• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
خدمت دوستانی که شنبه دارن میرن آموزشی عرض کنم که فقط به دوره آموزشیتون فکر کنید و خودتونو بسازید.
به بعدش فکر نکنید .دوره آموزشی با فکر نکردن به آینده زودتر میگذره خودتونو اونجا سر کار بذارید و بیکار نشینید با دوستاتون فکرای منفی همدیگرو share کنید . بگید و بخندید که وقتی یگان رفتید دیگه مثل الان جمع نیستید دور هم .

omidmoradiannas

Registered User
لایک‌ها
0
چیزی که امروز دیدم هر کسی رو که میشناختم و کسری خدمت داشت شهرستان دور دست افتاد. که این کار درسته .چون تحمل 3-4ماه خدمت تو هر جایی سخت نیست.و با این کار یه نفر دیگه 18 ماه جای نزدیک خدمت میکنه.
تا زمانی که فوق لیسانس و دکتر نخبه حساب میشن اما با این حال شهرستان میوفتن.نخبه گان معدل و اینا تاثیری نداره.
قبلا گفتم که چه عواملی تو تقسیم تاثیر داره لطف کن بخون.
شما با این پروژه که میگید از دید بدون نقض قانون باید بیمارستان بعثت بیوفتی که نزدیک قصر فیروزس. هر نامه یا سندی اضافش ضرر نداره هر چند اضافس اما اگه بیکاری برو بگیر
شما اگه رشتت مرتبط باشه و:یکی از این سه حالت :(یا متاهل باشی یا پدر نظامی باشی یا گرفتار باشی) میوفتی بیمارستان بعثت در غیر اینصورت چون نخبه ای همه از خداشونه که تورو بگیرن یه وقت دیدی به خاطر همین نخبه بودنت افتادی بندر عباس

خوب این پروژه خودش گرفتاری محسوب نمی شه؟
با این اوصافی که تو میگی آدم مدرک رو نکنه به نفعشه که :))
من پروژه ام پرونده الکترونیک بیماراس. رشته ام پزشکی نیست کامپیوتر ام. بعثت فکر کنم فقط پزشکیا میرن درسته؟
راستی واسه من از ستاری ام نامه زدن خضرایی منتها شنیدم که این نامه ها زیاد تاثیر نداره.
راهی واسه پیگیری اون هس با مجموع شرایط من؟

amir_h_mk2006

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
منم شکر خدا تهران افتادم
ولی هنوز توی شوک دوستانی هستم که خیلی نزدیک بودیم و افتادن دزفول !!! :wacko: بنده خداها رو اصلا دیگه ندیدم

مجید جان شما کجای تهران افتادی؟

Taher-Korfa

Registered User
لایک‌ها
0
منم آدم مذهبی نیستم .اما بارها چیزایی تو زندگیم دیدم که وقتی بهش فکر کردم دیدم فقط با وجود خداست که میشه این اتفاقا بیوفته
سعی کن تو دو ماهی که هستی خالصانه نماز بخونی شاید یه تحولی درونت ایجاد شه
ممنون از تبریکت .شما هم دوره آموزشی خضرایی خوش بگذره

بی خیال..
همین مونده که به خاطر ظلمی که به من می خواد بشه دست به دامن نماز و چیزای دیگه بشم..
هیچ چیز این خراب شده از جاهای خاص نمیاد.. مردمن که به مردم دیگه رحم نمی کنن و بلعکس ش..
هیچ تحولی تو "اجبار" اتفاق نمی افته و فقط کینه ی آدم رو زیاد می کنه..
من به شخصه تحمل می کنم و قصدم زنده موندن برای بعد این دوران مزخرفه..
دلم رو به این اتفاقات ریز و درشت این هجده ماه خوش نمی کنم و قسم می خورم هیچ خاطره ایی رو برای بچه هام از این دوران تعریف نکنم.. که هیچ لذت و افتخار و عقلانیتی توش نیست..

