• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
خب رفقای گلمممممممم
الان همتون خوابید و دو ساعت دیگه هممون ردیف جلوی دژبانی به صف می شیم
تازه از سفر اومدم و کارام رو تموم کردم!!
نمی دونم بخوابم یا نه
به سرم زده واسه اینکه گیر صف نیوفتم 5 اونجا باشم!!
تازه دنبال جاساز کردن گوشیم هم هستم
تا چه پیش آید...

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من برگشتم
منتقلمون کردن پادگان امیرالمونین اسلام شهر
هم لیسانس هم فوق دیپلم
خیلی دوره رفت آمد بهش سخته تقریبا

غذاش این روزهای آخر بدک نبود نسبتا ... بلاخره پادگانه دیگه هتل داریوش نیست که.

برخوردشون 50-50 هست.

چی بگم دیگه خسته م خیلی.

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
نه بدشانسهایی مثل منو بردن
اونجا 700 و خرد ه ای نفر بود که دویست و خرده ایشو فرستادم اسلامشهر
بدبخت شدم

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
مطمئن باش اذیت و آزارشون تو اسلامشهر کمتره.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام

من برگشتم. تقسیم شدم تیپ هوایی حضرت امیر اسلامشهر

بعد از دسته بندی که توی خضرایی انجام شد و شنیدن سخنان امیر آقایی که فرد بسیار دقیق و حساب رس و حساب خواهی هست اعلام کردن شما افتادین اسلامشهر و ما رو با اتوبوس بردن اسلامشهر حدود 226 نفر. وقتی رسیدیم پادگان خیلی نگران و مضطرب بودیم چون چشم اندازه پیرامون پادگان تنها جاده و زمین های کشاورزی و خارج از شهر هست.برای من روز اول و دوم خیلی سخت و خارج از تصور بود. اصلا انتظار نداشتم چنین موقعیتی برای من بوجود بیاد من خودم رو برای شرایط دیگه ای آماده کرده بودم تمام معادلات و تصورات من از سربازی با این وضعیت به هم ریخت برای همین روز اول و دوم بهم سخت گذشت از روز سوم بتدریج خودم رو با محیط تطبیق دادم و به مقدار بسیار دیگه اون حالت روز اول رو ندارم و مطمئنم با گذر بیشتر زمان شرایط به گونه ای خواهد شد که به راحتی بتونم سختی ها رو تحمل کنم.

تنها سختی که می شه بهش اشاره کرد نگهبانی 24 ساعته هست که در بازه های زمانی معینی باید پست 2 ساعته بدی و توی این 24 ساعت حق عوض کردن لباس رو نداری (باید وضعیت کامل باشه).

کلاسهامون از سه شنبه شروع شده و تمرین رژه هم داریم.

بعد از حدود 7 روز امروز رنگ بیرون و جامعه رو دیدم چه حسی داشت آدمای توی خیابون به نظر من طور دیگه ای به نظر می رسیدن. ;)

Last edited:

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
نمیدونم چطوری برم اونجا برگشتنه
از آزادی ... دربست ... آژانس

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
تنها سختی که می شه بهش اشاره کرد نگهبانی 24 ساعته هست که در بازه های زمانی معینی باید پست 2 ساعته بدی و توی این 24 ساعت حق عوض کردن لباس رو نداری (باید وضعیت کامل باشه).
یواش یواش می فهمید که بایدی وجود نداره ;)

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
تاپیک خوابیدهههه که
ما برگشتیم از پادگان اسلامشهر
همه ی آموزشی هارو همه ی 224 نفر رو تعطیل کردند تا بعد از ظهر روز دوشنبه

سفارش امیر آقایی بود از خضرایی که تعطیل شدن احتمالا بچه های خضرایی هم تعطیل کردن.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام رفقاااااااا

صدای من رو از خونه می شنوید
فکر می کردم بر و بچز فعال تر از این حرفا باشن..

