• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
دوره خوبی داشتیم خدا کنه فردا تقسیم حالمونو نگیره !
البته کاریشم نمیشه کرد :wacko:

راستی نمیدونی فردا کارمون چقدر طول میکشه؟ گفتن 8 بیاید!

آقا کاری ندارن باهامون فقط یه برگه میدن بهمون و خداحافظ فکر کنم 4 ساعت بیشتر طول نکشه(حداکثر)
خوب کاری کردن گفتن 8 بیاید 9 اونجام من

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
اینم که میگن سلسله مراتب همش کشکه چون میخوان آبروشون پیش بالاتر نره میگن شما باید به اولین مرتبه بگید و در آخر به امیر بگید

دقیقا همینه.
سلسله مراتب برا احترام گذاشتنه (اگه بر فرض بخای بذاری)
امیر آقایی آدم خوبیه.فقط زیاد حرف میزنه

سلام بچه هایی که قراره تقسیم کنن دفعه اول خودشون میبرن یاباید خودتون برید فردا میبرن یا بازم بهتون وقت میدن ؟
کسی درمورد پوتین صدرا اطلاعاتی داره؟15تومن سرخواستن براش؟
لباس تون همون کتوشلوارهاست یا بازم لباس سربازی ؟
درضمن اگه کسی آمار یگانهای داخل تهران روداره میتونه اسمهاسوبنویسه؟

منظورت تقسیم بعد آموزشیه؟ در مورد پوتین پرسیدی فکر میکنم آموزشی هستی
شنبه باید خودتونو معرفی کنید پایگاه مربوطه
فقط رفتید بیایید اینجا بگید کجا افتادید
از روز تقسیم به بعد با لباس فصل (پیراهن + شلولر + بتل و ...) میری
آمار همه یگانهای تهرانو ندارم ولی اینا رو میدونم:
- مهرآیاد"پایگاه اول شکاری
- اوج : بخش غربی مهر آباد که زیر نظر ستاد عمل میکنه
- ستاد نهاجا تو خ پیروزی
- چکش که بخشی از ستاده
- قصر فیروزه : روبروی ورزشگاه تختی
- بیمارستان بعثت : روبرو قصر فیروزه

amir_lipak

Registered User
لایک‌ها
0
قانون جدید خدمت سربازی از دهم دی‌ اجرایی می‌شود
منبع
FarsNewsAgency - خبرگزاري فارس

از نظر من
1-احتمال لغو تک پسری

۲-احتمال اجرای ۲۴ ماه شدن خدمت

۳- احتمال اجرای معافیت ۲برادری

ویه سری قوانینی که رئیس جمهور واسه اجرا شدن ابلاغ کرده بود.

Taher-Korfa

Registered User
لایک‌ها
0
منبع

از نظر من
1-احتمال لغو تک پسری

مطئنن معافیت دو برادری توش نیست.. چون رئیس **** وظیفه اعلام کرد تا پایان سال 91 این قانون برای بررسی مجدد به جلسات قانون گذاری راه پیدا نخواهد کرد..
احتمالش زیاد که 22 تا 24 ماه بشه..
پیش شرط های معافیت تک پسری رو زیاد کردن و فقط 60سال بودن پدر کافی نیست..
قوانین ریاست جمهوری هم مربوط به نوابغ و استعدادهای درخشان و نفرات برتر مسابقات علمی و هنری کشوری و بین المللی و بعضی از خانواده های ایثارگران رو شامل میشه..
پیش طرح قانون ها یک ماه پیش اعلام شد اما گفتن از اول سال 91 اجرایی میشه..
اگر قانون دو برادری نهایی بشه.. یه شیرینی توپول پیش من داری..

Last edited:

amir_lipak

Registered User
لایک‌ها
0
طاهر جان اگه از این قانون مثل من معاف میشی , خواهشا یه خورده امید داشته باش و بدون صدر السادات و کمالی چیزی رو گفتن که نمیدونستن و فرداش مجلس و شورا دوباره تایید کرد سپردن دست ستاد همین کمالی و فیروز آبادی اونا هم گفتن هرچی **** بگه ( مثل 3 برادری )

Taher-Korfa

Registered User
لایک‌ها
0
طاهر جان اگه از این قانون مثل من معاف میشی , خواهشا یه خورده امید داشته باش و بدون صدر السادات و کمالی چیزی رو گفتن که نمیدونستن و فرداش مجلس و شورا دوباره تایید کرد سپردن دست ستاد همین کمالی و فیروز آبادی اونا هم گفتن هرچی **** بگه ( مثل 3 برادری )

