• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
به زودی و بعد از اردوگاه پست هام رو میذارم و اینکه چه طوری بپیچونید و برنامه ها اونجا چه طوریه

کلا فرمانده رو نمیشه پیچوند و مبارزه باهاش سخته و بهتره باهاش در نیفتید که برید تو ذهنش ولی با اراشد به راحتی می شه مبارزه کرد ...
اولا کلا به حرفاشون گوش ندین
دوما روزای اول خیلی خوب و ساده میشه پیچوندشون ولی هر چه به آخر دوره نزدیک میشین دیگه همه راهای پیچوندن رو یاد میگیرن به طوری که اگه نپیچونی بهتره ( در مورد پیجوندن هم یه پست مفصل میذارم )
سوما اراشد رو اگه تهدید کنی که به فرمانده و ما فوقش میگی دیگه هیچ کاری نمیکنه (راجع به این هم پست مفصلی میذارم)
چهارما برای مبارزه با اراشد باید باهاشون یا حداقل یکیشون رفیق شد به هر ترتیبی که میشه این طوری می تونی یکی رو به جون یکی دیگه بندازی و مهم اینه که تو اولین نفری باشی که رفیقش میشی چون بعد از مدتی این روش هم خز میشه
با ارشد اراشد کاری نداشته باش و سعی کل با اراشد دیگه دوست بشی یا زیر آب بزنی و کلا ارشد اراشد رو به راحتی نمیشه از پسش بر اومد ولی بقیه رو میشه راحت پیچوند

در باره همه این ها به طور مفصل مطلب میذارم و امیدوارم برای ایندهگان مفید واقع بشه

امید ما برج 12 ها به شماست :)
ایشالا اردو خوش بگذره :ی
ممنون

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
نیست مرا یاری رسانی

زمان اردو کی شروع میشه و چند روز هست

ostadoo

Registered User
لایک‌ها
25
پارسال ما از 26 اسفند تا 7 فروردین تعطیل بودیم.از 7 ام تا 11 ام هم روزبرگ :)

اسلامشهر بودیم ما همینجوری بود که دوستمون گفت - به شایعات اصلا توجه نکنید تا روزاتون آسون سپری بشه - اینم بگم که دستوراتی که برای بچه های خضرایی هست عینن اسلامشهر اجرا میشه .

موفق باشید

haftom3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من اعزام 12/1 خضرایی هستم
لیسانس دارم ، معاف از رزم هستم
به نظر اساتید خضرایی می مونم یا اسلامشهر ؟؟؟
مرخصی ها به چه صورت ؟؟؟

se21sese

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه. منم برگه سفیدم امروز اومد. اعزام 12/01 خضرایی. مرسی از دوستانی که آخرین اطلاعاتشون رو به اشتراک میزارن. امیدوارم ما هم ادامه دهنده راهشون باشیم هرچند یه New User ساده ایم!!! :lol:

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
برگه سفید منم امروز اومد.
اول اسفند 90 خضرایی.
آموزشی رو فقط اینجا هستیم؟
بعد از آموزشی کجا می افتیم؟ تهران یا شهرستان؟

longgan1cheshm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام،مرسی از تمام دوستانی که توی این تاپیک تجربیاتشون رو به اشتراک گذاشتند.
من سعید هستم،لیسانس مدیریت صنعتی،معاف از رزم و تک پسر،ساکن تهران-جنت آباد جنوبی اعزام 1/12/90 فرماندهی هوایی شهید خضرایی.چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین.

1-دوستان قدیمی لطف کنن بگن به نظرشون احتمال این هست که من با این شرایطی که گفتم بیافتم اسلامشهر و احتمال اینکه بعد از آموزشی تهران باشم چقدره ؟
2-توی پست های قبلی دیدم که همه روز اول رفتن میدون **** یه کاغذ باریک بهشون دادن که روز بعد برن خضرایی اما تو برگه سفید من که امد دمه خونه این طوری نوشته :

تاریخ اعزام : 1/12/1390

نیرو یا سازمان به کار گیرنده : نیرو هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نام مرکز آموزش : فرماندهی هوایی شهید خضرایی ساعت حضور : 6 صبح

آدرس محل اعزام : استان تهران - شهرستان تهران - خ دماوند فرماندهی هوایی شهید خضرایی

حالا من باید چیکار کنم همون روز اول مستقیم برم شهید خضرایی یا برم میدون **** آخه تو برگ سفیدی که قبل از امدن برگه اصلی دمه خونمون از پلیس+10 گرفته بودم این طوری نوشته بودن :

نیرو یا سازمان به کار گیرنده : نیرو هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مرکز آموزش : فرماندهی هوایی شهید خضرایی ساعت حضور : 6 صبح

