• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
نه خير جناب !

اشتباه برداشت نكن

مثلا چهارشنبه كه متاهل ها رو مي فرستادن خونه به يكي از اونها نگهباني مي خورد. طرف دوست داشت بره خونه من به جاي اون ميرفتم نگهباني وايميستادم اون به مرخصي ش مي رفت و من هم پنجشنبه و جمعه م رو نجات مي دادم.

يا به منشي سفارش مي كردم كه اگه يكي غيبت داشت يا مرخصي رفته بود يا به هر دليل نبود من داوطلببي به جاش وايسم اونم قبول مي كرد. ما نگهباني داوطلبي هم داشتيم. بايد مي رفتي به منشي مي گفتي اونم هم به فرمانده مي گفت و در صورت موافقت اسمت رو مي زاشت توي لوح .

تنها يكي دو مورد چنين حالتي پيش اومدم بقيش نوبت خودم نگهباني بودم.
منم می خواستم همین رو بشنوم.وگر نه منشی باید خیلی بی وجدان باشه که حق بقیه رو ضایع کنه.

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد منشی شدن به نظرم بله اوکی رو بدین و دست به کار بشین. ولی سعی کنید از حد بدر نکنید. کار بچه ها رو راه بندازید. کلاس نگذارید. مسخره بازی در نیاورید. بی نوبتی و رفیق بازی نکنید. در این صورت بسیار محبوب هم خواهید بود. اونم که گفتم منشی منفور هست دلیلش این بود که با پارتی از قبل انتخاب شده بود و خودش رو جدا میدونست از بقیه. مثلا یه جا صف بود یکهو میرفت جلوی صف میگفت من منشی ام کار دارم!!! و حق مثلا 20 نفر رو ضایع میکرد با دلیل مسخره.یا مثلا امر و نهی و دستور میداد به بقیه (البته کسی به هیچ جاش حساب نمیکرد) خلاصه زرنگ بازی در نیار اگه منشی شدی خاکی باش و افتاده حال تا محبوب باشی و فحشت ندن.

از مشکلات خضرایی: ببین مثلا فاصله آسایشگاه تا مسجد که حداقل روزی سه بار باید طی بشه خیلی زیاده. البته از اون طرف اینقدر بزرگه که فضای پیچ زیاد خواهد داشت. سر خر زیاد داره. دژبان زیاد داره. گشت زیاد داره. رو مسائل مذهبی گیرتر از اسلامشهر هستن. کیفیت غذاش پایینتره. البته یه خوبی داره اینکه زیر همه آسایشگاهها یه آبسردکن عالی داره که جان رو صفا میده که اسلامشهر عمرا نداشت. ضمن اینکه در جایی از تهران واقع شده که هوای بسیار الوده ای داره که خب بدن انسان تو دو ماه فشار و حالتهای هوازی متضرر میشه.

معافی حین خدمت از طریق بهداری پادگان اقدام میکنید. مدارک رو بهشون میدین و میگین مشکل دارید. یه معاینه معمولی میکنن. بعد درخواست میدن مرکز براتون یه روز هم خودتون باید برید (یه مرخصی اجباری!!) که میشه مثل همون مراحل معاف از رزم قبل از خدمت. یه بیمارستان میفرستن مثلا بیمارستان بعثت که معاینه بشین بعد میفرستن شورای پزشکی و باقی ماجرا. هیچ تجدید دوره ای در کار نیست. شما کار ضایعی نکنید، تجدید دوره به هیچ وجه نمیشوید. مهرداد میدونه دوره ی ما یه پسره بود به اسم شماره ی نود که از بالا تا پایین پادگان باهاش درگیر شدن و آخرش رفت بیمارستان بخش روانی و دارو گرفت و بستری شد. میدون تیر نرفت و تجدید دوره شد.

