• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

Vahid_M7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چقدر سخت وطاقت فرسا بود امروز :دی
تــــــــــا فردا .

Hossein Nouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دقت کردین تا گفتن 03 عجب شیر، همه گفتن خدا بهتون رحم کنه؟!!!

خیلی جالب بود اولین جایی که خوندش : 03 عجب شیر بود . همه گفتن پیشاپیش تسلیت :eek:
بعدش 05 کرمان بود که اون هم با واکنش دلسوزانه حضار مواجه شد.
بعدش نزاجا پاسداران بود که این بار آه حسرت از جماعت بلند شد ( بالاخره پاسداران کم جایی نیست ! )
و سرانجام شهید خضرایی که تقریباً کسی نمی دونست کجاست . همه داشتن با تعجب نیگاه می کردن .

Last edited:

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
خب، من رفتم و برگشتم!:D
برگه سفیدا رو گرفتن، تو اون برگه باریکه نوشته فردا ساعت 9 پادگان باشید. این برگه و برگه سبز و برگه واکسنم همراه داشته باشید.

میگم این برگه سفیدا رو ما دست به دست کردیم دادیم اون آقاهه، حالا این وسط اگه برگه سفید یکی گم و گور شه تکلیف چیه؟!:D

خودكار همراهتون باشه فردا فرم بايد پر كنيد.

نكته بسيار مهم: فردا شماره حساب بانك سپه همراهتون باشه چون توي فرم مي خواد. كارت ملي هم فراموش نشه.

فردا اصلا لازم نيست كسي كچل كنه چون هنوز ملبس به لباس مقدس نيرو هوايي نشديد. از 12 شهريور بايد تابع قوانين اونها باشيد.

فردا معطلي بسيار داريد بايد چندين فرم پر كنيد و كيسه انفرادي كه توش لباس هست بگيريد. پول با خودتون ببريد تا از بوفه دژباني بتونين چيري بخريد تا بعد از ظهر گرسنگي نكشيد (اونايي كه روزه نيستن)

desmati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه.

دیشب این جارو پیدا کردم! نصفه شب یعنی.
من هم افتادم خضرایی. امروز هم اومدم.
امروز که سر کار بودیم، حالا ببینیم تا فردا چه خبره!

راستی من حسینم.
64
کارشناسی علوم کامپیوتر :)

من که کچل کردم رفت!
بعدِ میدون ****، یه سر رفتیم شهید خضرایی.
با دو سه تا از سربازای اونجا صحبت کردم.
همه میگفتن که جای خیلی خوب و راحتی هست.
البته ظاهراً جدیداً همه رو میفرستن اسلام شهر برای آموزش(یکی از سربازا با اطمینان میگفت! حالا باید ببینیم چی میشه.)
لباسامون هم خیلی قشنگ و ردیفه! هم خوش رنگه هم خوش تیپ.
من فکر می کردم باید از اون لباس سرمه ای بی ریختا بپوشیم :)

همگی موفق باشین.

omidianno

Registered User
لایک‌ها
0
خب! منم که رسیدم خونه و یه کاغذ چسکی دادن بهم، گوشزد کردن که فردا برم خضرایی! کی؟ 9 صب!!!
والا ما هر ور که سر چرخوندیم یه خضرایی پیشمون بود
تا ببینیم فردا چطور میشه
(من بیشتر دلم برا اعزامیای قزوین سوخت:p)

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
البته من سری دوم رسیدم، اون موقع اول بیگلری رو خوند. یعنی من اون موقع رسیدم! ولی همدردی حضار موقع اعلام اعزامیهای عجب شیر مثال زدنی بود!
آره، خضرایی رو نمیشناختن زیاد. شاید چون چند وقتیه که از قصر فیروزه اومده اینجا. تعداد اعزامیهاشم نسبت به 01 و اینا خیلی کمتر بود فکر کنم. تا گفت 01 نصف جمعیت تخلیه شد!

ممنون.
توی پستهای اول یه جا نوشته دو تا کپی از شماره حسابمون هم ببریم، درسته؟
اگه کیسه انفرادی میدن، پس دیگه ساک دستی لازم نیست ببریم دیگه؟
در مورد خرید از بوفه، گیر نمیدن که نمیشه و ماه رمضونه و این صحبتا؟

خوش آمدی برادر!
بابا لباس کجا قشنگ و ردیفه! یک آبی زاقارتیه که نگو! البته لباسهای یگانشون خوبه که اون به من که امریه هستم نمیرسه، ولی لباسهای آموزشیش ضایع است! دیگه آش کشکه ...
تجربه دوستان میگه فوق دیپلمه ها و بعضاً لیسانسها رو میفرستن اسلامشهر. باقی میمونند تو خضرایی.
میگم شما با BRT رفتی؟ کدوم ایستگاه باید پیاده شد؟ ایستگاه فرودگاه؟

روز اول از ما فقط شماره حساب خواستن كه بايد توي فرم بنويسي . اون فتو كپي رو براي 12 ام به بعد مي گن بياريد.