آدرس محل مراجعه : تهران - میدان **** - سازمان وظیفه عمومی ناجا

حالا من آخر سر یک اسفند کجا برم گرگیجه گرفتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3-از اونجایی که فرودگاه مهرآباد خیلی به ما نزدیکه دوست دارم بعد آموزشی اونجا باشم کسی هست در مورد مهرآباد اطلاعات داشته باشه جای خوبی هست یا نه ؟ اگه بخوام از اونجا امریه بگریم راهی هست که برم گزینش شم ؟ آخه پارتی ندارم :(
4- چه کسی تصمیم میگیره ما بعد آموزشی کجا بریم کلا فرآیند تقسیم ما چه جوریه ؟ خود مسئولین خضرایی تصمیم گیرندن یا سرنوشت ما دست یه جای دیگس ؟ اگه این طوره اونجا کجاس ؟

a.marandian

Registered User
لایک‌ها
0
درود به همه شما عزیزان جدید و قدیم خضرایی

منم 12/1 اعزامم...
البته من فوق دیپلم و معاف از رزم ام

امیدوارم با همدیگه روزای خوبی داشته باشیم

-

راستی ممنون از کسایی که تجربیاتشون رو نوشتن

Mehdi-Mk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام...
منم به جرگه ی خضراییون پیوستم... :specool:
انصافا دم همه بچه های قدیمی که مطالب فوق العاده تکمیل و مفیدی رو نوشتن گرم و امیدوارم همین روال توسط نسلای بعدم ادامه پیدا کنه !

نیرو یا سازمان به کار گیرنده : نیرو هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نام مرکز آموزش : فرماندهی هوایی شهید خضرایی ساعت حضور : 6 صبح

آدرس محل اعزام : استان تهران - شهرستان تهران - خ دماوند فرماندهی هوایی شهید خضرایی

حالا من باید چیکار کنم همون روز اول مستقیم برم شهید خضرایی یا برم میدون **** آخه تو برگ سفیدی که قبل از امدن برگه اصلی دمه خونمون از پلیس+10 گرفته بودم این طوری نوشته بودن :

نیرو یا سازمان به کار گیرنده : نیرو هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مرکز آموزش : فرماندهی هوایی شهید خضرایی ساعت حضور : 6 صبح

حالا من آخر سر یک اسفند کجا برم گرگیجه گرفتم !!!

درسته منم برگ سبز المثنی ( پلیس +10) نوشته بود مراجعه میدون **** اما برگ سبز اصلی هیچی ننوشته بود ( موکول کرده بود به برگه کد )
برگه کدم که همینی که گفتی نوشته ! زنگ زدم 197 میگفت همین آدرس که نوشته باس برین که به نظر چیزی حالیشون نبود ! 09680 ام جواب نمیداد رو هوا بود !
بعیده روالشون تغییر کرده باشه ولی به نظر همون روز اول بریم پادگان بهتر باشه ! از یه روز الافی تو میدون **** خلاص میشیم !
بازم دوستان هر کی آماری در آورد دریغ نکنه !

بعد دوره کدم برای افتادن تو شهر خود تمام راههایی که خوندم یا شنیدم اینا بوده :
تاهل
پدر نظامی
پارتی اساسی

هیچکدوم اینا هم نباشه شانس گاهی اون حرکت قشنگرو میزنه !

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام
برگه سفید منم امروز اومد.
اول اسفند 90 خضرایی.
آموزشی رو فقط اینجا هستیم؟
بعد از آموزشی کجا می افتیم؟ تهران یا شهرستان؟

با سلام به آموزشی های عزیز

به تاپیک خودتون خوشامدین

رسم بر اینه که تعدادی از لیسانس ها و کل فوق دیپلم ها به اسلامشهر منتقل می شن که بسیار از خضرایی آسون تر خواهد بود.

بعد از آموزشی پدر نظامی ها متاهلین و گرفتارها به نزدیکترین یگان ممکن به محل سکونتشون اعزام می شن.
بقیه بر حسب تصادف به یگان های سراسر کشور اعزام خواهند شد.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام،مرسی از تمام دوستانی که توی این تاپیک تجربیاتشون رو به اشتراک گذاشتند.
من سعید هستم،لیسانس مدیریت صنعتی،معاف از رزم و تک پسر،ساکن تهران-جنت آباد جنوبی اعزام 1/12/90 فرماندهی هوایی شهید خضرایی.چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین.