اردو مثلا 2 روز یا 3 روز تا 5 روز هست. پیاده روی تو بیابون. شب یا روز. سینه خیز هم داره گاهی اوقات (البته بیشتر مال نیرو زمینیه) اردوی نیرو هوایی تر تمیز تر و ساده تر هست. با این کلاه خود فلزی ها میبرن و ... البته اونقدر هم سخت نیست. خوبیش اینه که امیر اقایی اگه ببره اردو یک هفته زودتر ترخیص میکنه که به نظرم می ارزه.

در مورد معاف از رزم، مثلا قبل از رژه میگفتن برن بیرون. فرضا تمیز کردن میدون صبحگاه از چهار تیکه آشغال و قوطی نوشابه با اونها بود یا آبپاشی زمین و قسمتهای جلوی آسایشگاهها. کارهای ضایعی نیست اونجا این کارها. اتفاقا شاید بد هم نباشه. بله معاف از رزم اگه خودش بخواد و پافشاری کنه میتونه از فعالیتهای سخت و سنگین معاف باشه. البته بیشتر سعی کنید معاف از رزم برای پا یا کمر یا قلب باشه که بشه روش مانور کرد برای فعالیت سنگین.

اردو برای همه هست. ولی خب معاف از رزمها از یکسری برنامه هاش معافند.

خشم شب اولا نیرو هوایی نداشته هیچ وقت. این چیزها بیشتر مال نیرو زمینیه. دوم اینکه به دلیل خساراتی که قبلا به جا گذاشته این کار ممنوع شده تقریبا. چند مورد بوده طرف تو خواب سکته کرده و متاسفانه جان به جان آفرین داده. یکهو میومدن وسط آسایشگاه تیر مشقی در میکردن یا بشکه ی سوخت تو محوطه منفجر میکردن و ملت هراسان و... در هر حال نیست خیالتون راحت.

تو دوره نمیشه مشکلی پیش نیاد. یک مورد شکستگی دست. دو مورد شکستگی پا که یکیش شدید بود دیگری خفیف بود. دو مورد سوختگی پا با آب جوش که یک مورد شدید بود. همینطور ضرب دیده انگشتان پا یا دست که به کرات دیده میشد. این از بین حوالی 220 سرباز بود.

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
بله شکیبی نژاد منشی خوبی بود و ظاهرا بدون پارتی هم انتخاب شده بود.
ولی اون دو برادر دو قلو که یکی دژبان شد و دیگری منشی و فامیلشان هم منشی شد (مرعشی بود اسمش؟) و اون یکی ته ریش دار با عینک فرم مشکی که باندبازی را به حد نهایت رسانده بودند متاسفانه. مورد لعن و نفرین و فحش جماعت زیادی قرار گرفته بودند خودت که دیدی روزهای آخر براشون شعار هم ساخته شده بود:D

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون بچه ها از همدردیتون
ما شب 7 رو هم برگزار کردیم و اومدیم
خدا رفتگان هممون رو بیامرزه
من دیگه از این بلاتکلیفی خسته شدم، میخوام زودتر برم آموزشی بیام سر کار و بارم، این بیکاریه داره به روح و روانمون فشار میاره

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
بله شکیبی نژاد منشی خوبی بود و ظاهرا بدون پارتی هم انتخاب شده بود.
ولی اون دو برادر دو قلو که یکی دژبان شد و دیگری منشی و فامیلشان هم منشی شد (مرعشی بود اسمش؟) و اون یکی ته ریش دار با عینک فرم مشکی که باندبازی را به حد نهایت رسانده بودند متاسفانه. مورد لعن و نفرین و فحش جماعت زیادی قرار گرفته بودند خودت که دیدی روزهای آخر براشون شعار هم ساخته شده بود:D

eeeeeeeeee

مرعشي فاميل حبيب زاده بود؟

يكي ديگه از منشي هاي خوب صابر ناسح بود كه بدون پارتي و از روي لياقت انتخاب شد. هم آسايشگاهي من بود و من ازش شناخت داشتم. از موقعيتش سوء استفاده نكرد و فقط چون متاهل بود مثل بقيه متاهل ها چهار شنبه ها مي رفت مر خصي و گرنه اضافه بر سازمان هيچ وقت نرفت. و خودش رو هم نمي گرفت. خيلي پسر خوبي بود و هست.

