• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه بچه ها
مخصوصا رامین جان
دو هفته گذشت خوبی ها و بدیهای خاص خودش رو داره (ما تو اسلام شهریم)
غذا فوقالعاده هست انصافا اگ کسی بگه بده بی انصافی کرده
کلا من منتظرم زود تموم بشه کلی از کار و زندگیم عقب افتادم

2 تا سوال از بچه های دوره قبل دارم
1) یکشنبه و سه شنبه هقته بعد تعطیل هست تکلیف روز های بینشون چیه یعنی شنبه و دو شنبه
2) در ضمن بهنظرتون کی میریم اردو گاه و دوره کی تموم میشه
در ضمن در باره سروان عباس زاده یکمم توضیح بدین قلقش چیه و چطوری میشه که باهاش رفاقت کرد
سرهنگ زاهدی رو هم یادتون نره
ممنون میشم

masimasi_89

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

سرکار محمودی اومد تو گروهان فهمیده ، همون شب که امیر ازمون تشکر کرد و بچه ها هم تو صلوات و سپاس سنگ تموم گذاشتن ، اومد تو راه برگشت سر پا زدن مارو دو دور دور اون زمین فوتباله چرخوند !

بچه ها هم دور دوم که دیدن طرف خیلی به خودش مطمئنه به جای پا زدن پا ها شون رو رو زمین کشیدند !!! خیلی حال داد یه کار هماهنگ و حساب شده !

و شعار به طرف داری از کریمی ارشد مون دادیم !

طرف خیلی به خودش مغرور بود که ما همون شب اول شستیمش و رفت و تا الان من دیگه ندیدمش

خودش که می گفت تو دوران خیلی طرف دار داشته و تو گروهان دوران حکومت نظامیه !!

گروهان فهمیده که خیلی خوبه جامون که عوض شده دیگه کاملا راحتیم ! و همه چیز هم متقابله یعنی اگه هنرآموز ها بهمون حال بدن ! ماهم به اونا حال میدیم و برعکس :cool:
سلام
اول اینکه خسته نباشید دوم سرکار محمودی از گروهان دوران اخراج شد به خاطر توهین به بچه ها
سوم دوران حکومت نظامی وجود نداره درواقع هتله چون همه ارشدهامون بعلاوه سروان رضاییان محترم کاملا انسانهای با شخصیتی هستند .همین چهارشنبه 85نفر فرستاد مرخصی ولی فهمیده 20نفر فرستاد ماکه توگروهان دوران خیلی راحتیم درواقع خضرایی جای خوبیه اونقدر به بچه ها راحت
گرفتن که این هفته دوبار بردن سینما فیلم دیدیم کجای ایران همچین چیزی هست خداروشکر که افتادیم خضرایی

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
سلام رفیق
من ولی تو خوده خضرایی گروهان فهمیده هستم ...
سرهنگ آیین گفت که 10 روز آخرش مرخصی می دیم و گفت احتمالا 22 بهمن هم تو اردوگاه هستیم ! کلا حرف درس و حسابی نمی زنند ولی از برایند حرف ها شون من به این نتیجه رسیدم که هفته اخر هم تعطیله ...

یکی دیگه هم از خودشون غیر مستقیم گفت فرماندهی پادگان ممکنه یه روز رو این وسط ها تعطیل کنه که بچسبه بهم !

بازم اگه از دوستان دوره قبلی کسی هست تجربیات رو در این زمینه بگه تا ما هم استفاده کنیم

من که این روزای آخر این طوری فهمیدم

دادا ممنون بابت جوابت

ali-ahmady

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بچه های گروهان فهمیده هوای کریمی و عین الله زاده رو داشته باشید بچه های گلی هستن
سلام من رو هم برسونید به کریمی.

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
سلام رفیق
من ولی تو خوده خضرایی گروهان فهمیده هستم ...
سرهنگ آیین گفت که 10 روز آخرش مرخصی می دیم و گفت احتمالا 22 بهمن هم تو اردوگاه هستیم ! کلا حرف درس و حسابی نمی زنند ولی از برایند حرف ها شون من به این نتیجه رسیدم که هفته اخر هم تعطیله ...

یکی دیگه هم از خودشون غیر مستقیم گفت فرماندهی پادگان ممکنه یه روز رو این وسط ها تعطیل کنه که بچسبه بهم !