سومین سری مرخصی که اومدم
اولین سری پنجشنبه جمعه ی همون هفته ی اول بود که واقعا مرخصی بود؛ بعد از یه هفته دوری از تمدن؛ دیدن ماشین و آدم های بدون لباس فرم و جنس مونث و کسانی که بدون اجازه فرمانده هر جایی می خوان می رن خیلی عجیب بود..
دومین سری مرخصی رو بخاطر صلوات ها امیر از عصر دوشنبه تا صبح سه شنبه (12 ساعت!!) همراه با متاهل ها به 50% ما مجرد ها هم مرخصی داد که اونم چسبید
و این آخری که از طرف امیر آقایی درخواست شده بود و شاه صفی اوکی داده بود!! کلی هم تو نمازخونه سفارش کرد که چه کنید و چه نکنید!! تازه شدیدا رو جاسوسی بودن محیط پیرامون تاکید داره!! یعنی یه جورایی من حاسوسم که دارم آمار داخل رو می آرم بیرون!! خلاصه این مرخصی که میاندوره محسوب می شه از عصر چهارشنبه شروع شده و تا عصر دوشنبه خواهد بود
شرایط هم به گونه ای هست که بنظر می آد از اردوگاه خبری نیس
من گردان بابایی هستم و ای از شرایط راضی ام
مشخصا می خوان نشون بدن خیلی سخت گیری هست و این حرفا اما هرچی راحت تر بگیری کمتر اذیت می شی
تا دلت هم بخواد راه هایی واسه پیچوندن وجود داره..
بازم سعی می کنم تا قبل رفتن اینجا سر بزنم..

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
راستي فردا مي خوايم برگرديم پادگان اسلامشهر چطور بريم بهتره. چون من هميشه با آژانس مي رفتم 20 تومن مي گيرن. مي خوام اين دفعه كم خرج تر برم. ميدون آزادي ماشين داره براي اسلامشهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
ما دیروز و امروز گروهانمون رفت میدون تیر کهریزک
بچه های خضرایی هم بودن باهم رسیدیم اونجا

بله داداش از میدون آزادی میبرن. برو سر خروجی سعیدی تو ضلع جنوبی میدون وایسا ماشینهاش میبرن فقط طی کن از احمدآباد بره.

بهترین کار اینه وایسی 3 تا سرباز پادگان حضرت امیر پیداشون بشه باهم دربستی بگیرید نفری 2000 تومن تا دم در دژبانی و پادگان میبره.

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
بچه ها اینجا که میگید مال نیروی هوایی ارتش هست؟
من آموزشی افتادم نیروی هوایی ارتش منطقه هوایی اصفهان. بعد از آموزشی کجا ها احتمال داره بیفتم؟
این پادگان های کهریزک و اسلامشهر مال نیروی هوایی ارتش هست؟
من تو آموزشی چه کار کنم بیفتم خود تهران؟
تو تهران پادگان های نیروی هوایی ارتش کجا هستن؟

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
آره مال نیرو هواییه.
مدرکت چیه؟
اکثر دیپلم و زیر دیپلم های حضرت امیر اسلامشهر قبلا اصفهان آموزشی بودن.
تو اموزشی کاری نمیتونی بکنی مگه تو خود نیروهوایی پارتی داشته باشی تو دوره ما سه نفر خودشون رو از شهرهای دیگه انداختن حضرت امیر چون پدر یا فامیل داشتن یا حتی بازنشسته نیروهوایی که سفارش کرده بود بعد مثلا بعد از 5 روز از آموزشی یهو اومدن به گروهان ما اضافه شدن
تو تهران ستاری هست مهرآباد قصر فیروزه خضرایی این حضرت امیر اسلامشهر هم هست از آزادی نیم ساعت راهه با تاکسی

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان.
من اعزام 6/1 هستم، امروز رفتم پلیس +10 برگه سفیدم رو گرفتم. خضرایی افتادم.
مدرکم هم فوق لیسانس هست.