وقتی سال 88 برای اولین بار تایید و شش ماه بعدش رد شد.. من کلی از برنامه هایی که داشتم و می خواستم برم اونور به هم خورد.. 89 باز بررسی و تائید شد اما در نهایت باز هم رد شد.. الانم که سال 90 دوباره.. همون آدما باز سر همون پست و منسب ن.. دوست دارم امیدوار باشم اما..

shatami

Registered User
لایک‌ها
1
منبع

از نظر من
1-احتمال لغو تک پسری

سلام من رفتم **** وظیفه گفتن مدت سربازی زیادم بشه شامل شما نمیشه! شما مشمول قوانین قبلی هستین
البته اگه معافیت بذارن می تونین بگیرین...

omidmoradiannas

Registered User
لایک‌ها
0
بچه هایی که تقسیم شدن لطفا بگن اوضاع تقسیم چجوری بوده این دوره...

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
بچه هایی که تقسیم شدن لطفا بگن اوضاع تقسیم چجوری بوده این دوره...

تقسیم خیلی بد بود.
وقتی اسم نفر رو می خوندن که چابهار و بندر عباس و دزفول و ... بچه های تهرانی همه شوکه می شدند استرس رو کاملا احساس میکردیچون هر لحظه امکانش بود شهرستان بیوفتی

شما حساب کنید 3 نفری که تو آسایشگاه کنار من بودن و تهرانی بودن 2 تاشون بندر عباس افتادن یکیشون تبریز ...
بیشتر بچه ها شهرستان افتادن . متاهلا همونطور که گفتم شهری که درخواست داده بودن افتادن

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
خدا لطفش شامل حال ما شد و با شرایط زبر:
1-متاهل نبودن 2-پدر نظامی نبودن 3-پارتی نداشتن 4-عدم صحبت درباره تقسیم با احدی

تهران افتادم.

این لطف خدا رو هیچ وقت فراموش نمیکنم .واقعا من لیاقت این همه لطف رو نداشتم.
فردا هم میرم یگان و خدمت رو با توکل به خدا شروع میکنم.
دوستانی که هنوز به خدمت عازم نشدن میتونن پیام شخصی بدن و مشکلاتشونو با من در میون بذارن در حد توانم قول میدم که کمک کنم بهشون.

خدا بزرگ است .راضی باشید به رضای خدا

تو این دوره خیلی ها آشناهای زمینی! داشتن اما بیشترشون شهرستان افتادن.به تقسیمتون فکر نکنید به خدا فکر کنید و راضی باشید به خواست خدا

ali-ahmady

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه
من افتادم تبریز
دوستان مقیم تبریز راهنمایی کنن

omidmoradiannas

Registered User
لایک‌ها
0

تهران افتادم.

دوستانی که هنوز به خدمت عازم نشدن میتونن پیام شخصی بدن و مشکلاتشونو با من در میون بذارن در حد توانم قول میدم که کمک کنم بهشون.

تو این دوره خیلی ها آشناهای زمینی! داشتن اما بیشترشون شهرستان افتادن.به تقسیمتون فکر نکنید به خدا فکر کنید و راضی باشید به خواست خدا

مجید تو تهران کجا افتادی؟
من دارم پروژه کسر خدمت انجام می دم واسه بیمارستان 501 ارتش. اگه تهران نیفتم کلا پروژه ام میره رو هوا :(

به خود مسولای نخبگان 501 می گم نامه ای چیزی بدین میگن قبلا ازین روتینا داشتیم الان دیگه اصلا هیچی نمی تونیم دستت بدیم. حتی یک نامه گواهی تصویب پروژه بهم ندادن امروز :(
حالا کپی همه فرمای بنیاد نخبگان نیروهای مسلح و که بردم واسه تشکیل پرونده نگه داشتم میشه با اینا کاری کرد؟ :(

Taher-Korfa

Registered User
لایک‌ها
0

تهران افتادم.

تبریک زیاد.. خیلی تبریک..
من زیاد به خدا اعتقادی ندارم.. هرچی هست از آدم به آدم یا از زمین و هوا، می رسه.. نه چیزه دیگه.. این قدر بدی دیدم که به خوبی و خدا کم پیش میاد دل خوش کنم.. اما باداباد هرچی اومد میگم باشه اما تلاشمو می کنم که تهران بیافتم..
تهران خوش بگذره..

مهدی حلاج

Registered User
لایک‌ها
0

تهران افتادم.

