با سلام خدمت آموزشي هاي عزيز 90/6/1
فرماندهي هوايي خضرايي و مركز آموزش وظيفه نهاجا تيپ هوايي حضرت امير اسلامشهر جاهاي خوبي براي گذران دوره آموزشي هستند و از اين بابت بايد خدا رو شكر كنيد.
رسم بر اينكه براي مدت 6 الي 8 ماه يكي از گردان هاي خضرايي به اسلامشهر منتقل مي شه. توي خضرايي 3 گردان وجود داره:
گردان يك (شهيد بابايي)
گردان دو (شهيد دستغيب)
گردان سه (شهيد هاشمي نژاد)
من گردان يك بودم كه به اسلامشهر اعزام شدم. حالا نمي دونم براي چند ماه هست كه گردان يك رو به اسلامشهر اعزام مي كنن و آيا اين دوره جديد هم اعزام مي شه يا قرعه به گردان ديگه اي مي خوره.
- 3 روز اول روزهاي سخت هستن. چرا 3 روز اول سخته؟
چون شما هنوز با محيط نظامي آشنايي نداريد از خانواده جدا شديد و وارد يك محيط نظامي شديد كه تا به حال تجربه نداشتيد. ديگه بعضي از كارهايي كه هر ثانيه و دقيقه اراده مي كرديد و انجام مي داديد نمي تونيد انجام بديد.
- معمولا 3 الي 5 روز براي توجيه شما صرف مي كنن. توجيه بايد ها و نبايدها.
- برنامه اي وجود داره بنام برنامه سين. در اين برنامه از ساعت بيدار باش تا ساعت خاموشي به صورت جزئيات و ساعت به ساعت عنوان شده كه يك آموزشي وظيفه بايد چه كارهايي رو انجام بده.
شما تا 14 ام و 15 شهريور صرفا تمرين رژه خواهيد داشت و همينطور نظافت كه هميشه هست. از 15 به بعد كلاس هاي آموزشي شروع مي شه كلاس ها بر 3 نوع هستن:
1- حفاظت اطلاعات كه اول از همه تكشيل مي شه و امتحان گرفته مي شه.
2- عقيدتي كه صبح ها برگزار مي شه شامل: احكام، تاريخ، اخلاق، فلسفه سربازي.
3- رزم انفرادي كه بعد از ظهرها تشكيل مي شه.
فرماندهي كه درواقع نمره انظباط شما رو تشكيل مي ده كه بر اساس غيبت ها و تاخيرها و هر مسئله اي كه به فرماندهي و انظباط شما ارتباط داشته باشه ارزيابي مي شه.
تير اندازي، كه معمولا در اواسط دوره آموزشي براي شما انتهاي شهريور ماه شما رو به ميدان تير كهريزك اعزم مي كنن براي تير اندازي با تفنگ ژ- 3 .
- احتمالا شما كه 1 شهريور مي ريد ميدون **** يه برگه باريك مي دن بهتون كه آدرس فرماندهي هوايي خضرايي توش نوشته شده و ساعت مراجه و همين طور مدارك لازم كه بايد همراه داشته باشيد. روز 2 ام شهريور كه بريد توي خضرايي چنتا فرم پر مي كنيد كه به اصطلاح خودتون رو به پادگان معرفي كرديد. بعدش هم بهتون كيسه انفرداي و سايل و لباس مي دن اين كارها تا بعد از ظهر طول مي كشه بعدش مي ريد مرخصي تا 7 الي 10 روز.
- فرق تيپ حضرت امير اسلامشهر با فرماندهي هوايي خضرايي:
در يك كلام تيپ هوايي حضرت امير اسلام شهر هتل به تمام معنا
حضرايي هتل 3 ستاره و تيپ هوايي اسلامشهر هتل 5 ستاره ست.