• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

farshad250

Registered User
لایک‌ها
0
من هم افتادم تهران - قرار گاه پشتیبانی نهاجا
فقط یه جا نوشته "س تحقیقات و جهاد خودکفایی" ، کسی میدونه اینجا چه جور جاییه اصلا چه وظیفه ای داره اینبخش تو ارتش ؟ لطفا راهنمایی کنید

راستی آدرس رو هم اگه کسی داره بگه

سوال در مورد ادامه تحصیل در حین خدمت سربازی

یکم در مورد پیام نور و و اینکه میشه حین خدمت درس خوند یا نه ؟
شرایط خاصی داره ؟
کسایی که اطلاع دارن توضیح بدن طلفا

Last edited:

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
آقا از شیراز بگید؟!
فرودگاه شکاریش دقیقا کجاشه؟
این یگان گروه پروازی کرمان نوشته چیه دیگه؟؟؟؟؟
محل سکونتش کجاس چه جوریه؟
چند نفره اس؟
بچه های جدید با هم میوفتیم یه جا؟
خواهشا به منم جواب بدید!

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
منم افتادم تبریز...
کسی می دونه چه جور پادگانی هستش؟
کجا هست و چطوری بیام تبریز؟
ممنون
دوست عزیز بهت تبریک میگم حوش شانس هستی که افتادی تبریز
یه پایگاه عالیی به تمام معنا که میتونی بعد از اینکه ساعت اداریت تموم شد با لباس شخصی تو پایگاه بگردی موبایل لپ تاب و... همه جی میتونی داشته باشی
استخر سفره خونه یه رستوران خوب و .... تو پایگاه دوم شکاری تبریز در انتظارت هست

T_E_X_A_S

Registered User
لایک‌ها
142
کسی م فاوا نیوفتاده ؟
اداره مهندسی بچه ها که راضی هستن خیالت راحت جای بدی نیست ، فکر نکنم دوباره تقسیم شین چکشم فکر نکنم شما برید ؟ گفتن مستقیم بیاید ستاد ؟ یه ساختمون هم فکر نکنم بیشتر باشه ، چه گیری بدن اتفاقا این هفته شنبه که صبحگاه بود رژه هم بود اداره مهندسی رید امیر 2 بار بهشون گفت خیلی بد ، من از بچه های اداره مهندسی حالا راست یا دروغ شنفتم میگن همین جوری تشویقی میدن :دی

از شنبه همین هفته 2 اردیبهشت دیگه بتل نمی پوشیم با لباس تابستونی باید بیاید

کسایی که ستاد افتادن اگه میخوان از سرویس استفاده کنن همون اوایل پیگیر باشن چون بیشتر موقع ها پر و باید تو نوبت باشین

Last edited:

mahyar49

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز بهت تبریک میگم حوش شانس هستی که افتادی تبریز
یه پایگاه عالیی به تمام معنا که میتونی بعد از اینکه ساعت اداریت تموم شد با لباس شخصی تو پایگاه بگردی موبایل لپ تاب و... همه جی میتونی داشته باشی
استخر سفره خونه یه رستوران خوب و .... تو پایگاه دوم شکاری تبریز در انتظارت هست

ممنون بابت جواب شما و دوست دیگر...
حقیقتش من به دلیل مشکلات خانوادگی سعی دارم انتقالی بگیرم...حالا باید بیام ببینم قبول می کنن...
با اتوبوس بیام ترمینال تبریز از اونجا ماشین هست؟گفتن پنج شنبه برید به نظرت اگه شنبه برم مشکلی به وجود میاد؟
مرسی

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان کسی میدونه پلیس هوایی برای لیسانس چه طوریه؟
کارشون چیه؟
ساعت کاریش از 7 تا 2 بیشتره؟

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون بابت جواب شما و دوست دیگر...
حقیقتش من به دلیل مشکلات خانوادگی سعی دارم انتقالی بگیرم...حالا باید بیام ببینم قبول می کنن...
با اتوبوس بیام ترمینال تبریز از اونجا ماشین هست؟گفتن پنج شنبه برید به نظرت اگه شنبه برم مشکلی به وجود میاد؟
مرسی
بله از ترمینال ماشین هست واسه پایگاه کرایش هم نهایتا 4 تومن هست
مشکلی پیش نمیاد نهایتا 2 روز اضافه خدمت اون هم در شرایط خیلی خیلی بدبینانه چون پتج شنبه ساعت اداری تا 12 هست و کاری نمیکنن دوست عزیز چند نفر افتادین تبریز؟

reza8665

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام تو معرفی نامه من نوشته پ ش ت شهید لشکری م اداری
می خواستم بدونم رسته من چی میشه؟ممکنه پلیس هوایی بشم؟رسته ها رو کجا معلوم می کنند ؟توی پایگاه یا ستاد؟ راستی مهر اباد واسه خدمت چطور جاییه؟

