• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

amir_h_mk2006

Registered User
لایک‌ها
0
خودم اول فکر کردم که با لباس سربازی برم. بعد به این نتیجه رسیدم که اگر با لباس نظامی برم چون آداب نظامی رو بلد نیستم ممکن سوتی بدم و بدتر بشه. اگر بهم گیر دادن چرا با لباس شخصی اومدی هم می گم چون آداب نظامی رو بلد نیستم گفتم اگر با لباس نظامی بیام ممکنه باید ها و نبایدها رو رعایت نکنم و بی احترامی بشه!

در هر صورت از راهنمایی شما سپاسگزارم. گردان یعنی چه؟ و ما که توی دوران افتادیم گردان گروهانه؟ خلاصه یه جور نشه که اشتباه برم!
مخلصیم

شما گردان بابایی گروهان دوران هستین
فرمانده گردانتون سرهنگ دوم آیین و فرمانده گروهانتون ستوان یکم رضاییان میشه البته فکر نمیکنم اینا رو پیدا کنی
اگر پیداشون نکردی برو سراغ سرهنگ ترکاشوند که تقریبا همه کارست و جاش توی طبقه چهارم دفتر فرماندهی داخل ساختمان 6 طبقست همه میدونن این ساختمان کجاست و
دفتر آیین هم آخر همون سالن هست
به این چیزا اهمیت میدن ولی شانس شما افتاده اول آموزشی
انشالله که ردیف میشه نگران نباش

با لباس غیر نظامی بهتره ولی حتما برگ مرخصی رو ببر

راستی یه نکته!!!
از همه بدتر سرهنگ زاهدی فرمانده بخش آموزشه
سعی کنید توی کل دوره هیچ وقت باهاش رو در رو نشید

ayoobsadeghiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما گردان بابایی گروهان دوران هستین
فرمانده گردانتون سرهنگ دوم آیین و فرمانده گروهانتون ستوان یکم رضاییان میشه البته فکر نمیکنم اینا رو پیدا کنی
اگر پیداشون نکردی برو سراغ سرهنگ ترکاشوند که تقریبا همه کارست و جاش توی طبقه چهارم دفتر فرماندهی داخل ساختمان 6 طبقست همه میدونن این ساختمان کجاست و
دفتر آیین هم آخر همون سالن هست
به این چیزا اهمیت میدن ولی شانس شما افتاده اول آموزشی
انشالله که ردیف میشه نگران نباش

با لباس غیر نظامی بهتره ولی حتما برگ مرخصی رو ببر

راستی یه نکته!!!
از همه بدتر سرهنگ زاهدی فرمانده بخش آموزشه
سعی کنید توی کل دوره هیچ وقت باهاش رو در رو نشید

دربست مخلصیم

Taher-Korfa

Registered User
لایک‌ها
0
من امروز حرفی ندارم.. همه چیز رو میزون کردم.. تا شنبه..
اما از بی انصافی و دندون گردی آدمای ناکاسب اهل گمرک هرچی بگم کمه که به صغیر وکبیر رحم نمی کنن و از هر فرصتی می خوان سواستفاده بکنن..
بگذریم..
گشاد کردن کلاه و دوختن او چیزمیزا با مخلفاتش: چهار تومن.. تعویض لباس با یک سایز بزرگتر: چهار تومن.. اما مطمئنم که دو یا سه تومنی سرم کلاه رفته..
پوتینم عوض نمی کنم.. به نظرم خوبه و اندازه شم میزونه خودمه..

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
من امروز حرفی ندارم.. همه چیز رو میزون کردم.. تا شنبه..
اما از بی انصافی و دندون گردی آدمای ناکاسب اهل گمرک هرچی بگم کمه که به صغیر وکبیر رحم نمی کنن و از هر فرصتی می خوان سواستفاده بکنن..
بگذریم..
گشاد کردن کلاه و دوختن او چیزمیزا با مخلفاتش: چهار تومن.. تعویض لباس با یک سایز بزرگتر: چهار تومن.. اما مطمئنم که دو یا سه تومنی سرم کلاه رفته..
پوتینم عوض نمی کنم.. به نظرم خوبه و اندازه شم میزونه خودمه..