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
از اطلاعات مفید دوستان ممنونم.
راستی وضع درجه ها اونجا چطوره؟
این سری یک نفر با لیسانس استوار یک شده، جوادنیای قزوین به فوق لیسانس ستوان سه داده، تو پدافند هوایی مشهد با لیسانس ستوان دو و به فوق لیسانس ستوان یک دادن! وزارت دفاع هم به لیسانس ستوان سه و به فوق ستوان دو داده!
حالا مثلاً من که فوق لیسانس و معاف از رزم هستم چجوری میشه؟ سر گروهبان؟:D

راستی این لیاقت که میگین، مگه منشیهای غیر پارتی دار رو امتحان هم میگیرند ازشون که انتخاب شن؟!

و سوال آخر این که مرخصی روز برگ هم میدن؟

لیسانس ستوان سه ،فوق ستوان دو.
مرخصی روزبرگ نداره.

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
هم قفل آویز (سایز کوچولو ولی نه خیلی کوچولو) باید ببری برای حفاظت از کوله ی انفرادی.
قفل کمدی موسوم به 808 هم ببر اگه کمدت قفل نداشت بندازی بشه دو سه تا پیچ هم برای فیکس کردنش یا چسب قطره ای ببر.

استحقاقی مثلا تو لباس آخر دوره هست. یعنی لباس یگان (پیراهن آبی آسمانی شلوار سرمه ای تیره و کفش و کلاه و ...) که به امریه دار تعلق نمیگیره. امریه دار هم اگه بخواد بپیچونه و تحویل بگیره، اسمش ثبت میشه. بعدا که امریه اوکی بشه اذیتش میکنن.

صنایع دفاع کلا یه مقدار درجه هاش کاهش داره. ولی صنایع دفاع یکی از بهترین جاها برای خدمت هست. شدیدا به سرباز احترام گذاشته میشه. چون صنایع دفاع کارخانجات مختلف و خدمات مختلفی داره (از مهمات سازی گرفته تا مزرعه نمونه ی اتکا و مواد غذایی و...) بعد هنگام تقسیم بچه هاش خیلی بهتر تقسیم میشن و جایی می افتن که میتونه براشون تجربه کاری هم باشه. چیزی که تو نیروهوایی ممکنه موجب بدبختی باشه کافیه پلیس هوایی بشی تا چندین ماه رو با بدبختی و اعصاب خوردی بگذرونی به عنوان دژبان یگان!!!
از اون طرف جذب هم داره صنایع دفاع اگه خوب باشی. البته ربطی به این تاپیک نداره.

در مورد انتخاب از روی لیاقت. منظورم انتخاب از روی عدم پارتی بازی بود. یعنی انتخاب از پیش تعیین نشده. یه وقت میبینن کسی تخصص کامپیوتر یا تایپ یا مدیریت خوبی داره. خب اون انتخاب میشه. ولی خب این رندم اتفاقی هست.

سوال دیگه ای بود در خدمتم. از اونجایی که خودم دو ماه پیش کلی از این سوالات داشتم و کسی نبود با این وقت و دقت بهش جواب بده (تعریف از خود نباشه. منظورم آقا مهرداده که جواب پیام مارو هم نمیده نمیدونم چرا!!) از این رو تصمیم گرفتم هر مشکل و معضل ذهنی برای بچه های اعزام جدید هست رو حل کنم تا حد توانم تا خیالشون راحت باشه و دست پر و با استفاده از تجارب ماها برن اون قسمت خضرایی یا تیپ امیر اسلامشهر که متضرر نشن و راهی که ما رفتیم و دوباره طی نکنن.

