• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز بهترین راهنمای این هست که از اول مطالب این فروم رو بخونی

سلام رامین جان جواب کامل اون سوالهای منو میدی؟
اینجا که کسی از شیراز نیست
حداقل اطلاعاتی که خواستم و راجع به تبریز بگو حتما به شیرازم ربط پیدا کنه
و اینکه شما نمیدونی منظور از اینکه توی یگانمون نوشته مثلا گروه پروازی کرمان یا مشهد اینا یعنی چی؟کاراشون چیه؟
و. منظور از کار اداری دقیقا چیه
ممنون میشم کامل جواب بدی میدونم سوال اکثر بچه هاست

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
راستی بچه ها
این پادگانای عملیاتی دقیقا کدوم پادگان های نیرو هوایی میشن؟منظور از عملیاتی چیه؟
بد آب و هوا دقیقا کدوم ها هستن؟
پادگان های درگیر چیه؟

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام رامین جان جواب کامل اون سوالهای منو میدی؟
اینجا که کسی از شیراز نیست
حداقل اطلاعاتی که خواستم و راجع به تبریز بگو حتما به شیرازم ربط پیدا کنه
و اینکه شما نمیدونی منظور از اینکه توی یگانمون نوشته مثلا گروه پروازی کرمان یا مشهد اینا یعنی چی؟کاراشون چیه؟
و. منظور از کار اداری دقیقا چیه
ممنون میشم کامل جواب بدی میدونم سوال اکثر بچه هاست
میثم جان گروه بعضی از پایگاه ها هستن که زیر نظر پایگاه های بزرگ فعالیت میکنن و نوعی زیر مجموعه اون به حساب میان به احتمال زیاد اگه تو برگه شما نوشته کرمان به کرمان میفرستنت ولی بام میگم زیاد به برگه توجه نمیکنن کار اداری جا به جا کردن نامه بین قسمت ها یا تایپ کردن نامه هست فقط همین
تو اچ معمولا 3 یا 4 نفری میمونین میتونین بیرون هم خونه بگیرین واسه خودتون تلفن تو خود اتاق ها نیست ولی میتونید بگیرید تو هر طبقه یک سری دستشویی و حمام عمومی هست همه چی که تو خونه و زندگی عادی استفاده میکنی میتونی ببری موبایل لپ تاب dvd player قلیون و...

seeda

Registered User
لایک‌ها
0
همه چی که تو خونه و زندگی عادی استفاده میکنی میتونی ببری موبایل لپ تاب dvd player قلیون و...

دوست من، جا با جا فرق میکنه
مثلا تو اصفهونی که بنده هستم، شما آخرش میتونی موبایل و ps1 داشته باشی : )
یعنی اصن فکر میکنم تا بحال به ذهن کسی تو اصفهان نرسیده باشه، که قلیون تهیه کنه!!

بچه هائی که اصفهان افتادند، توجه داشته باشند که سعی کنند نهایتا تا ساعت 10 خودشون رو برسونند والا یحتمل نهست میخورند. (نهست= 3روز اضافه خدمت غیر قابل بخشش)

ویرایش: فکر کنم تا 5شنبه (امروز) خودشون رو معرفی کردند:p

آقا از بچه های اصفهان کسی نیست اینجا واقعا؟

اصفهان شهر خوبیه

پایگاهش رو نظری نمیدم، خودت میای میبینی، آشنا میشی
فقط بگم بدترین چیزش فاصله اش از شهره که اذیت میکنه. (تقریبا 30 دقیقه تا اول شهر)

Last edited:

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
salam
man oftadam padegane doran yegane goroh parvazie kerman
in yani chi?
miferestan kerman?
kojae kerman?
padafand?
jarian chie jane man?
toro khoda javabb bbedeeeeeeeeeeeee

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
واقعا دم اونایی که به بچه ها توضیح میدن گرم
دستتون درد نکنه
فقط یه سوال
نمیدونم شایعه هست یا راسته ولی یکی از بچه ها گفت جدیدا تبصره اومده که به سربازای شهرستان زیر 3 ماه یه بار مرخصی نمیدن! این موضوش چیه؟ کف میکنیم که 3 ماه یه بند اونجا باشیم

