• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
اقا دستت درست
پس میشه به مرخصی امیدوار بود :lol:

راستی کلا کارمون تو یگان چجوریه حالت اداریه یا بیگاری هم هست ؟!
من هر چی فکر میکنم کلا علافیم کاری ندارن که ما انجام بدیم :D

اگه پلیس هوایی(دژبان) نباشید(اگه باشید همون روز تقسیم تو امریه‌تون نوشته) میوفتید قسمتای اداری
کار روتین هم "کفتری"ه، کفتری هم عبارت است جابجایی نامه ها از قسمتها و شعبه های مختلف :D
اگه مثلا تو کار با کامپیوتر تیز باشی و ترجیح بدی کارت با کامپیوتر باشه، اگه به موقع بتونی خودتو نشون بدی میتونی بشی مسئول کامپیوتر
البته باز بستگی داره کجا باشی، چون اصولا وظیفه نباید پشت سیستم بشینه، اکثر جاها که کادریا براشون کامپیوتر یه جسم! ناشناختس علیرغم میل باطنیشون مجبورن از وظیفه استفاده کنن
کلا خیالتون راحت، ساعت 7 میرید قسمت، تا یه صبونه ای چیزی بخورید شده 9-10، بعدشم که ناهار و میزنید و تمام :D

amd_9002

Registered User
لایک‌ها
0
نیست مرا یاری رسانی

دوستان عزیز یکی لطف مکنه نوضیح بده که برنامه روزانه به چه صورت هست مثلا از 4 که بلند مون میکنن چه کار هائی میکنیم تا ساعت 9.30 که می خوابیم

ayoobsadeghiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همرزمان (!) عزيز
من دوران افتادم. فوق ليسانس هستم و متولد 61 و فكر كنم از همه مسن تر!
از دوستان قديمي خواهش مي كنم مرا راهنمايي كنند

امرزو اسامي دعوت شدگان به مصاحبه تكميل ظرفيت دكتري اعلام شد. از بد روزگار من روز شنبه 10/10 كه روز اول هست و روز دوشنبه كه روز سوم هست به مصاحبه دعوت شدم. بايد مرخصي بگيرم. لطفاً به سوالات زير پاسخ دهيد

1. فردا يا پس فردا برم پادگان و بگم مرخصي مي خوام و البته كارنامه منتشر شده از سوي سازمان سنجش رو ببرم مرخصي بهم ميدن؟
2. بايد پيش كي برم كه مرخصي بهم بدن؟
3. اگر مرخصي ندادن و من سه روز اول رو نيام (غيبت كنم) چه اتفاقي مي افته؟

با سپاس فراوان

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سلام مجید چطوری ؟ این نفر رو خوب اومدی........ نفر داشتیم ... فقط شورتش تو چادر معلوم نبوده ..... یادته مجید ؟

سلام امین جان ما خوبیم D: شما خوبید؟ آره بابا مگه میشه یادم بره D: نفر داشتیم خاک بر سر سلاحشو **** نتونسته بده من نمیدونم کی به اینا لیسانس داده D: آقا پیشاپیش هم تبریک میگم تهران افتادنتو .

Last edited:

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سلام بر همرزمان (!) عزيز
من دوران افتادم. فوق ليسانس هستم و متولد 61 و فكر كنم از همه مسن تر!
از دوستان قديمي خواهش مي كنم مرا راهنمايي كنند

امرزو اسامي دعوت شدگان به مصاحبه تكميل ظرفيت دكتري اعلام شد. از بد روزگار من روز شنبه 10/10 كه روز اول هست و روز دوشنبه كه روز سوم هست به مصاحبه دعوت شدم. بايد مرخصي بگيرم. لطفاً به سوالات زير پاسخ دهيد

1. فردا يا پس فردا برم پادگان و بگم مرخصي مي خوام و البته كارنامه منتشر شده از سوي سازمان سنجش رو ببرم مرخصي بهم ميدن؟
2. بايد پيش كي برم كه مرخصي بهم بدن؟
3. اگر مرخصي ندادن و من سه روز اول رو نيام (غيبت كنم) چه اتفاقي مي افته؟

