• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
خب دوره ی ما هم که اسفند 90 بودیم با تمام سختی ها و آسونی ها و خوشی ها و ناراحتی هاش تموم شد و جامون رو داریم میدیم به دوستان جدید .
خدمت دوستان عزیز دوره اردیبهشت عرض کنم که ( البته اینا که میگم جزو اسرار نظامی محسوب میشه ها :دی ) این که میگن نیرو هوایی هتله و این حرفا درسته اما شما که قبلا خدمت نکردی که بخوای مقایسه کنی ببینی واقعا هتله یا نه ! در نتیجه با دید هتل بودن بخوای بری اونجا بهت فشار میاد عزیزم . پس بدون که داری میری خدمت . پیچوندن یکی از کاراهاییه که خودت بعد 1-2 هفته دستت میاد چه موقع و چه طور و کجا بپیچونی که کلی خاطرات تلخ و شیرین از پیچوندن و گیر افتادن توسط اراشد و تنبیه و بیگاری به تبع اون پیچوندن برات یادگار میمونه . اگه مثل یه بچه ی خوب خدمت کنی که خاطرات شیرین و خنده دار بوجود نمیاد !
آموزشی واقعا سخت نیست ! البته .. چرا دروغ بگم 3-4 روز اولش واقعا سخته و اذیتتون میکنن .. به طوری که من میخواستم اگه آخر هفته مرخصی بدن دیگه نیام .. اما هرچی به آخر هفته نزدیک شدیم فشار کمتر شد و منم منصرف شدم از فرار :D

فردا ما قراره تقسیم بشیم ... امیدوارم همه دوستان هرجا که دوست دارن بیوفتن اما این نکته هم بگم فرضا شما بیوفتی چابهار ! فقط بعد مسافت تا تهران مطرحه وگرنه خیلی هم خوش میگذره ، شما سرباز صفر که نیستی ستوان 2 یا 3 میشی . یه اتاق هم بهت میدن ساعت 2 میری میشینی Xbox و playstation و .... بازی میکنی .. بنابراین جای نگرانی نداره :)

به ما که بتل ندادن . اما پوشیدن بتل تا 15 اردیبهشت اجباریه و فکر کنم اگه دژبان مرکز ببینه میتونه یه مقدار رو اعصابمون پیاده روی کنه . حالا نمیدونم دیگه چی میشه . من که مجبورم با پیرهن تابستونی برم .

Last edited:

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
این لباس رو کی میدند ؟ :) اینجا تو عکس جشن سردوشی هست درسته ؟

مشاهده پیوست 137505

این لباس رو به شما نمیدن .... این سردوشی هم سردوشی وظیفه ها نیست .
این لباس مخصوص اونایی هست که قراره استخدام بشن و سردوشی اونا بعد از طی دوره آموزشی این شکلیه .

شما دوماه رو با همون لباس کار سرمه ای ها حال کن ، بعدش لباس فرم میپوشی

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
age beheton gir dadan batel hamraheton nabod begid batel nadadan vasalam

shatami

Registered User
لایک‌ها
1
از 1 اردیبشت دیگه حق ندارین بتل تن کنین...
27 تاتونم میفتین مهراباد شکاری شهید لشگری... منتظرتونیم اساسی:دی

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
salam man oomadam
hame oftadan tehran
az 570 nafar hadeaghal 400-450 oftadan tehran
kolan 70ta 120-30 nafar shahrestan bodan
axare foghe diplomeha tehran bodan
ama shanse gOHIE man OFTADAM shiRAZ
bacheha in yegane gorohe parvazie kerman chie?
badam zade
م اداری
یعنی چی؟ کجا؟

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
منم افتادم اصفهان. هر کی اطلاعاتی داره لطف کنه بگه. مرسی

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان شانس گند منم افتادم شکاری وحدتی که میگن دزفوله و پلیس هوایی
اصلا نمیدونستم لیسانس هم پلیس هوایی میندازن

چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدن دوستان:

1. زده 5 شنبه باید برم اونجا منتها من قرار محضر دارم نمیتونم برم چقدر مشکل ساز ممکنه بشه این موضوع؟

2. چیا باید ببرم اصلا؟ اگه میتونید دقیق بگید

3. کسی شماره ای چیزی از این سهاجا هست چیه که میگن هواپیمایی هست داره؟ اگر میتونه بده ببینیم چیه؟

4. این پایگاه وحدتی چقدر از شهر فاصله داره؟ منطقه پرت هست؟ میخوام ترجیحا خونه ای سوییتی چیزی بگیرم تکی