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
راستی بچه ها
این پادگانای عملیاتی دقیقا کدوم پادگان های نیرو هوایی میشن؟منظور از عملیاتی چیه؟
بد آب و هوا دقیقا کدوم ها هستن؟
پادگان های درگیر چیه؟

اینجوری که به ما گفتن : چابهار - بوشهر - دزفول و فکر کنم همدان عملیاتی هستن .
بد آب و هوا هم فکر کنم اینا باشن
پادگان درگیر هم نشنیدم تاحالا

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
بچه هائی که اصفهان افتادند، توجه داشته باشند که سعی کنند نهایتا تا ساعت 10 خودشون رو برسونند والا یحتمل نهست میخورند. (نهست= 3روز اضافه خدمت غیر قابل بخشش)

ویرایش: فکر کنم تا 5شنبه (امروز) خودشون رو معرفی کردند:p

اصفهان شهر خوبیه

پایگاهش رو نظری نمیدم، خودت میای میبینی، آشنا میشی
فقط بگم بدترین چیزش فاصله اش از شهره که اذیت میکنه. (تقریبا 30 دقیقه تا اول شهر)

یعنی ما که میخوایم تازه فردا راه بیافتیم که شنبه اونجا باشیم نه هست خوردیم سه روز؟ 10-12نفریم:(
منظورت از اینکه راجع به پایگاه نظری نمیدی این نیست که داریم میایم به جهنم که خدایی نکرده؟:(

اگر ممکنه یه ذره توضیحات جانبی بده ،اصلا احساس خوبی ندارم. ممنونم ازت

iman86z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستاي گلم من 2 تا سوال داشتم اگه بچه هاي قديم يا اعزامي هاي ارديبهشت ميتونن كمكم كنن ممنون ميشم

يكيش اينه كه موقعي كه داشت توجيه ميكرد متوجه نشدم..ما كه ليسانسه هستيم بايد تو اون تلقا كه يكيش بالاي جيب سمت راست يكيشم سمت چپ چي بنويسيم بزاريم توش؟ يكيش كه فكر كنم همون اسم و شهرت باشه فقط كدوم سمت بايد باشه؟؟؟
دوميشم اينه كه ماشين ببريم پاركينگ نداره..جايه مطمئني هست اون طرفا مثلا 2 هفته ماشين بمونه اونجا نيايم بيبينيم لختش كردن يا كلا بيخيال شيم اينو اعزامي هاي قديم كه تجربه دارن توضيح بدن مرسي

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
دوستاي گلم من 2 تا سوال داشتم اگه بچه هاي قديم يا اعزامي هاي ارديبهشت ميتونن كمكم كنن ممنون ميشم

يكيش اينه كه موقعي كه داشت توجيه ميكرد متوجه نشدم..ما كه ليسانسه هستيم بايد تو اون تلقا كه يكيش بالاي جيب سمت راست يكيشم سمت چپ چي بنويسيم بزاريم توش؟ يكيش كه فكر كنم همون اسم و شهرت باشه فقط كدوم سمت بايد باشه؟؟؟
دوميشم اينه كه ماشين ببريم پاركينگ نداره..جايه مطمئني هست اون طرفا مثلا 2 هفته ماشين بمونه اونجا نيايم بيبينيم لختش كردن يا كلا بيخيال شيم اينو اعزامي هاي قديم كه تجربه دارن توضيح بدن مرسي

شما فقط تلقاتون رو باید بدوزید. هیچ چیزی نمیخواد بنویسین بزارین توش. وقتی رفتین پادگان روزای اول میگن بهتون خودتون دستی بنویسین اسم و فامیلتون و نام گروهان و گردان رو. بعد از چند روز هم خودشون چاپ میکنن بهتون میدن.