با سپاس فراوان

بهت مرخصی نمیدن اما تلاش خودت رو بکن .(اگه بتونی چند روز اول رو نری قضیه فرق میکنه ولی رفتی دیگه مرخصی بهت نمیدن ) اگه سرهنگ آئین فرماندتون بود همین فردا برو با لباسای سربازیت و مرتب درخواستتو بگو بیشتر از 2 روز غیبت موجه تجدید دورس اینه که مرخصی نمیدن
باید راهی رو پیدا کنی که غیبت موجه شما بیشتر از 2روز نشه 2روز بیشتر بشه تجدید دوره میشی
غیبت پزشکی هم که با مهر فنی بعثت باشه تا 8 روز اشکال نداره
فقط و فقط باید از فرمانده گردان بخوای ! چون هنوز سلسه مراتبت رو نمیدونی
1روز هم که غیبت غیر موجه داشته باشی اذیتت میکنن واسه هر داستانی هم اول باید بری پادگانت بعد مرخصی بگیری اینکه بری بعدا بیای موجه کنی قبول نیست
سوال دیگه ای داشتی در خدمتیم

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
جواب ناامیدکننده ایی بود.. من به همه ی سختی تهران حاضرم..
من جاهایی که می فرستادن رو یه سرچی زدم و فهمیدم هرجا جز تهران مصیبته..
این دوره طبق گفته ی خودشون نزدیک هشتصد نفر رو پذیرش کردن..
با این اوصاف و تعداد باید از همین الان با همه ی خداحافظی کنم.. که بعدن فکر کنم وقتش نباشه..
پس چی بود اون قانونی که تصویب کردن هرکس میوفته همون استان محل زندگی.. کشکی کشکی با عمر مردم بازی می کنن و کاری از دست کسی بر نمیاد..
ای بابا..

آقا کدوم قانون ؟ اگر چنین قانونی رعایت میشد که نفری از رشت رو نمیدانن نیروی هوایی ... این 800 نفری که شما میگید فکر کردید همه از شهرایی هستن که توش پایگاه هوایی هست؟
تو نیروی هوایی بیشتر شهرا یا یگان واسه سرباز ندارن یا جا ندارن که سربازا قرار باشه بیوفتن شهر خودشون
تو جایی دیده بودم نوشته بودن نامه گرفتارا و تک پسری ... اینم کشکه هر چند از هر 10 نفری که نامه ببرن شاید یه نفر رو قبول کنن اما در دو حالت قطعی میشه گفت نزدیک خونتونی:1-پدر نظامی باشی 2-متاهل باشی

همون طور که دوستان گفتن اگه کاری ندارید تو تهران که منبع در آمدی واستون باشه خدمت تو شهرستان بهتر از تهران هستش میخواد دزفول باشه که گرمه یا تبریز که سرده .در هر صورت زمانیه که به اجبار باید سپری شه پس به بعد از آموزشی فکر نکنید.(واسه راحتی روانتون اگه میخواید از الان نامه با مهر برجسته شورای محل بگیرید و مشکلاتونو بنویسید آماده داشته باشید که هفته دوم به بعد هر وقت اعلام کردن نامه رو بدید بهشون)

shatami

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
علامت رسته و تلق اسم و باید رو اور هم بدوزیم؟ من امروز 9 تومان سر دادم پوتینمو با پوتین یارد عوض کردم خیلی سبک و راحته!