بازم اگه از دوستان دوره قبلی کسی هست تجربیات رو در این زمینه بگه تا ما هم استفاده کنیم

من که این روزای آخر این طوری فهمیدم

10 روز اخر یعنی کی یعنی از 12 بهمن تا 22 بهمن ؟

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و ببخشید من یک سوال داشتم.یکی از دوستهای من اعزامی 1/10/90 اموزشی خضرایی بود که هفته اول هم مرخصی اجباری دادن و از 10/10/90 شروع شد. کار واجب باهاش دارم ولی نه زنگ زده نه خبری ازش هست و می خواستم ببینم کسی میدونه این دو هفته بهشون مرخصی دادن یا اجازه تلفن زدن دارن یا نه؟ اربعین که فرداس هم تعطیلی رسمیه و باید مرخصی بدن. اگه کسی می دونه بگه لطفا

اجازه تلفن میدن
در ضمن 5شنبه و جمعه هر هفته هم تعطیله مگه اینکه بازداشت در پایگاه باشه
این سه روز یعنی 22 23 24 هم تعطیله

البته تیپ میر اینطوری هست که زیر نظر مستقیم خضرایی هست و قوانین د هر دو جا یکی هست

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سلام آقا مجید گل
به ما که خیلی ام بد نگذشت.
دوره یگان چطوره؟
سلام دوست عزیز
خدا رو شکر
دوره یگان تا الان خیلی آسون و راحت بوده برای من.تقریبا میشه گفت 1 بار هم استرس دوره آموزشی رو نداشتم.

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
دمت گرم اتفاقا شماره گروهان رو هم می خواستم

خوش ؟ من که این جوری فکر نمی کنم ! روز اول خیلی سخت گذشت ... کلاس ها هنوز شروع نشده تازه بهداشت شروع شده ...

روی نظم و انضباط خیلی حساس هستند ...

رو رژه رفتن هم خیلی گیر میدند ... ظاهرا که تو اسلامشهر هم همین جوره ... من که چیزی به عنوان هتل نمی بینم !

این صحبت هایی که شما گفتید دقیقا تایید حرفایی هستش که من قبلا گفتم
خبری از هتل نیست.
نگران نباشید رفته رفته شرایط بهتر میشه
اونا حساسن ولی شما حساس نباشید هیچ کاریتون نمیتونن بکنن بیخیال باشید.

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سلام آقا مجید شما هم خسته نباشید
روز اول خیلی سخت بود ولی روز به روز بهتر شد چون هم بچهها باهم آشنا شدن وهم به محیط عادت کردن ماکه توگروهان دوران هستیم همه مربی ها خوبن جز سرکار محمودی که اعصاب همه رو خورد کرده

سلام بزرگوار
همین دوستی های دوره آموزشی باعث میشه که شرایط بهتر شه . باور کنید دوستی ها فقط تو دوره آموزشی لذت بخشه
قدر این چند هفته ای که با هم هستید رو بدونید و اونایی رو هم که اعصابتون رو خورد کردن سوژه خنده خودتون بکنید .

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سلام بعد از 10 روز عالی اومدم مرخصی واقعا اسلامشهر هتل vip هست ...
الان رسیدم تا یکشنبه بهمون مرخصی دادن ...
خیلی حرف هست فعلا می خوابم دارم از بی خوابی میمرم بیدار که شدم مفصل از پادگان میگم:D

خسته نباشی رامین جان
خوشحالم که 10 روز اول بهت خوش گذشته

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سلام به همه بچه ها
مخصوصا رامین جان
دو هفته گذشت خوبی ها و بدیهای خاص خودش رو داره (ما تو اسلام شهریم)
غذا فوقالعاده هست انصافا اگ کسی بگه بده بی انصافی کرده
کلا من منتظرم زود تموم بشه کلی از کار و زندگیم عقب افتادم

2 تا سوال از بچه های دوره قبل دارم
1) یکشنبه و سه شنبه هقته بعد تعطیل هست تکلیف روز های بینشون چیه یعنی شنبه و دو شنبه
2) در ضمن بهنظرتون کی میریم اردو گاه و دوره کی تموم میشه
در ضمن در باره سروان عباس زاده یکمم توضیح بدین قلقش چیه و چطوری میشه که باهاش رفاقت کرد
سرهنگ زاهدی رو هم یادتون نره
ممنون میشم