تبریک می گم . امیدوارم که همیشه و همه جا موفق باشی . بقیه هم ناراحت نباشن که جاهای دیگه افتادن . الخیر فی ما وقع.
راه نمایی های امثال شما خیلی کمک کرد که استرس کمتری داشته باشیم . به هر حال هر چیزی حسابی داره دیگه

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
مجید تو تهران کجا افتادی؟
من دارم پروژه کسر خدمت انجام می دم واسه بیمارستان 501 ارتش. اگه تهران نیفتم کلا پروژه ام میره رو هوا :(

به خود مسولای نخبگان 501 می گم نامه ای چیزی بدین میگن قبلا ازین روتینا داشتیم الان دیگه اصلا هیچی نمی تونیم دستت بدیم. حتی یک نامه گواهی تصویب پروژه بهم ندادن امروز :(
حالا کپی همه فرمای بنیاد نخبگان نیروهای مسلح و که بردم واسه تشکیل پرونده نگه داشتم میشه با اینا کاری کرد؟ :(

چیزی که امروز دیدم هر کسی رو که میشناختم و کسری خدمت داشت شهرستان دور دست افتاد. که این کار درسته .چون تحمل 3-4ماه خدمت تو هر جایی سخت نیست.و با این کار یه نفر دیگه 18 ماه جای نزدیک خدمت میکنه.
تا زمانی که فوق لیسانس و دکتر نخبه حساب میشن اما با این حال شهرستان میوفتن.نخبه گان معدل و اینا تاثیری نداره.
قبلا گفتم که چه عواملی تو تقسیم تاثیر داره لطف کن بخون.
شما با این پروژه که میگید از دید بدون نقض قانون باید بیمارستان بعثت بیوفتی که نزدیک قصر فیروزس. هر نامه یا سندی اضافش ضرر نداره هر چند اضافس اما اگه بیکاری برو بگیر
شما اگه رشتت مرتبط باشه و:یکی از این سه حالت :(یا متاهل باشی یا پدر نظامی باشی یا گرفتار باشی) میوفتی بیمارستان بعثت در غیر اینصورت چون نخبه ای همه از خداشونه که تورو بگیرن یه وقت دیدی به خاطر همین نخبه بودنت افتادی بندر عباس

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
تبریک زیاد.. خیلی تبریک..
من زیاد به خدا اعتقادی ندارم.. هرچی هست از آدم به آدم یا از زمین و هوا، می رسه.. نه چیزه دیگه.. این قدر بدی دیدم که به خوبی و خدا کم پیش میاد دل خوش کنم.. اما باداباد هرچی اومد میگم باشه اما تلاشمو می کنم که تهران بیافتم..
تهران خوش بگذره..

منم آدم مذهبی نیستم .اما بارها چیزایی تو زندگیم دیدم که وقتی بهش فکر کردم دیدم فقط با وجود خداست که میشه این اتفاقا بیوفته
سعی کن تو دو ماهی که هستی خالصانه نماز بخونی شاید یه تحولی درونت ایجاد شه
ممنون از تبریکت .شما هم دوره آموزشی خضرایی خوش بگذره

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
تبریک می گم . امیدوارم که همیشه و همه جا موفق باشی . بقیه هم ناراحت نباشن که جاهای دیگه افتادن . الخیر فی ما وقع.
راه نمایی های امثال شما خیلی کمک کرد که استرس کمتری داشته باشیم . به هر حال هر چیزی حسابی داره دیگه

من اینقدر که از افتادن دوستام تو بندرعباس و چابهار ناراحت شدم یادم رفت که تهران افتادم.از الان فرض کنید که هرجایی ممکنه بیوفتید که مثل ماشوکه نشید.
جو ما اینجوری بود که میگفتن 80% تهران میوفتید! وقتی شهرستانیا برگه گرفتن رفتن من چون تهران بودم نشسته بودم شاید از هر گردان 50 نفر مونده بودن .بقیه همه افتادن شهرستان
حالا شما حساب کنید آدم بود امروز که اصفهانی بود اما تهران افتاده بود ...
من اینجا که جز صحبت کاری نکردم اما تو دوره آموزشی هوای بچه هارو داشتم .اونا هم هوای مارو داشتن . اما باز واسه اینکه تهران بیوفتم به بقیه کمک نمیکردم.من به همه میگفتم که با شهرستان مشکل ندارم و میرم اونجا درس میخونم واسه ارشد سال دیگه... حالا دیگه این بود قسمت

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
این دو تا دوستی هم که تبریز و همدان افتادن رو باهاشون همدردی میکنم.
سعی کنن شرایط رو قبول کنن و این یه سال و چند ماه رو واسه خودشون سخت تر نکنن.قبول دارم که هوا سرده راه دوره ...
اما شما مردید و کم نخواهید آورد.

بالا