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
نیست مرا یاری رسانی

دوستان عزیز یکی لطف مکنه نوضیح بده که برنامه روزانه به چه صورت هست مثلا از 4 که بلند مون میکنن چه کار هائی میکنیم تا ساعت 9.30 که می خوابیم
برنامه یه برگه َA4 هستش بهش میگن برنامه سین (ساعت یگان نظامی)
بیدار باش آنکادر تخت ... (اینارو ننوشته اما باید انجام بدید) صبحانه نماز صبحگاه کلاسای صبح (دو نوبت) نماز کلاسای بعدازظهر (دو نوبت) تمرین رژه نماز و شام 9 شب خاموشی
هفته اول اما اینجوری نیست خبری از کلاسا نیست و بیشتر کار فیزیکی باید انجام بدید شما تو فصل خوبی هستید نگران نباشید زیاد اذیتتون نمی کنن(اما اذیتتون میکنن) چون خودشون هم مثل شما سردشون میشه

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان
علامت رسته و تلق اسم و باید رو اور هم بدوزیم؟ من امروز 9 تومان سر دادم پوتینمو با پوتین یارد عوض کردم خیلی سبک و راحته!

اشتباه کردی .چه خبره 9؟ خود پوتین یارد 20 تومانه
علامت رسته و جای اسم ( هم رو اور هم رو لباس )رو اگر ندوزی فکر میکنی اونجا برات میدوزن یا مرخصی میدن میگن برید بدوزید بیاید؟
هفته اول اگه ندوخته باشید بشین پاشو فوقش بدن بهتون و اذیتتون نمیکنن که اینارو ندوختید اما مرخصی که برید باید تلق سر جاش باشه رسته اور و لباس کار خورده شده باشه و... خودتون الاف میشید.بهتره از مرخصی که بهتون دادن استفاده کنید و کارای خیاطی رو انجام بدید.(اسم و فامیل رو نرید 2000 تومان بدید بزنن خودشون بهتون میدن روزای اول هم چون توجیه نیستید گیر نمیدن لازم شه همونجا رو یه تیکه کاغذ اسمتونو مینویسید )

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
یه سوال در مورد لباس..
اون آرم تفنگ ضربدری ها که باید به یقه یزنیم.. باید سیاهی های دورش رو بگیریم بعد بدوزیم؟؟ همه ی آرم ها رو باید سیاهی های دورش رو بگیریم؟
لباسایی که دادن خودش آرم داره و درسته، یا نه باید اونا رو بکنیم و همینایی که دادن رو بزنیم به لباسا؟؟

بگیری بهتره دوره ما فقط یه نفر نگرفته بود که سوژه خنده شد.
واسه ما آرم داشته اما رسته پیاده (همون تفنگی که دوستمون گفت) رو خودمون رو لباس و اور زدیم (روی هر دو باید بخوره)

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
برو بچ تهرونی به یه سواله من جواب بدن !

من شنبه از ترمینال جنوب میخوام برم پادگان ...

ساعت 5 صبح میرسم ترمینال ... حالا یکی بگه بقیه مسیر رو چه طوری برم ... البته در حالت عادی بلدم که با مترو برم امام حسین با دروازه شمران و اونجا با BRT بیام دمه پادگان
ولی
ولی مترو ساعت 5:30 راه می افته

حالا یکی بگه چه طوری از ترمینال جنوب بیام پادگان
BRT از چه ساعتی راه می افته ؟
تاکسی خطی ؟ خلاصه هر جور به جز در بست گرفتن که باید 7-8 تومن پیاده بشم !!

ممنون از دوستان از اونجایی که تابه حال این موقع از صبح سفر نکردم و نمیخوام با ماشین خودم بیام (بدون مترو ) نمی دونم چه طوری بیام پادگان

از ترمینال اتوبوس هست که میره بهارستان یا امام حسین ؟ قبلا که بود
بیا اگه بهارستان رو سوار شدی ایستگاه 400 به راننده بگو پیادت کنه از بزرگراه امام علی یه تاکسی سوار شی بگی مستقیم میای دماوند (کرایه 300) بعد هم پیاده تا خ حجت 5دقیقه راه
یا بیا شهدا پیاده شو بعد امام حسین و بعد هم BRT
BRT شبانه روزی هستش
اگه هم دیدی اتوبوس واسه امام حسین هست اونو سوار شو به راحتی میرسی

