• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
اشکان میخوای هرکی خودش تو محل خودشون بدوه، به نیت با هم بودن:lol:
حتما خوش میگذره این دوره
اگه هممون با هم بیافتیم که چه بهتر، اگه نه بنا به اصل لانه کبوتری دیگه دوتامون با هم میافتن حداقل
پس بازم کیف میده
تا ببینیم خدا چی میخواد

Hossein Nouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آی گفتین ، آی گفتین . می گن کارت پایان خدمت از اون چیزایه که تا وقتی نداشته باشی زندگیت فلجه ولی وقتی می گیریش دیگه به دردت نمی خوره. راستی من بچه مینی سیتی هستم.

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
اشکان میخوای هرکی خودش تو محل خودشون بدوه، به نیت با هم بودن:lol:
حتما خوش میگذره این دوره
اگه هممون با هم بیافتیم که چه بهتر، اگه نه بنا به اصل لانه کبوتری دیگه دوتامون با هم میافتن حداقل
پس بازم کیف میده
تا ببینیم خدا چی میخواد

:D

آقا مهم نیست کی بچه کجاست، مهم اینه که در 60 روز آینده به اتفاق هتل خضرایی تشریف خواهیم داشت!
هدف فقط این بود قبل از اینکه تو خضرایی با هم بدوییم، تمرین کرده باشیم قبلش با هم :D

sokooot

Registered User
لایک‌ها
10
شهرک غرب

به گمانم تا بعد ماه رمضان بهمون مرخصی بدن!! اما از اون طرف پوستمونو بکنن!!
خدا رشکر همه معاف از رزمیم!!:lol:

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
دکتر جان من میدون بوستانم
اگه پایه نرمشو ورزش هستی بسم الله :D

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
با سلام خدمت آموزشي هاي عزيز 90/6/1

فرماندهي هوايي خضرايي و مركز آموزش وظيفه نهاجا تيپ هوايي حضرت امير اسلامشهر جاهاي خوبي براي گذران دوره آموزشي هستند و از اين بابت بايد خدا رو شكر كنيد.

رسم بر اينكه براي مدت 6 الي 8 ماه يكي از گردان هاي خضرايي به اسلامشهر منتقل مي شه. توي خضرايي 3 گردان وجود داره:

گردان يك (شهيد بابايي)
گردان دو (شهيد دستغيب)
گردان سه (شهيد هاشمي نژاد)

من گردان يك بودم كه به اسلامشهر اعزام شدم. حالا نمي دونم براي چند ماه هست كه گردان يك رو به اسلامشهر اعزام مي كنن و آيا اين دوره جديد هم اعزام مي شه يا قرعه به گردان ديگه اي مي خوره.

- 3 روز اول روزهاي سخت هستن. چرا 3 روز اول سخته؟

چون شما هنوز با محيط نظامي آشنايي نداريد از خانواده جدا شديد و وارد يك محيط نظامي شديد كه تا به حال تجربه نداشتيد. ديگه بعضي از كارهايي كه هر ثانيه و دقيقه اراده مي كرديد و انجام مي داديد نمي تونيد انجام بديد.

- معمولا 3 الي 5 روز براي توجيه شما صرف مي كنن. توجيه بايد ها و نبايدها.

- برنامه اي وجود داره بنام برنامه سين. در اين برنامه از ساعت بيدار باش تا ساعت خاموشي به صورت جزئيات و ساعت به ساعت عنوان شده كه يك آموزشي وظيفه بايد چه كارهايي رو انجام بده.

شما تا 14 ام و 15 شهريور صرفا تمرين رژه خواهيد داشت و همينطور نظافت كه هميشه هست. از 15 به بعد كلاس هاي آموزشي شروع مي شه كلاس ها بر 3 نوع هستن:

1- حفاظت اطلاعات كه اول از همه تكشيل مي شه و امتحان گرفته مي شه.

2- عقيدتي كه صبح ها برگزار مي شه شامل: احكام، تاريخ، اخلاق، فلسفه سربازي.

3- رزم انفرادي كه بعد از ظهرها تشكيل مي شه.