آها فتوكپي شناسنامه و كارت ملي هم مي خواد. :D

نه ساك نبر كيسه انفرادي مي دن به همه. وقتي كيسه انفرادي رو گرفته ي بر يه كوشه همه چيزش رو خالي كن چون سرو ته كردن وسايل رو گذاتن توش بايد وسايل رو خالي كني كيسه رو از حالت پشت رو در بياري وسايل رو خوب نگاه كن كم و كسري نداشته باشه بعد بريز تو كيسه و وسلام بيا.

نه گير نمي دن هفته پيش كه مار و براي مراسم آوردن خضرايي بوفه باز بود با دوستان كلي چيز ميز گرفتيم همونجا نشستيم خورديم.

لباس آموزشي بسيار زشت و ضايع ست اما لباس فرم يگان قشنگه.

تمام فوق ديپلمه ها + تعدادي از ليسانس ها رو مي برن اسلامشهر فوق ليسانس و دكترا اصلا نمي ره اسلامشهر.

desmati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با داداشم با موتور رفتیم.
اما دقیقاً 20 متر قبلِ خیابونش، یه ایسگاه برت هست.
فکر کنم ایسگاه بعد از فرودگاه بود!
ایسگاش بی در و پیکره! مثل بقیه ایسگاها نیست! تابلوعه اصن!

H A M E D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فردا که وسایل را بهتون دادند جلوی خودشون قبل از اینکه انگشت بزنید چک کنید.به من جوراب نداده بود رفتم بهش گفتم قبول نکرد و میگفت انگشت زدی!
هیچ چیزی با خودتون نبرید.چونکه بار اولتون که کوله به دست می گیرید اوردن همون کوله به اندازه ی کافی براتون سخت هست.مخصوصا کسانی که از راه دور میاند.
نکته ی دیگه برای دوستان شهرستانی: به هیچ وجه ممکن زودتر از ساعت 7 در پادگان حاضر نشوید.محوطه پادگان طبق معمول باید کثیف باشه و اونها برای تمیز کردنش از کسانی که شب قبل اومدند استفاده خواهند کرد.
احتمال داره که فردا کمی توی افتاب بشینید تا دیدید که افتاب اومد طرفتون،جاتون رو عوض کنید یا حتی خارج از صف بایستید.فردا کاری باهاتون ندارند پس الکی به خودتون سختی ندید.
در دژبانی گوشیتون رو میگیرند و شماره کمد را بهتون می دند.اگر نیاز خیلی ضروری ندارید نبرید چراکه دفعه های بعدی گوشی تحویل نمی گیرند و باید به این وضع عادت کنید.
شماره حسابتون حتما همراهتون باشه(شماره حساب،نه شماره کارت)

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
لباسامون هم خیلی قشنگ و ردیفه! هم خوش رنگه هم خوش تیپ.
من فکر می کردم باید از اون لباس سرمه ای بی ریختا بپوشیم :)

همگی موفق باشین.
سلام
اتفاقا درست فکر کرده بودی ،هموناس.اون پیرهن آبی وشلوار سرمه ای بعد از آموزشیتونه.

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
نه! یه چهارخونه آبی روشن، با شلوار جین! اتفاقاً من هی چشم انداختم ببینمت، پیدات نکردم!

من کلا تو تشخیص چهره تعطیلم :D
مخصوصا اگه بخوام کسی رو از رو عکس شناسایی کنم :D
من فردا شلوار پارچه ای خاکی و تیشرت آستین بلند کرم میپوشم(امروزم همین تنم بود) حداقل تو منو پیدا کن :D

farshid_123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها منم اعزامی شهریور خضرایی هستم امیدوارم همگی خدمت راحت و خوب خوش تموم کنیم :)

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
من بدتر از توام!
آقا یک سوال فنی، اگر یکی فردا نتونه بیاد... کسی میتونه به جاش بیاد مدارک رو بده.
من یک مقدار ناخوش احوالم، ممکنه 1% حال و احوالم یه جوری باشه که نتونم بیام. مثلاً اگر مدارک رو بدم پدرم بیاره، قبول میکنن؟
البته همه تلاشم رو میکنم که بیام، ولی کاره دیگه....