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
mbx جان ممنون بابت وقتی که گذاشتی
در مورد این سوالم هم اگه اطلاعی داری ممنون میشم توضیح بدی

دوم اینکه شنیدم اونهایی که معاف از رزم هستند احتمال خیلی بیشتری دارن که موقع تقسیم بیوفتن شهرستان

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
......

سوال دیگه ای بود در خدمتم. از اونجایی که خودم دو ماه پیش کلی از این سوالات داشتم و کسی نبود با این وقت و دقت بهش جواب بده (تعریف از خود نباشه. منظورم آقا مهرداده که جواب پیام مارو هم نمیده نمیدونم چرا!!) از این رو تصمیم گرفتم هر مشکل و معضل ذهنی برای بچه های اعزام جدید هست رو حل کنم تا حد توانم تا خیالشون راحت باشه و دست پر و با استفاده از تجارب ماها برن اون قسمت خضرایی یا تیپ امیر اسلامشهر که متضرر نشن و راهی که ما رفتیم و دوباره طی نکنن.

خواش مي كنم جناب

سوء تفاهم نشه من اصلا متوجه پيغام شما نشدم وقتي گفتين رفتم چك كردم و پاسخ دادم. عذر مي خوام كه متوجه پيغام شما نشدم. ;)

vahid_2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
از آشنایی با همه شما خوشحالم.
من هم اعزامی اول شهریور هستم و بابت مطالب این تاپیک از همه تون متشکرم.

دوستان من دو تا سوالم داشتم.
یکی این که مقدار فشار جسمانی ای که بهمون وارد میشه (کلاغ پر و دوندگی و خلاصه اینجور کارها) در چه حدیه؟
من هیچ نگرانی ای بابت برخوردها و امر و نهی ها ندارم، حقیقتش یک مقدار ناراحتی معده دارم، میخواستم ببینم میتونم داروهایی مثل شربت آلومینیوم ام جی و عرقیات گیاهی با خودم ببرم؟ چون همین جوری در حالت عادی معده ام ناراحته، چه برسه به وقتی که کیفیت غذا هم پایین باشه...

ممنون میشم راهنمایی کنید.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام دوستان.

یکی این که مقدار فشار جسمانی ای که بهمون وارد میشه (کلاغ پر و دوندگی و خلاصه اینجور کارها) در چه حدیه؟
من هیچ نگرانی ای بابت برخوردها و امر و نهی ها ندارم، حقیقتش یک مقدار ناراحتی معده دارم، میخواستم ببینم میتونم داروهایی مثل شربت آلومینیوم ام جی و عرقیات گیاهی با خودم ببرم؟ چون همین جوری در حالت عادی معده ام ناراحته، چه برسه به وقتی که کیفیت غذا هم پایین باشه...

1- كلاغ پر وجود نداره. بيشتر حالت شنا بكار مي برن. كه اون هم فرامين رو درست انجا بدي هيچ وقت دچارش نمي شي. ورزش صبحگاه و تمرين رژه به عنوان فعاليت جسماني بالا هستن. اگه واقعا نمي توني انجام بدي برو با فرمانده صحبت كن.
2- بله دارو رو مي توني ببري.

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه دوستان
تو این دو ماه آموزشی میشه کاری برا امریه انجام داد؟ امیدی هست؟ یا دیگه باس بیخیالی طی کنم؟

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
mbx جان ممنون بابت وقتی که گذاشتی
در مورد این سوالم هم اگه اطلاعی داری ممنون میشم توضیح بدی
دوم اینکه شنیدم اونهایی که معاف از رزم هستند احتمال خیلی بیشتری دارن که موقع تقسیم بیوفتن شهرستان

خیر قربان.همچین چیزی صحت ندارد. از یک سرهنگ اونجا در این مورد که کی می افته کجا سوال کردیم جواب دادند چند گزینه مهم در امر تقسیم به قرار زیر هست:

اول از همه پارتی
بعد خانواده نظامی
بعد متاهل بودن
بعد شانس
بعد تخصصی که نیاز دارند یا ندارند

بقیه اش مثل نمره فرماندهی و میدون تیر و انضباط و معافیت ها و ... چرند پرنده.

