• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام،مرسی مهرداد جان بابت وقتی که میذاری.
عزیز تو برگه اعزام اصلی من (برگه سفید) که پست آورده نوشته 1 اسفند خضرایی باشیم حالا بازم به نظرت ما بریم میدون ****؟
راستی خضرایی هر دوره تقریبا چند تا سرباز میگیره و چند درصدشون بعد از آموزشی تهران میافتن؟ آخه من شنیدم اونایی که آموزشی تهرانن یگانشون میافته شهرستان.

سلام دوست عزیز

خواهش می کنم.

شما باید 1 اسفند برین **** وظیفه کارتون کلا 1 ساعت بیشتر طول نمی کشه میاین بیرون. اصلا لازم نیست موهاتون رو برای 1 و 2 اسفند بزنین.

دوره ما حدود 700 تا نیرو خضرایی گرفت. هر دوره فرق می کنه چه تعداد تهران می افتن خوب شهرستان ها مسلما بیشتر نیرو می خواد حدود 10 تا پایگاه داریم: پایگاه اول شکاری مهر آباد تهران، پایگاه دوم شکاری تبریز و ...
از الان به تقسیم فکر نکنین فکر و ذکرتون رو آموزشی تون معطوف کنین.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239

ممنون دوست عزیز

دو تا سوال
1- مدرکم کارشناسی هست؛ چه درجه ای میشم؟
2- مدرکم کارشناسی نرم افزار هست. توی آموزشی و بعد از اون، توی خدمت، با توجه به تخصص ام، دقیقاً چه کاری بهم محول میشه؟ (یا اینکه هرکی هرکیه؟ به مدرک اصلاً نگاه میکنن؟)

خواهش می کنم

داوود جان

1‏ ‏- در حال حاضر لیسانس ها درجه ستوان 3 می گیرن.
2‏ ‏- چرا به نوع رشته هم توجه می کنن رشته هایی که به کار ارتش نمی یاد مثل شیمی، معماری، حسابداری، کشاورزی، ریاضی محض و... معمولا پلیس هوایی (دژبان) می شن.
شما شانس اینکه اداری بیوفتی هست چون آشنا به کامپیوتر هستین.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
مهرداد جان ممنونم از راهنماییتون

بچه ها باید بریم **** وظیفه

به برگه ها تون خوب دقت کنید (اصلا و المثنی)
محل مراجعه : **** وظیفه
محل اعزام : خضرایی

وظیفه خودم می دونم که هر راهنمایی که به درد شما عزیزان بخوره و از دستم بر میاد کوتاهی نکنم چون منم موقع آموزشی با راهنمایی دوستان در این فروم تونستم یه آمادگی و یه ذهنیت قبلی با محیط و فضای آموزشی داشته باشم.
و این بسیار کمکم کرد.

من از قبل بواسطه فروم می دونستم تعدادی لیسانس ها و تمام فوق دیپلمه ها می رن اسلامشهر که از قضا من جز یکی از اون لیسانسه ها بودم برای همین راحت و بدون جا خوردن و ناراحتی این مسئله رو قبول کردم و خدا رو شکر چقدر آموزشی خوب خوش و راحت و خاطره انگیزی برام شد. هنوزم که هنوزه بعد از 8 ماه وقتی به عکس و فیلم آموزشیم نگاه می کنم حسرت اون روزها رو می خورم...

بچه ها قدر دوران آموزشی رو بدونین و از با هم بودن و اتحاد و دوستی با هم روز های خوب و خوش خلق کنید.

انشا الله که دوران خوب و شیرینی در پیش روی همه شما عزیزان باشه از خدا می خوام که تمام شماها تو شهر خودتون باشین.

Last edited:

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
منم اوله اسفند اعزامم نامم هم 2-3 روز پیش اومد
منتها گمون نکنم میدون **** باید بریم ها
برای من زده آدرس محل اعزام: ... شهید خضرایی
میدون **** که گمون نکنم 6 صبح باز باشه برای معافیت پزشکی هم رفته بودم 7 اینا تازه باز کردن
فکر کنم ملاک این نامه دومی باشه چون تو اولی که مشخص نبوده کجا میافتیم تو این مشخص شده

ورداستن قانون رو سر ما عوض کردن معلوم نیست باید چی کار کنیم :دی
راستی منم مهندسی معدن خوندم و معاف از رزمم
مسنکه آماره معاف از رزم ها داره میره بالا