5. لپ تاپ اینا میتونم ببرم؟

یکی از بچه ها مسنکه دزفول بود ممنون میشم راهنمایی کنه

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
دوستان شانس گند منم افتادم شکاری وحدتی که میگن دزفوله و پلیس هوایی
اصلا نمیدونستم لیسانس هم پلیس هوایی میندازن
چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدن دوستان:
1. زده 5 شنبه باید برم اونجا منتها من قرار محضر دارم نمیتونم برم چقدر مشکل ساز ممکنه بشه این موضوع؟
2. چیا باید ببرم اصلا؟ اگه میتونید دقیق بگید
3. کسی شماره ای چیزی از این سهاجا هست چیه که میگن هواپیمایی هست داره؟ اگر میتونه بده ببینیم چیه؟
4. این پایگاه وحدتی چقدر از شهر فاصله داره؟ منطقه پرت هست؟ میخوام ترجیحا خونه ای سوییتی چیزی بگیرم تکی
5. لپ تاپ اینا میتونم ببرم؟
یکی از بچه ها مسنکه دزفول بود ممنون میشم راهنمایی کنه

اول از همه اون پلیس هوایی (بیا هر رسته ای که تو برگه اعزامت میزنن) کشکه.اونجا خودشون تقسیم میکنن جاهایی که نیاز دارن.
سری ما 3 نفر پلیس هوایی داشتیم هیچ کدوم دژبان نشدن
دزفول یکی از بهترین پایگاه های ایرانه شانس بدت اینه که بد موقعی افتادی اونجا.الان هوا داره گرم میشه
تنها نکته منفیش همینه
نکات مثبت:
1ماه کسر خدمت
60 روز مرخصی تو 14 ماه (تهران نهایت 45 روزه) + تشویقی و تو راهی
نزدیکی محل خدمت با محل اسکان (کمتر از 5 دقیقه)
جو خدمتی خوب و ملایم.اصلا نظامی گری رو احساس نمیکنی
و ...

جواب سوالات
1-حداکثر 2 رور نهست میخوری.مهم نیست بذار شنبه برو
2- لباس های خنک + ملافه و از این جور چیزا.تشک و متکا میدن
3-سهاجا دیگه چه صیغه ایه؟ ساها.که اونم پرواز نداره. هواپیمایی آسمان روزی 2 تا پرواز داره پایگاه دزفول.58 چوب
4-پایگاه از اندیمشک شروع میشه تا دزفول.جای پرتی نیست.نیازی به سوئیت نیست.محل اسکانش جای بدی نیست.(ممکنه اولش تو ذوق بزنه)
اندیمشک قطار داره.دزفول فرودگاه (که تو پایگاه)
5- آره ولی تابلو نکن

من اعزامی 90/2/1 ام.از دزی خیلی راضیم
3ماه مهرآباد بودم چیزی جز خستگی راه و هزینه برام نموند
اونجا کلی خوش میگذره.با دوستات میشینی بازی میکنی .فیلم میبینی تخمه میشکنی.تهران هیچ کدوم از اینارو نداره
خدا رو 100 مرتبه شکر کن اینجا افتادی.بوشهر و بندرعباس و چابهار خیلی مصیبتن;)

yashax

Registered User
لایک‌ها
0
همهٔ دوستان امیدوارم هرجا تقسیم شودین مثل برق‌و باد بگذره و یا برگردین تهران...من امروز رفتم پوتین و لباسو عوض کردم ، رو هم ۱۵۰۰۰ برداشت ( فکر کنم کلی‌ تو پاچم کرد).پوتین که سایز ۴۶ بود دادم و ۴۳ گرفتم مارک بهمن . (۲۷۰۰۰ تومن).لباسم که ماشاالله سایزم نبود ولی‌ پیدا کردم ، البته جسش فرق داره و نخی تره تا پلاستیک ( ۲۵۰۰۰ تومن).

is2h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام . من امروز افتادم چابهار :D .
من کلن بدون لپ تاپ و اینترنت میمیرم ( اینو جدی میگم )!!! از دوستانی که قبلا اونجا افتادن تا حالا کسی زنده برگشته که برام یکم از اونجا تعریف کنه ! ( خواهشن ته دلمونو خالی نکنین ! )

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
اول از همه اون پلیس هوایی (بیا هر رسته ای که تو برگه اعزامت میزنن) کشکه.اونجا خودشون تقسیم میکنن جاهایی که نیاز دارن.
سری ما 3 نفر پلیس هوایی داشتیم هیچ کدوم دژبان نشدن
دزفول یکی از بهترین پایگاه های ایرانه شانس بدت اینه که بد موقعی افتادی اونجا.الان هوا داره گرم میشه
تنها نکته منفیش همینه
نکات مثبت:
1ماه کسر خدمت
60 روز مرخصی تو 14 ماه (تهران نهایت 45 روزه) + تشویقی و تو راهی
نزدیکی محل خدمت با محل اسکان (کمتر از 5 دقیقه)
جو خدمتی خوب و ملایم.اصلا نظامی گری رو احساس نمیکنی
و ...

