• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

Exo-3

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
من شنبه 2 اردیبهشت تقسیم شدم و افتادم نهاجا شهید خضرائی...
دیروز از ساعت 8:37 تا 2:54 درگیر بودم (بودیم) تا لباس، ساک، پوتین و بقیه داستان رو بهمون گفتن و دادن.
مرخصی خوردیم تا ساعت 5:30 صبح شنبه 9 اردیبهشت که باید بریم دوباره اونجا..
در کل تا اینجای کار خوب بوده ایشالله من وبقیه دوستان تا آخرش به خوبی بگذرونیم...
یه سری سرباز صفر رو موقع ناهار دادن بیچاره کردن دلم براشون سوخت!!!(فک کنم متولدهای 70 به بعد)..
من گردان شهید بابایی، گروهان شهید فهمیده تقسیم شدم...

پوتین رو با بروبکس همونجا با اندازه پام کالیبره کردم، لباس رو هم دادم خیاط همونجا ردیف کرد فقط کلاه کوچیکه که دیگه حس تعویضش رو نداشتم و برگشتم..

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سعی کن با پوتینایی که میدن سر کنی . به خاطر 2 ماه ارزش نداره . من خدایی با پوتینای خودش راحت بودم ...فقط اولش باید بدی یه دور دوزی .

اتفاقا به نظر من ارزش داره
نهایتش 15-10 میدی به نرمشو بر میداری 2 ماه راحتی
اون پوتینای بهمن که میدن 6 کیلو وزنشه.2 هفته اول دمار از پا در میاره
تو آموزشی به اندازه کافی سوهان اعصاب وجود داره

2 ماه که دیگه دور دوزی نمیخاد

خواستید عوض کنید به مارک خاصی توجه نکنید.هر کدوم سبکتر و نرمتر بود بگیرید.(به قیمتش توجه نکنید ارزشش رو داره)

yashax

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دیروز از ساعت 8:37 تا 2:54 درگیر بودم (بودیم) تا لباس، ساک، پوتین و بقیه داستان رو بهمون گفتن و دادن.
در کل تا اینجای کار خوب بوده ایشالله من وبقیه دوستان تا آخرش به خوبی بگذرونیم...
یه سری سرباز صفر رو موقع ناهار دادن بیچاره کردن دلم براشون سوخت!!!(فک کنم متولدهای 70 به بعد)..

پوتین رو با بروبکس همونجا با اندازه پام کالیبره کردم، لباس رو هم دادم خیاط همونجا ردیف کرد فقط کلاه کوچیکه که دیگه حس تعویضش رو نداشتم و برگشتم..

ااا پس با هم یجا هستیم!
دیدی بدبختارو چه بلائی سرشون آوردن تا ناهار بدن !
اسم اونی که با لباس پلنگی بود که درجشم فکر کنم استوار بود که قرمز بود بعدش به بچه‌ها برگه مرخصی میدادو میدونی‌؟!
تو صف کجا بودی موقهٔ ناهار اونا؟!

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
وقتی تقسیم شدین احتمالا می گن خودتون رو 7 م پنجشنبه به یگان معرفی کنید ولی اگه شنبه هم معرفی کنین هیچ موردی نداره پنجشنبه ها ساعت اداری تا 12 هست.

امروز رو کاملا استراحت کنید و آرامش داشته باشید فردا روز خاصی خواهد بود. سعی کنید سریعا واقعیت رو قبول کنید و خودتون رو در سریع ترین زمان با شرایط بوجود اومده وفق بدید.

طی مدت زمان خوندن اسامی راحت و ریلکس باشید نوشیدنی خنک همراه داشته باشید، چون چند ساعتی تو آفتاب خواهید بود.
ممنون برادر
مشکل اینجاست که اگه شهرستان بندازن بد روزایی هستیم همش میخوره به تعطیلی نمیشه کار خاصی کرد
ببینیم قسمت چی میشه
تو آموزشی لباس رو نمیشه رو انداخت ؟

تو شلوار زیاد جالب نیست مخصوصا اگه شکم داشته باشی
قانونا باید تو باشه گیر میدن اگه ببینن ولی هم به خاطره شیکم !×! :دی و هم اینکه گرم میشه تو باشه میتونید رو هم بندازید ولی اکثرا اور هم تنتونه
ما که پیرهن رو رو میزاشتیم زیر اور ولی دکمه هاش رو باز میزاشتم فقط یکی بالایی رو میبستیم که یه مقدار خنک بشیم
از شانستون فعلا که هوا خیلی خوبه
ما هم اسفندش خیلی زمستون بود هم فروردینش خیلی تابستون از شانسمون
سلام

به سلامتی
کلاه رو هم به فکرش باش چون کوچیک باشه سرت رو میزنه و زخم میکنه مخصوصا روزای اول که فعالیت زیاده کارت سخت میشه
اتفاقا به نظر من ارزش داره
نهایتش 15-10 میدی به نرمشو بر میداری 2 ماه راحتی
اون پوتینای بهمن که میدن 6 کیلو وزنشه.2 هفته اول دمار از پا در میاره
تو آموزشی به اندازه کافی سوهان اعصاب وجود داره

