• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
اردو شما رو اگه از لحاظ زمانی زودتر از ما نبرن یا کنسله یا 10 روزست (که بتونید روزه بگیرید)
دعا کنید امیر بیخیال شه.اگه بخاد ببره مقام عظمی هم جلودارش نیس.

اون روز یه ده دقیقه ای یه یارو اومد واسمون حرف زد که ما انقدر دور بودیم هیچی نمی شنیدیم
اما یکی از دوستان می گفت طرف گفته با توجه به قرار گیری دوره تو ماه رمضان سعی در آموزش ها معنوی داریم تا نظامی:f34r:

شاید از معنی حرفش این رو بشه برداشت کرد که اردو مالیدس

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
پست دوم رو آپدیت کردم.

یه سمت اسم فامیل میزنی یه سمت گردان-گروهان
از هر کدوم دو تا میزنی چون یه دست لباس دیگه هم بهتون مید

ممنون از جوابت

اسم و فامیل که هیچ

گردان هم که اگه همون چیزی باشه که توی برگه مرخصی گفتن بنویس که من گردان یکم هستم. اما گروهان رو هنوز مشخص نکردن. نمی دونم چه گروهانی هستم اونو جاش خالی می زارم. :D

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
اون روز یه ده دقیقه ای یه یارو اومد واسمون حرف زد که ما انقدر دور بودیم هیچی نمی شنیدیم
اما یکی از دوستان می گفت طرف گفته با توجه به قرار گیری دوره تو ماه رمضان سعی در آموزش ها معنوی داریم تا نظامی:f34r:

شاید از معنی حرفش این رو بشه برداشت کرد که اردو مالیدس

یارو مسئول نیروی انسانی یا یه همچین چیزی خضرایی بود. آدم خوب و مهربونی به نظر میرسید.
من روبروش نشسته بودم و حرفاشو شنیدم. دقیقا همین حرف رو زد. گفت این فشارها. این بشین پاشو ها. این بدو بدو ها برای اینه که شمایی که سرباز پر افتخار جمهوری اسلامی ایران هستی، آمادگی جسمانی لازم رو رو به دست بیاری. ولی از اونجایی که بخشی از خدمت مقدس شماها، مقارن با ماه مبارک رمضان هست بیشتر سعی در پرورش معنوی و عرفانی شما داریم تا جسمانی. که با لبخند خودش و خنده ی سایرین همراه بود.

این تنها مسئول بلند پایه ی مهربان پادگان بود. بقیه که انگار ...!!! :D

آقای actros شما اعزام 1/2/90 بودین؟ :eek: چطور گذشت؟ الان کجا هستید همون پادگان یا جای دیگه؟؟ جسارتا تو چه پستی قرار دارین؟ میشه بگین با احتساب روزهای مرخصی و .. چه میزان خدمت کردین در دوره آموزشی؟

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
آقای actros شما اعزام 1/2/90 بودین؟ :eek: چطور گذشت؟ الان کجا هستید همون پادگان یا جای دیگه؟؟ جسارتا تو چه پستی قرار دارین؟ میشه بگین با احتساب روزهای مرخصی و .. چه میزان خدمت کردین در دوره آموزشی؟

چند روز اول سخت بود.تا بیا به محیط نظامی و دوری از خانواده عادت کنی کمی زمان میبره.
قراره 8 ام تقسیم بشیم.
دوره ما 2/10 بود تا 3/23. قرار بود 25 ام سردوشی باشه که مراسم سردوشی تو اردو برگزار شد و 2 روز زودتر مرخصمون کردن. دیگه خودتون حساب کنید.

خضرائی تو مرخصی دادن خست به خرج نمیده.همین الانشو ببینید یه هفته مرخصی دادن واسه لباس.
دوستم ناجا بود اول ماه لباس دادن گفتن فردا بیا. 60 روز کامل آموزشی داشت.کلاساشون از ماه دوم شروع شد.ماه اول پوستشونو کنده بودن.
شما به همین راحتی 11 روز از آموزشیتون گذشته.

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی اکتروس جان (اسمتون چیه متاسفانه نمیدونم اسمتونو)
به ما گفتن کنسرو و... نیارید اصلا.
پسر خاله م با دیپلم رفته بود مهرآباد 18 فروردین اعزام بود
هر دفعه کلی کنسرو جات میبرد با خودش هیچکس هم بهش گیر نمیداد. نمیدونم چرا اینقدر مقرراتی هستن این خضرائیان.

