• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سخت ترین دوره خدمت دوره آموزشی هستش
بهترین دوران خدمت هم دوره آموزشی هستش
بعد از دوره آموزشی تو هر کجایی که تقسیم شید به این نتیجه می رسید که دوره آموزشی بهترین دوره خدمت هستش
بعد از آموزشی: کارها آسونتر میشه و شما در بیشتر ساعاتی که تو یگانتون هستید هیچ کار خاصی انجام نمی دید.خبری از دوستی های دوره آموزشی و بگو بخند های شبانه تو آسایشگاه تهدید های نگهبانی و ... نیست و شما وظیفه هایید و چند تا از کادری ها که فقط با این افراد برای باقی خدمتتون سرو کار دارید. و کسایی که در یگان با شما هستند بیشتر صحبت هاشون از دوره خدمت مربوط به دوره آموزشی میشه و شاید بشه گفت اصلا حرفی از خاطرات یگان واسه گفتن نیست.یا اگه هست قابل مقایسه با خاطرات دوره آموزشی نیست.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام مهرداد جان واقعا تو اسلام شهر ما داریم لذت میبریم از آموزشی به من که خیلی خوش میگذره راستی ما کلا تو خضرایی و اسلام شهر جمعا 5 نفر هستیم اهل تبریز و این جور که میگن تبریز 12 نفر درخواست داده با این تفاصیر باز احتمال داره من شهر دیگه ای بیوفتم؟

سلام رامین عزیز

آره اسلامشهر واقعا جای خوبیه قدر این روزها رو بدون.

من به تو قول می دم همین پایگاه دوم تبریز بیوفتی. حالا از کجا می دونی 12 نفر درخواست داده. اینجا به پلیس هوایی خیلی احتیاج دارن کمبود نیرو دارن.

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام رامین عزیز

آره اسلامشهر واقعا جای خوبیه قدر این روزها رو بدون.

من به تو قول می دم همین پایگاه دوم تبریز بیوفتی. حالا از کجا می دونی 12 نفر درخواست داده. اینجا به پلیس هوایی خیلی احتیاج دارن کمبود نیرو دارن.
میگن پلیس هوایی سخته تازه مثل اداری نیست که صبح بری ظهر بیای :(
راستی مهرداد جان شما جرا adsl نمیگیری؟ 3 ماهه 18 تومن با سرعت خوب من سرعت دانلودم 130 kb هست

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
راستی مهرداد جان شما جرا adsl نمیگیری؟ 3 ماهه 18 تومن با سرعت خوب من سرعت دانلودم 130 kb هست

آره سخته من پلیس هوایی م.
اینجا خط تلفن نداره برم ای دی اس ال بگیرم. شما که مشکلی ندارین می رین خونه.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239

آره سخته من پلیس هوایی م.
اینجا خط تلفن نداره برم ای دی اس ال بگیرم. شما که مشکلی ندارین می رین خونه.

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
مهرداد جان و سایر اساتید عزیز یک سوال فنی دارم با توجه به اینکه 10 ما رو میبرین میدون تیر و 22 بهمن هم در راه هست و از همه مهمتر 26 امتحان ارشد هست به نظرت اردو کی میوفته ؟

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مهرداد جان و سایر اساتید عزیز یک سوال فنی دارم با توجه به اینکه 10 ما رو میبرین میدون تیر و 22 بهمن هم در راه هست و از همه مهمتر 26 امتحان ارشد هست به نظرت اردو کی میوفته ؟
امیر جان خوبی؟ مرخصی خوش میگذره؟

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
مهرداد جان پلیس هوایی هم از 7 تا 2 هست؟

سلام رامین جان

پلیس هوائی پستهای ۸ ساعته داره.مثلا ۷ صبح تا ۳ بعد از ظهر ۳ بعد از ظهر تا ۱۱ شب و ۱۱ شب تا ۷ صبح. که چرخشی هست. ۸ ساعت پست ۲۴ ساعت استراحت.

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام رامین جان

پلیس هوائی پستهای ۸ ساعته داره.مثلا ۷ صبح تا ۳ بعد از ظهر ۳ بعد از ظهر تا ۱۱ شب و ۱۱ شب تا ۷ صبح. که چرخشی هست. ۸ ساعت پست ۲۴ ساعت استراحت.
پس اینجوری خوبه 8 ساعت تو پادگان یک روز تو خونه؟ لباس هاشم مثل بقیه هست دیگخ ؟ از اون لباس های آبی پلنگی که نیس؟ چون من از پوتین متنفرم:(

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239

man fekr mikonam har kari bekhan bokonan ghabl az 22 bahman anjam midan. hala momkene bebaran ya br dalile sardi hava kansel beshe.

masimasi_89

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه های قدیمی اگه لطف کنید کمی درباره اردو توضیح بدید ممنون میشم مثلا چه کارهایی انجام میدیم ؟معاف از رزمها چی کارمیکنن؟
چقد روقت ازاد داریم ؟کجا میخوابیم ؟پتو میشه برد؟وهر چی که فکر میکنید لازمه ممنون ازلطفتون

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام بچه های قدیمی اگه لطف کنید کمی درباره اردو توضیح بدید ممنون میشم مثلا چه کارهایی انجام میدیم ؟معاف از رزمها چی کارمیکنن؟
چقد روقت ازاد داریم ؟کجا میخوابیم ؟پتو میشه برد؟وهر چی که فکر میکنید لازمه ممنون ازلطفتون

مسئله اردو از برج 2 امسال بوجود اومد. دوره ما که برج 4 بودیم به دلیل مقارن شدن نیمه دوم دوره با ماه رمضون اردو کنسل شد.
به هر حال من از دوره جدیدی ها که اینجا اومدن چیزایی شندیدم:

اردو 5 الی 6 روزه که در مکانی بنام کوشک نصرت تو استان قم انجام می شه.
کویر شرایط خاص خودش رو داره و باید تمهیدات لازم رو در نظر داشت.
در طول مدت اردو در چادرهای صحرایی اقامت خواهید داشت اعمالی همچون پیاده رویی شبانه، تیر اندازی، سینه خیز رفتن و ... انجام داده می شه.
معاف از رزم و غیره همه می رن اردو اگه بخوان تفکیکی قائل بشن تو بعضی اعمال اردو لحاظ می کنن.
وسایل لازم رو خودشون می دن.
مراسم سر دوشی در روز آخر اردو خواهد بود.
هدف از اردو رو آشنایی با گوشه ای از شرایط جبهه و سختی های اون ذکر کردن.

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
کسی میدونه خضرائی بهتره یا 06 نزاجا ؟ آسونتر و .. و..

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35

سلام ما دوره قبل شما اردوگاه رفتیم به مدت یک هفته (6روز) کاره خاصی انجام نمیدید به جز نماز و مانور و غذا خوردن و رژه و پاسداری و نگهبانی و تجربه شرایط سخت. چیزی به نام معاف از رزم نه تنها تو اردوگاه بلکه تو هیچ کجای دیگه هم به دردتون نمی خوره .تو رژه نهایتن چون همه نمی رن شما هم رژه نری
وقت آزاد هم زیاده اگه یه هفته بمونید .پتو 2تا میبرید اگه 4تا هم بردی مشکلی نیست شبا تو چادری که خودتون زدید می خوابید(6 نفر) اصلا فکر اینو هم نکنید که شبا بتونید از جاتون تکون بخورید.

سخت ترین شرایط واسه ما سردی هوا تو شب بود . خدا کنه دوره شما چادراتون گرم باشه نه مثل ما باشه که داخل چادر سردتر از بیرون باشه

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
کسی میدونه خضرائی بهتره یا 06 نزاجا ؟ آسونتر و .. و..

خضرایی آسونتره
اما تو خدمت بهتر نداریم
بد و بدتر و بدترین داریم
که اون بدش واقعا خوبه
مثل نیرو هوایی تهران که اگه پلیس هوایی هم بشی در حالی که بده اما واقعا خوبه نسبت به بقیه جاها

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
خضرایی آسونتره
اما تو خدمت بهتر نداریم
بد و بدتر و بدترین داریم
که اون بدش واقعا خوبه
مثل نیرو هوایی تهران که اگه پلیس هوایی هم بشی در حالی که بده اما واقعا خوبه نسبت به بقیه جاها

ممنون از توضیحت
نیرو هوایی مثل **** پروژه نداره که بشه با توجه به مدرک تحصیلی سر اون پروژه خدمت کنیم ؟

milad2002b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام رفقا
امروز برگ سفیدم رو گرفتم... شهید خضرایی!:D
1 اسفندیا دستاشون بالا!

masimasi_89

Registered User
لایک‌ها
0
مسئله اردو از برج 2 امسال بوجود اومد. دوره ما که برج 4 بودیم به دلیل مقارن شدن نیمه دوم دوره با ماه رمضون اردو کنسل شد.
به هر حال من از دوره جدیدی ها که اینجا اومدن چیزایی شندیدم:

اردو 5 الی 6 روزه که در مکانی بنام کوشک نصرت تو استان قم انجام می شه.
کویر شرایط خاص خودش رو داره و باید تمهیدات لازم رو در نظر داشت.
در طول مدت اردو در چادرهای صحرایی اقامت خواهید داشت اعمالی همچون پیاده رویی شبانه، تیر اندازی، سینه خیز رفتن و ... انجام داده می شه.
معاف از رزم و غیره همه می رن اردو اگه بخوان تفکیکی قائل بشن تو بعضی اعمال اردو لحاظ می کنن.
وسایل لازم رو خودشون می دن.
مراسم سر دوشی در روز آخر اردو خواهد بود.
هدف از اردو رو آشنایی با گوشه ای از شرایط جبهه و سختی های اون ذکر کردن.
آقامهرداد دستت درست وممنون

masimasi_89

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ما دوره قبل شما اردوگاه رفتیم به مدت یک هفته (6روز) کاره خاصی انجام نمیدید به جز نماز و مانور و غذا خوردن و رژه و پاسداری و نگهبانی و تجربه شرایط سخت. چیزی به نام معاف از رزم نه تنها تو اردوگاه بلکه تو هیچ کجای دیگه هم به دردتون نمی خوره .تو رژه نهایتن چون همه نمی رن شما هم رژه نری
وقت آزاد هم زیاده اگه یه هفته بمونید .پتو 2تا میبرید اگه 4تا هم بردی مشکلی نیست شبا تو چادری که خودتون زدید می خوابید(6 نفر) اصلا فکر اینو هم نکنید که شبا بتونید از جاتون تکون بخورید.

سخت ترین شرایط واسه ما سردی هوا تو شب بود . خدا کنه دوره شما چادراتون گرم باشه نه مثل ما باشه که داخل چادر سردتر از بیرون باشه
سلام آقامجید مگه میشه پتو برد اخه شایعه کردن کیسه خواب میدن
آلان همه بچه ها غصه اردو گرفتن میگن الان سرماش زیر ده درجه هست خود سرهنگ زاهدی گفت هرکی راهی برا جلو گیری از سرما داره بیاد بگه یعنی خودشون هم موندن باید با سرما چه کرد .

بالا