سلام رفقا
امروز برگ سفیدم رو گرفتم... شهید خضرایی!
1 اسفندیا دستاشون بالا!
سلام میلاد جان
آخی ...
به جمع ما خوش اومدی.
سلام رفقا
امروز برگ سفیدم رو گرفتم... شهید خضرایی!
1 اسفندیا دستاشون بالا!
ممنون از توضیحت
نیرو هوایی مثل **** پروژه نداره که بشه با توجه به مدرک تحصیلی سر اون پروژه خدمت کنیم ؟
بچه ها من امریه گرفتم بگم بهتره یا نگم؟
در ضمن من برق قدرتم ممکنه دوره کد بخورم؟
سلام آقامجید مگه میشه پتو برد اخه شایعه کردن کیسه خواب میدن
آلان همه بچه ها غصه اردو گرفتن میگن الان سرماش زیر ده درجه هست خود سرهنگ زاهدی گفت هرکی راهی برا جلو گیری از سرما داره بیاد بگه یعنی خودشون هم موندن باید با سرما چه کرد .
سلام آقا مهرداد.
مگه شما هنوز اونجایی؟! دورت کی تموم میشه؟
بچه ها من امریه گرفتم بگم بهتره یا نگم؟
در ضمن من برق قدرتم ممکنه دوره کد بخورم؟
امریه کجا؟
سلام به همه دوستان قدیم و جدید نیرو هوایی خضرایی
با کسب اجازه از بزرگان این فرووووم من اعزامی 1390/10/1 بودم ...
از دوستان جدید هرکی راحع به آخرین وضعیت پادگان شهید خضرایی سوال داشت من در خدمتم
یه روزی هم من مثه دوستان جدید نا آشنا و کلی سوال تو ذهنم بود و دوستان قدیمی کمکم کردن و حالا هم من به دوستان جدیدتر کمک میکنم تا این چرخه همچنان ادامه داشته باشه !
البته به زودی خودم توضیحاتی میذارم و ماجراهای دوره آموزشی اعزامی های 1 دی 1390 رو می ذارم چون خیلی داستانا بوجود اومد براموون
سلام به همه دوستان قدیم و جدید نیرو هوایی خضرایی
با کسب اجازه از بزرگان این فرووووم من اعزامی 1390/10/1 بودم ...
از دوستان جدید هرکی راحع به آخرین وضعیت پادگان شهید خضرایی سوال داشت من در خدمتم
یه روزی هم من مثه دوستان جدید نا آشنا و کلی سوال تو ذهنم بود و دوستان قدیمی کمکم کردن و حالا هم من به دوستان جدیدتر کمک میکنم تا این چرخه همچنان ادامه داشته باشه !
البته به زودی خودم توضیحاتی میذارم و ماجراهای دوره آموزشی اعزامی های 1 دی 1390 رو می ذارم چون خیلی داستانا بوجود اومد براموون
salam be dostane aziz manam ezamiye 1390.10.1 bodam in hafte hafteye akhare bad mirim ordo be man ke sakht gozasht valy nabayad sakht begirid chon 2 hafteye avalo khily sakht migiran bayad fekr konid dige ba donyaye biron rabeteyi nadarid
dostane aziz harki soali dare bege ta javab bedam
donya ro sakht nagirid
نیروی هوایی هم پروژه داره
چنانچه اختراعی هم بکنی معاف میشی از خدمت
سلام دوست عزیز اینجور که معلومه اردو کنسل نیست وتنها راه کنسل شدنش نیم متر برف ناقابل هستش برای سرمای هوا که خودشون بیشتر از ما میترسن شاید مدت اردو کم بشه فقط همینانصافا بچه های خضرایی هوای مااسلامشهری ها رو ندارند خبری از کنسل شدن نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان گلم زمانش کی شروع میشه و تا کی ادامه داره ؟دوست عزیز یکی می خواد هوای ما رو تو خضرایی داشته باشه !!! شبی که امیر فرمانده پادگان از ما تعریف می کنه همون شب هنر آموزا توسط هنر آموزا تنبیه می شیم !! ( البته ما هم حقشون رو کف دستشون گذاشتیم )
اردوگاه حتی اگه سنگ هم از آسمون بیاد کنسل نمیشه