Taher-Korfa
Registered User
- نوشتهها
- 59
- لایکها
- 0
بچه ها رفتن گل بچینن..؟؟
بچه های قدیم یه حالی هم به این پست بدین
دوره ما خیلی ت.می بود
تو کل تاریخ پایگاه چهارم نشده بود بیشتر از 15-10 نفر بگیره.دوره ما 34 نفر گرفت
اکثر اونایی که تهران افتاده بودن پدر نظامی + متاهل و پارتی دار + مشکل دار (راجع بهش تو اوایل تاپیک توضیح کامل دادم)
اگه جزو سه گروه اول بالا نیستید حتما دنبال قضیه مشکل دار شدن باشید.
البته خود من 3 ماه به صورت مامور مهرآباد بودم (بیخیال اینکه مامور چیه) ولی ترجیح دادم دزفول خدمت کنم.
شهرستان بهتر مرخصی میدن - وقت آزاد بیشتری داری - بیشتر خوش میگذره.مثل دوران دانشجویی با این تفاوت که دغدغه امتحانم نداری.فقط بخور بخاب حالشو ببر
دور بچه ها فیلم میبینیم - ورق میزنیم - تخمه میشکنیم.تهران باشی نصف روزت تو راه میگذره (فرض کن از پونک بخای بری قصر فیروزه-روبروی ورزشگاه تختی)
تازه پایگاه های جنوب 1 ماه از خدمتش به خاظر غیر بومی بودن کم میشه :دی
لیسانسه 16 ماه خدمت میکنه
باید بری صحبت کنی .
روزای اول بهتون 1 سوئیت میدن که باید براش وسایل زندگی بخرین:
یخچال - فرش - بخاری - کولر و ...
اگر تعدادتون کم باشه ممکنه پخشتون کنن پیش قدیمیها
مرخصی ما که جزو مناطق گرمسیر حساب میشه 64 روزه برای کل دوره.تهران 45 روزه
تو شهرستان تو راهی و تشویقی هم میدن
مثلا 10 روز مرخصی سالیانه (از اون 64 روز) میگیری.کنارش 2 روز تو راهی و 4-3 روز تشویقی میگیری (شایدم بیشتر) میچسبونی به 10 روزت
خودم اینسری با 15 روز سالیانه 25 روز مرخصی گرفتم :lol: (برا مرخصی باید هوای فرمانده مستقیمتو داشته باشی :دی)
تهران از این خبرا نیست
کلا تو شهرستان خیلی هوای لیسانس وظیفه ها رو دارن.
مثلا عصر که میریم شام + صبحونه بگیریم پر و پیمون بهمون میدن.ولی سرباز صفرها جیرشونم با زور میگیرن
جریان جالب شد.. پول خرید وسایل با کیه؟ یگان؟ یا خود سرباز؟
نکنه پول لباس فرم بعد آموزشی رو هم باید خودمون بدیم و خبر نداریم؟
با این دوتا 50تومنی تا آخر آموزشی می خوان بدن چه انتظاراتی از آدم دارن.. بساطیه ها..لباس بهت میدن.لوازمو باید از جیب مبارک بگیری
با این دوتا 50تومنی تا آخر آموزشی می خوان بدن چه انتظاراتی از آدم دارن.. بساطیه ها..
آقا من خوندم.. کارای مشکل دار شدن رو از کی باید شروع کنیم؟ خودشون میگن؟ یا اینکه به قسمت خاصی باید بریم و مدرک رو کنیم؟
یه سوال در مورد لباس..
اون آرم تفنگ ضربدری ها که باید به یقه یزنیم.. باید سیاهی های دورش رو بگیریم بعد بدوزیم؟؟ همه ی آرم ها رو باید سیاهی های دورش رو بگیریم؟
لباسایی که دادن خودش آرم داره و درسته، یا نه باید اونا رو بکنیم و همینایی که دادن رو بزنیم به لباسا؟؟
باید بری صحبت کنی .
روزای اول بهتون 1 سوئیت میدن که باید براش وسایل زندگی بخرین:
یخچال - فرش - بخاری - کولر و ...
اگر تعدادتون کم باشه ممکنه پخشتون کنن پیش قدیمیها
مرخصی ما که جزو مناطق گرمسیر حساب میشه 64 روزه برای کل دوره.تهران 45 روزه
تو شهرستان تو راهی و تشویقی هم میدن
مثلا 10 روز مرخصی سالیانه (از اون 64 روز) میگیری.کنارش 2 روز تو راهی و 4-3 روز تشویقی میگیری (شایدم بیشتر) میچسبونی به 10 روزت
خودم اینسری با 15 روز سالیانه 25 روز مرخصی گرفتم :lol: (برا مرخصی باید هوای فرمانده مستقیمتو داشته باشی :دی)
تهران از این خبرا نیست
کلا تو شهرستان خیلی هوای لیسانس وظیفه ها رو دارن.
مثلا عصر که میریم شام + صبحونه بگیریم پر و پیمون بهمون میدن.ولی سرباز صفرها جیرشونم با زور میگیرن
با این دوتا 50تومنی تا آخر آموزشی می خوان بدن چه انتظاراتی از آدم دارن.. بساطیه ها..
آقا من اون پستی که گفته بودی رو خوندم.. مدارک مشکل دار بودن رو از کی باید تحویلشون بدیم؟ خودشون میگن از چه تاریخی اقدام کنیم؟ یا اینکه به قسمت خاصی باید بریم و مدرک رو کنیم؟
dostan doreye ghabl lotfan begid kelasa az chandom shoro mishe
به ما هم دقیقا همینو گفتن..به ما که گفتن جاش رو بدوزین اومدین خودمون می گیم چی بنویسین روش
می تونی اسمت رو بزنی روش می تونی هم بذاری یه جا درست کنی
من که فقط جاشو می دوزم و می ذارم دقیقا که مشخص شد کدوم گروهان و گردان هستم می زنم روش تا دوباره کاری نشه
یعنی کلا روزی نیم ساعت رژه هست؟؟؟؟و یه نیم ساعت هم از هفته دوم رژه تمیرین میکنید
بقیش هم توی مسجد و در حال عبادت " خواب " هستید