جواب سوالات
1-حداکثر 2 رور نهست میخوری.مهم نیست بذار شنبه برو
2- لباس های خنک + ملافه و از این جور چیزا.تشک و متکا میدن
3-سهاجا دیگه چه صیغه ایه؟ ساها.که اونم پرواز نداره. هواپیمایی آسمان روزی 2 تا پرواز داره پایگاه دزفول.58 چوب
4-پایگاه از اندیمشک شروع میشه تا دزفول.جای پرتی نیست.نیازی به سوئیت نیست.محل اسکانش جای بدی نیست.(ممکنه اولش تو ذوق بزنه)
5- آره ولی تابلو نکن

من اعزامی 90/2/1 ام.از دزی خیلی راضیم
3ماه مهرآباد بودم چیزی جز خستگی راه و هزینه برام نموند
اونجا کلی خوش میگذره.با دوستات میشینی بازی میکنی .فیلم میبینی تخمه میشکنی.تهران هیچ کدوم از اینارو نداره
خدا رو 100 مرتبه شکر کن اینجا افتادی.بوشهر و بندرعباس و چابهار خیلی مصیبتن;)

اقا خدا پدر و مادرت رو بیامرزه که جوابمو دادی
داشتم میپکیدم
دمت گرم
چند تا سوال دیگه هم داشتم بی زحمت پاسخ بدی میام اونجا شخصا از خجالتت در میام :دی

1. گفتی شنبه احتمالا من همون شنبه میام چون 5 شنبه رو نمیشه پیچوند، فقط الان تو لیست هواپیمایی آسمان که ماله آسمانه دیدم خود شنبه پرواز داره منتها 8:35 میره 9:40 زده میرسه (اگه تاخیر نداشته باشه) دیره به نظرت؟ مشکل ساز میشه اگه با این بیام؟
اگر نیام روز قبلش یه مقدار ساعتاش نموره یعنی بد ساعتی میرسم جمعه اونجا، بعد کجا برم تا صبح؟

2. این لپ تاپ رو منظورت رو نگرفتم از تابلو نکن، کیفش اینا خوب تابلوئه، حالا من سعی میکنم یه چمدون کوچیک نیم وجبی هم برای وسایلم بیارم منتها لپتاپ و دم و تشکیلاتش گمون نکنم توش جا شه، باید اونا رو جدا بیارم، اینو چه کنم؟ بعد مگه جلو درش نمیگردن وسایلو؟ به نظرت دارم میارم بیارم یه دفه یا اینکه بزارم بعدا بگم با پست بفرستن؟ ( که دردسر و هزینه اضافیه)

ساها.که اونم پرواز نداره. هواپیمایی آسمان روزی 2 تا پرواز داره پایگاه دزفول.58 چوب
والا میگن ساها برای اهواز پرواز داره ولی دردسر میشه یه نمه بره اونجا آدم بعد بیاد اینور
حالا دفه اول یه نمه بره تو پاچم مشکلی نداره

-پایگاه از اندیمشک شروع میشه تا دزفول.جای پرتی نیست.نیازی به سوئیت نیست.محل اسکانش جای بدی نیست.(ممکنه اولش تو ذوق بزنه)

الان دارم تو گوگل مپ نگاه میکنم، این پادگانش توی همون فرودگاه اصلیشه نه؟ یعنی با هواپیما بیام میام جلو دره پادگان؟

نیازی به سوئیت نیست.محل اسکانش جای بدی نیست.(ممکنه اولش تو ذوق بزنه)

یه نمه بیشتر توضیح میدی این مورد رو؟ چی ریختی هاس؟ چند نفره و ...؟

راستی اگر امکانش هست شمارت رو هم بهم پ.خ کن پارتیمون شی اونجا بی کس و کاریم :دی دمت گرم

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
همهٔ دوستان امیدوارم هرجا تقسیم شودین مثل برق‌و باد بگذره و یا برگردین تهران...من امروز رفتم پوتین و لباسو عوض کردم ، رو هم ۱۵۰۰۰ برداشت ( فکر کنم کلی‌ تو پاچم کرد).پوتین که سایز ۴۶ بود دادم و ۴۳ گرفتم مارک بهمن . (۲۷۰۰۰ تومن).لباسم که ماشاالله سایزم نبود ولی‌ پیدا کردم ، البته جسش فرق داره و نخی تره تا پلاستیک ( ۲۵۰۰۰ تومن).

