ramin.cs
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 79
- لایکها
- 2
ممنون مجید جانخسته نباشید میگم خدمت دوستان و هم وطنان عزیز
امیدوارم که بهتون خوش گذشته باشه هفته اول آموزشی
ممنون مجید جانخسته نباشید میگم خدمت دوستان و هم وطنان عزیز
امیدوارم که بهتون خوش گذشته باشه هفته اول آموزشی
سلامسلام
سرکار محمودی اومد تو گروهان فهمیده ، همون شب که امیر ازمون تشکر کرد و بچه ها هم تو صلوات و سپاس سنگ تموم گذاشتن ، اومد تو راه برگشت سر پا زدن مارو دو دور دور اون زمین فوتباله چرخوند !
بچه ها هم دور دوم که دیدن طرف خیلی به خودش مطمئنه به جای پا زدن پا ها شون رو رو زمین کشیدند !!! خیلی حال داد یه کار هماهنگ و حساب شده !
و شعار به طرف داری از کریمی ارشد مون دادیم !
طرف خیلی به خودش مغرور بود که ما همون شب اول شستیمش و رفت و تا الان من دیگه ندیدمش
خودش که می گفت تو دوران خیلی طرف دار داشته و تو گروهان دوران حکومت نظامیه !!
گروهان فهمیده که خیلی خوبه جامون که عوض شده دیگه کاملا راحتیم ! و همه چیز هم متقابله یعنی اگه هنرآموز ها بهمون حال بدن ! ماهم به اونا حال میدیم و برعکس
سلام رفیق
من ولی تو خوده خضرایی گروهان فهمیده هستم ...
سرهنگ آیین گفت که 10 روز آخرش مرخصی می دیم و گفت احتمالا 22 بهمن هم تو اردوگاه هستیم ! کلا حرف درس و حسابی نمی زنند ولی از برایند حرف ها شون من به این نتیجه رسیدم که هفته اخر هم تعطیله ...
یکی دیگه هم از خودشون غیر مستقیم گفت فرماندهی پادگان ممکنه یه روز رو این وسط ها تعطیل کنه که بچسبه بهم !
بازم اگه از دوستان دوره قبلی کسی هست تجربیات رو در این زمینه بگه تا ما هم استفاده کنیم
من که این روزای آخر این طوری فهمیدم
سلام رفیق
من ولی تو خوده خضرایی گروهان فهمیده هستم ...
سرهنگ آیین گفت که 10 روز آخرش مرخصی می دیم و گفت احتمالا 22 بهمن هم تو اردوگاه هستیم ! کلا حرف درس و حسابی نمی زنند ولی از برایند حرف ها شون من به این نتیجه رسیدم که هفته اخر هم تعطیله ...
یکی دیگه هم از خودشون غیر مستقیم گفت فرماندهی پادگان ممکنه یه روز رو این وسط ها تعطیل کنه که بچسبه بهم !
بازم اگه از دوستان دوره قبلی کسی هست تجربیات رو در این زمینه بگه تا ما هم استفاده کنیم
من که این روزای آخر این طوری فهمیدم
سلام و ببخشید من یک سوال داشتم.یکی از دوستهای من اعزامی 1/10/90 اموزشی خضرایی بود که هفته اول هم مرخصی اجباری دادن و از 10/10/90 شروع شد. کار واجب باهاش دارم ولی نه زنگ زده نه خبری ازش هست و می خواستم ببینم کسی میدونه این دو هفته بهشون مرخصی دادن یا اجازه تلفن زدن دارن یا نه؟ اربعین که فرداس هم تعطیلی رسمیه و باید مرخصی بدن. اگه کسی می دونه بگه لطفا
سلام دوست عزیزسلام آقا مجید گل
به ما که خیلی ام بد نگذشت.
دوره یگان چطوره؟
دمت گرم اتفاقا شماره گروهان رو هم می خواستم
خوش ؟ من که این جوری فکر نمی کنم ! روز اول خیلی سخت گذشت ... کلاس ها هنوز شروع نشده تازه بهداشت شروع شده ...
روی نظم و انضباط خیلی حساس هستند ...
رو رژه رفتن هم خیلی گیر میدند ... ظاهرا که تو اسلامشهر هم همین جوره ... من که چیزی به عنوان هتل نمی بینم !
سلام آقا مجید شما هم خسته نباشید
روز اول خیلی سخت بود ولی روز به روز بهتر شد چون هم بچهها باهم آشنا شدن وهم به محیط عادت کردن ماکه توگروهان دوران هستیم همه مربی ها خوبن جز سرکار محمودی که اعصاب همه رو خورد کرده
سلام بعد از 10 روز عالی اومدم مرخصی واقعا اسلامشهر هتل vip هست ...