2 ماه که دیگه دور دوزی نمیخاد

خواستید عوض کنید به مارک خاصی توجه نکنید.هر کدوم سبکتر و نرمتر بود بگیرید.(به قیمتش توجه نکنید ارزشش رو داره)
دقیقا
من که از اینکه پوتینم رو عوض کردم خیلی راضی بودم، مخصوصا اینکه بعضی موقعا نزدیکه 36 ساعت هم باید یه بند تنتون باشه و باهاش بخوابید و پاشید و ...
از همه چی مهمتر این پوتنیه
بعد پایان دوره میتونید یه صوابی هم کنید بوت هاتون رو بدید به سرباز صفرها یا میتونید نگه دارید برای خودتون برای کوه یا شرایط سخت به کارتون میاد
پوتین های خودشون که هم سنگینه هم پا رو اذیت میکنه هم عمر دست حسابی نداره کفش زود ساییده میشه برای بعضی بچه ها هم با چند تا سینه خیز رفتن جلوشون پاره شد

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
توی تابستون که اور نداره ما آخرین ماهی بودیم که اور داشتیم
شما باید حتما لباستونو داخل بزارید گیر میدن مخصوصا ماه اول
نگران شکمت هم نباش ماه دوم آب شده دیگه تا حد زیادی :دی
مهرداد من چند نفر بهم گفتن میوفتم تهران اما به نظرم همشون شعر گفتن به نظرم هیچ کاری نکردن اونا منو سر کار گذاشتن
خیلی سخته امیدوارم همه جاهای خوب بیوفتیم من که از الآن استرس دارم خدا به فردا رحم کنه!!

hamidtalking

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها فردا بايد چي بپوشيم؟‌ بايد با بتل بريم؟‌
آرم و علامتها چه جوري بايد باشه؟‌ يه آرم ارتش آهني رو سينه راست بالاشم اتيكت؟ رو شونه هامونم بربري؟ همين ديگه؟ شلوارم كه فقط باند بايد مي زديم ديگه؟ با يه آرم رو كلاه. همش همينا بود؟
بچه ها من خيلي نگران فردام. همه ميگن اكثر اسلامشهريا مي افتن شهرستان. بياين همديگه رو دعا كنيم تو اين ساعات آخر!

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
توی تابستون که اور نداره ما آخرین ماهی بودیم که اور داشتیم
شما باید حتما لباستونو داخل بزارید گیر میدن مخصوصا ماه اول
نگران شکمت هم نباش ماه دوم آب شده دیگه تا حد زیادی :دی
مهرداد من چند نفر بهم گفتن میوفتم تهران اما به نظرم همشون شعر گفتن به نظرم هیچ کاری نکردن اونا منو سر کار گذاشتن
خیلی سخته امیدوارم همه جاهای خوب بیوفتیم من که از الآن استرس دارم خدا به فردا رحم کنه!!

بچه ها فردا بايد چي بپوشيم؟‌ بايد با بتل بريم؟‌
آرم و علامتها چه جوري بايد باشه؟‌ يه آرم ارتش آهني رو سينه راست بالاشم اتيكت؟ رو شونه هامونم بربري؟ همين ديگه؟ شلوارم كه فقط باند بايد مي زديم ديگه؟ با يه آرم رو كلاه. همش همينا بود؟
بچه ها من خيلي نگران فردام. همه ميگن اكثر اسلامشهريا مي افتن شهرستان. بياين همديگه رو دعا كنيم تو اين ساعات آخر!

سرهنگ رئوفی هم گفت دیگه
آخره لیستیم مخصوصا لیسانس ها
احتمال شهرستان افتادنمون زیاده
حالا امید به خدا کاری نمیشه کرد
حداقلش اینه که تا حدودی ممکنه با هم بیافتیم

آره همونا حمید
حالا فردا کسی کاری نداره هر جوری بودن بودن
میگم این صندلی 4 پایه ها رو بیاریم؟ باز میخوان زمین بشوننمون
خدا رو شکر باز هوا خوبه آفتابه بیابونه قم نیست :دی
من فردا تا 8 - 8.5 فک کنم برسم خضرایی

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
bacheha bekhayd mitonid batel naposhid jash lebas tabestoonia ke dadan sar shoneiena dareo jib dararo beposhim
kari nadaran
man khodam 7-7:30 ehtemalan biam
taghat nadaram bemonam

hamidtalking

Registered User
لایک‌ها
0
آره. منم صبح سعي مي كنم همون 7 اينا بيام. طاقت ندارم!!!!
ولي مطمئنم روز غم انگيزي خواهد بود. حتي اگه خود آدم هم اگه بيفته يه جاي خوب ولي ببينه بقيه افتادن شهرستان حالش خيلي گرفته ميشه. كاش ميشد همه بيفتن همونجايي كه مي خوان.