راجع به ماشین هم خضرایی رو اطلاع ندارم،اما اگه افتادین اسلام شهر می تونین ماشین ببرین،بچه ها هم میاوردن،ماشینتون رو میتونین دم پادگان بذارین و از اونجایی که دم دژبانیه و منطقه مسکونی نیست اون ورا، امنیت داره.فقط یادتون باشه سوییچتون رو در اختیار دژبان و مربیا قرار ندین.

yashax

Registered User
لایک‌ها
0
اینجوری که به ما گفتن : چابهار - بوشهر - دزفول و فکر کنم همدان عملیاتی هستن .
بد آب و هوا هم فکر کنم اینا باشن
پادگان درگیر هم نشنیدم تاحالا
تو زمانی‌ که من پرواز می‌کردم البته تو کار ما !
مهرآباد عملیاتی‌ بود چون یکی‌ از پایگاه‌های اصلی‌ بود ولی‌ رشت یا ارومیه نه!
حالا تو نیرو هوایی فکر کنم مهرآباد - اصفهان - همدان - دزفول - تبریز - بوشهر -بندر عباس و... اینا عملیاتی‌ هستن ولی‌ سمنان نه یا جا‌های دیگه !
یکی‌ دیگه از نشونه‌های عملیاتی‌ بودن هم گویا داشتن پرواز سکرمبل هست!

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
تو زمانی‌ که من پرواز می‌کردم البته تو کار ما !
مهرآباد عملیاتی‌ بود چون یکی‌ از پایگاه‌های اصلی‌ بود ولی‌ رشت یا ارومیه نه!
حالا تو نیرو هوایی فکر کنم مهرآباد - اصفهان - همدان - دزفول - تبریز - بوشهر -بندر عباس و... اینا عملیاتی‌ هستن ولی‌ سمنان نه یا جا‌های دیگه !
یکی‌ دیگه از نشونه‌های عملیاتی‌ بودن هم گویا داشتن پرواز سکرمبل هست!

الان دیگه به جز این چند تا شهری که شما ازشون تحت عنوان عملیاتی نام بردید،اصلا شهر دیگه ای وجود نداره برای ادامه خدمت.

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0

روز اول دیگه آخراش بود که داشتند برگه مرخصی می دادند گفتند سمت چپ نام گروهان رو بزنید (به ما گفتند بزنید دوران)
سمت راست هم د-و نام و نام خانوادگی (د-و هم که میشه دانشجو وظیفه)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
توضیح در مورد پایگاه های عملیاتی:

اولش بگم نمیدونم طبق قوانین جدید چه پایگاه هایی رو عملیاتی حساب میکنن
قبلا حرفی از عملیاتی نبود.4 تا پایگاه جنوب (دزفول-بوشهر-بندرعباس-چابهار) 1 ماه خدمت به علت غیر بومی بودن کم میشد.اعزامی های 1اسفند مشمول این قانون میشن
قبلا برا بعد مسافتم کم میکردن(هر 400 کیلومتر 1 ماه) ولی چند سالیه برش داشتن.
الانم بنظرم اگه قرار باشه چیزی کم بشه همین 4 تا پایگاه مشمولش میشن

توضیح در مورد گروه پروازی:
همین طور که دوستان گفتن گروه پروازی یه پایگاه در مقیاس کوچکه که زیر نظر یه پایگاه یزرگتر فعالیت می کنه
مثلا دزفول 4 تا گروه پروازی زیر مجموعشه (امیدیه-مشهد-بیرجند-سبزه وار)
گروه های پروازی سربازاشونو از پایگاه مادر میگیرن
تو تقسیم نگاه نمیکن ببینن مثلا تو برگت نوشته گروه پروازی فلان بعد بفرستنت همون جا.
خود پایگاه بنا به نیازش تقسیم می کنه

seeda

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی ما که میخوایم تازه فردا راه بیافتیم که شنبه اونجا باشیم نه هست خوردیم سه روز؟ 10-12نفریم:(

روزی که قرار بود ما خودمون رو معرفی کنیم،
عده ای ساعت 11 به بعد رسیدند و یه عده فرداش اومدند، شعبه افراد برای این بچه ها نهست درج کرد.