الان رسیدم تا یکشنبه بهمون مرخصی دادن ...
خیلی حرف هست فعلا می خوابم دارم از بی خوابی میمرم بیدار که شدم مفصل از پادگان میگم
سلام به همه بچه ها
مخصوصا رامین جان
دو هفته گذشت خوبی ها و بدیهای خاص خودش رو داره (ما تو اسلام شهریم)
غذا فوقالعاده هست انصافا اگ کسی بگه بده بی انصافی کرده
کلا من منتظرم زود تموم بشه کلی از کار و زندگیم عقب افتادم
2 تا سوال از بچه های دوره قبل دارم
1) یکشنبه و سه شنبه هقته بعد تعطیل هست تکلیف روز های بینشون چیه یعنی شنبه و دو شنبه
2) در ضمن بهنظرتون کی میریم اردو گاه و دوره کی تموم میشه
در ضمن در باره سروان عباس زاده یکمم توضیح بدین قلقش چیه و چطوری میشه که باهاش رفاقت کرد
سرهنگ زاهدی رو هم یادتون نره
ممنون میشم
10 روز اخر یعنی کی یعنی از 12 بهمن تا 22 بهمن ؟
سلام
اول اینکه خسته نباشید دوم سرکار محمودی از گروهان دوران اخراج شد به خاطر توهین به بچه ها
سوم دوران حکومت نظامی وجود نداره درواقع هتله چون همه ارشدهامون بعلاوه سروان رضاییان محترم کاملا انسانهای با شخصیتی هستند .همین چهارشنبه 85نفر فرستاد مرخصی ولی فهمیده 20نفر فرستاد ماکه توگروهان دوران خیلی راحتیم درواقع خضرایی جای خوبیه اونقدر به بچه ها راحت
گرفتن که این هفته دوبار بردن سینما فیلم دیدیم کجای ایران همچین چیزی هست خداروشکر که افتادیم خضرایی
سلام
اول اینکه خسته نباشید دوم سرکار محمودی از گروهان دوران اخراج شد به خاطر توهین به بچه ها
واقعا از تک تک روزهای آموزشی تون لذت ببرید که خیلی زود تموم می شه توی یگان برین دیگه از این جمع ها خبری نیست.
الان من 7 ماهم تموم شده و وارد ماه 8 ام شدم انگار همین دیروز بود روز یکم تیر ساعت 5 صبح راهی سازمان **** وظیفه شدم چه حسی داشت...
الان تو تبریز دارم خدمت می کنم آموزشیم اسلامشهر بود.
مهرداد یک کم از تبریز بگو لطفا و احیانا اگه از بقیه شهرا اطلاع داری.
مرخصی چجوری میدن.
آدم اگه اونجا باشه چقدر باید از جیبش خرج کنه.
دسترسی به اینترنت چجوری و با چه کیفیت و قیمتی امکان داره؟
حالا که دوره آموزشی ! ( چه آموزش های سنگینی دیدیم واقعا !! ) از نصف گذشته خوبه که دوستانی که تقسیم شدن از جاهایی که افتادن بگن !
مگه اونجا محیط نظامی نیست ؟ پس لبتاپ و اینترنت چه طوریه داستانش ؟ موبایلم که با این حساب میشه برد
در ضمن همه جا های نیرو هوایی این طوریه ؟ منظورم شهرهای دیگس .
تهران چه طوریه ؟
ممنون جناب !:happy:
سلام مهرداد جان واقعا تو اسلام شهر ما داریم لذت میبریم از آموزشی به من که خیلی خوش میگذره راستی ما کلا تو خضرایی و اسلام شهر جمعا 5 نفر هستیم اهل تبریز و این جور که میگن تبریز 12 نفر درخواست داده با این تفاصیر باز احتمال داره من شهر دیگه ای بیوفتم؟پایگاه شکاری دارای بخش سازمانی هستن که پرسنل اونجا به همراه خانوادشون زندگی می کنن. بخش سازمانی از خونه هایی به صورت بلوک تشکیل شده که حتی فرمانده پایگاه (تیمسار) اونجا زندگی می کنه. بخش سازمانی دارای پارک وسایل رفاهی، مراکز خرید، فروشگاه، مسجد، خدمات بهداشتی، بیمارستان و ... هست در این بخش می تونید با لباس شخصی تردد و هر نوع وسیله رو داشته باشید.
ما وظیفه ها هم تو هتل بنام هتل اچ ساکن هستیم تمام وسایل لازم رو تو اتاق مون داریم: موبایل، کامپیوتر، لب تاب، دی وی دی پلیر، اینترنت و...
اما وقتی سر قسمت هستیم در محوطه منطقه عملیات وسایل استراق سمع نظیر موبایل و اینترنت و ... ممنوع هست.