فرماندهي كه درواقع نمره انظباط شما رو تشكيل مي ده كه بر اساس غيبت ها و تاخيرها و هر مسئله اي كه به فرماندهي و انظباط شما ارتباط داشته باشه ارزيابي مي شه.

تير اندازي، كه معمولا در اواسط دوره آموزشي براي شما انتهاي شهريور ماه شما رو به ميدان تير كهريزك اعزم مي كنن براي تير اندازي با تفنگ ژ- 3 .

- احتمالا شما كه 1 شهريور مي ريد ميدون **** يه برگه باريك مي دن بهتون كه آدرس فرماندهي هوايي خضرايي توش نوشته شده و ساعت مراجه و همين طور مدارك لازم كه بايد همراه داشته باشيد. روز 2 ام شهريور كه بريد توي خضرايي چنتا فرم پر مي كنيد كه به اصطلاح خودتون رو به پادگان معرفي كرديد. بعدش هم بهتون كيسه انفرداي و سايل و لباس مي دن اين كارها تا بعد از ظهر طول مي كشه بعدش مي ريد مرخصي تا 7 الي 10 روز.

- فرق تيپ حضرت امير اسلامشهر با فرماندهي هوايي خضرايي:

در يك كلام تيپ هوايي حضرت امير اسلام شهر هتل به تمام معنا

حضرايي هتل 3 ستاره و تيپ هوايي اسلامشهر هتل 5 ستاره ست. :D

Last edited:

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
ممنون مهرداد جان بابت اطلاعات مفید.
منظور شما اینه که هر بار یه گردان به طور اتفاقی میافته اسلامشهر؟ آخه تو صفحات قبلی بچه ها گفته بودن گردان فوق دیپلمه ها میافتن اسلامشهر!
البته اینجوری که میگی مثل اینکه اسلامشهر بهتره!

خواهش مي كنم سپهر جان

هر بار نه. من از سر گروهبان خودمون شنيدم كه براي حدود 6 الي 8 ماه متوالي يك گردان خضرايي به اسلامشهر منتقل مي شه و بعد از اين مدت گردان ديگه اي در واقع هر 6 الي 8 ماه به صورت چرخشي يكي از گردان ها به اسلامشهر منتقل مي شه. .

بله اصلا فوق ديپلمي توي خضرايي نمي مونه. مثلا اگه قراره براي 6 ماه گردان بابايي كه گردان يك هست بره اسلامشهر تمام فوق ديپلمه ها روي توي اين گردان قرار مي دن + تعدادي از ليسانس ها رو .

توي دوره ما حدود 105 الي 110 نفر فوق ديپلم داريم + همين تعداد ليسانس كه به اسلامشهر منتقل شدن. توي اسلامشهر فوق ديپلمه ها رو از ليسانس ها تفكيك مي كنن به دسته 1 و دسته 2. دسته يك فوق ديپلم و دسته 2 ليسانس اما توي آسايگاه ها با هم هستن و از نظر برخورد و مسئوليت كارها هيچ تفاوتي بين اونها وجود نداره.

فوق ليسانس و بالاتره به اسلامشهر اعزام نمي شه مگر اينكه مورد نادري اتفاق بيوفته.

اسلامشهر بسيار بسيار راحت تر از خضراييه . من روز اول كه با اتوبوس ما رو بردن اسلامشهر عزا گرفته بودم كه اينجا كجاست ما رو بردن حالا من چكار كنم بعد از گذشت چند روز متوجه شدم بهترين جا هست. فقط دوري راه و هزينه رفت و آمد كمي اذيت مي كنه .

هر سوال ديگه اي هست بگين با كمال ميل جواب مي دم من تا جمعه شب مرخصي هستم.

