• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
داش وحید خوش اومدی، ایشالا کلی کیف میکنیم با هم
من که دیگه دارم فقط فکر عشق و حالمون رو تو پادگان میکنم؛ میخوام بعد این دو ماه کلی حال کرده باشیم، سختیاش که اجباره، خوشیاشم اجبار میکنیم
به امید دیدار:D

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
آقا اینایی که مثل من اضافه وزن دارن و نمیتونن حرکات محیرالقعولی که دوستان لاغر انجام میدن رو انجام بدن اونجا چقدر کتک میخورن ؟ زنده میمونن یا چی ؟
دادا گوانتانامو نمیریم که! خضراییه! همین بغل! نهایتن یه کم دلت درد میگیره و یه کم بیحال میشی، که آخر دوره دعا میکنی به جون ارشدمون که باعث شد لاغر بشی
منم یه 5 کیلویی بالا وزن دارم، میام که به امید خدا همچین مانکنی برم از دوره:D
سخت نگیر که ارشدا سخت میگیرن بهمونا
در مورد سوالت که پرسیدی «زنده میمونیم یا چی»؛ گزینه صحیح یا چیه:X

ehsan32909

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه اسلامشهر بيوفتي جز تعداد محدودي غذا چيز ديگه اي نخواهي خورد. كباب، كلت، قيمه، قيمه بادمجان، يكي دوبار قرمز سبزي و مرغ همين.

من هم آشپز خونه رفتم افتضاحه افتضاح . بهداشت در حد صفر من خودم شاهد بودم كه كانال وسط آشپزخونه كه محل جمع آوري آب ها و مواد غذايي حاصل از شست و شوي ظرف هاست لجن بسته بود و بوي بسيار نامطبوعي فضا رو پر كرده بود بعد آشپز قهار ما با بيل لجن ها رو از كانال مي گرفت و توي آبكش مي ريخت تا آبش بره و آشغال و لجن بمونه بريزه دور. با همون آبكش كه مطمئنم خوبم هم نمي شستن برج آبكش مي كردن و خيلي موارد ديگه .

از همون هفته اول علايم يبوست به شدت در بين نفرات شيوع پيدا مي كنه بنابر اين استفاده از دانه هاي روغني و آب فراوان فراموش نشه. آب خوردن به مقدار زياد خيلي مهمه چون فعاليت بسيار بالاست و آب بدن به مقدار زيادي توسط عرق از دست مي ره.

براي انرژي علاوه براستفاده از مغزها مثل گردو و پسته و بادام استفاده از خرما خشك هم توصيه ميشه.

شما دورتون از شنبه 12 ام شهريور شروع مي شه بنابر اين انتهاي هفته مرخصي خواهيد داشت.

بابا توی سربازی باید بیخیال غذای خوب و با کیفیت بود. هر چی گذاشتن جلومون باید بخوریم و الا آخر دوره رو نمیبینیم :p. با کمپوت ، بیسکویت ، مغزها و خرما 1-2 هفته رو میشه ولی 2 ماه رو که نمیشه دوام آورد.
فقط دعا کنید آخر هفته مرخصی بگیریم بیایم خونه یه غذای درست و حسابی بخوریم.

دوستان من یه سوال هم داشتم. توی آموزشی چه جوری میشه عکس یادگاری گرفت؟ فکر نکنم بزارن دوربین با خودمون ببریم! (فردا، پس فردا به بچه هامون نشون بدیم بگیم ما هم سربازی رفته بودیم:lol:)

Vahid_M7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از لطفتون سپهر و امید جان.
دوستان بالاخره برای روز 1 ام و 2 ام موهامون رو کوتاه کنیم یا نه
من کلا روی مو هام حساسیتی ندارم ولی اینکه دوستان می گن دوره از 12 ام شروع می شه ،حس می کنم به ریسکش بیارزه که موهارو کوتاه نکنیم :D

H A M E D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا اینطور که بوش میاد اوضاع غذا خیلی خرابه اونجا! فکر کنم همه اش باید بیسکویت و کمپوت بخوریم! گفتم لا اقل برنج خالی بخوریم که مثل این که برنج رو هم با این وضع بیخیال شد!!
تو بوفه های خضرایی شیر پیدا میشه؟

بوفه حفاظت اطلاعات شیر داره.البته بعید می دونم که در چند روز اول انقدر ازادتون بزارند که بتونید به رفتن به اونجا فکر کنید.