به نظرتون احتمال داره اسلامشهر بیفتم؟ یا فوق لیسانسه ها رو همین تهران نگه میدارن؟

بعدشم یه سوال، در کل بین لیسانس و فوق لیسانس و دکترا تفاوتی تو برخورد وجود داره؟

ضمناً خیلی ممنون بابت توضیحات دوستان...کمک بزرگی بود. اینجوری که معلومه نباید جای بدی باشه به نسبت جاهای دیگه...
سلام رفقا
اومدم آخر هفته یه سر خونه
اما حیف که فرصت نمی شه..

صحبت زیاده
مخصوصا واسه اونایی که اعزام شهریور هستن
سپهر عزیز حتما تهران می افتی
برخورد ها تقریبا 95% یکسانه اما یه مقدار بهتره
99% می افتی گردان بابایی گروهان باکری

بعدا می آم توضیحات مفصل می دم

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام دوستان.
من اعزام 6/1 هستم، امروز رفتم پلیس +10 برگه سفیدم رو گرفتم. خضرایی افتادم.
مدرکم هم فوق لیسانس هست.

به نظرتون احتمال داره اسلامشهر بیفتم؟ یا فوق لیسانسه ها رو همین تهران نگه میدارن؟

بعدشم یه سوال، در کل بین لیسانس و فوق لیسانس و دکترا تفاوتی تو برخورد وجود داره؟

ضمناً خیلی ممنون بابت توضیحات دوستان...کمک بزرگی بود. اینجوری که معلومه نباید جای بدی باشه به نسبت جاهای دیگه...

سلام سپهر جان

احتمال اينكه شما بيوفتين اسلامشهر بسيار كمه و حتي در حد صفره. چون گردان 2 خضرايي كه به اسلامشهر اعزام مي شن تماما فوق ديپلم + تعدادي ليسانس هستن.

ما الان يكدونه هم فوق ليسانس نداريم همه ليسانس و فوق ديپلم هست ولي استثنا يك دكترا داريم كه خيلي تعجب آوره.

من الان دارم هفته هاي پاياني دوره آموزشيمو توي اسلامشهر مي گذرونم تمام كساني كه به اسلامشهر اعزام مي شن بسيار خوش شانس هستن و بايد به نيمه پر ليوان نگاه كنن و راه نسبتا دورش رو نبينن. اينجا ما داريم پادشاهي مي كنيم. باورتون نمي شه من با اينكه فقط يك روز يعني روز اول اعزام توي خضرايي بودم مي دونم كه اوضاع خضرايي به نسبت اسلامشهر مقيدتر هست ولي اين به اين معني نيست كه خضرايي سخته نه اصلا و لي به هر حال اسلامشهر هتله. بايد خوت بياي اينجا ببيني تا بفهمي من چي مي گم.

مثلا همين سه شنبه كه رفتيم خضرايي من ديدم توي پست هاي نگهبانيش به آموزشيا تنفگ دادن و نگهبان ها با تنفگ وايسادن پست ولي ما اصلا توي نگهباني تفنگ نمي دن دستمون.

خضرايي رو نمي دونم ولي توي اينجا بين فوق ديپلمه ها و فوق ليسانس ها هيچ تفاوتي توي برخورد و رفتار وجود نداره و فكر ميكنم خضرايي هم همينطور باشه.

Last edited:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام سپهر جان

احتمال اينكه شما بيوفتين اسلامشهر بسيار كمه و حتي در حد صفره. چون گردان 2 خضرايي كه به اسلامشهر اعزام مي شن تماما فوق ديپلم + تعدادي ليسانس هستن.

ما الان يكدونه هم فوق ليسانس نداريم همه ليسانس و فوق ديپلم هست ولي استثنا يك دكترا داريم كه خيلي تعجب آوره.