من که احتمالا همون ساعت 6 میرم همون پادگان
البته نمیدونم وسایل چی ببریم چون این فقط نوشته لوازم شخصی!

longgan1cheshm

Registered User
لایک‌ها
0
مهرداد جان ممنونم از راهنماییتون

بچه ها باید بریم **** وظیفه

به برگه ها تون خوب دقت کنید (اصلا و المثنی)
محل مراجعه : **** وظیفه
محل اعزام : خضرایی

دوست عزیز چرا فکر میکنی باید بریم **** وظیفه؟
امدیم یه نفر برگه سفید المثنی از پلیس+10 نگرفته بود از بچه های دوره قبل هم خبر نداشت که اول رفتن میدون **** تکلیف اون بیچاره چیه؟
به نظر من منبع اصلی برای ما همین برگه سفیدهای اصلی هست که **** وظیفه فرستاده دمه خونمون که تو اونم نوشته محل اعزام : خضرایی و هیچ اسمی از **** وظیفه و میدون **** نیاورده.
من که یک اسفند ساعت 6 خضراییم ، کی میاد ؟ :lol:

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام دوستان
منم اوله اسفند اعزامم نامم هم 2-3 روز پیش اومد
منتها گمون نکنم میدون **** باید بریم ها
برای من زده آدرس محل اعزام: ... شهید خضرایی
میدون **** که گمون نکنم 6 صبح باز باشه برای معافیت پزشکی هم رفته بودم 7 اینا تازه باز کردن
فکر کنم ملاک این نامه دومی باشه چون تو اولی که مشخص نبوده کجا میافتیم تو این مشخص شده

ورداستن قانون رو سر ما عوض کردن معلوم نیست باید چی کار کنیم :دی
راستی منم مهندسی معدن خوندم و معاف از رزمم
مسنکه آماره معاف از رزم ها داره میره بالا

من که احتمالا همون ساعت 6 میرم همون پادگان
البته نمیدونم وسایل چی ببریم چون این فقط نوشته لوازم شخصی!

سلام دوست عزیز

برای منم همینطوری بود و من 1 تیر رفتم **** وظیفه.

مطمئن باش 1 اسفند باید بری **** وظیفه ولی برای اینکه خیالت راحت بشه یه سر یکشنبه صبح برو **** وظیفه بپرس.

وسایل تنها بعد از شروع دوره لازم هست برای 1 و 2 اسفند هیچ وسیله ای نمی خواد.

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز چرا فکر میکنی باید بریم **** وظیفه؟
امدیم یه نفر برگه سفید المثنی از پلیس+10 نگرفته بود از بچه های دوره قبل هم خبر نداشت که اول رفتن میدون **** تکلیف اون بیچاره چیه؟
به نظر من منبع اصلی برای ما همین برگه سفیدهای اصلی هست که **** وظیفه فرستاده دمه خونمون که تو اونم نوشته محل اعزام : خضرایی و هیچ اسمی از **** وظیفه و میدون **** نیاورده.
من که یک اسفند ساعت 6 خضراییم ، کی میاد ؟ :lol:
منو با خودت ببر ولی گیتارو با خودت نبر
شوخی کردم
حالا بشه این هفته میرم یه آماری میگیرم
کسی از دوستان با مرام خونشون سمته اونورا نیست بره یه سر دمه پادگان بپرسه؟ اونجا باید جواب درست حسابی بدن
تلفن جاتشون که تعطیله همشون
سلام دوست عزیز

مطمئن باش 1 اسفند باید بری **** وظیفه ولی برای اینکه خیالت راحت بشه یه سر یکشنبه صبح برو **** وظیفه بپرس.

سلام مهرداد جان
آقا اول از همه ممنون که وقت میزاری و جوابه بچه های تاپیک رو میدی
کاش ما هم کاری از دستمون بر بیاد و انجام بدیم

والا آخه اگه نیاز به **** وظیفه رفتن بود چه آزاری بود که دوباره این همه نامه بنویسن و مکاتبه کنن؟ تو همون نامه اولی پلیس +10 میدون **** رو نوشته بود دیگه
حالا هر وقت برسم میرم یه سر ببینم چه خبره منتها با این سیستم جدیدیشون فکر کنم میخواستن دیگه همه به میدون **** حمله نکنن سرشون خلوت تر شه
بعد 6 صبح مگه میدون **** باز هست؟ من برای معافیت دقیق خاطرم نیست ساعت چند رفتم منتها تا اونجا که یادمه 7 اینا تازه باز کردن
برای شما هم تا اونجا که پست ها رو خوندم اکثرا زده بوده مثلا ساعت 8-9 صبح میدون **** نه 6 صبح
:D:blink:کلا معلوم نیست چه خبره