دوستان من یه سوال هم داشتم. توی آموزشی چه جوری میشه عکس یادگاری گرفت؟ فکر نکنم بزارن دوربین با خودمون ببریم! (فردا، پس فردا به بچه هامون نشون بدیم بگیم ما هم سربازی رفته بودیم:lol:)

عکاس اونجا هست.بعد چند روز می برنتون که یک عکس بگیرید برای روی دفترچه مرخصی و پروندتون.اون روز مکان عکاسی را یاد بگیرید.بعد هر وقت خواستید برید دنبالش برای عکس.البته خودش هم چند وقت یکبار به گردانتون سر میزنه.

موها هم که همه می دونید که برای روز 2 ام لازم نیست بزنید.حتی برای هفته ی اول هم خیلی گیر نمی دند که حتما با 4 باشه ولی از هفته ی دوم به بعد گیر می دند.3 هفته مانده به اخر دوره هم موهاتون را با 4 بزنید و تا پایان دوره دیگه نزنید.هفته ی اخر به مو کاری ندارند.

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
خب دوباره اومدم ... جونم برای رفقای گلم که نگران خدمت سربازیشون هستن بگه کهههه...

ببین در مورد امریه هنوزم میشه کار کرد. نا امید نباش. هفته ی سوم چهارم خدمت میگن امریه دارها بیان خودشونو معرفی کنن. هفته ی یکی مونده به آخر لیست امریه دارهای تایید شده میاد میچسبونن رو بُرد و شیشه پشت ستاد برای اطلاع عموم.

آره دیگه غذای سبزی دار رو بیخیال بشی بهتره. ماکارونی هم دو بار تو این 2 ماه دادن. غذای مرسومی نیست. از همه بیشتر بهتون قیمت میدن و کتلت (فوق العاده بد مزه ست کتلتش) بعد از اون خورش بادنجان و قرمه سبزی .کوبیده هم هفته های اول زیاد میدادن هفته های آخر ندادن دیگه اصلا.جوجه کباب هم 5 وعده دادن در کل فکر میکنم.

اونجا (چه خضرایی چه تیپ امیر) شیر مدت دار و شیرموز و شیر کاکائو هست تو یخچالهاشون. حالا میخوای هفته ی اول یه چند تا ببر برای خودت. شاید هفته اول بوفه خوب راه نیفتاده باشه. یه جوری باش که هر روز یه پاکت کوچلو داشته باشی برای خوردن. دوغ هم عالیه. آرامش بخشه. فقط قبل فعالیت ورزشی و رژه نخور که تشنه ات میکنه. شبها بهتره همزمان با شام بخوری که خوب هم خوابت ببره. راستی چند شب اول تو آسایشگاه ممکنه خوابتون نبره یا بدخواب بشین یا 228 بار تا صبح از خواب بپرید. بهترین کار برای اینکه مطمئن بشین همه چی خوبه اینه یه ساعت دیجیتال با صفحه ی لایت دار ببرید که راحت باشید و نگران ساعت بیداری و اینا نباشید.

کافی میکس هم خوبه. چای ترش هم ببر خوبه. مارک گلستان کیسه ای هست. به اسم رز چینی. ارامش بخش و رفع کننده ی عطش. ضمنا یادت باشه برای رفع عطش عوض خوردن نوشابه ی خنک بهتره یه چای داغ بخوری. نوشابه اونجا نخور به جاش دوغ یا دلستر بخور. دلستر هم طعم لایت یا کلاسیک باشه بهتره یعنی میوه ای نباشه. اینا که بهت میگم تجربه ی 2 ماه خودمه ام پی تری کردم بهت میگم یه وقت نگی طرف همینطوری فر فر یه حرفی زد. قشنگ تفاوت خوردن دلستر و نوشابه رو تو رژه و توان و تحمل بدنم حس کردم و با بچه ها حتی در موردش حرفیدیم.