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.

دارو مشکل نداره نسخه هم همراهت باشه بهتره.
عرقیات گیاهی تو بطری پلاستیکی بریز که گیر ندن به شیشه اش.

کلاغ پر وجود نداره. حالت شنا هست مثلا. یا بدو - بایست که وقت ایست میشینی حالت شنا میگیری که فقط یکبار این بلا سر ما آوردن روز دوم برای زهر چشم گیری

در مورد غذا، ببینید من خودم تو آشپزخونه بودم تمام مدت اونجا. توصیه میکنم غذاهای سبزی دار رو نخورید به هیچ وجه. هم ضد عفونی نمیشن. هم حتی در حد آشغالگیری عمل نمیشه. سریع یه آب میکشن و میریزن تو دستگاه سبزی خرد کن و بعد باهاش کوکو سبزی یا قرمه سبزی یا آش رشته درست میکنن. از همه بدتر قرمه سبزی که بخوری و کمی معده حساس باشه تا شب دخیل میبندی دم سرویس بهداشتی از دلپیچه و برون روی. به هر حال پر میکروبه.
غذاهایی مثل کباب کوبیده یا جوجه کباب یا قیمه مشکلی ندارن بخور با خیال راحت یا سوپ مرغ و ... ولی غذاهای سبزی دار رو بیخیال شو.

کتلت ها هم اگه میخوری دورش نون بپیچ روغنش خارج بشه تا سردلت سنگین نشه بعدش دو تا حرکت محرک بزنی رفلکس میده معده ات ناجور میشه.

شیر و ماست بهتون نمیدن. اونجا یادت نره. لبنیات بخور. زیاد. شیر و ماست نبود، دوغ بخور. کشک خشک ببر خیلی عالیه و مقوی.

میوه هم نبود کمپوت آناناس و هلو خوب هستن. گیلاس و سیب موادی ندارن بهت برسونن تو فرایند کنسرو سازی از بین میره همش میشه قند.

گوجه فرنگی کنار غذا بهتون میدن بخور برای دفع خوبه.

دونه های روغنی هم جواب میده. تو این مدت فهمیدم مغز تخمه آفتابگردون مز مز یکی از بهترین انرژی سازهاست. از دستش نده. همینطور شکلات نانی (نوقا روکش شکلاتی) که خیلی نگهت میداره و بوفه های خضرایی دارن نانی رو. مخصوصا بوفه ی حفاظت اطلاعات که تکمیل ترین بوفه ی مجموعه هست بقیه شون در حد دلستر و کیک و ... هستن!

vahid_2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دارو مشکل نداره نسخه هم همراهت باشه بهتره.
عرقیات گیاهی تو بطری پلاستیکی بریز که گیر ندن به شیشه اش.

کلاغ پر وجود نداره. حالت شنا هست مثلا. یا بدو - بایست که وقت ایست میشینی حالت شنا میگیری که فقط یکبار این بلا سر ما آوردن روز دوم برای زهر چشم گیری

در مورد غذا، ببینید من خودم تو آشپزخونه بودم تمام مدت اونجا. توصیه میکنم غذاهای سبزی دار رو نخورید به هیچ وجه. هم ضد عفونی نمیشن. هم حتی در حد آشغالگیری عمل نمیشه. سریع یه آب میکشن و میریزن تو دستگاه سبزی خرد کن و بعد باهاش کوکو سبزی یا قرمه سبزی یا آش رشته درست میکنن. از همه بدتر قرمه سبزی که بخوری و کمی معده حساس باشه تا شب دخیل میبندی دم سرویس بهداشتی از دلپیچه و برون روی. به هر حال پر میکروبه.
غذاهایی مثل کباب کوبیده یا جوجه کباب یا قیمه مشکلی ندارن بخور با خیال راحت یا سوپ مرغ و ... ولی غذاهای سبزی دار رو بیخیال شو.