خیلی هم خوب باهات حساب کرده
پس تو پاچه کردن ندیدی
پوتینوتو برو عوض کن سبک بگیر
اگه نگرفتی 2 بسته چسب زخم خارجی همرات ببر;)

Taher-Korfa

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی هم خوب باهات حساب کرده
پس تو پاچه کردن ندیدی
پوتینوتو برو عوض کن سبک بگیر
اگه نگرفتی 2 بسته چسب زخم خارجی همرات ببر;)

:D.. حتما این کار رو می کنم.. روی یکی از برگه یادداشت کنار مونیتور نوشتم: 2 بسته چسب زخم خارجی..
اما.. جالبه چه قدر روی پوتین سربازی حساسیت بچه ها بالاست.. من خودم پوتین صفر سربازی داداش بزرگترم رو واسش نرم کردم، عین همین بود.. با اون پوتین فوتبال شرطی و والیبال و کوهنوردی هم کردم.. چهارسال زمستونای گذشته همیشه پام بود و خیلی باهاش پیاده روی ها هم کردم .. اما یکبار هم تاول و پوست اندازی نداشتم.. نمی دونم شاید این رژه ها خیلی مردن که پدر پا در میارن و هتل هوایی بودن اینجا یه جور جک برای تلطیف کردن ماجرای سربازیه...
-----------------------------------------------
من گمرک زیاد نمیرم.. اما اینکه همون اول قیمتای پرت میدن و مغازه به مغازه خبر میدن که لاشخوری کنن، نهایت بی مرامی تو کاسبیه.. جلوی خودم برای تعویض لباس ده تومن از یه بچه شهرستانی (که به شب خورده بود و عجله داشت برگرده پادگان) می خواستن بگیرن.. خودشون با افتخار می گفتن که بیست تا چهل تومن هم سر گرفتن برای تعویض لباس!!
من برای پوتین هفت تا ده تومن سر نمیدم.. اصلا نمی صرفه.. انصافن قیمت سر دادن نباید بیشتر از پنج یا نهایته نهایتش شش باشه.. این نظر شخصیه این بنده ی سراپا تقصیره..
در ضمن آقای اکتروس، مهرداد، مجید و بقیه بچه های سابق پادگان خضرایی.. خیلی مخصلم و ممنون بابت راهنمایی ها و وقت گذاشتنتون..

Last edited:

JVC

Registered User
لایک‌ها
263

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
:D.. حتما این کار رو می کنم.. روی یکی از برگه یادداشت کنار مونیتور نوشتم: 2 بسته چسب زخم خارجی..
اما.. جالبه چه قدر روی پوتین سربازی حساسیت بچه ها بالاست.. من خودم پوتین صفر سربازی داداش بزرگترم رو واسش نرم کردم، عین همین بود.. با اون پوتین فوتبال شرطی و والیبال و کوهنوردی هم کردم.. چهارسال زمستونای گذشته همیشه پام بود و خیلی باهاش پیاده روی ها هم کردم .. اما یکبار هم تاول و پوست اندازی نداشتم.. نمی دونم شاید این رژه ها خیلی مردن که پدر پا در میارن و هتل هوایی بودن اینجا یه جور جک برای تلطیف کردن ماجرای سربازیه...
من گمرک زیاد نمیرم.. اما اینکه همون اول قیمتای پرت میدن و مغازه به مغازه خبر میدن که لاشخوری کنن، نهایت بی مرامی تو کاسبیه.. جلوی خودم برای تعویض لباس ده تومن از یه بچه شهرستانی (که به شب خورده بود و عجله داشت برگرده پادگان) می خواستن بگیرن.. خودشون با افتخار می گفتن که بیست تا چهل تومن هم سر گرفتن برای تعویض لباس!!
من برای پوتین هفت تا ده تومن سر نمیدم.. اصلا نمی صرفه.. انصافن قیمت سر دادن نباید بیشتر از پنج یا نهایته نهایتش شش باشه.. این نظر شخصیه این بنده ی سراپا تقصیره..
در ضمن آقای اکتروس، مهرداد، مجید و بقیه بچه های سابق پادگان خضرایی.. خیلی مخصلم و ممنون بابت راهنمایی ها و وقت گذاشتنتون..
من 2 تومن سر دادم پوتین سبک گرفتم هم سبک هم خیلی خیلی راحت خدایش 4 جفت این پوتین سبک تر از یک لنگه از اون پوتین هایی هستن که بهمون دادن
2.5 هم دادم علایم و باند شلوارمو دوختن من که راضی هستم ...