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
ای بابا
خجالت بکشید :دی
من دارم فیلم میبینم تا 11 اینا بعد هم یه چی بخورم بخوابم تا 6 اینا که پاشم
کلا روز بی خودیه فردا
آخه نمیدونم نمیشد یه سایت بزنن اعلام کنن تو سایت؟ این همه مثله انسان های اولیه حرس ندن آدم رو
اصلا خودم سایته رو میزدم با هزینه خودم :دی

hamidtalking

Registered User
لایک‌ها
0
ولي خودمونيما انگار ديروز بود ما هم مثل اين برو بكس تازه وارد، اومده بوديم آمار در بياريم ببينيم چي به چيه. خيلي زود گذشت. خيري پور مي گفت دوره تون با رژه نرفتن تو صبحگاه ركورد زد!!!!!!
بچه ها آماده اين واسه فردا؟!!!!

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال (میدونم استرس تقسیم رو دارین سخت نگیرید امیدوارم همتون جای خوب بیفتید)

برای آوردن وسایل (روز شنبه) حتما باید در کیسه استحقاقی باشه ؟ میشه از خودمون ساک بیاریم ؟

این کیسه یکم بد باره شونه رو هم زخم میکنه

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
ولي خودمونيما انگار ديروز بود ما هم مثل اين برو بكس تازه وارد، اومده بوديم آمار در بياريم ببينيم چي به چيه. خيلي زود گذشت. خيري پور مي گفت دوره تون با رژه نرفتن تو صبحگاه ركورد زد!!!!!!
بچه ها آماده اين واسه فردا؟!!!!
بابا این فیلمه هم چرت و پرت بود ضد حال خوردم :دی
فعلا که دارم آماده میشم برای خواب
فرداشب این موقع حال و هوای دیگه ای داریم جمیعا
بخوابید فردا میبینمتون
دوستان یه سوال (میدونم استرس تقسیم رو دارین سخت نگیرید امیدوارم همتون جای خوب بیفتید)

برای آوردن وسایل (روز شنبه) حتما باید در کیسه استحقاقی باشه ؟ میشه از خودمون ساک بیاریم ؟

این کیسه یکم بد باره شونه رو هم زخم میکنه

والا ما که اسلامشهر بودیم سیستمش یه مقدار فرق میکنه
ولی کیسه انفرادی رو با یه قفل شما ببر حتما حالا میخوای خالی ببری هم ببر چون اونجا وسایل اینا میزاری و جزو آنکادر تختت هست
میتونی مثله من چند تا کیف و ... و حتی ساک کوچیک هم توش بچپونی ببری
کلا همه چی ارتش بد قلقه این اولیشه:D و خوبش

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
فکر کنم بابایی!
گفتن اسلامشهر فقط دیپلم و فوق دیپلم !
بعدش گفتن ما تو برگ مرخصی بزنیم گ۱ ...

مهدیان که فکر کنم واسه گروهان فهمیدست ! با این حساب افتادی گروهان فهمیده

ااا پس با هم یجا هستیم!
دیدی بدبختارو چه بلائی سرشون آوردن تا ناهار بدن !
اسم اونی که با لباس پلنگی بود که درجشم فکر کنم استوار بود که قرمز بود بعدش به بچه‌ها برگه مرخصی میدادو میدونی‌؟!
تو صف کجا بودی موقهٔ ناهار اونا؟!

اونا سرباز صفر نبودن ... استخدامی هستن و با پای خودشون اومدن و این سختی ها رو تحمل میکنن :))))))
بیچاره ها 5 کالری بهشون غذا میدن 500000000 کالری تحت فشار میزارنشون ...

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
دوران نسبت به گروهان های دیگه کلا هتل تر انگار تا اونجا که فهمیدم چون همه فوق لیسانسا و دکتری هم اونجا هستن
لباس اول خراب نمیشه چون زیاد اذیت نمیکنن
البته فکر نکنید خیلی راحته ها به ما انقدر گفته بودن راحته هتله و این چیزااااا ما هممون فکر میکردیم دیگه خبری نیست اما تا روز آخرم اذیت کردن اما باز نسبت به جاهای دیگه خوب بهتره از این لحاظ خیالت فقط راحت باشه
اما من خودم میگفتم اینقدر گفتن اینجا هتله بعدا فهمیدم منظورش اینه که هتله اما ما خدمت کارای هتلیم :دی

دوران وقتی خوبه که جناب رضاییان فرمانده باشه .. الان این سروان مایان رو که این دوستمون میگه من تاحالا نشنیده بودم اسمش رو ! شاید از اسلامشهر آوردن.

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
من گروهان دوران افتادم اینم جز گردان بابایی میشه ؟

گردان بابایی دوتا گروهان فهمیده و دوران داره .
فهمیده فقط لیسانس بودن و دروان لیسانس و فوق و دکترا .
هر دوتا گروهان هم توی خضرایی میمونن و اسلامشهر فقط گروهان اردستانی میره
البته این واسه اعزامی اسفند بود .

Last edited:

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
na mayan az eslam shahr nayomade
inam man shenidam khobe bad nist
ama are rezaieeyan ye chiz digast ke engar dare miad eslam shahr ke avaz shode

بالا