آره بوفه هاشون کمپوت داره. بوفه ی اصلی خضرایی که جنسش تکمیل باشه همون بوفه ی حفاظته. اون یکی ها در حد نوشیدنی و کیک و بیسکوییت هستن. کمپوت هم خودتون نبرید 99 درصد ازتون میگیرن و میشه خوراک دژبانهای شکم کلفت دم در که سیرمونی ندارن!!

از آخر همون هفته اول مرخصی میدن از بعد از ظهرپنج شنبه تا 6 صبح شنبه. نیم ساعت قبل خودتونو برسونید دم در بلاخره یه وقت اتفاقه دیگه ... شما علاوه بر کوله انفرادی، یه ساک دستی ببر با خودت. در طول 8 هفته میای و میری ساک دستی رو ببر و بیار مثلا لباس کثیف هات یا سایر چیزهایی که باید برگردونی رو بریز اون تو. کوله انفرادی رو با قفلی که گفتم بنداز زیر تختت و تا هفته ی آخر سعی کن خالی نگهش داری. هفته ی آخر دو تا پتو که بهت دادن و رو لوله میکنی میذاری توشو الهی به امید تو خداحافظی میکنی و میری. اون کوله رو دست کم نگیر در حد یه وانت نیسان جا داره :D

تو تیپ امیر هرکس تقریبا 3-4 بار نگهبانی به پستش خورد. البته این فارغ از نگهبانی تنبیهی هست که حساب نمیشه. مثلا یه بی انضباطی تابلو بکنید مساوی هست با نگهبانی پنج شنبه یا جمعه. نگهبانی به مدت 24 ساعت هست. از 8 صبح تا 8 صبح روز بعد. هر پست نگهبانی، 3 پاس داره. هر پاس = یک سرباز. بنابراین در 24 ساعت شما هر 6 ساعت یکبار باید سر پست حاضر بشی. یعنی هر دو ساعت نگهبانی، 4 ساعت استراحت داره.

پاس 1 = 8 تا 10 صبح
پاس 2 = 10 تا 12 ظهر
پاس 3 = 12 تا 14 بعد از ظهر

بعد دوباره پس از نو میشه اینطوری:

پاس 1 = 14 تا 16
پاس 2 = 16 تا 18
پاس 3 18 تا 20

پاس 1 از همه بهتر هست به نظر من. پاس 2 هم خوبه. ولی پاس 3 چون تو ساعت اوج خوابی یعنی 12 تا 2 شب باید نگهبانی بدی، سخت میگذره.

نگهبانی روزهای اخر به همه ی تهرانی ها داده میشه. شهرستانی ها میان دوره میتونن برن یا اگه شانس بیارن یه 4-5 روز تعطیل بشه و امیر دستور بده، میتونن باز برن شهرشون. تهرانی ها سعی کنن با شهرستانی ها تعامل متقابل داشته باشن که اگه حسب اتفاق پنج شنبه یا جمعه ای نگهبان شدن، بتونن جاشونو عوض کنن با فرد شهرستانی و توی هفته، تهرانیه جای شهرستانیه نگهبانی بده. بلاخره اونها کل هفته اونجا هستن و این تهرانیه هست که امکان اومدن به خونه داره. مرخصی اخر هفته تحت این شرایط نمیتونی بری که مثلا سوتی ضایع بدی یا بی انضباطی کنی یا تمرد از دستور فرمانده کنی و ... اینها ممکنه برات بگن پنج شنبه و جمعه مرخصی ازت سلب بشه یا 24 حتی 48 ساعت نگهبان اخر هفته بشی و خلاصه اذیتت کنن.

ضمنا پنج شنبه و جمعه پادگان خیلی حال میده. همه چی تعطیل. یه تخت داری که عقده ی نخوابیدنهای کل هفته رو در بیاری. یه فضای خوب برای گردش. شلنگ تخته اندازی. ولگردی. تلفن. بدون سر خر و گیر و گور و نماز اجباری.

یه موضوعی هم بگم شاید بی ادبی باشه.

عکس یادگاری خود عقیدتی سیاسی دوربین داره در روزهای مختلف ازتون عکس میگیره مخصوصا پایان دوره به صورت سی دی یا دی وی دی بهتون میده. خودتون هم میتونید ماشین بیارید. دوربین بذارید توش. وقتی آخر هفته تعطیل شدین رفقا رو جمع کنید چند تا عکس دم در پادگان بگیرید بمونه به یادگار کنج آلبوم ها.