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
بچه ها در رابطه با اسم خودشون میدن یا خودمون بزنیم به سینه؟

خودتون چی رو بزنید به سینه؟ مگه اسم گردان و گروهان رو میدونید؟
همون جاش کافیه الکی هزینه نکنید

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
دوستانی که از شهرستان میان توجه داشته باشن اصلا نگران نباشن
با آماری که دوستتون گفت (800 نفر) شما باید دقت داشته باشید که چه مدت طول میکشه که 800 نفر رو بگردن و 800 نفر رو اجازه بدن برن داخل
دوره ما بااینکه روز اول بارون شدیدی میومد و شاید دژبانا با ملاحضه رفتار کردن و سریع نفرات میرفتن داخل من ساعت 6 تازه از خونه اومدم بیرون اما با این حال باز شاهد بودم که هنوز 100 نفر جلوی من تو صف ایستادن
6 هم نرسیدید هیچ اتفاقی نخواهد افتاد به هیچ عنوان استرس نداشته باشید .
اما این نباشه که ساعت 8 تشریف فرما شید چون ممکنه اسلامشهری باشید و با پای خودتون مجبور شید برید اسلامشهر و 5شنبه اولین هفته رو نگهبان شید .

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
سلام بچه های قدیمی هرکی میتونه به این سووال ها جاب بده دستتون درد نکنه

1هفته اول آموزشی که گفتن سخت میگیرن روزی چند ساعت فعالیت بدنی داره؟
2بچه های تهران اگه توتقسیم افتادن تهران وایگانشون باخونشون فاصله زیادی داشت میتونن بمونن تویگان یعنی اونجا بهشون جای خواب میدن ؟
شنبه دهم که گفتن 6صبح اونجا باشیم میشه نیم ساعت دیرتراومد یاگیرمیدن آخه روزاول گفته بودن نه صبح بیاین خیلی ها ده بعد اومدن ؟
میشه به جای کوله ای که بهمون دادن ساک بیاریم یا باید همون کوله روبیاریم؟

هفته اول به جز روز اول که فعالیت بدنی کمتره همش فعالیت بدنی هست.
به غیر از زمان غذا و نماز شما در بقیه ساعات در اختیار خودتون نیستید.و زمان زمان بیگاری و فعالیت بدنی هستش که ممکنه بعضی ها مثل خود من بهشون نظافت و بیگاری نخوره و در جای دیگری در اختیار خودشون نباشن
اما با شروع شدن کلاس ها سختی ها کمتر خواهد شد و فشارهای روحی بیشتر

2-خیر نه خبری از جا هست نه غذا
3-بله ساک هم میشه آورد اما الکی وسایل با خودتون نبرید چون بار خودتون سنگین میشه همه چی بهتون میدن خود من حتی لیوان رو هم نبردم و کل بارم نصف کوله انفرادی شد

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
داداش از جواب بابت رفتن تا پادگان بسیار ممنونم ... زمانی که با ماشین شخصی این و رو اون ور بری این جور موقع ها میمونی توش

اون آرم تفنگه که فقط یه جفته که فقط میشه رو یکی زد

اصلا یه سوال :

اون آرم تفنگه که یه جفته رو باید رو پیرهنه بزنیم یا رو اوره ؟؟
اون تلقه هم که دادن بازم یه جفته اون رو رو کدوم بزنیم ؟؟

منم با حرفت موافقم هرچی سبک تر بریم بهتره ... من به جز خوراکی های خشک چیز خاص دیگه ای نمی برم

ممنون می شم به این سوالات منم جواب بدی ...

قطعا این حلقه ای که شما به ما کمک میکنید ما هم به آیندگان کمک می کنیم ... و این ادامه دارد ...

خواهش میکنم
دوست عزیز من هم یه آرم خریدم اما دو تا رسته (همون آرمی که شما گفتید) لازمه :یکی واسه پیراهن یکی واسه اوور تلق هم باید دوتا باشه رسته اضافه من دارم خواستی 4 شنبه بیا خضرایی بهت بدم
اگه باری هم خواستید ببرید در حد نهایت 2 هفته باشه (خرمایی مویزی یا هر چیز خوراکی دیگه + ...)