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
راستی مهرداد جان گفتی تو نامت نوشته بود خضرایی ولی رفتی میدون **** موقع اعزام؟ درسته؟
رفتی اونجا چی کار کردی؟ جات که مشخص بود دوباره فرستادنت همونجا؟ یا لباس گرفتن و فرمها همون میدون **** بود؟
اگه در مورد روز اولت تو پستی توضیحی دادی بی زحمت لینکش رو بده اگه ندادی هر وقت وثقت داشتی یه توضیحی بده ببینیم چه خبره:heart:
اینطور که پیداست این یه هفته و اندی باقیمونده رو مهمون تاپیکتون هستیم
پاورقی: حمید هستم 26 سالم هم هست :)

longgan1cheshm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

مهرداد جان حالا اگه ما یک اسفند بریم خضرایی چی میشه ؟

longgan1cheshm

Registered User
لایک‌ها
0
منو با خودت ببر ولی گیتارو با خودت نبر
شوخی کردم
حالا بشه این هفته میرم یه آماری میگیرم
کسی از دوستان با مرام خونشون سمته اونورا نیست بره یه سر دمه پادگان بپرسه؟ اونجا باید جواب درست حسابی بدن
تلفن جاتشون که تعطیله همشون

داش حمید تورم میبرم گیتارم اگه بخوام ببرمم نمی تونم خیالت راحت،درسته میگن خضرایی هتله ولی گیتار دیگه فک نکنم بذارن ببریم ؟:D
اگه آمارم گرفتی که بالاخره ما یک اسفند کجا باید بریم بیا اینجا آمار بده ،بقیه دوستانم اگه چیزی میدونن ما رو در جریان بذارن.

Mehdi-Mk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه همه سربازان نیروهوایی شهید خضرایی

اومدم بگم که فرمانده آموزش های هوایی شهید خضرایی امیر آقایی اردوگاه رو برای اعزامی های 1390/10/1 منتفی کرد

خیلی خوشحالم

این هفته میریم برای سردوشی و تمام

همیشه خوشحال باشی داداش...
فقط دمت گرم شما و بقیه بچه های اعزامی دی یه آمار کامل از دورشون بدن لطفی کردن بس اساسی...
دم داش مهردادم گرم که هم این موضوعو راه انداخت هم هنوز داره کمک میکنه...
اردو رو واسه آبو هوا کنسل کرد یا... ؟ برا شما تو برگ سبز ( یا برگ کد ) محل مراجعه رو زده بود میدون **** یا نه ؟ واسه ماها همونجور که دوستان گفتن تنها چیزی که نوشته محل اعزام : دماوند .... !
راستی آمار یکی از دوستان اعزامی اسفند که شهرستان میشینه رو گرفتم میگه محل اعزام براشون خورده **** وظیفه شهرشون ( البته طبیعیم هست ) !!

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دوستان یک اشنا افتاده عجب شیر
مدرکشم که تا جایی که میدونم کاردانی کامپیوتر البته کارشناسی بوده انصراف زدن بهش و کاردانی معادل گرفته
یک رانمایی بکنیو بهش توضیح بدم
کسی میدونه چه جپر جایی هست؟
میگن اومچا فقط واسه دیپلمه هاست!
ممنون میشم رانمایی کنید که بهش کمک کنم

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
من از پرسش و پاسخ **** وظیفه پرسیدم که بلاخره ما باید بیایم سازمان **** وظیفه یا بریم پادگان !
و جواب دادن که : **** وظیفه !