Last edited:

sokooot

Registered User
لایک‌ها
10
دکتر جان من میدون بوستانم
اگه پایه نرمشو ورزش هستی بسم الله :D
ممنون سپهر جان
من با دوستان در سفرم! دارم از اخرین روزهای ازادی لذت می برم!:happy:
برگشتم خونه حتما !

ehsan32909

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهرداد جان مرخصی میان دوره هم میدن به سربازا؟ اگه دورمون دیر شروع بشه چی؟
در ضمن بهترین مسئولیت توی دوره شما چی بود از نظر راحتی و بیشترین وقت اضافه؟ یه سری میگن اگه منشی بشی خوبه ، یه سری دیگه میگن که نه منشی مسئولیتش زیاده و بهترین کار اینه که مسئولیت نداشته باشی؟ اصلا وظایف و امتیازات منشی چیه؟
در ضمن اجازه میدن کتاب ببریم؟ اصلا وقت برای کتاب خوندن داریم؟
یه سوال هم الان یادم افتاد که بپرسم. یکی از دوستای من نیروی هوایی ارتش بود و آموزشی هم اردیبهشت امسال مشهد افتاده بود. اون میگفت که وسط دوره یکی از پزشکای ارتش اومده بود و برای اونا شرایط و انواع معافی رو توضیح داده بود و هر کی شرایط معافی رو می داشت میرفت برای معافی. دوستم می گفت 3 - 4 نفر تونستن معافی بگیرن و چند نفری هم معاف از رزم شدن. میخواستم بدونم توی دوره شما هم همچین برنامه ای بود یا نه؟

ببخشید که سوالام زیاد شد.
خیلی ممنون

Last edited:

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
خب پس من این سعادت رو ندارم که بیفتم اسلامشهر!:blink:
مهرداد جان وضع مرخصی ها چجوریه؟

مرخصي خوب مي دن.

براي متاهل ها از چهارشنبه بعد از ظهر مرخصي هست تا ساعت 6 صبح روز شنبه براي مجردها پنجشنبه ظهر تا شنبه صبح ساعت 6.

روزهاي بين تعطيل هم تعطيل مي كنن به عنوان نمونه نيمه شعبان روز يكشنبه تولد امام زمان بود كه شنبه ش رو هم تعطيل كردن و از چهار شنبه مرخصي دادن بهمون تا روز دوشنبه ساعت 4 بعد از ظهر.البته چهار شنبه رو به اين خاطر به همه مرخصي دادن كه صداي صلوات بچه هاي خضرايي توي مسجد بلند بوده و امير آقايي فرمانده كل پادگان براي تشويق از چهار شنبه مرخصي داد كه شامل حال ما هم شد.:)

Last edited:

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
مهرداد جان مرخصی میان دوره هم میدن به سربازا؟ اگه دورمون دیر شروع بشه چی؟
در ضمن بهترین مسئولیت توی دوره شما چی بود از نظر راحتی و بیشترین وقت اضافه؟ یه سری میگن اگه منشی بشی خوبه ، یه سری دیگه میگن که نه منشی مسئولیتش زیاده و بهترین کار اینه که مسئولیت نداشته باشی؟ اصلا وظایف و امتیازات منشی چیه؟
در ضمن اجازه میدن کتاب ببریم؟ اصلا وقت برای کتاب خوندن داریم؟
یه سوال هم الان یادم افتاد که بپرسم. یکی از دوستای من نیروی هوایی ارتش بود و آموزشی هم اردیبهشت امسال مشهد افتاده بود. اون میگفت که وسط دوره یکی از پزشکای ارتش اومده بود و برای اونا شرایط و انواع معافی رو توضیح داده بود و هر کی شرایط معافی رو می داشت میرفت برای معافی. دوستم می گفت 3 - 4 نفر تونستن معافی بگیرن و چند نفری هم معاف از رزم شدن. میخواستم بدونم توی دوره شما هم همچین برنامه ای بود یا نه؟

ببخشید که سوالام زیاد شد.
خیلی ممنون

1- خير مرخصي ميان دوره نداريد.
2- دوره شما به احتمال زياد از روز شنبه 12 ام شهريور شروع مي شه.
3- بهترين مسئوليت منشي ه . امتيازاتي كه يه منشي داره: معاف از (رژه، ورزش صبگاه، نگهباني و نرفتن مرخصي آخر هفته) و دادن مرخصي در ايام وسط هفته و يا مرخصي از روز چهارشنبه. كار منشي هر چي باشه پشت ميز و در جاي مسقف ه و جلوي باد كولر حالا چند صفحه نوشتن و تايپ كردن سخته يا توي گرما و آفتاب رژه رفتن و ورزش كردن يا پنجشنبه و جمعه نگهبان شدن و مرخصي نرفتن؟
4- بله كتاب مي زارن ببري ولي اولا وقتي به اون صورت براي خوندنش وجود نداره در ثاني توي وقف آزاد به اندازه كافي خسته اي كه مي خواي به استراحت بگذرونيش.
4- خير براي ما همچين برنامه اي نبود.