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
خودم اول فکر کردم که با لباس سربازی برم. بعد به این نتیجه رسیدم که اگر با لباس نظامی برم چون آداب نظامی رو بلد نیستم ممکن سوتی بدم و بدتر بشه. اگر بهم گیر دادن چرا با لباس شخصی اومدی هم می گم چون آداب نظامی رو بلد نیستم گفتم اگر با لباس نظامی بیام ممکنه باید ها و نبایدها رو رعایت نکنم و بی احترامی بشه!

در هر صورت از راهنمایی شما سپاسگزارم. گردان یعنی چه؟ و ما که توی دوران افتادیم گردان گروهانه؟ خلاصه یه جور نشه که اشتباه برم!
مخلصیم

من دوستم دروره آموزشی که تموم شد چون امریه بود اومده بود پیگیر کاراش شه اما با لباس شخصی نذاشته بودن بره تو .به این خاطر گفتم که شما با لباس سربازی برید .اگه شخصی بتونی بره تو که چه بهتر! با هر لباسی بری تو باید بلد باشی باید و نباید ها رو رعایت کنی وگرنه از در تو نرفته میری بیرون .
هر پادگان از چند گردان تشکیل شده که دارای چند گروهانه هر گروهانم از صدها نفر تشکیل شده که همه اینا زیر نظر فرمانده گروهان و فرمانده گردان هستند.اینا سلسه مراتب شما هستند.هیچ وقت فرمانده گردان دستغیب نمیاد صحبت کنه که شما برید مرخصی پس بی فایدس با کسایی که جز سلسه مراتب شما نیستن برید صحبت کنید واسه مرخصی.
خواهش میکنم

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
من 2 تومن سر دادم پوتین سبک گرفتم هم سبک هم خیلی خیلی راحت خدایش 4 جفت این پوتین سبک تر از یک لنگه از اون پوتین هایی هستن که بهمون دادن

پوتین بهمن در دراز مدت بهتر از این پوتین هاست.منم yurd خریدم .در اثر نظامی نشستن و ... تو همین 2ماه پاره شد. و تو اردو هر چی خاک و سنگ بود تو پوتین ما بود.
همون پوتین بهمن رو نرم کنید و یه کف طبی بذارید توش بهتر از اینه که پوتین رو بدید یه پولی هم سر بدید!! مگر اینکه پارا المپیکی باشید که در این صورت پوتین 100 تومانی پیشنهاد میشه

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
نه بابا مجید جان برای ما همین قدر رژه بود ما بقیش نشسته بودیم حرف میزدن

تازه رژه کلا خندست بچه ها زیاد مسخره بازی میکردن ما که رژه نمیریم هنر آموزا خیلی جدی میگیرن :lol:

تو اردوگاه گروهان ما تو رژه آخرین گروهان بود.رژه اونارو اگه cd رو گرفتید حتما ببیند . از همه بهتر رفت گروهان ما .واسه ما بیشتر از 30 دقیقه بود تمرین رژه
منم حال میکردم با رژه و شعار و ایناش مخصوصا سپاسی که میگی :D اوایل بچه ها شوت بودن به همه سپاس سرکار میگفتن .حساب کنید تو میدون تیر بچه هامون امیر که اومده بوده گفته بودن سپاس جناب

Taher-Korfa

Registered User
لایک‌ها
0
باز خوبه رامین، لباس و کلاهت سایزت بوده.. من نه کلاهم و نه لباسم میزون نبود و هزینه ی بی مورد بود..

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
دوساتان ممنون از جوابتون
پس اونطور که شما گفتیدشنبه میشه تابعداز ساعت 6مثلا تا6:30رسید پادگان ومشکلی پیش نیاد آخه اگه قرارباشه 6اونجا باشیم بامترو نمیشه رفت وباید اول صبح با آژانس بریم چون ماشین گیر نمیاد ؟
یه سوال دیگه ااینکه اگرامکان داره توضیح بدید دقیقا روز اول اونجا چیکار میکنیم؟