بله غذای علاوه بر بی کیفیت بودن، شدیدا آلوده هم هست. هفته ی اول مشکلات دفع چه یبوست چه برون روی خواهید داشت. حتما میوه بخورید و مواد فیبر دار. دفع رو راحت میکنه. برون روی هم قرصش رو ببرید. دل درد. دل پیچه. قرصهای آرام کننده روده. قرص نعناع.

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد میوه
میوه های نرم در همون روز اول لهیده میشن و بوی نامطبوع میگیرن.
سیب تا 4-5 روز دوام میاره خیلی راحت.
همینطور شلیل و شبرنگ ولی نرم نبرید. از انواعی ببرید که سفت باشه و کال به نظر برسه. اونجا همون میوه ی کال و سفت میشه کشتی نجات.
انجیر خشک + خرما پیارم من برده بود. عاااااااالی بود. جواب میداد در حد بوندس لیگا. هایپراستار یه خرماهایی داشت با مغز پسته. خرما خشک بود که مغز پسته توش بود. عالی بود اونم. و کلی انرژی زا.

مولتی ویتامین ببر خوبه.

راستی بچه های اسلامشهر با معضلی به اسم جواد روبرو هستن تو بوفه ی اون پادگان. موجودی دیوانه، قاطی و خل چل. هر لحظه ممکنه قاطی کنه و کلیه افراد تو بوفه رو بریزه بیرون. یه سرباز صفر هست که کلی بدهکاری داره به بوفه و مدت زمان زیادی از خدمتش رو اونجا بوده و مغزش حسابی ترکیده. سعی کنید باهاش کل کل نکنید و با روی خوش رد کنید قضیه رو.

ضمنا کارت تلفن یادتون نره. یه وقت دیدین روزهای اول بوفه های اونجا کارت تلفن نداشتن حوصله تون سر میره از بی تلفنی.

مواد غذایی پاکتی مشکلی نداره. میتونید ببرید. شاید اگه برید جزء کادر آشپزخونه بد نیست. میتونید اون پشت به خودتون برسید. من همیشه سیب زمینی آب پز میخوردم و یا نیمرو خود بچه های کادر ثابت آشپزخونه درست میکردن یا جوجه کباب. بلاخره بد نیست. هم غذای سالمه هم سیر میمونید.

آهان یه مورد یادم اومد. این کره های بادوم زمینی هم عالی هستن. فقط از انواعی بگیری که ظرفش شیشه ای نباشه. از این پلاستیک فشرده ای ها باشه که شیشه ای هستن که گیر ندن دم در دژبانی. اونها شدیدا انرزی زا هستن و چون چرب هستن برای دفع هم مفیدند.

ضمنا این که میگین نمیدونید همش همون اول جا میشه یا نه تو کوله، خب میتونید تو دو هفته اینارو با خودتون ببرید. البته یه بار هم ببرید عمده همه وسایل رو دیگه راحت میشین. ولی واقعا نیاز نیست همه چیز رو ببرید. خیلی چیزها حتی یکبار هم بهش نیاز نمیشه. ببینید بیس کار رو بذارید روی اینها:

مواد خوراکی انرژی زا و آرامش بخش ها
قرص ها و داروها
لباس - لباس زیر
خوشبو کننده و شوینده ها

این برای هفته ی اول میتونه خوب باشه.

نون هم ببرید با خودتون بد نیست. کیفیت نونهای تیپ حضرت امیر فاجعه هست. ولی نونهای خضرایی خیلی بهتره. این نکته ای هست که کمتر کسی بهش اشاره کرد گفتم بدونید. بچه هایی که می افتن تیپ امیر بهتره با خودشون نون ببرن همراهشون. تا نخورید نون خبازخونه ی تیپ امیر رو نمیدونید چی میگم. بهتره تافتون ببرید یا لواش که حجم کمی هم بگیره.