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از دوستان کسی میدونه پلیس هوایی برای لیسانس چه طوریه؟
کارشون چیه؟
ساعت کاریش از 7 تا 2 بیشتره؟
دوست عزیز پلیس هوایی ساعت کاریش تو ساعت اداری نیست
24 ساعته هست یعنی بطور چرخشی 8 ساعت پست دارین تو پایگاه تبریز 8 ساعت پست و 24 ساعت استراحت هست مثلا امروز از 7 تا 3 بعد از ظهر فردا از 3بعد ازظهر تا 11 شب البته شاید پایگاه های دیگه کمی فرق کنه ولی روال کلی کار همینه و متاسفانه روز های تعطیل و جمعه هم تعطیل نیستین
ولی مطمعنا تعطیلیتون بیشتر از بچه های اداری هست

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام تو معرفی نامه من نوشته پ ش ت شهید لشکری م اداری
می خواستم بدونم رسته من چی میشه؟ممکنه پلیس هوایی بشم؟رسته ها رو کجا معلوم می کنند ؟توی پایگاه یا ستاد؟ راستی مهر اباد واسه خدمت چطور جاییه؟
اونجوری که تو معرفی نامه شما نوشته شده قسمت اداری هستین ولی متاسفانه به این معرفی نامه ها توجهی نمیشه و هر جا نیرو نیاز داشته باشن میفرستن

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
کسی م فاوا نیوفتاده ؟
اداره مهندسی بچه ها که راضی هستن خیالت راحت جای بدی نیست ، فکر نکنم دوباره تقسیم شین چکشم فکر نکنم شما برید ؟ گفتن مستقیم بیاید ستاد ؟ یه ساختمون هم فکر نکنم بیشتر باشه ، چه گیری بدن اتفاقا این هفته شنبه که صبحگاه بود رژه هم بود اداره مهندسی رید امیر 2 بار بهشون گفت خیلی بد ، من از بچه های اداره مهندسی حالا راست یا دروغ شنفتم میگن همین جوری تشویقی میدن :دی

از شنبه همین هفته 2 اردیبهشت دیگه بتل نمی پوشیم با لباس تابستونی باید بیاید

کسایی که ستاد افتادن اگه میخوان از سرویس استفاده کنن همون اوایل پیگیر باشن چون بیشتر موقع ها پر و باید تو نوبت باشین

به ما گفتن بریم ستاد .. حرفی از چکش نبود .
مگه هنوزم باید رژه بریم ؟ با این شلوار که رژه بریم خشتکش جز میخوره :)) من فکر کردم از شر رژه خلاص شیدم .

ستاد پارکینگ داره ؟ کجاست ؟ با ماشین بیایم میتونیم بریم تو پارکینگش ؟

yashax

Registered User
لایک‌ها
0
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]دوستان شرمند میون این بحث‌ها از این سوالا می‌کنم !
می‌خواستم بدونم شنبه صبح که ما داریم میریم پادگان صبح دم در دژبان همهٔ ساک رو میریزه بیرون ؟
بهمون ملحفه میدن یا باید ببریم و اینکه اگه باید ببریم چه رنگی‌ ؟ (کلا می‌شه برد؟)
چه چیزهایی ممنوع هست ؟
راستی‌ اون شلوار کردی که بحثش اول بود رو به ما ندادن ها!!!
از کجا باید بگیریم ؟
بجز اون نمی‌شه چیز دیگه پوشید؟

[/FONT]

T_E_X_A_S

Registered User
لایک‌ها
142
هر هفته شنبه ها صبحگاه ولی همه صبحگاه ها رژه نداره تقریبا اوایل هر ماه یه رژه هم میریم بعد مثل آموزشی که نیست، 30 درجه هم پاتو بیاری کافیه خشتکتم جر نمیخوره ، نه پارکینگ نداره بخوای ماشین بیاری باید تو کوچه یا خیابون های اطراف ستاد بزاری

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز پلیس هوایی ساعت کاریش تو ساعت اداری نیست
24 ساعته هست یعنی بطور چرخشی 8 ساعت پست دارین تو پایگاه تبریز 8 ساعت پست و 24 ساعت استراحت هست مثلا امروز از 7 تا 3 بعد از ظهر فردا از 3بعد ازظهر تا 11 شب البته شاید پایگاه های دیگه کمی فرق کنه ولی روال کلی کار همینه و متاسفانه روز های تعطیل و جمعه هم تعطیل نیستین
ولی مطمعنا تعطیلیتون بیشتر از بچه های اداری هست