راستی اینم ببینید با وضعیت مکانی و طراحی داخلی پادگان آشنا تر بشید: http://wikimapia.org/#lat=35.7037573&lon=51.4642767&z=17&l=16&m=b&v=8

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
کنسرو رو اگه ببینن می گیرن کاریتون که ندارن ... می شه جزء غنایم دژبان ها.دیگه بستگی داره چقدر زرنگ باشی و بتونی اون ته کوله ت قایمش کنی.اگه پیداش کرد بگو نمیدونستم برش دار.... همین.
اما آب میوه از این پاکتی ها خیلی می چسبه ;) چون هفته ی اول حتی فرصت خرید بهتون نمیدن گر چه بوفه هاش هیچی ندارن... .
خوراکی هر چی دوست دارید ببرید که سرگرم بشین.آجیل اگه پوست نداشنه باشه کاری ندارن(مغزش رو ببرید).
اگه بهتون گفتن قرص نیارید بهداری داره ،اصلا توجه نکنید.بهداری فقط قرص سرماخوردگی داره و نهایتش آنتی بیوتیک.همه مدل قرص ببرید.
عابر بانک داره اما هفته ی اول نمیزارن استفاده کنید.پول زیاد نبرید چون هفته ی اول ولتون می کنن.اما پولاتون رو جای مطمئن بزارید که بعدا به کسی تهمت نزنید.
قفل کمد و ساک یادتون نره.
هر کاری خواستید بکنید فقط با هم دعوا نکنید که براتون شر می شه.

یکم پراکنده بود اما فعلا اینا یادم اومد.سوالی داشتین بپرسید.....

olip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احساس میکنم خیلی داریم حرف میزنیم راجع به پادگان و این چیزا و الکی استرس درست میکنیم برا خودمون ! بابا 45 روزه تموم میشه دیگه اصلا تو بیابون تو جنگل هر چی ، هر چی بیشتر بگیم چنین و چنان بدتره فعلا که 5 روز خدمتیم همگی :lol:

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
با پوست آجیل مثلا چیکار میتونیم بکنیم که نمیذارن؟ :)) اقدام علیه امنیت پادگان؟ یا مثلا خودکشی؟
راست میگی بوفه هاش جز کیک خشکیده و دلستر هلو!! با اون طعم مسخره و شیرین هیچی ندارن.

راستی در مورد قفل کمد. نوشته بودین پیچ گوشتی و چسب قطره ای و ..؟ با ایناقراره چیکار کنیم دقیقا؟ یعنی با پیچ گوشتی درب کمد قفل کنیم؟

اولیپ جان من تو بیابون و جنگل و کوهستان و کویر و... اتفاقا زیاد بودم با تور و کمپ و تک و تنها و با جمع. ولی حساب پادگان فرق میکنه. اونم تو این فصل که گرمترین فصل و ماههای تهران هست.

یکی از اراشد میگفت حساب سپه باز نکنید خودشون براتون باز میکنن هرچی میگن الکیه. من که الان دارم میرم باز کنم حساب رو تو این بانک قرون وسطایی!! :))

راستی نمیخواین خودتونو معرفی کنید یا یه جایی روز 11 تیر قرار بذاریم باهم بریم پادگان یا مثلا دم در پادگان؟

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
راستی نمیخواین خودتونو معرفی کنید یا یه جایی روز 11 تیر قرار بذاریم باهم بریم پادگان یا مثلا دم در پادگان؟

فکر خوبیه

بچه ها نظرتون چیه 11 ام ساعت 5:00 میدون امام حسین سر خیابون دماوند قرار بزاریم ؟؟؟؟؟؟؟ :)