1) دوشنبه رو احتمالا تعطیل می کنن که تعطیلات یه سره بشه اما شنبه رو فکر نکنم! اگه امیر بگه از 5شنبه میرید مرخصی تا هفته بعد 4شنبه .اما به زاهدی باشه باید شنبه رو بیاید !
2)شما اگر قرار باشه برید اردوگاه 23 بهمن یا 24 بهمن میرید. دعا کنید که نرید اردوگاه

س 2 هادی عباس زاده آقاس کسی رو اذیت نمیکنه از هفته دوم به بعد باهاتون رفاقتی طی می کنه و هواتونو داره (به شرطی که بچه های خوبی باشید)
سرهنگ زاهدی تو کلاس ها خیلی باحال و دوست داشتنی هستش اما بیرون کلاس ها اصلا نزدیکش نشید .هیچ وقتم واسه مرخصی گرفتن پیشش نرید معمولا قبول نمی کنه.سعی کنید اصلا با سرهنگ زاهدی برخورد نداشته باشید.

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
10 روز اخر یعنی کی یعنی از 12 بهمن تا 22 بهمن ؟

منظور آئین این بوده که آخرش 10 روز بهتون مرخصی میدن .22 ام که عمرا اردوگاه باشید
مثلا اگه دوره شما 27 ام تموم شه هفته اول اسفند رو هم بهتون مرخصی میدن بعد خودتونو به یگانتون معرفی می کنید و میرید بوشهر و بندر عباس و چابهار و دزفول و تبریز و اصفهان و... شاید حتی بقیه خدمتتونو تو تهران باشید.

seeda

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اول اینکه خسته نباشید دوم سرکار محمودی از گروهان دوران اخراج شد به خاطر توهین به بچه ها
سوم دوران حکومت نظامی وجود نداره درواقع هتله چون همه ارشدهامون بعلاوه سروان رضاییان محترم کاملا انسانهای با شخصیتی هستند .همین چهارشنبه 85نفر فرستاد مرخصی ولی فهمیده 20نفر فرستاد ماکه توگروهان دوران خیلی راحتیم درواقع خضرایی جای خوبیه اونقدر به بچه ها راحت
گرفتن که این هفته دوبار بردن سینما فیلم دیدیم کجای ایران همچین چیزی هست خداروشکر که افتادیم خضرایی

سلام
خضرایی جای خوبیه اما

اینجا نظافت چی ها دوره ای نیستند
بیگاری ها هم همینطور

کسی که میگه اینجا هتله
قطعا نه نظافتچی سرویس هست نه سلف و نه تابحال بهش بیگاری خورده که از سینما هم محروم بشه
و نه کارش به بهداری خورده که دریکوند تهدیدش کنه مرخصی اخر هفته رو ازش میگیره!

جمیع گردان بابایی گروهان فهمیده :p

پی نوشت: آموزشی قطعا اموزشیه و نباید هتل باشه ، اما یه سری اجحاف ها ...

سلام

از فهمیده هم اخراج شد
گویا دوباره برگشت دوران :D

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
واقعا از تک تک روزهای آموزشی تون لذت ببرید که خیلی زود تموم می شه توی یگان برین دیگه از این جمع ها خبری نیست.
الان من 7 ماهم تموم شده و وارد ماه 8 ام شدم انگار همین دیروز بود روز یکم تیر ساعت 5 صبح راهی سازمان **** وظیفه شدم چه حسی داشت...

الان تو تبریز دارم خدمت می کنم آموزشیم اسلامشهر بود.

mehrdad2200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من سال 88 خضرايي بودم بهترين پادگان آموزشي تو ايران و تهران هست يعني به هر كس تعريف ميكردم كه دوران آموزشي چه كار ميكرديم باور نميكرد

8/88

يكي آمار بده ببينيم چه خبر هنوز امير آقايي هست 4 صبح بازم ميره مسجد

omidmoradiannas

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا از تک تک روزهای آموزشی تون لذت ببرید که خیلی زود تموم می شه توی یگان برین دیگه از این جمع ها خبری نیست.
الان من 7 ماهم تموم شده و وارد ماه 8 ام شدم انگار همین دیروز بود روز یکم تیر ساعت 5 صبح راهی سازمان **** وظیفه شدم چه حسی داشت...

