سلامسلام دوستان عرض ادب
بنده هم یک دوازدهم رهسپار مدرسه عشق خضرایی هستم !!! با امریه
چند تا سوال؛ ممنون میشم لطف کنید جواب دهید.
از قبل اراشدمون تعیین شده؟ کدومشون خوبه از جهت مرخصی
نکته بعد اینکه منشی گری خوبه؟
و سوال بعدی آیا میشه مثلا یک روز مرخصی گرفت یا کلا در آموزشی این امکان وجود نداره؟ چون ما امریه دارهایی هستم داریم ارشد هم میخونیم!!! کلاس ارشد با سربازی خخخخ:general106:
گفتن ساعت ۹صبح خودتون معرفی کنید من چون سالگرد پدر بزرگم هست اگر ساعت یازده برم ایراد داره؟
باتشکر
داداش من اعزامی 1 دی هستم . مرخصی روزانه میدن اگه اول دوره بگی بچه ی تهرانی یا جا برای موندن داری. ساعت 5 عصر تا 6 صبح فرداش میدن ولیی نمیذارن یه روز بری .سلام دوستان عرض ادب
بنده هم یک دوازدهم رهسپار مدرسه عشق خضرایی هستم !!! با امریه
چند تا سوال؛ ممنون میشم لطف کنید جواب دهید.
از قبل اراشدمون تعیین شده؟ کدومشون خوبه از جهت مرخصی
نکته بعد اینکه منشی گری خوبه؟
و سوال بعدی آیا میشه مثلا یک روز مرخصی گرفت یا کلا در آموزشی این امکان وجود نداره؟ چون ما امریه دارهایی هستم داریم ارشد هم میخونیم!!! کلاس ارشد با سربازی خخخخ:general106:
گفتن ساعت ۹صبح خودتون معرفی کنید من چون سالگرد پدر بزرگم هست اگر ساعت یازده برم ایراد داره؟
باتشکر