a.marandian
Registered User
- نوشتهها
- 31
- لایکها
- 0
آقا ممنون از راهنمایی
مرسی
مرسی
یه سوال هم من از بچه های قدیمی تر دارم
این لباس فرم هایی که دادن بهمون کفشش یه جوریه خیلی زشته !
من یه کفش معمولیه دیگه دارم که البته از این قشنگ تره ولی این شکلی نیست می تونم اونو به جای این کفش بپوشم ؟؟ گیر نمیدن ؟
کفشم مجلسیه طرح دار نمیگم ها ، یه مدل دیگه دارم سادس و یه طرح معمولی داره
اگه اون رو بپوشم بهم گیر میدن ؟؟
کلا راجع به لباسای فرم بعده آموزشی پیشنهاد بچه های قدیمی چیه ؟؟؟؟
ممنون از همه تون به خصوص مهرداد:heart::heart:
صبحونه ساعت 4:30 هست و به جز هفته اول که از چای و آب جوش خبری نیست ، هر روز کنار صبحونه چای هم میدن و علاوه بر این بعد از هر وعده غذایی هم آبجوش برای اونایی که میخوان چایی بخورن فراهمه
کلا غذا اونجا خیلی خوب و قابل قبوله
صبحونه ها شامل : پنیر ، کره ، خرما ، عسل ، شیر ، عدسی هست که متناسب با هر روز فرق میکنه
خیالت راحت
[FONT=&]راستی طرفای پادگان (بیرونش) آرایشگاه و چه میدونم کله پاچه ای!×! و ... هم هست؟ و اینکه میشه مثلا مرخصی ساعتی گرفت رفت یه دلی از عذا در آورد برگشت؟ (شیکمو نیستم ها برای اطلاعات عمومی پرسیدم[/FONT][
[FONT=&]میشه مثلا مرخصی ساعتی گرفت رفت یه دلی از عذا در آورد برگشت؟ (شیکمو نیستم ها برای اطلاعات عمومی پرسیدم[/FONT]
بچه ها من یه چند تا سوال دارم
پیشاپیش از اونی که جواب میده ممنونم
1. پست دوم این تاپیک رو خوندم، اما ایا این شرایط فقط برای بچه های تهرانه ؟؟ یا اینکه عینا در مورد اسلامشهری ها (فوق دیپلم) هم صدق میکنه؟؟؟
2. یکی از دوستام که تازه آموزشیش تموم شده به من گفت که چند تا تن ماهی و کنسرو لوبیا + 10-12 تا ساقه طلایی با خودم ببرم، اما تو اون پست خوندم که اینارو نباید برد و غیر مجازه!!!! کسی تا حالا برده؟؟؟؟؟
3. چایی و نسکافه و ... حدودا چقدر ببریم؟؟؟؟
4. من فوق دیپلم کامپیوترم + معاف از رزم. کدوم مسئولیتو بهتره قبول کنم؟؟ همون منشی؟؟؟؟؟؟ (البته خط خوبی هم ندارم)
5. شلوار استراحت حتما باید کردی باشه؟؟؟؟ مدل دیگه نمیذارن؟؟؟؟
6. ما که احتمالا میریم اسلامشهر باید وسایل ببریم؟؟؟؟ یا اینکه به ما هم یه هفته مرخصی میدن؟؟؟
-
ممنون
سلام،آقا واسه امریه گرفتن باید چیکار کرد اگه پارتی نداشته باشی؟ من میخوام امریه مهرآباد بشم چیکار کنم کجا برم گزینشش بشم؟ اصلام امکانش هست یا باید حتما پارتی داشت؟
از هر جا که امریه گرفته باشی اگه با امریت موافقت کرده باشند 3 هفته قبل از پایان دوره خوده پادگان خبرشو بهتون میده و لیست اونایی که با امریشون موافقت شده رو میزنه ...
این هم به این دلیله که به اونایی که امریه دارند لباس فرم تعلق نمیگیره
تو این فاصله خودت هم می تونی پیگیر باشی ...