الان تو تبریز دارم خدمت می کنم آموزشیم اسلامشهر بود.

مهرداد یک کم از تبریز بگو لطفا و احیانا اگه از بقیه شهرا اطلاع داری.

مرخصی چجوری میدن.
آدم اگه اونجا باشه چقدر باید از جیبش خرج کنه.
دسترسی به اینترنت چجوری و با چه کیفیت و قیمتی امکان داره؟

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
مهرداد یک کم از تبریز بگو لطفا و احیانا اگه از بقیه شهرا اطلاع داری.

مرخصی چجوری میدن.
آدم اگه اونجا باشه چقدر باید از جیبش خرج کنه.
دسترسی به اینترنت چجوری و با چه کیفیت و قیمتی امکان داره؟

وضع مرخصی خوبه مخصوصا تو بخش اداری هیچ جای نگرانی نیست.
من چون خرجم زیاده 43 تومن حقوقم نمی رسه و از خونه برات یارانه واریز می شه : دی
من با هزینه ماهانه 10000 هزار از جی پی آر اس ایرانسل برای اینترنت استفاده می کنم می هم با گوشی و هم با لب تاب و کامپیوتر استفاده کرد.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
حالا که دوره آموزشی ! ( چه آموزش های سنگینی دیدیم واقعا !! ) از نصف گذشته خوبه که دوستانی که تقسیم شدن از جاهایی که افتادن بگن !

مگه اونجا محیط نظامی نیست ؟ پس لبتاپ و اینترنت چه طوریه داستانش ؟ موبایلم که با این حساب میشه برد

در ضمن همه جا های نیرو هوایی این طوریه ؟ منظورم شهرهای دیگس .

تهران چه طوریه ؟

ممنون جناب !:happy:

پایگاه شکاری دارای بخش سازمانی هستن که پرسنل اونجا به همراه خانوادشون زندگی می کنن. بخش سازمانی از خونه هایی به صورت بلوک تشکیل شده که حتی فرمانده پایگاه (تیمسار) اونجا زندگی می کنه. بخش سازمانی دارای پارک وسایل رفاهی، مراکز خرید، فروشگاه، مسجد، خدمات بهداشتی، بیمارستان و ... هست در این بخش می تونید با لباس شخصی تردد و هر نوع وسیله رو داشته باشید.
ما وظیفه ها هم تو هتل بنام هتل اچ ساکن هستیم تمام وسایل لازم رو تو اتاق مون داریم: موبایل، کامپیوتر، لب تاب، دی وی دی پلیر، اینترنت و...
اما وقتی سر قسمت هستیم در محوطه منطقه عملیات وسایل استراق سمع نظیر موبایل و اینترنت و ... ممنوع هست.

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پایگاه شکاری دارای بخش سازمانی هستن که پرسنل اونجا به همراه خانوادشون زندگی می کنن. بخش سازمانی از خونه هایی به صورت بلوک تشکیل شده که حتی فرمانده پایگاه (تیمسار) اونجا زندگی می کنه. بخش سازمانی دارای پارک وسایل رفاهی، مراکز خرید، فروشگاه، مسجد، خدمات بهداشتی، بیمارستان و ... هست در این بخش می تونید با لباس شخصی تردد و هر نوع وسیله رو داشته باشید.
ما وظیفه ها هم تو هتل بنام هتل اچ ساکن هستیم تمام وسایل لازم رو تو اتاق مون داریم: موبایل، کامپیوتر، لب تاب، دی وی دی پلیر، اینترنت و...
اما وقتی سر قسمت هستیم در محوطه منطقه عملیات وسایل استراق سمع نظیر موبایل و اینترنت و ... ممنوع هست.
سلام مهرداد جان واقعا تو اسلام شهر ما داریم لذت میبریم از آموزشی به من که خیلی خوش میگذره راستی ما کلا تو خضرایی و اسلام شهر جمعا 5 نفر هستیم اهل تبریز و این جور که میگن تبریز 12 نفر درخواست داده با این تفاصیر باز احتمال داره من شهر دیگه ای بیوفتم؟

بالا