آقا دقت کردین تا گفتن 03 عجب شیر، همه گفتن خدا بهتون رحم کنه؟!!!
خب، من رفتم و برگشتم!
برگه سفیدا رو گرفتن، تو اون برگه باریکه نوشته فردا ساعت 9 پادگان باشید. این برگه و برگه سبز و برگه واکسنم همراه داشته باشید.
میگم این برگه سفیدا رو ما دست به دست کردیم دادیم اون آقاهه، حالا این وسط اگه برگه سفید یکی گم و گور شه تکلیف چیه؟!
البته من سری دوم رسیدم، اون موقع اول بیگلری رو خوند. یعنی من اون موقع رسیدم! ولی همدردی حضار موقع اعلام اعزامیهای عجب شیر مثال زدنی بود!
آره، خضرایی رو نمیشناختن زیاد. شاید چون چند وقتیه که از قصر فیروزه اومده اینجا. تعداد اعزامیهاشم نسبت به 01 و اینا خیلی کمتر بود فکر کنم. تا گفت 01 نصف جمعیت تخلیه شد!
ممنون.
توی پستهای اول یه جا نوشته دو تا کپی از شماره حسابمون هم ببریم، درسته؟
اگه کیسه انفرادی میدن، پس دیگه ساک دستی لازم نیست ببریم دیگه؟
در مورد خرید از بوفه، گیر نمیدن که نمیشه و ماه رمضونه و این صحبتا؟
خوش آمدی برادر!
بابا لباس کجا قشنگ و ردیفه! یک آبی زاقارتیه که نگو! البته لباسهای یگانشون خوبه که اون به من که امریه هستم نمیرسه، ولی لباسهای آموزشیش ضایع است! دیگه آش کشکه ...
تجربه دوستان میگه فوق دیپلمه ها و بعضاً لیسانسها رو میفرستن اسلامشهر. باقی میمونند تو خضرایی.
میگم شما با BRT رفتی؟ کدوم ایستگاه باید پیاده شد؟ ایستگاه فرودگاه؟
سلاملباسامون هم خیلی قشنگ و ردیفه! هم خوش رنگه هم خوش تیپ.
من فکر می کردم باید از اون لباس سرمه ای بی ریختا بپوشیم
همگی موفق باشین.
نه! یه چهارخونه آبی روشن، با شلوار جین! اتفاقاً من هی چشم انداختم ببینمت، پیدات نکردم!
من بدتر از توام!
آقا یک سوال فنی، اگر یکی فردا نتونه بیاد... کسی میتونه به جاش بیاد مدارک رو بده.
من یک مقدار ناخوش احوالم، ممکنه 1% حال و احوالم یه جوری باشه که نتونم بیام. مثلاً اگر مدارک رو بدم پدرم بیاره، قبول میکنن؟
البته همه تلاشم رو میکنم که بیام، ولی کاره دیگه....
سلام بچه ها منم اعزامی شهریور خضرایی هستم امیدوارم همگی خدمت راحت و خوب خوش تموم کنیم
دوستان منم ساعت 6 میدان **** بودم
چه الکی الاف کردنمون و کشیدنمون این همه راه!! که یک برگه نیم وجبی بدن!!!
ساعث 6.45 کارم تموم شد
خیلی ها 01 و جاهای دیگه بودن
خضرایی به نسبت کم بود به نظرم
میگم این خیابونی که پادگان توشه اسمش حجته؟ همونی که یه مقدار جلوتر از بیمارستان بوعلیه؟
یکی اگه آدرس دقیق رو بگه خیلی خوب میشه، چون گویا 3 تا در داره پادگان، حالا اون دری که ما باید بریم کجا میشه؟
اون ایستگاه BRT هم که باید پیاده بشیم معلوم نشد؟
دستتون درد نکنه دوستان.
راستی حقوق چقدر میدن به لیسانس و فوق لیسانس؟ میخوام با حقوقم و پول یارانه ها برم تو کار بیزینس!
اگه بخوام دقیق بگم :دستتون درد نکنه دوستان.
راستی حقوق چقدر میدن به لیسانس و فوق لیسانس؟ میخوام با حقوقم و پول یارانه ها برم تو کار بیزینس!