زنده باشید ممنون از حسن نیت شما

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
پس با این حسابی که شما میگی باید 4 تا ارم رسته باشه ؟ (همون تفنگه ) که دوتاش رو پیرهن و دوتاش رو اور بخوره و سیاهی دورش رو هم دربیاریم ...

و یه جفت هم تلق که بخوره رو اور فقط

اگه درست گفتم تایید بفرمایید :lol:

قسمت اول رو درست متوجه شدید اما قسمت دوم رو نه
4تا 500 تومان هزینه تلق ها میشه که یک جفت تلق رو خضرایی گرفتید (روی پیراهن میخوره )و جفت دوم رو 1000 تومان باید بدید روی اور بزنن(تو هفته اول خیلیا نمی زنن)
و به تعداد تلق ها (4عدد) باید بهتون اتیکت بدن دوتا اسم و فامیل و دو تا نام گروهان

ayoobsadeghiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهت مرخصی نمیدن اما تلاش خودت رو بکن .(اگه بتونی چند روز اول رو نری قضیه فرق میکنه ولی رفتی دیگه مرخصی بهت نمیدن ) اگه سرهنگ آئین فرماندتون بود همین فردا برو با لباسای سربازیت و مرتب درخواستتو بگو بیشتر از 2 روز غیبت موجه تجدید دورس اینه که مرخصی نمیدن
باید راهی رو پیدا کنی که غیبت موجه شما بیشتر از 2روز نشه 2روز بیشتر بشه تجدید دوره میشی
غیبت پزشکی هم که با مهر فنی بعثت باشه تا 8 روز اشکال نداره
فقط و فقط باید از فرمانده گردان بخوای ! چون هنوز سلسه مراتبت رو نمیدونی
1روز هم که غیبت غیر موجه داشته باشی اذیتت میکنن واسه هر داستانی هم اول باید بری پادگانت بعد مرخصی بگیری اینکه بری بعدا بیای موجه کنی قبول نیست
سوال دیگه ای داشتی در خدمتیم

خودم اول فکر کردم که با لباس سربازی برم. بعد به این نتیجه رسیدم که اگر با لباس نظامی برم چون آداب نظامی رو بلد نیستم ممکن سوتی بدم و بدتر بشه. اگر بهم گیر دادن چرا با لباس شخصی اومدی هم می گم چون آداب نظامی رو بلد نیستم گفتم اگر با لباس نظامی بیام ممکنه باید ها و نبایدها رو رعایت نکنم و بی احترامی بشه!

در هر صورت از راهنمایی شما سپاسگزارم. گردان یعنی چه؟ و ما که توی دوران افتادیم گردان گروهانه؟ خلاصه یه جور نشه که اشتباه برم!
مخلصیم

amir_h_mk2006

Registered User
لایک‌ها
0
فکر کنم بیشتر از نیم ساعت باشه! سخت ترین تمرین آموزشی رژه هستش چون زمانش زیاده

نه بابا مجید جان برای ما همین قدر رژه بود ما بقیش نشسته بودیم حرف میزدن

تازه رژه کلا خندست بچه ها زیاد مسخره بازی میکردن ما که رژه نمیریم هنر آموزا خیلی جدی میگیرن :lol:

masimasi_89

Registered User
لایک‌ها
0
دوساتان ممنون از جوابتون
پس اونطور که شما گفتیدشنبه میشه تابعداز ساعت 6مثلا تا6:30رسید پادگان ومشکلی پیش نیاد آخه اگه قرارباشه 6اونجا باشیم بامترو نمیشه رفت وباید اول صبح با آژانس بریم چون ماشین گیر نمیاد ؟
یه سوال دیگه ااینکه اگرامکان داره توضیح بدید دقیقا روز اول اونجا چیکار میکنیم؟

بالا