کتلت ها هم اگه میخوری دورش نون بپیچ روغنش خارج بشه تا سردلت سنگین نشه بعدش دو تا حرکت محرک بزنی رفلکس میده معده ات ناجور میشه.

شیر و ماست بهتون نمیدن. اونجا یادت نره. لبنیات بخور. زیاد. شیر و ماست نبود، دوغ بخور. کشک خشک ببر خیلی عالیه و مقوی.

میوه هم نبود کمپوت آناناس و هلو خوب هستن. گیلاس و سیب موادی ندارن بهت برسونن تو فرایند کنسرو سازی از بین میره همش میشه قند.

گوجه فرنگی کنار غذا بهتون میدن بخور برای دفع خوبه.

دونه های روغنی هم جواب میده. تو این مدت فهمیدم مغز تخمه آفتابگردون مز مز یکی از بهترین انرژی سازهاست. از دستش نده. همینطور شکلات نانی (نوقا روکش شکلاتی) که خیلی نگهت میداره و بوفه های خضرایی دارن نانی رو. مخصوصا بوفه ی حفاظت اطلاعات که تکمیل ترین بوفه ی مجموعه هست بقیه شون در حد دلستر و کیک و ... هستن!

آقا خیلی ممنون از راهنماییها. واقعاً کمک بزرگی میکنید. در کل مثل اینکه به جز مرغ و قیمه و کباب بقیه غذاها رو باید بیخیال شم تو این مدت. ماکارونی هم خوبه، اگه بدن!

در مورد شیر و ماست و دوغ و کلاً لبنیات... اونجا بوفه حفاظت اطلاعات لبنیات هم داره، یا باید با خودمون از این شیرهای مدت دار که نیاز به یخچال نداره ببریم؟
مزمز هم حتماً میبرم. کمپوت هم که نمیگذارند ببریم، حتماً باید بوفه هاشون داشته باشن.
یه چیزی هم که خودم به نتیجه رسیدم! این که از این کافی میکس ها ببرم، واسه پروندن خواب در مواقع ضروری باید مفید باشه!

یه سوال دیگه، از همون هفته اول آخر هفته مرخصی میدن، یا یه دو سه هفته میگذره بعد اجازه میدن بیایم؟
سوال آخرم هم این که همه این بند و بساط ها تو یک ساک متوسط و کمد و کوله انفرادی جا میگیره؟!؟!
باز هم ممنون از همه راهنمایی ها

ehsan32909

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنایی های مفیدتون. من هنوز در مورد مرخصی آخر هفته و نگهبانی سوال دارم.
توی این دوره 2 ماهه کلا چند دفعه باید نگهبانی بدیم؟ نگهبانی ها شبه یا روز ها هم باید نگهبانی بدیم؟
این مرخصی آخر هفته رو به چه کسایی می دن؟ تحت چه شرایطی نمی تونیم بریم؟ چه جوری میشه یه کاری کرد که حتما مرخصی آخر هفته رو بریم؟ (آخه می گن آخر هفته توی پادگان بمونی از غصه میمیری :D)

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنایی های مفیدتون. من هنوز در مورد مرخصی آخر هفته و نگهبانی سوال دارم.
توی این دوره 2 ماهه کلا چند دفعه باید نگهبانی بدیم؟ نگهبانی ها شبه یا روز ها هم باید نگهبانی بدیم؟
این مرخصی آخر هفته رو به چه کسایی می دن؟ تحت چه شرایطی نمی تونیم بریم؟ چه جوری میشه یه کاری کرد که حتما مرخصی آخر هفته رو بریم؟ (آخه می گن آخر هفته توی پادگان بمونی از غصه میمیری :D)