من اطلاع دقیقی ندارم، ولی با توجه به کارایی که باید انجام بدیم مثل تحویل گرفتن کوله و انگشت زدن و پر کردن فرمها و اینکه شهرستانیا رو از تهرانیا جدا میکنن و پر کردن دفترچه مرخصی تا 12ام و... فک میکنم باید خودت باشی

سلام بچه ها منم اعزامی شهریور خضرایی هستم امیدوارم همگی خدمت راحت و خوب خوش تموم کنیم :)

خوش اومدی :D

sokooot

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان منم ساعت 6 میدان **** بودم
چه الکی الاف کردنمون و کشیدنمون این همه راه!! که یک برگه نیم وجبی بدن!!!
ساعث 6.45 کارم تموم شد
خیلی ها 01 و جاهای دیگه بودن
خضرایی به نسبت کم بود به نظرم

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
یکی اگه آدرس دقیق رو بگه خیلی خوب میشه، چون گویا 3 تا در داره پادگان، حالا اون دری که ما باید بریم کجا میشه؟
اون ایستگاه BRT هم که باید پیاده بشیم معلوم نشد؟

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
دوستان منم ساعت 6 میدان **** بودم
چه الکی الاف کردنمون و کشیدنمون این همه راه!! که یک برگه نیم وجبی بدن!!!
ساعث 6.45 کارم تموم شد
خیلی ها 01 و جاهای دیگه بودن
خضرایی به نسبت کم بود به نظرم

من كه چند روز پيش گفتم كار شما توي سازمان **** وظيفه نهايت يك ساعت بيشتر طول نمي كشه. فردا هم پادگان اونقدر معطلش مي كنه كه تا ساعت 1 الي 2 هم ممكنه طول بكشه.

میگم این خیابونی که پادگان توشه اسمش حجته؟ همونی که یه مقدار جلوتر از بیمارستان بوعلیه؟

یکی اگه آدرس دقیق رو بگه خیلی خوب میشه، چون گویا 3 تا در داره پادگان، حالا اون دری که ما باید بریم کجا میشه؟
اون ایستگاه BRT هم که باید پیاده بشیم معلوم نشد؟

سپهر و اشكان

آره

ببينيد

ميدون امام حسين ، خيابون دماوند (تهران نو)، ايستگاه فرودگاه خيابان حجت فرماندهي هوايي شهيد خضرايي.

با مترو هم مي تونيند تا ميدون اما حسين بيايد سر خيابون دماوند تاكسي سوار شيد بگيد ايستگاه فرودگاه پادگان خضرايي مي خوام برم راحت سر خيابون حجت پيادتون مي كنه.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
دستتون درد نکنه دوستان.
راستی حقوق چقدر میدن به لیسانس و فوق لیسانس؟ میخوام با حقوقم و پول یارانه ها برم تو کار بیزینس!:D

ليسانس نزديك به 50/000 تومن

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
خب اول یه چیزی جا انداختم از قبل. نوشته بودم شاید بی ادبی باشه. این بود که به رنگ ادرار خودتون توجه داشته باشید. به محض اینکه زرد یا خیلی زرد شد،نشونه ی وجود زیاد املاح تو ادرار هست.حالا دلیلش چیه؟ یعنی آب بدن کم هست. چون فصل گرما هست هنوز این نکته رو توجه داشته باشید. خیال نکنید اب زیاد میخورید حل میشه. نه دوستان. درصد خیلی خیلی زیادی از اون آب از طریق تعرق و تبخیر خارج میشه. بنابراین اینقدر به آب خوردن و مایعات ادامه بدین تا رنگ ادرار معمولی تر بشه.وگرنه عواقب بعدی شامل حالتون میشه.

تو خضرایی به تیشرت و جین و ... گیر نمیدن روز اول. که میخوان وسایل بدن و بگن برین یه روز دیگه بیایید. با همون تیریپ که بیرون میرین تشریف ببرید. البته دیگه شورت تون معلوم نباشه بهتره!!!

میوه ی خشک عالی هست. حتما ببرید اگه دوست دارید .

به همه پتو و استحقاقی (سایر لوازم) تعلق میگیره چه امریه دار چه بدون امریه.

برگ سفید الکیه. اصلا مهم نیست گم باشه. برگه ی اعزام ساعت 9 به خضرایی رو میگما. الان احتمالا خضرایی هستید. کلی اینور اونور میکنن شمارو تا ساعت 2 بعد از ظهر احتمالا. یه دسته هم اعزام میشن اسلامشهر. به سلامتی. خوش بگذره.

شماره حساب هم نداشتین اشکال نداره. خودشون بعدا براتون باز میکنن. مهم نیست اصلا.

اتفاقا باید از همون لباس سرمه ای بد ریختا بپوشید. شما احتمالا لباس فعلی مارو دیدی که میگی قشنگه (پیراهن آبی اسمانی با شلوار مجلسی!! سرمه ای تیره و کفش پلو خوری!!)

ایستگاه سوم بعد از خود میدون امام حسین میشه همون ایستگاه فرودگاه که تو بی آر تی اعلام میشه.

کاردانی حقوقش 44 بود. کارشناسی 47 و خرده ای. همین حدودا فکر کنم.

sokooot

Registered User
لایک‌ها
10
از دوستانی که خاطراتشون رو گفتن من ممنونم
امروز خیلی خوب بود و خوش گذشت!! ;)

بالا