من رفتم گمرک
3000 تومن کمربند خریدم - 4000 تومن کلاه - دوخت آرم و تعویض پوتین هم شد 26000 تومن
یه پوتین سبک گرفتم از مال خودشون بهتره نرم هم هست دیگه نیاز به روزنامه خیس هم نداره
من هیکلم درشته لباس هم سایز 1 تو پادگان گیرم اومد به یارو گفتم شلوارشو گشاد کن گفت بیخیال تا ماه دوم لاغر میشی :D

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
اقا خدا پدر و مادرت رو بیامرزه که جوابمو دادی
داشتم میپکیدم
دمت گرم
چند تا سوال دیگه هم داشتم بی زحمت پاسخ بدی میام اونجا شخصا از خجالتت در میام :دی

1. گفتی شنبه احتمالا من همون شنبه میام چون 5 شنبه رو نمیشه پیچوند، فقط الان تو لیست هواپیمایی آسمان که ماله آسمانه دیدم خود شنبه پرواز داره منتها 8:35 میره 9:40 زده میرسه (اگه تاخیر نداشته باشه) دیره به نظرت؟ مشکل ساز میشه اگه با این بیام؟
اگر نیام روز قبلش یه مقدار ساعتاش نموره یعنی بد ساعتی میرسم جمعه اونجا، بعد کجا برم تا صبح؟
همون شنبه برو.2روز نهستت میشه 3 روز.زیاد مهم نیست موقع ترخیص میبخشن.
2. این لپ تاپ رو منظورت رو نگرفتم از تابلو نکن، کیفش اینا خوب تابلوئه، حالا من سعی میکنم یه چمدون کوچیک نیم وجبی هم برای وسایلم بیارم منتها لپتاپ و دم و تشکیلاتش گمون نکنم توش جا شه، باید اونا رو جدا بیارم، اینو چه کنم؟ بعد مگه جلو درش نمیگردن وسایلو؟ به نظرت دارم میارم بیارم یه دفه یا اینکه بزارم بعدا بگم با پست بفرستن؟ ( که دردسر و هزینه اضافیه)
منظورم اینه که به کسی نگو آوردی.

والا میگن ساها برای اهواز پرواز داره ولی دردسر میشه یه نمه بره اونجا آدم بعد بیاد اینور
حالا دفه اول یه نمه بره تو پاچم مشکلی نداره
اون پروازو به سربازا نمیدن.تازشم زرتی پر میشه
از اون گذشته از اهواز تا دزفول باید 6 تومن بدی تاکسی (1 ساعت راه)
الان دارم تو گوگل مپ نگاه میکنم، این پادگانش توی همون فرودگاه اصلیشه نه؟ یعنی با هواپیما بیام میام جلو دره پادگان؟
یه نمه بیشتر توضیح میدی این مورد رو؟ چی ریختی هاس؟ چند نفره و ...؟
راستی اگر امکانش هست شمارت رو هم بهم پ.خ کن پارتیمون شی اونجا بی کس و کاریم :دی دمت گرم
پایگاه تو فرودگاه نیست.فرودگاه تو پایگاهه (در واقع مال پایگاهه)
ورودی فرودگاه 20 متری درب عقابه :

IMG_0321.JPG

اونجا برگه اعزامو نشون بده برو تو.
هواپیماش فوکر 100. 100 نفرس بدک نیست تر تمیزه

من اومدم مرخصی
رفتی باید خودتو تو ستاد به شعبه افراد معرفی کنی.

Last edited:

mahyar49

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
منم افتادم تبریز...
کسی می دونه چه جور پادگانی هستش؟
کجا هست و چطوری بیام تبریز؟
ممنون

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
آقا از بچه های اصفهان کسی نیست اینجا واقعا؟

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
اداره مهندسی افتادم .. کسی خبر نداره چطوریه ؟ از اونجا دوباره تقسیم میشیم ؟ میگن زیاد گیر میدن .. داستان چیه ؟

دوستانی که تهران خدمت میکنن لطفا بگن بتل باید بپوشیم یا دیگه نمیخواد ؟

Last edited:

farshad250

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
منم افتادم تبریز...
کسی می دونه چه جور پادگانی هستش؟
کجا هست و چطوری بیام تبریز؟
ممنون

کلا پادگان بدی نیست ، من از کسایی که اونجا خدمت کردن خیلی شنیدم که خیلی راه بپیچ داره .
تنها بدیش سردیه هوا و باد های تند و سوز های وحشتناک تبریزه .
پادگان جای خوبی قرار داره تقریبا به جاهی خوب شهر دسترسی داری .
با اتوبوس راحته صبح و شب هم ماشین داره . فکر کنم 8 یا 9 ساعته یا شاید هم یکم زود تر میرسن. هوا پیما هم که داره دیگه .
مسیر کلی ، از تهران تا زنجان از زنجان تا تبریز کلا اتوبان و جاده خوبی داره اگه بدیهاش رو نبینی
تبریز شهریه که توش هر چی بخوای هست از چیز گرفته تا چیز . بهت قول میدم که لذت ببری از شهر و پادگان . موفق باشی

بالا