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
با پوست آجیل مثلا چیکار میتونیم بکنیم که نمیذارن؟ :)) اقدام علیه امنیت پادگان؟ یا مثلا خودکشی؟
هیچی فقط هر وقت بیکار می شین ،شروع می کنید به آجیل خوردن و سرباز های بیچاره باید جارو کنن.
راستی در مورد قفل کمد. نوشته بودین پیچ گوشتی و چسب قطره ای و ..؟ با ایناقراره چیکار کنیم دقیقا؟ یعنی با پیچ گوشتی درب کمد قفل کنیم؟
قفل رو با دست نمیشه بست که! اما من با نوک کلیدم پیچ هاش رو سفت کردم.
یکی از اراشد میگفت حساب سپه باز نکنید خودشون براتون باز میکنن هرچی میگن الکیه. من که الان دارم میرم باز کنم حساب رو تو این بانک قرون وسطایی!! :))
خودشون باز می کنند اما هر روز مدارک میخوان،اشتباه می شه و هزار دردسر دیگه.....

olip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راست میگی بوفه هاش جز کیک خشکیده و دلستر هلو!! با اون طعم مسخره و شیرین هیچی ندارن.

اولیپ جان من تو بیابون و جنگل و کوهستان و کویر و... اتفاقا زیاد بودم با تور و کمپ و تک و تنها و با جمع. ولی حساب پادگان فرق میکنه. اونم تو این فصل که گرمترین فصل و ماههای تهران هست.

mbx عزیز هر چی کمتر راجع به پادگان فکر کنیم استرس اش هم کم تره ، آره موافقم در پادگان قرار بزاریم بریم.

H A M E D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با توجه به اینکه از شهرستان میام و نمی زارند با لباس شخصی بریم داخل،به نظرتون کجا لباسمو عوض کنم؟جلوی در پادگان ضایع نیست؟تابلو نشیم از روز اول؟!
شما تهرانی ها که از این نظر راحتید و اصلا لباس شخصی لازم ندارید.

Don Arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اعزام اردیبهشت بودم. اگه سوالی دارید درخدمتم.
فقط بهتون بگم شانس گند ما بردنمون اردو فقط دعا کنین شما رو نبرن!!!!ما که فقط دلمون واسه یک تیریا میسوخت که تو این گرما میخوان چی کار کنن

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
مارو میبرن حسینیه برای بالا بردن خواص عرفانی و معنوی احتمالاااا

امروز پوتین گارد گرفتم جای بهمن خیلی سبک و نرم و راحته با یه کفی ضد عرق از دارخونه. روش مثل بهمنه. ولی کفه اش خیلی فرق داره و نرم و انعطاف پذیره.

راستی این اسم رو چطوری باید بزنیم؟ اون طرف باید گردان و گروهان باشه؟ هنوز اونارو نداریم درسته؟ روز شنبه یعنی فقط با اسم بیاییم؟

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
مارو میبرن حسینیه برای بالا بردن خواص عرفانی و معنوی احتمالاااا

امروز پوتین گارد گرفتم جای بهمن خیلی سبک و نرم و راحته با یه کفی ضد عرق از دارخونه. روش مثل بهمنه. ولی کفه اش خیلی فرق داره و نرم و انعطاف پذیره.

راستی این اسم رو چطوری باید بزنیم؟ اون طرف باید گردان و گروهان باشه؟ هنوز اونارو نداریم درسته؟ روز شنبه یعنی فقط با اسم بیاییم؟
میری پادگان میپرسی سخت نگیر.
من لباسامو معدوم کردم وگرنه بهت می گفتم :دی

کار خوبی کردی پوتینو عوض کردی

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
- شلوار کردی مشکی(حتما کردی و حتما مشکی.اگه نداشته باشی 3 تومن میدی میخری)

رفیقم میگفت شب هم میبایست با همون شلوار سربازی (سرمه ای) میخوابیدن.واقعا شلوار kordi باید ببریم اونم مشکی؟ نوع دیگه ای نمیشه؟ اصولا چه وقتی میشه اون شلوار و لباس سرمه ای رو از دستش خلاص شد؟ در طول روز یا شب؟
اون میگفت شبانه روز با همون لباس بودن.
البته نیرو هوایی شهرستان افتاده بود تهران نبود و خضرایی.

