وقتی تقسیم شدین احتمالا می گن خودتون رو 7 م پنجشنبه به یگان معرفی کنید ولی اگه شنبه هم معرفی کنین هیچ موردی نداره پنجشنبه ها ساعت اداری تا 12 هست.
امروز رو کاملا استراحت کنید و آرامش داشته باشید فردا روز خاصی خواهد بود. سعی کنید سریعا واقعیت رو قبول کنید و خودتون رو در سریع ترین زمان با شرایط بوجود اومده وفق بدید.
طی مدت زمان خوندن اسامی راحت و ریلکس باشید نوشیدنی خنک همراه داشته باشید، چون چند ساعتی تو آفتاب خواهید بود.
ممنون برادر
مشکل اینجاست که اگه شهرستان بندازن بد روزایی هستیم همش میخوره به تعطیلی نمیشه کار خاصی کرد
ببینیم قسمت چی میشه
تو آموزشی لباس رو نمیشه رو انداخت ؟
تو شلوار زیاد جالب نیست مخصوصا اگه شکم داشته باشی
قانونا باید تو باشه گیر میدن اگه ببینن ولی هم به خاطره شیکم !×! :دی و هم اینکه گرم میشه تو باشه میتونید رو هم بندازید ولی اکثرا اور هم تنتونه
ما که پیرهن رو رو میزاشتیم زیر اور ولی دکمه هاش رو باز میزاشتم فقط یکی بالایی رو میبستیم که یه مقدار خنک بشیم
از شانستون فعلا که هوا خیلی خوبه
ما هم اسفندش خیلی زمستون بود هم فروردینش خیلی تابستون از شانسمون
سلام
من شنبه 2 اردیبهشت تقسیم شدم و افتادم نهاجا شهید خضرائی...
دیروز از ساعت 8:37 تا 2:54 درگیر بودم (بودیم) تا لباس، ساک، پوتین و بقیه داستان رو بهمون گفتن و دادن.
مرخصی خوردیم تا ساعت 5:30 صبح شنبه 9 اردیبهشت که باید بریم دوباره اونجا..
در کل تا اینجای کار خوب بوده ایشالله من وبقیه دوستان تا آخرش به خوبی بگذرونیم...
یه سری سرباز صفر رو موقع ناهار دادن بیچاره کردن دلم براشون سوخت!!!(فک کنم متولدهای 70 به بعد)..
من گردان شهید بابایی، گروهان شهید فهمیده تقسیم شدم...
پوتین رو با بروبکس همونجا با اندازه پام کالیبره کردم، لباس رو هم دادم خیاط همونجا ردیف کرد فقط کلاه کوچیکه که دیگه حس تعویضش رو نداشتم و برگشتم..
به سلامتی
کلاه رو هم به فکرش باش چون کوچیک باشه سرت رو میزنه و زخم میکنه مخصوصا روزای اول که فعالیت زیاده کارت سخت میشه
اتفاقا به نظر من ارزش داره
نهایتش 15-10 میدی به نرمشو بر میداری 2 ماه راحتی
اون پوتینای بهمن که میدن 6 کیلو وزنشه.2 هفته اول دمار از پا در میاره
تو آموزشی به اندازه کافی سوهان اعصاب وجود داره
2 ماه که دیگه دور دوزی نمیخاد
خواستید عوض کنید به مارک خاصی توجه نکنید.هر کدوم سبکتر و نرمتر بود بگیرید.(به قیمتش توجه نکنید ارزشش رو داره)
دقیقا
من که از اینکه پوتینم رو عوض کردم خیلی راضی بودم، مخصوصا اینکه بعضی موقعا نزدیکه 36 ساعت هم باید یه بند تنتون باشه و باهاش بخوابید و پاشید و ...
از همه چی مهمتر این پوتنیه
بعد پایان دوره میتونید یه صوابی هم کنید بوت هاتون رو بدید به سرباز صفرها یا میتونید نگه دارید برای خودتون برای کوه یا شرایط سخت به کارتون میاد
پوتین های خودشون که هم سنگینه هم پا رو اذیت میکنه هم عمر دست حسابی نداره کفش زود ساییده میشه برای بعضی بچه ها هم با چند تا سینه خیز رفتن جلوشون پاره شد