من الان دارم هفته هاي پاياني دوره آموزشيمو توي اسلامشهر مي گذرونم تمام كساني كه به اسلامشهر اعزام مي شن بسيار خوش شانس هستن و بايد به نيمه پر ليوان نگاه كنن و راه نسبتا دورش رو نبينن. اينجا ما داريم پادشاهي مي كنيم. باورتون نمي شه من با اينكه فقط يك روز يعني روز اول اعزام توي خضرايي بودم مي دونم كه اوضاع خضرايي به نسبت اسلامشهر مقيدتر هست ولي اين به اين معني نيست كه خضرايي سخته نه اصلا و لي به هر حال اسلامشهر هتله. بايد خوت بياي اينجا ببيني تا بفهمي من چي مي گم.

مثلا همين سه شنبه كه رفتيم خضرايي من ديدم توي پست هاي نگهبانيش به آموزشيا تنفگ دادن و نگهبان ها با تنفگ وايسادن پست ولي ما اصلا توي نگهباني تفنگ نمي دن دستمون.

خضرايي رو نمي دونم ولي توي اينجا بين فوق ديپلمه ها و فوق ليسانس ها هيچ تفاوتي توي برخورد و رفتار وجود نداره و فكر ميكنم خضرايي هم همينطور باشه.

در کل با صحبت های عمو مهرداد موافقم
البته راجع به نگهبانی تو خضرایی اشتباه تصور کردی:f34r: ما هم تفنگ نداریم سر پست

اما مشخصا نظم و انضباط شدیدی اینجا حاکم ِ

کیفیت غذا و تنوعش هم بسیار پائینه

فک نکنم برسم بازم پست بزنم
رفت تا مرخصی بعدی:blush:

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به بچه های گل و سربازان سرسپرده:D
منم برگه سفیدم و گرفتم و با همه بروبچز هم پادگانی شدم
این ماجرای تک پسری رو چه جوری میشه بهشون فهموند؟
دیگه جونم براتون بگه که، این اردو آخر داشتان بردنتون یا نه؟
ماها که یه هفته تو ماه رمضون داریم انگاری بوی اردو ازمون بلند میشه! نه؟:(
راستی داش سپهر، اگه تونستیم ملاقاتت کنیم شاد میشیم

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام به بچه های گل و سربازان سرسپرده:D
منم برگه سفیدم و گرفتم و با همه بروبچز هم پادگانی شدم
این ماجرای تک پسری رو چه جوری میشه بهشون فهموند؟
دیگه جونم براتون بگه که، این اردو آخر داشتان بردنتون یا نه؟
ماها که یه هفته تو ماه رمضون داریم انگاری بوی اردو ازمون بلند میشه! نه؟:(
راستی داش سپهر، اگه تونستیم ملاقاتت کنیم شاد میشیم

سلام دوست عزيز

به اميد خدا انشا الله آموزشي خوبي رو در پيش داشته باشي. شما خضرايي افتادين درسته؟

ماجراي تك پسري رو بايد با ارائه فتوكوپي شناسنامه و اصل اونها به راحتي ثابت كني. اول آموزشي فعلا مدرك نمي گيرن تا وقتي كه خودشون اعلام كنن. اونجا بهت مي گن مدارك چي بيار.

نه به دليل مقارن شدن آموزشي ما با ماه رمضون اردو كنسل شد فقط ما (اسلامشهر) و خضرايي ها رو بردن ميدان تير كه بسيار ساده و چيز خاصي نداشت ولي دوره شما رو به احتمال بالا اردو خواهند برد. معمولا اواسط دوره يعني بعد از سپري شدن يك ماه از آموزشي اردو مي برن.

ما كه ديگه يك هفته بيشتر به پايان آموزشيمون باقي نمونده هفته آينده كه به اتمام برسه هفته بعد مراسم سردوشي خواهد بود كه در خضرايي برگزار مي شه و ما بايد بريم اونجا.

sokooot

Registered User
لایک‌ها
10
بالا