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
خوب این پروژه خودش گرفتاری محسوب نمی شه؟
با این اوصافی که تو میگی آدم مدرک رو نکنه به نفعشه که :))
من پروژه ام پرونده الکترونیک بیماراس. رشته ام پزشکی نیست کامپیوتر ام. بعثت فکر کنم فقط پزشکیا میرن درسته؟
راستی واسه من از ستاری ام نامه زدن خضرایی منتها شنیدم که این نامه ها زیاد تاثیر نداره.
راهی واسه پیگیری اون هس با مجموع شرایط من؟

نه گرفتاری حساب نمیشه.گرفتار مثلا به کسی گفته میشه که تک پسره پدرش فوت شده یا اینکه پرونده پزشکی داره که حالش بده یا به کسی که باید سرپرستی کنه یه خانوار رو
پروژه ای که شما میگی عمرا بیوفتی بعثت .
درست شنیدی روزی 100 تا از این نامه ها میاد اونجا که 1 دونش شاید تو پرونده کسی بره که تازه شاید تو یگانش به دردش بخوره
شما که رشتت کامپیوتر هستش نخبه هم نباشی همه تو نیروی هوایی بهت نیاز دارن
واقعا سخته گفتنش که کجا میوفتی
بله میشه پیگیر باشی . حتی میتونی تا 20 ام این ماه امریه هم بگیری که دیگه اصلا نیای سربازی (همه میگن نمیشه اما آشنا داشته باشی میشه)

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
منم شکر خدا تهران افتادم
ولی هنوز توی شوک دوستانی هستم که خیلی نزدیک بودیم و افتادن دزفول !!! :wacko: بنده خداها رو اصلا دیگه ندیدم

مجید جان شما کجای تهران افتادی؟

سلام
تبریک میگم
من افتادم اوج

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام به همه
من افتادم تبریز
دوستان مقیم تبریز راهنمایی کنن

به به داش احمد
تبریز افتادی؟
خوش اومدی.
من الان پایگاه دوم شکاری تبریزم
خوب کلا چند نفر تبریز گرفته؟
پلیس هوایی چنتا؟
رسته خودت چی اداری هستی؟
شنبه میاین؟
راستی اگه مایل هستی شماره موبایلت رو برام پیغام کن تا با هم صحبت کنیم.

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خدا لطفش شامل حال ما شد و با شرایط زبر:
1-متاهل نبودن 2-پدر نظامی نبودن 3-پارتی نداشتن 4-عدم صحبت درباره تقسیم با احدی

تهران افتادم.

این لطف خدا رو هیچ وقت فراموش نمیکنم .واقعا من لیاقت این همه لطف رو نداشتم.
فردا هم میرم یگان و خدمت رو با توکل به خدا شروع میکنم.
دوستانی که هنوز به خدمت عازم نشدن میتونن پیام شخصی بدن و مشکلاتشونو با من در میون بذارن در حد توانم قول میدم که کمک کنم بهشون.

خدا بزرگ است .راضی باشید به رضای خدا

تو این دوره خیلی ها آشناهای زمینی! داشتن اما بیشترشون شهرستان افتادن.به تقسیمتون فکر نکنید به خدا فکر کنید و راضی باشید به خواست خدا
آقا مجید واقعا خوشحالم اونجایی که دوست داری افتادی ... واست تو دوره جدید زندگیت آرزوی موفقیت میکنم

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه
من افتادم تبریز
دوستان مقیم تبریز راهنمایی کنن
سلام علی جان امید وارم موفق باشی زیاد نگران نباش تبریز اونقدرها هم که فکر میکنی سرد نیست من از تبریز هستم البته از شنبه یه یک ماهی نیستم چون آموزشیمون شروع میشه ... ولی تو این دو روز هر راهنمایی بخوای در خدمتم در ضمن آقا مهرداد هم پایگاه 2 شکاری تبریز خدمت میکنن ایشون خیلی میتونن راهنمایتون کنن

Last edited:

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بچه ها رشته من کامپیوتر هست به نظرتون چهقدر اجتمال داره اداری بیوفتم ؟ راستش اصلا دوس ندارم دژبانی بیوفتم ...

shatami

Registered User
لایک‌ها
1
خدا لطفش شامل حال ما شد و با شرایط زبر:
1-متاهل نبودن 2-پدر نظامی نبودن 3-پارتی نداشتن 4-عدم صحبت درباره تقسیم با احدی

تهران افتادم.