به همین دلیل من تصمیم گرفتم که **** وظیفه نرم و مستقیم برم پادگان :cool::rolleyes:

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا گفتن **** وظیفه؟
آخه مگه خلن پس دوباره نامه دادن؟ تو اولی زده بود دیگه

Mehdi-Mk

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون داداش...
1-در مورد شرایط دوره خودتونم یه توضیحی میذاری ؟ مطالب قبلیو که میخوندم اکثر بچه ها بیشترین مشکل رو همون حس غربت یا وفق دادن با شرایط جدید هفته اول میدونستن و میگفتن بعدش همه چی اوکی میشه شما چطور ؟
2-بیگاری این دوره چرا زیاده ؟ یه گریزیم به راههای پیچش بزن ! :D
3-در مورد ورزشای روزانه و... هم بگو من خودم بعیده خیلی مشکلی تو گرفتگی عضلات داشته باشم ولی تو نفس خیلی کم میارم چه قدر روزانه میدویدین و... ؟
4-کلا دوره چند روز بود منهای مرخصیایی که میدن ؟ مرخصی آخر هفته به راه بود ؟
5- شرایط غذا و بوفه چطور بود ؟ دوستان قبلی از شرایط اسلامشهر تعریف میکردن ولی تهران نه !

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام مهرداد جان
آقا اول از همه ممنون که وقت میزاری و جوابه بچه های تاپیک رو میدی
کاش ما هم کاری از دستمون بر بیاد و انجام بدیم

والا آخه اگه نیاز به **** وظیفه رفتن بود چه آزاری بود که دوباره این همه نامه بنویسن و مکاتبه کنن؟ تو همون نامه اولی پلیس +10 میدون **** رو نوشته بود دیگه
حالا هر وقت برسم میرم یه سر ببینم چه خبره منتها با این سیستم جدیدیشون فکر کنم میخواستن دیگه همه به میدون **** حمله نکنن سرشون خلوت تر شه
بعد 6 صبح مگه میدون **** باز هست؟ من برای معافیت دقیق خاطرم نیست ساعت چند رفتم منتها تا اونجا که یادمه 7 اینا تازه باز کردن
برای شما هم تا اونجا که پست ها رو خوندم اکثرا زده بوده مثلا ساعت 8-9 صبح میدون **** نه 6 صبح
:D:blink:کلا معلوم نیست چه خبره
سلام عزیز

خواهش می کنم خوشحالم اندک کمکی می تونم بکنم.

برای اینکه باید برگه سبز رو تحویل **** وظیفه بدین. و بهتون یه تیکه کاغذ باریک می دن که تو آدرس خضرایی نوشته شده.
بله ساعت 6 به بعد در رو باز می کنن می رین محوطه سازمان می شینین کف زمین یه سخنرانی کوچیک بعد شروع می کنن به خوندن خضرایی ها بیان اینور ، نیرو انتظامی پاسداران بیاد اینور و ...

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
راستی مهرداد جان گفتی تو نامت نوشته بود خضرایی ولی رفتی میدون **** موقع اعزام؟ درسته؟
رفتی اونجا چی کار کردی؟ جات که مشخص بود دوباره فرستادنت همونجا؟ یا لباس گرفتن و فرمها همون میدون **** بود؟
اگه در مورد روز اولت تو پستی توضیحی دادی بی زحمت لینکش رو بده اگه ندادی هر وقت وثقت داشتی یه توضیحی بده ببینیم چه خبره:heart:
اینطور که پیداست این یه هفته و اندی باقیمونده رو مهمون تاپیکتون هستیم
پاورقی: حمید هستم 26 سالم هم هست :)

آره

همونطور که تو پست قبلی گفتم تو سازمان کارت 1 ساعت بیشتر طول نمی کشه.
روز 2 اسفند که میرین خضرایی لباس میدن و بعد از چند روز مرخصی آموزشیتون شروع می شه.

باشه حمید برات روز اولم رو شرح می دم.

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
با تشکر از مهرداد جان و absa2004 گرامی برای جواب های خوب و کاملشون

a.marandian

Registered User
لایک‌ها
0
خواستم دونه دونه تشکر کنم، اما بچه های با مرام و با معرفت اینجا زیاده... از همتون ممنون :thumbsup:

من معاف از رزم ام، مشکل پا درد ، کمر درد و کلا بدن درد شدید دارم، میشه راحت پیچید؟؟؟:D

من از الان فقط به فکر 2 تا مسئله ام :

یکی بدن دردم و اون یکی تلفن !!!!!

------------

بچه ها به نظر من باید بریم **** وظیفه
اونایی هم که شک دارن بنظرم بهتره بیان اینجا، اگه کارمون راه نیفتاد با هم میریم پادگان، راهی نیست که...!

-------------

نظرتون چیه یه حرکتی بزنیم که روز اول همدیگر و بشناسیم؟؟؟
مثلا یه نشونی چیزی!!! هوم؟؟
هر کی یه پیشنهاد بده

Last edited:
بالا