حدودا 3 بار روز عادی و 1 روز تعطیل.البته اگه خوش شانس باشی روز تعطیل بهت نمی رسه.
نگهبانی از ساعت 8 صبح اون روز تا 8 صبح فرداش.کل 24 ساعت بین 3 نفر تقسیم می شه.هر دو ساعت یک بار عوض می شن.یعنی اونی گه پاس یکه ،ساعت 8 صبح ساعت 14 و 20 و 2 نصفه شب نوبتشه.
مرخصی آخر هفته هر پنجشنبه ظهر به همه میدن (هفته اول به شرطی که روز اول آموزشیتون شنبه ،یکشنبه و یا دوشنبه باشه).همه میرین مگر اونایی که نگهبانن.متاهل ها هم 4 شنبه می رن مگر اینکه نگهبان باشند(که معمولا بچه ها و فرمانده ها هواشون رو دارند ،داوطلبی جابجا می کنند).
تنبهی بخورید فرمانده دفترچه مرخصیتون رو نمیده در نتیجه موندگار می شین.
اون جوری هم نیست که بمیری ،می گیری با خیال راحت می خوابی(حالی میده ها....).

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
آقا خیلی ممنون از راهنماییها. واقعاً کمک بزرگی میکنید. در کل مثل اینکه به جز مرغ و قیمه و کباب بقیه غذاها رو باید بیخیال شم تو این مدت. ماکارونی هم خوبه، اگه بدن!

در مورد شیر و ماست و دوغ و کلاً لبنیات... اونجا بوفه حفاظت اطلاعات لبنیات هم داره، یا باید با خودمون از این شیرهای مدت دار که نیاز به یخچال نداره ببریم؟
مزمز هم حتماً میبرم. کمپوت هم که نمیگذارند ببریم، حتماً باید بوفه هاشون داشته باشن.
یه چیزی هم که خودم به نتیجه رسیدم! این که از این کافی میکس ها ببرم، واسه پروندن خواب در مواقع ضروری باید مفید باشه!

یه سوال دیگه، از همون هفته اول آخر هفته مرخصی میدن، یا یه دو سه هفته میگذره بعد اجازه میدن بیایم؟
سوال آخرم هم این که همه این بند و بساط ها تو یک ساک متوسط و کمد و کوله انفرادی جا میگیره؟!؟!
باز هم ممنون از همه راهنمایی ها

اگه اسلامشهر بيوفتي جز تعداد محدودي غذا چيز ديگه اي نخواهي خورد. كباب، كلت، قيمه، قيمه بادمجان، يكي دوبار قرمز سبزي و مرغ همين.

من هم آشپز خونه رفتم افتضاحه افتضاح . بهداشت در حد صفر من خودم شاهد بودم كه كانال وسط آشپزخونه كه محل جمع آوري آب ها و مواد غذايي حاصل از شست و شوي ظرف هاست لجن بسته بود و بوي بسيار نامطبوعي فضا رو پر كرده بود بعد آشپز قهار ما با بيل لجن ها رو از كانال مي گرفت و توي آبكش مي ريخت تا آبش بره و آشغال و لجن بمونه بريزه دور. با همون آبكش كه مطمئنم خوبم هم نمي شستن برج آبكش مي كردن و خيلي موارد ديگه .

از همون هفته اول علايم يبوست به شدت در بين نفرات شيوع پيدا مي كنه بنابر اين استفاده از دانه هاي روغني و آب فراوان فراموش نشه. آب خوردن به مقدار زياد خيلي مهمه چون فعاليت بسيار بالاست و آب بدن به مقدار زيادي توسط عرق از دست مي ره.

براي انرژي علاوه براستفاده از مغزها مثل گردو و پسته و بادام استفاده از خرما خشك هم توصيه ميشه.

شما دورتون از شنبه 12 ام شهريور شروع مي شه بنابر اين انتهاي هفته مرخصي خواهيد داشت.

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
آقا اینایی که مثل من اضافه وزن دارن و نمیتونن حرکات محیرالقعولی که دوستان لاغر انجام میدن رو انجام بدن اونجا چقدر کتک میخورن ؟ زنده میمونن یا چی ؟

بالا