روز اول :1-دژبان شمارو میگرده (3-4تا دژبان همزمان) بعد میرید تو پادگان
2-به خط میشید بعداز کمی راه رفتن میرید پوتین هارو در میارید میزارید تو اون نایلون مشکی که گفتن بیارید لازم میشه بعد داخل مسجد میشید
3-سرهنگ باباپور میاد صلوات نظامی و ... پشت بلند گو بهتون یاد میده و شما تکرار میکنید.قرآن خون خوب دست میبره بالا انتخاب میشه (شایدم خودشون بیارن) شما نشستید
4-امیر آقایی میاد سخنرانی مفصلی میکنه ( بهتون میگه که شماها رئیس جمهورید شماها دکترید شماها رئیس بیمارستانید... و خوب بهتون روحیه میده )
5-از مسجد بیرون میرید یه گوسفند زیر پاتون قربانی می کنن با یک صف میرید سمت کوله و یا ساک اضافه که بردید با خودتون
6-میان اسلامشهری هارو از رو لیست میخونن (همونایی که روز اول معلوم شد کیا هستن) و اسلامشهری ها میرن جایی که تو برگه سفیدشون قید نشده بود!
7-اسلامشهری ها تو راهن و با اتوبوس های داغون میرن اسلامشهر و در همین حین بچه های خضرایی در حال توجیه شدن هستند.
8-از اینجا به بعد به غیر از روز اول برنامه سین برقراره که همون روز اول میفهمید برنامه سین چیه و شما هفته اول چه تو خضرایی چه تو اسلامشهر روزای سختی رو خواهید داشت که تو خضرایی هفته اول سخت تر خواهد بود.اما در ادامه(از اینجا به بعد خضرایی از همه نظر به جز یه مورد از اسلامشهر بهتر هستش) با برگشتن از مرخصی کلاس ها کم کم شروع میشه و قضیه بر عکس میشه و شاهد هتل خضرایی و VIP اسلامشهر خواهید بود. اصلا نترسید چون اگه اردو نبرنتون بهترین پادگان آموزشی ایران همین پادگان خضرایی و پادگان امیر هستن.از هفته دوم به بعد فضا قابل تحمل هستش مگر اینکه آدمی باشید که تو هفته اول با شرایط آشنا نشده باشید.(دوست نداشته باشید که شرایط رو بپذیرید) از الان هم آمادگی نظافت دستشویی یا آشپزخانه یا هر گونه بیگاری رو داشته باشید و فکر نکنید که لیسانس و فوق لیسانس هستید شما نباید در دوره آموزشی نظافت دستشویی رو انجام بدید.بر اساس صفی که وایسادید بهتون میگن کجا رو نظافت کنید نه بر اساس مدرک!
شرمنده masimasi_89 که دقیق تر از این نتونستم توضیح بدم.چون از دوره آموزشی زیاد میشه گفت.

Last edited:

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
دوساتان ممنون از جوابتون
پس اونطور که شما گفتیدشنبه میشه تابعداز ساعت 6مثلا تا6:30رسید پادگان ومشکلی پیش نیاد آخه اگه قرارباشه 6اونجا باشیم بامترو نمیشه رفت وباید اول صبح با آژانس بریم چون ماشین گیر نمیاد ؟
یه سوال دیگه ااینکه اگرامکان داره توضیح بدید دقیقا روز اول اونجا چیکار میکنیم؟

نه آقا 6:30 برسی هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی اگه تونستی زودتر بیا که اگه بارون مثل دوره ما شدید میومد زیاد زیر بارون نمونی با اون همه بار
نفر بوده تو کولش 50 کیلو بار جمع کرده! همه این بار وتا بردن و گذاشتن تو آسایشگاه خود نفر باید حمل کنه و اینطور نیست که کارگر افغانی براتون بیارن

نمیدونم کجایید که میگید ماشین گیر نمیاد! من که ساعت 3:30 و 4 صبح ماشین میگرفتم
4 صبح باید آزادی میبودیم ما که از اونجا تاکسی سوار شیم بریم اسلامشهر
بچه های ما فقط چند نفر تاخیر کردن . همه سر وقت اونجا بودن چه اونی که شمال تهران بود چه اونی که شرق تهران بود چه اونی که جنوب تهران بود ..
البته این استرس شما طبیعیه

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
خدا کنه اسلامشهر نیوفتیم !