منظورت از اینکه راجع به پایگاه نظری نمیدی این نیست که داریم میایم به جهنم که خدایی نکرده؟:(

اگر ممکنه یه ذره توضیحات جانبی بده ،اصلا احساس خوبی ندارم. ممنونم ازت

جهنم که نه بابا! اما طبق اطلاعاتی که من از شیراز دارم و اطلاعاتی که از همین سایت نسبت به تبریز و دزفول پیدا کردم، باید بگم اصفهان مقرراتی تر و فضای خشک تری داره.
بازم به روحیه آدم تاثیر داره، ایشالله که جای خوبی در یگان تقسیم بشید و از شهر تا میتونید لذت ببرید : )

پ.ن: راستی چند نفر اصفهان افتادند؟

iman86z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما فقط تلقاتون رو باید بدوزید. هیچ چیزی نمیخواد بنویسین بزارین توش. وقتی رفتین پادگان روزای اول میگن بهتون خودتون دستی بنویسین اسم و فامیلتون و نام گروهان و گردان رو. بعد از چند روز هم خودشون چاپ میکنن بهتون میدن.

راجع به ماشین هم خضرایی رو اطلاع ندارم،اما اگه افتادین اسلام شهر می تونین ماشین ببرین،بچه ها هم میاوردن،ماشینتون رو میتونین دم پادگان بذارین و از اونجایی که دم دژبانیه و منطقه مسکونی نیست اون ورا، امنیت داره.فقط یادتون باشه سوییچتون رو در اختیار دژبان و مربیا قرار ندین.

ممنون از راهنماييت..من خضرائيم
...بعد يه چيز ديگه...دوستاي من افتاده بودن 01 و 02 ميگفتن با 8 زديم سرمونو گير ندادن د‍‍‍ژبانا..حالا اين خضرائي چطورياس ؟

khodemooni

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی ما که میخوایم تازه فردا راه بیافتیم که شنبه اونجا باشیم نه هست خوردیم سه روز؟ 10-12نفریم:( منظورت از اینکه راجع به پایگاه نظری نمیدی این نیست که داریم میایم به جهنم که خدایی نکرده؟:( اگر ممکنه یه ذره توضیحات جانبی بده ،اصلا احساس خوبی ندارم. ممنونم ازت
بابا نترس باز شما چند نفرید من دارم تنها امشب میرم دزفول که فردا صبح برسم نامردا برای ما هم که 700-800 کیلومتر راهه زده بودن پنجشنبه آخه جا چی ریختی پیدا کنیم وسطه تعطیلی؟
توضیح در مورد پایگاه های عملیاتی: اولش بگم نمیدونم طبق قوانین جدید چه پایگاه هایی رو عملیاتی حساب میکنن قبلا حرفی از عملیاتی نبود.4 تا پایگاه جنوب (دزفول-بوشهر-بندرعباس-چابهار) 1 ماه خدمت به علت غیر بومی بودن کم میشد.اعزامی های 1اسفند مشمول این قانون میشن قبلا برا بعد مسافتم کم میکردن(هر 400 کیلومتر 1 ماه) ولی چند سالیه برش داشتن. الانم بنظرم اگه قرار باشه چیزی کم بشه همین 4 تا پایگاه مشمولش میشن توضیح در مورد گروه پروازی: همین طور که دوستان گفتن گروه پروازی یه پایگاه در مقیاس کوچکه که زیر نظر یه پایگاه یزرگتر فعالیت می کنه مثلا دزفول 4 تا گروه پروازی زیر مجموعشه (امیدیه-مشهد-بیرجند-سبزه وار) گروه های پروازی سربازاشونو از پایگاه مادر میگیرن تو تقسیم نگاه نمیکن ببینن مثلا تو برگت نوشته گروه پروازی فلان بعد بفرستنت همون جا. خود پایگاه بنا به نیازش تقسیم می کنه
ممنون برادر پ.خ دادم بهت جواب ندادی فقط برادر چند تا از بچه ها که دیروز رفتن دزفول از دیروز هر چی زنگ میزنم کله گوشی هاشون خاموشه ها! گرفتن یا ضبط شده؟ بعید میدونم نبرده باشن اصلا + مثلا دزفول 4 تا گروه پروازی زیر مجموعشه (امیدیه-مشهد-بیرجند-سبزه وار) برادر یعنی ممکنه من باز جای دیگه ای بیافتم؟ اینجاها بیافتم؟
دقیق نمیدونم ولی حدودا 15-20 نفر.
جاتون باز نردیکه کلاتون رو بندازید بالا :دی

بالا