خيلي بين معاف از رزم ها با سايرين وجود نداره. اگه مي خواين از رژه و ورزش و نگهباني خلاص بشين مسوليت منشي رو بگيرين.

روابط عمومي قوي و بالا و چرب زباني براي فرمانده شرط لازم و ضروريه.

من كانديد منشي شدم ولي خوب قسمت نبود اين پست رو بگيرم.

اگه هم منشي باشيد و هم متاهل بهترين وضعيت رو نسبت به سايرين خواهيد داشت.

Last edited:

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
منشی متن دستی هم باید بنویسه؟
من متاسفانه دست خطم زیاد خوب نیست
ولی در عوض تایپم خوبه

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
منشی متن دستی هم باید بنویسه؟
من متاسفانه دست خطم زیاد خوب نیست
ولی در عوض تایپم خوبه

بله اصل كار نوشتني هست. نوشتن لوح نگهباني و تنظيم اون، متن دستور فرمانده كه صبحگاه قرائت مي شه، نوشتن دفترچه مرخصي و... منشي انجام مي ده.

اصلا دست خط مهم نيست بايد از همون روز اول خودتو نشون بدي سعي كن در كمترين زمان ممكن با محيط و شرايط خودت و وفق بدي. تنها براي گرفتن مسئوليت منشي خودت و توي ستاد فرماندهي نشون بده و گر نه براي كارهاي ديگه و بيگاري خودت و ناتوان و عاجر نشون بده (البته تا اندازه اي كه مورد توبيخ فرمانده قرار نگيري)

كار ديگه منشي داشتن و گرفتن آمار افراد گروهان هست. در طي 24 ساعت دوبار يكي صبح ها و يكي شب ها قبل از خاموشي آمار مي گيرن كه منشي بايد در واقع حاضر غايب كنه و ليست افراد غايب ( حالا به هر دليل ، مرخصي رفته ها و ...) رو در بياره.

حالا كار هاي ديگه رو نمي دونم.

Last edited:

ehsan32909

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهرداد جان واقعا ممنون از توضیحات کاملت
پس فقط باید دعا کنیم که 1- منشی بشیم. 2- بیافتیم اسلامشهر. :)

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
مهرداد جان واقعا ممنون از توضیحات کاملت
پس فقط باید دعا کنیم که 1- منشی بشیم. 2- بیافتیم اسلامشهر. :)

همينه كه افتادي نيروي هوايي خدا رو شكر كن. واقعا شانس داشتي. اگه نيرو انتظامي بودي چكار مي كردي؟ بعدشم خضرايي خوبه و خدمت توش راحته.

خضرايي درواقع كمي مقرراتي تره.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
مهرداد جان یک سوال دیگه...

به ژیلت که ظاهراً گیر نمیدن، به این اسپری های ژل یا کف برای اصلاح صورت هم ایراد نمیگیرند؟

خير ايراد نمي گيرن

شما هر وسيله اي كه براي اصلاح هست (به غير از تيغ) مي تونيد ببريد. قيچي، ماشين ريش تراش (برقي)، ژيلت و.... :)

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
ببین داش سپهر
منم شک دارم کل امریه های یه جایی به اون عریض و طویلی لغو بشه
اما ممکنه یه موسسه، یا یه اداره رو لغو کنن
چون امریه خود من لغو شد به خاطر اینکه مشکل اداری خوردن با **** و من افتادم اینجا! اما محل امریه من یه باشگاه ورزشی بود که به بزرگی ارتش نیست قاعدتا!
اما بازم برو اونجا و ازشون بپرس، ضرر نداره که
ایشالا که لغو نشده و حال میکنی

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
:( من پدربزرگم فوت کرد دیروز
قسمت تکون به تاپیک رو خودتون انجام بدید که فعلا از من بر نمیاد
اما منم مثل اشکان فقط میخوام این دوره آموزشی بیاد و بره تا تکلیف نسبیم روشن بشه

بالا