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
mbx چان بازم ممنون

راستی یکم و دوم که میریم **** وظیفه و خضرایی اشکالی نداره با شلوار جین و تیشرت باشیم که؟
بعد برای یکم(**** وظیفه) مدارک لازم هست ببریم؟

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
mbx جان انشاءالله دستت برسه به ضریح یا زری، هر کدوم خودت ترجیح میدی!!:D

سه تا نکته!
یکی اینکه گفتی یه موضوعی هم بگم شاید بی ادبی باشه! ولی نگفتی انگار! چی بود؟
دوم این که نظرت راجع به بردن میوه خشک چیه؟
نکته سوم این که به ما که امریه هستیم که دیگه فکر نکنم پتو بدن، درسته؟

بازم ممنون.

روایت است که به آستین کوتاه گیر میدن، مخصوصاً تو خضرایی. پست دوم تاپیک رو یه نگاه بنداز.

خوندم اونو، ولی برداشت من این بود که اون قضیه مال یه روز دیگس، نه روزی که قراره لباس بدن ( حالا چه روزیه خودمم نمیدونم :D)
آخه بقیه پستا بحث بود که " من اون روز با شلوار جین بودم منو دیدی؟" یا مثلا " من تیشرت فلان رنگ داشتم شناختی منو؟ "
واسه همین حس کردم زیاد مشکلی نباشه، مگر اینکه همه تیشرتاشون آستین بلند بوده باشه
منه بدبخت هم اصلا پیراهن ندارم :D برم ببینم جایی بازه امروز یا نه :D

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان اعزامی پیغام خصوصیاتون رو چک کنید :D

sokooot

Registered User
لایک‌ها
10
حالا تیپ خز از کجا گیر بیاریم روز تعطیلی!!
الان می پرم تو انباری !! لول

satelite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستای عزیز زیاد سخت نگیرید!من خودم آدم خیلی سخت گیری هستم که دارم بهتون میگم اینو.ظرف 3-4 روز اول خیلی خوب عادت میکنید و راه و چاه دستتون میاد(را پیچ).اینقدرها هم که میگید غذا ها بد نیستن!گرسنه که شدید همچین گاز میزنید که نگو من خودم شبهایی که دمپایی میدادن مال بقیه رفقا رو که نمیخوردن 3 سوت میزدم به بدن 8 کیلو چاغ شدم با همون غذا ها و کیک و دلستر و بستنی هایی که اکثرا میگن خوب نیست.یادتون نره که ملاقاتی هم دارید دوشنبه و چهارشنبه که میتونید بگید براتون غذا و میوه بیارن حالشو ببرید و هم از تمرین رژه در برید.توصیه های دوستان در پستهای قبل هم بسیار مفیده ولی برای خودتون لیست بلند بالا درست نکنید.

sokooot

Registered User
لایک‌ها
10
میدون **** که به موبایل گیر میدن اساسی !
من برای مافی که رفتم دم در اصلا گیت !! و بازرسی بدنی دارن!

sokooot

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان موافقید پیج شهریور 90 خضرایی رو توی فیس بوک ایجاد کنیم؟

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
راستی نگفتید مدارک رو باید فردا(امروز) برد؟

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
موافقید یه ساعت و جای مشخصی رو تعیین کنیم که قبل از اینکه بریم تو **** وظیفه ببینیم همدیگرو؟
مثلا ابتدای خیابون طوسی، ساعتشم هم مثلا یک ربع به شش!

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
سپهر تو چارخونه تیره تنت نبود با شلوار کرم؟ :D

Hossein Nouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب، من رفتم و برگشتم!:D
برگه سفیدا رو گرفتن، تو اون برگه باریکه نوشته فردا ساعت 9 پادگان باشید. این برگه و برگه سبز و برگه واکسنم همراه داشته باشید.

میگم این برگه سفیدا رو ما دست به دست کردیم دادیم اون آقاهه، حالا این وسط اگه برگه سفید یکی گم و گور شه تکلیف چیه؟!:D

منم رفتم و برگشتم ، 5:45 میدون **** بودم و 6:45 خونه:D
با این اوصاف فردا همگی 9 صبح ، شهید خضرایی
راستی یه سئوال : شما ها کچل کردین ؟ من که نه

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
کچل کردن که فعلا اجباری نداره

بالا