جوراب فقط این مشکی بلندهایی که خودشون دادن رو باید بپوشیم؟ نوع های دیگه میشه مثلا جورابان؟ :))))
به نظرتون چند جفت جوراب نیاز هست حالا بگیم مثلا مارو 10 روز نگه دارند یه بند اونجا و نخوایم شستشو جوراب و این چیزها داشته باشیم؟

زیرپوش و لباس زیر چی؟ و اینکه این زیرپوشه رو باید زیر لباس سرمه ای بپوشیم؟ یا مثلا گیر نمیدن دیگه زیرش چی پوشیده باشی؟

H A M E D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من که شلوار کردی رو از خودشون می خرم.قیمتش توی بازار خیلی بیشتر از 3 تومنه.
راستی actros جان نگفتید میان دوره ی شما کی بود؟
دو سوال دیگه:
1.امکانش هست که جمعه ها ببرند نماز جمعه؟!توی همچین مواقعی اگه نریم یا به نحوی جیم بشیم چیکار میکنند؟
2.اگر من مرخصی بگیرم از پنجشنبه ظهر تا مثلا جمعه شب.می تونم توی این فاصله برم پادگان و از اون خارج بشم؟مثلا 5 شنبه صبح میرم بیرون از پادگان و 5شنبه شب برمیگردم و دوباره جمعه صبح برم بیرون.

Don Arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفیقم میگفت شب هم میبایست با همون شلوار سربازی (سرمه ای) میخوابیدن.واقعا شلوار kordi باید ببریم اونم مشکی؟ نوع دیگه ای نمیشه؟ اصولا چه وقتی میشه اون شلوار و لباس سرمه ای رو از دستش خلاص شد؟ در طول روز یا شب؟
اون میگفت شبانه روز با همون لباس بودن.
البته نیرو هوایی شهرستان افتاده بود تهران نبود و خضرایی.

جوراب فقط این مشکی بلندهایی که خودشون دادن رو باید بپوشیم؟ نوع های دیگه میشه مثلا جورابان؟ :))))
به نظرتون چند جفت جوراب نیاز هست حالا بگیم مثلا مارو 10 روز نگه دارند یه بند اونجا و نخوایم شستشو جوراب و این چیزها داشته باشیم؟

زیرپوش و لباس زیر چی؟ و اینکه این زیرپوشه رو باید زیر لباس سرمه ای بپوشیم؟ یا مثلا گیر نمیدن دیگه زیرش چی پوشیده باشی؟

اره باید فقط شلوار کردی مشکی بپوشی البته اگه نبینن میتونی با همون شلوار ابیا بخوابی.
جورابم حتما باید مشکی باشه. اگه مارک دارم هست فقط مارکش نباید معلوم باشه

Last edited:

Don Arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو سوال دیگه:
1.امکانش هست که جمعه ها ببرند نماز جمعه؟!توی همچین مواقعی اگه نریم یا به نحوی جیم بشیم چیکار میکنند؟
2.اگر من مرخصی بگیرم از پنجشنبه ظهر تا مثلا جمعه شب.می تونم توی این فاصله برم پادگان و از اون خارج بشم؟مثلا 5 شنبه صبح میرم بیرون از پادگان و 5شنبه شب برمیگردم و دوباره جمعه صبح برم بیرون.

1- نه بابا خیالت راحت نماز جمعه نمیبرن در ضمن اگه نگهبان نشی جمعه ها به جز هفته اول همیشه خونه ای
2-مرخصیا از چهارشنبه بعد از ظهر برای متاهلا هست تا شنبه صبح و برای بقیه هم از 5 شنبه صبح تا شنبه صبحه البته بعضی هفته ها به 50% بچه ها هم علاوه بر متاهلا مرخصی میدن که البته میگن به صلوات تو مسجد مربوط میشه و امیر حال کنه بهتون میدن(خالی بندیه). واسه برگشتن به پادگانتم جدی میگی؟ اونجا همه خودشون و واسه یه نصف روز مرخصی جر میدن کجا میخوای برگردی؟ البته فکر میکنم بتونی ما که ندیدیم کسی تو مرخصی برگرده پادگان!!!

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
دو سوال دیگه:

آره شلوار کردی واقعی اگه باشه قیمتش زیر 20 تومن نباید باشه با اون پارچه ی مخصوص خودش. تازه حداقل بیست تومن.
من نمیدونم با چی میدوزن که میدن 3 تومن

کجا میفروشه حالا این شلوار قشنگ رو

نماز جمعه هم نمیبرن. پادگانو که الکی خالی نمیکنن.ولی خودشون شاید نماز جمعه برگزار کنن:D

بالا