ای بابا
گل بود به سبزه هم آراسته شد
یعنی تو هوای گرم باید باشیم همش یا ما هم دفتر اینا داریم؟
ناسلامتی لیسانسیم ها
بعد مورد بعدی اینکه اگه اون جمعه ها به مرخصی های هر ماه اضافه شه ارزشش رو داره باز
مثلا به جای ماهی 2.5 روز در ماه 6.5 روز بشه خوبه

بعد مرخصی اضافه چیزی نمیدن؟ تشویقی ای چیزی؟

و اینکه اونجا جا ما چقد به ما میدن؟ من میخوام یه چمدون کوچیک و کوله بیارم، مشکل ساز نمیشه؟ دی وی دی اینا چی میشه آورد؟ آموزشی و ایناس البته و یه چندتا خام برای موارد ضروری

یه جوانمرد قصاب همه پیدا بشه بتونه مرامی چیزای ضروری ای که لازمه با خودمون ببریم رو لیست کنه مرام کشمون کرده دیگه واقعا

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
به ما گفتن بریم ستاد .. حرفی از چکش نبود .
مگه هنوزم باید رژه بریم ؟ با این شلوار که رژه بریم خشتکش جز میخوره :)) من فکر کردم از شر رژه خلاص شیدم .

ستاد پارکینگ داره ؟ کجاست ؟ با ماشین بیایم میتونیم بریم تو پارکینگش ؟
حالشو ببرید ها سعید
میبینی چه کشکی کشکی ما رو فرستادن دزفول؟×!
دوستان شرمند میون این بحث‌ها از این سوالا می‌کنم !
می‌خواستم بدونم شنبه صبح که ما داریم میریم پادگان صبح دم در دژبان همهٔ ساک رو میریزه بیرون ؟
بهمون ملحفه میدن یا باید ببریم و اینکه اگه باید ببریم چه رنگی‌ ؟ (کلا می‌شه برد؟)
چه چیزهایی ممنوع هست ؟
راستی‌ اون شلوار کردی که بحثش اول بود رو به ما ندادن ها!!!
از کجا باید بگیریم ؟
بجز اون نمی‌شه چیز دیگه پوشید؟
آره تا حدودی
اواساط و آخرا رو البته خیلی نمیگردن
شانسته که زیاد بگردن یا کم
چیزای ممنوعی هم تابلوئن چیزای تیز و تسبیح! و یسگار و فندک و این چیزاس دیگه
شلوارم نداری ولش کن بگو ندادن به ما
یه چی راحتی ببر بسه
هر هفته شنبه ها صبحگاه ولی همه صبحگاه ها رژه نداره تقریبا اوایل هر ماه یه رژه هم میریم بعد مثل آموزشی که نیست، 30 درجه هم پاتو بیاری کافیه خشتکتم جر نمیخوره ، نه پارکینگ نداره بخوای ماشین بیاری باید تو کوچه یا خیابون های اطراف ستاد بزاری
برای ما که شهرستان افتادیم هم همینطوره (دزفول)
من که گمونم تازه ساعت 8-9 شنبه برسم اونجا

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0

من چند تا سوال ازتون پرسیدم توی پیغاماتون چک کنید جواب بدید
توی شیراز سوئیتش چه جوریه؟چقدریه؟تمیزه؟چیا داره؟
چند نفرست؟
همین بچه های جدید که میریم باهمیم؟
چیا میشه برد؟

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
حالشو ببرید ها سعید
میبینی چه کشکی کشکی ما رو فرستادن دزفول؟×!

دو سه تا از دوستای منم افتادن بوشهر و چابهار و اونورا :(
اما من شنیدم که دزفول 1 ماه بخاطر منطقه عملیاتی و 1 ماه هم منطقه محروم جمعا 2 ماه از سربازیت کم میشه. اینش که خوبه

خیلی ممنون از راهنمایی هات .. فردا برم خودمو معرفی کنم ببینم چی میشه

shahabj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من اعزامی اردیبشت ماه شهید خضرایی هستم و شنبه هم اولین روز حساب میشه اگه می شه ما رو هم راهنمایی فرمایید...........

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان لطفا از این آپارتمانهای H بگید؟
چه جور جاییه؟
چند نفر توشن؟
چند نفریه؟
الآن ما چند نفر میریم باهم توی یه سوئیت میوفتیم
اصلا سوئیت یا اتاق
تمیزه یا نه
چیا میشه برد دقیقا؟
تلفن داره؟
کامل بگید خواهشا

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان من اعزامی اردیبشت ماه شهید خضرایی هستم و شنبه هم اولین روز حساب میشه اگه می شه ما رو هم راهنمایی فرمایید...........
دوست عزیز بهترین راهنمای این هست که از اول مطالب این فروم رو بخونی

بالا