این لطف خدا رو هیچ وقت فراموش نمیکنم .واقعا من لیاقت این همه لطف رو نداشتم.
فردا هم میرم یگان و خدمت رو با توکل به خدا شروع میکنم.
دوستانی که هنوز به خدمت عازم نشدن میتونن پیام شخصی بدن و مشکلاتشونو با من در میون بذارن در حد توانم قول میدم که کمک کنم بهشون.

خدا بزرگ است .راضی باشید به رضای خدا

تو این دوره خیلی ها آشناهای زمینی! داشتن اما بیشترشون شهرستان افتادن.به تقسیمتون فکر نکنید به خدا فکر کنید و راضی باشید به خواست خدا
تبریک میگم
راستی متاهل ها افتادن همون شهری که می خواستن؟

mohseeeeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیر..
ما آخرین گروه بودیم که از خضرایی بیرون رفتیم، تقریبا تاریک بود.. ساعت حدود 5:05 خلاصمون کردن..
به اون جمعی که بودیم گفتن که تهران می مونیم.. مرخصی هم تا 10دی مثل همه..
بچه های تهران رو بعد از همه ی بچه های شهرستان و شهرستان های حومه ی تهران پذیرش کردن.. واس همین خیلی بیشتر از بقیه الاف شدیم..

سلام خدمت همه دوستان منم خضرایی هستم و فوق دیپلم بالا برگه مرخصی نوشته گ1 کنارشم خط کج کشیدیم نوشتیم اسلامشهر ساعت 6.22 دقیقه بنده رسیدم به تلفن و تماس گرفتم فکر کنم آخریش ما بودیم استوار غلام پور بود فکر کنم لباساش سبز بود خیلی هم ...

ali-ahmady

Registered User
لایک‌ها
0
به به داش احمد
تبریز افتادی؟
خوش اومدی.
من الان پایگاه دوم شکاری تبریزم
خوب کلا چند نفر تبریز گرفته؟
پلیس هوایی چنتا؟
رسته خودت چی اداری هستی؟
شنبه میاین؟
راستی اگه مایل هستی شماره موبایلت رو برام پیغام کن تا با هم صحبت کنیم.

مخلصیم
من فردا میام چون تاریخ معرفی رو زدن جمعه
سر جمع فکر کنم یه 20 نفری بودیم.ولی چون همه تو شوک بودن پرپر شدیم دیگه حواسم نبود کی به کیه.
رسته ی منو زدن پرسنلی.رشته م صنایع هست.
شمارتم بدجوری لازم دارم چون فردا که بخوام بیام تبریز گیج گیجم.تا حالا تبریز نرفتم.شمارمو واست پیام میذارم

shatami

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها همه چی خریدین؟! اسکاچ پوشه کاغذ.....

ali-ahmady

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها همه چی خریدین؟! اسکاچ پوشه کاغذ.....

داداش جز وسایل شخصی و پوشه هیچی نمیخواد ببری چون کیسه فریزر و دستکش یکبار مصرف و برگه a4 رو واسه خودشون میخوان!!!
چای کیسه ای ببر که لازمت میشه

amir_lipak

Registered User
لایک‌ها
0
اینجا کسی نیست که اسلامشهر آموزشی رفته باشه یه کم کامل تر توضیح بده . انجا چجوریه؟

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
آقا مجید واقعا خوشحالم اونجایی که دوست داری افتادی ... واست تو دوره جدید زندگیت آرزوی موفقیت میکنم

آقا خیلی ممنون .شما هم موفق باشید
کمکی هم از دست من اگر بر میومد پ .خ بدید در خدمتیم.

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
فدات :blush:

من پشتیبانی افتادم
رضاییان به ما گفت 9 و 10 برید فقط حاضری بزنید تا شنبه

ابتدا آشنایی هستش .شما هفته اول رژه هم نمی رید .پشتیبانی جای خوبیه.فقط دژبانای پیروزی گیرن .جورابتم نگا میکنن حتی! فکر کنم اونجا به موهاتونم گیر بدن .اوج و مهرآباد بهتره

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
بچه ها رشته من کامپیوتر هست به نظرتون چهقدر اجتمال داره اداری بیوفتم ؟ راستش اصلا دوس ندارم دژبانی بیوفتم ...

کامپیوتر رو که ندیدم دژبان بشه.بعدشم راحته دژبانی واسه افسر.و ویژگی هایی داره که شاید واسه بعضی ها از پشت کامپیوتر نشستن هم بهتر باشه

بالا