1-دوستان قدیمی لطف کنن بگن به نظرشون احتمال این هست که من با این شرایطی که گفتم بیافتم اسلامشهر و احتمال اینکه بعد از آموزشی تهران باشم چقدره ؟
2-توی پست های قبلی دیدم که همه روز اول رفتن میدون **** یه کاغذ باریک بهشون دادن که روز بعد برن خضرایی اما تو برگه سفید من که امد دمه خونه این طوری نوشته :

حالا من آخر سر یک اسفند کجا برم گرگیجه گرفتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3-از اونجایی که فرودگاه مهرآباد خیلی به ما نزدیکه دوست دارم بعد آموزشی اونجا باشم کسی هست در مورد مهرآباد اطلاعات داشته باشه جای خوبی هست یا نه ؟ اگه بخوام از اونجا امریه بگریم راهی هست که برم گزینش شم ؟ آخه پارتی ندارم :(
4- چه کسی تصمیم میگیره ما بعد آموزشی کجا بریم کلا فرآیند تقسیم ما چه جوریه ؟ خود مسئولین خضرایی تصمیم گیرندن یا سرنوشت ما دست یه جای دیگس ؟ اگه این طوره اونجا کجاس ؟

سلام خیلی خوشامدی

شما روز 1 ام اسفند باید برین **** وظیفه به همراه برگه سبز و سایر مدارک مورد نیاز.
تمام فوق دیپلمه ها و تعدادی از لیسانس ها می رن اسلامشهر.
بعد از آموزشی تامین نیروی انسانی نهاجا تقسیم رو انجام می ده 3 گروه: پدر نظامی ها متاهلین و گرفتارها حدالامکان می افتن شهر خودشون بقیه در سراسر کشور تفسیم می شن.

longgan1cheshm

Registered User
لایک‌ها
0
mehdi-mk
بنظر منم اینطوری بهتر یه روز کمتر الاف میشیم اما میترسم یک اسفند یه ضرب بریم دمه خضرایی بعد بگن باید بری از **** وظیفه نامه بگیریو فردا بیای اینجا،تا ما از دماوند بریم میدون **** اونجام ساعت اداریش شروع میشه،که میدونی دیگه سگ صاحبشو نمیشناسه کسی نیست ما رو راهنمایی کنه بعد باز فردا صبحش باید دست خالی بریم دمه خضرایی یهو دیدی کشکی کشکی پذیرشمون نکردنو یه چند ماهی اضاف خوردیم.

longgan1cheshm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خیلی خوشامدی

شما روز 1 ام اسفند باید برین **** وظیفه به همراه برگه سبز و سایر مدارک مورد نیاز.
تمام فوق دیپلمه ها و تعدادی از لیسانس ها می رن اسلامشهر.
بعد از آموزشی تامین نیروی انسانی نهاجا تقسیم رو انجام می ده 3 گروه: پدر نظامی ها متاهلین و گرفتارها حدالامکان می افتن شهر خودشون بقیه در سراسر کشور تفسیم می شن.

سلام،مرسی مهرداد جان بابت وقتی که میذاری.
عزیز تو برگه اعزام اصلی من (برگه سفید) که پست آورده نوشته 1 اسفند خضرایی باشیم حالا بازم به نظرت ما بریم میدون ****؟
راستی خضرایی هر دوره تقریبا چند تا سرباز میگیره و چند درصدشون بعد از آموزشی تهران میافتن؟ آخه من شنیدم اونایی که آموزشی تهرانن یگانشون میافته شهرستان.

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
ّبرای من هم همینجوریه ! اما من میرم **** وظیفه

a.marandian

Registered User
لایک‌ها
0
مهرداد جان ممنونم از راهنماییتون

بچه ها باید بریم **** وظیفه

به برگه ها تون خوب دقت کنید (اصلا و المثنی)
محل مراجعه : **** وظیفه
محل اعزام : خضرایی

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
با سلام به آموزشی های عزیز

به تاپیک خودتون خوشامدین

رسم بر اینه که تعدادی از لیسانس ها و کل فوق دیپلم ها به اسلامشهر منتقل می شن که بسیار از خضرایی آسون تر خواهد بود.

بعد از آموزشی پدر نظامی ها متاهلین و گرفتارها به نزدیکترین یگان ممکن به محل سکونتشون اعزام می شن.
بقیه بر حسب تصادف به یگان های سراسر کشور اعزام خواهند شد.

ممنون دوست عزیز

دو تا سوال
1- مدرکم کارشناسی هست؛ چه درجه ای میشم؟
2- مدرکم کارشناسی نرم افزار هست. توی آموزشی و بعد از اون، توی خدمت، با توجه به تخصص ام، دقیقاً چه کاری بهم محول میشه؟ (یا اینکه هرکی هرکیه؟ به مدرک اصلاً نگاه میکنن؟)

بالا