من نزدیکی به خونه رو ترجیح میدوم به VIP اسلامشهر

اگر بگن کیا از بچه های تهران داوطلبن که برن اسلامشهر 1 نفر هم نمیره.هیچ آدم عاقلی امکانات تهران رو ول نمیکنه بره اسلامشهر .بد ترین نان های ایران تو اسلامشهر پخت میشه
با این حال اسلامشهر هم جای خوبیه واسه خدمت . شما فرض کنید جای اسلامشهر قراره برید عجب شیر یا کرمان یا ...
اینجوری حداقل در هفته دو شب رو خونه خودتون می خوابید. من از اینکه اسلامشهر خدمت کردم پشیمون نیستم اما به هیچ عنوان اسلامشهر هتل نیست (چند دوره هتل بود مثل دوره ای که به ماه رمضون خورد )
سرمای اسلامشهر رو ما تو پاییز دیدیم اونا که این دوره اسلامشهر بیوفتن سرمای سختی رو در پیش رو دارن

masimasi_89

Registered User
لایک‌ها
0
نه آقا 6:30 برسی هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی اگه تونستی زودتر بیا که اگه بارون مثل دوره ما شدید میومد زیاد زیر بارون نمونی با اون همه بار
نفر بوده تو کولش 50 کیلو بار جمع کرده! همه این بار وتا بردن و گذاشتن تو آسایشگاه خود نفر باید حمل کنه و اینطور نیست که کارگر افغانی براتون بیارن

نمیدونم کجایید که میگید ماشین گیر نمیاد! من که ساعت 3:30 و 4 صبح ماشین میگرفتم
4 صبح باید آزادی میبودیم ما که از اونجا تاکسی سوار شیم بریم اسلامشهر
بچه های ما فقط چند نفر تاخیر کردن . همه سر وقت اونجا بودن چه اونی که شمال تهران بود چه اونی که شرق تهران بود چه اونی که جنوب تهران بود ..
البته این استرس شما طبیعیه
آقای m.ajidیک دنیا ممنون از لطفت

amir_h_mk2006

Registered User
لایک‌ها
0
تو اردوگاه گروهان ما تو رژه آخرین گروهان بود.رژه اونارو اگه cd رو گرفتید حتما ببیند . از همه بهتر رفت گروهان ما .واسه ما بیشتر از 30 دقیقه بود تمرین رژه
منم حال میکردم با رژه و شعار و ایناش مخصوصا سپاسی که میگی :D اوایل بچه ها شوت بودن به همه سپاس سرکار میگفتن .حساب کنید تو میدون تیر بچه هامون امیر که اومده بوده گفته بودن سپاس جناب

دوره خوبی داشتیم خدا کنه فردا تقسیم حالمونو نگیره !
البته کاریشم نمیشه کرد :wacko:

راستی نمیدونی فردا کارمون چقدر طول میکشه؟ گفتن 8 بیاید!

shatami

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان چه ساعت هایی میشه رفت حموم؟؟؟

amir_h_mk2006

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان چه ساعت هایی میشه رفت حموم؟؟؟

برای رفتن به حموم هفته اول رو که بیخیال بشین چون آماده نیست

هفته دوم هم میگن هر کی میخواد بگه نگهبان نیم ساعت زودتر بیدارش کنه بره حموم

ولی یکی از بچه های ما رفت توی مسجد مستقیم به امیر گفت که نمیزارن ما بریم حموم
علتش هم گفت به خاطر اقتصاد و صرفه جویی و این حرفها امیرم اومد کلی سخنرانی که ما هیچ چیزی کم نداریم شما میتونید از حموم و اطاق تی وی :lol: و سالن مطالعه و غیره تو زمانهای مشخص استفاده کنید
از فرداش حموم قبل از هر نماز 1 ساعت و بعد از نماز مغرب هم 1 ساعت باز بود!

باید به امیر محترمانه و در جهت منافع **** :D صحبت کنید خیلی خوشش میاد و حتما به نتیجه میرسید
اینم که میگن سلسله مراتب همش کشکه چون میخوان آبروشون پیش بالاتر نره میگن شما باید به اولین مرتبه بگید و در آخر به امیر بگید

masimasi_89

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بچه هایی که قراره تقسیم کنن دفعه اول خودشون میبرن یاباید خودتون برید فردا میبرن یا بازم بهتون وقت میدن ؟
کسی درمورد پوتین صدرا اطلاعاتی داره؟15تومن سرخواستن براش؟
لباس تون همون کتوشلوارهاست یا بازم لباس سربازی ؟
درضمن اگه کسی آمار یگانهای داخل تهران روداره میتونه اسمهاسوبنویسه؟

بالا