• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

Amirmansour4686

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا لوازم اصلاح رو می تونیم ببریم با خودمون؟ (خمیر ریش و افتر شیو و... )

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
آقا لوازم اصلاح رو می تونیم ببریم با خودمون؟ (خمیر ریش و افتر شیو و... )

صورتت رو تیغ نمیتونی بزنی با ماشین باید اصلاح کنی

وسیله اضافه با خودتون نبرید چون هر هفته مرخصی دارید سبک بار برید

a.marandian

Registered User
لایک‌ها
0
Kasaie ke az tehran mikhan beran shahrestan hatman be man began, ham doreie haye man tu hameye shahr ha taghsim shodan, mitunam hamahang konam​

hossein007

Registered User
لایک‌ها
3
با عرض سلام خدمت یقلوی های اش خور :cool:
مییییییییییییییگنجه 89/10/1؟؟؟؟؟
4 روز پیش اتمام خدمت پایگاه 4ام شکاری دزفووووووووووووووووووووووول:lol:
تا کی میحوای حدمت کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :)))))))))))))))))))))))

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به بچه هایی دوره 1 اردیبهشت ایشاالله همتون جاهای خوب تقسیم شید
من تا اونجایی که شنیدم این دوره شهرستان زیاد دارید امیدوارم اگه تهران نیوفتادید حتما بیوفتید شیراز چون بهترین پایگاه ارتش توی کل قواش هست
فقط دوریه راهش اذیت میکنه که اونم بهتر از دوری و سختی شهرای دیگس
یکی 2 نفر هم حتما کرمان میوفتن متاسفانه از کسایی که میان شیراز

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
من افتادم اصفهان فکر کنم بدبخت شدم :(

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
این تقریباً کوچیک ترین مشکله. تصوری که راجع به پادگان دارین اینجا کلاً عوض میشه.
اولین مشکلش دوری از شهره. دومین مشکل بزرگیه پادگانه به حدی که از در ورودی پادگان تا دژبانی بعد 10-15 کیلومتر راهه( من شنیدم بزرگترین پادگان در خاورمیانه است). مشکل بعدی محیط بسیار خشکشه. ضمن اینکه هر روز هم باید رژه بریم و خیلی هم به سرباز ( وضعیت ظاهری, احترام گذاشتن و ...) گیر میدن. مشکل دیگه وضعیت نامناسب H هستش که نه تمیز هست( تمیز که چه عرض کنم واقعاً در حد افتضاحه) و نه بزرگ (اتاقی به مساحت 16-18 متر) برای هر 4-5 نفر. غذا هم که از نظر کیفیت و کمیت وضعیت جالبی نداره. در ضمن کابوس بزرگی به اسم پشه سالک اونجا وجود داره که الان هم فصلشه متاسفانه. اینا تقریباً مشکلات شاخصشه که همه گیره حالا شما مشکلات یگانی رو هم به اینا اضافه کن

این پادگان اصفهان نکته مثبتش چی هست ؟ من این رو خوندم کلا نا امید شدم

چهارشنبه صبح باید اونجا باشم از تهران میام

amirtt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی از بچه ها اطلاعاتی دزفول داره به ما بده.

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
این پادگان اصفهان نکته مثبتش چی هست ؟ من این رو خوندم کلا نا امید شدم

چهارشنبه صبح باید اونجا باشم از تهران میام

نکته مثبتش اینه که هر روز بعد از پایان وقت اداری می برنتون اردو شهر اصفهان رو بهتون نشون میدن!! پسر خوب سفر تفریحی که نمیای, خدمت تشریف میاری برادر من . در ضمن چند تا نکته رو میگم امیدوارم به دردتون بخوره.
1-میتونید با خودتون گوشی دوربین دار بیارین مشکلی نداره.
2-سعی کنید حتماً از این پامادهای دافع حشرات تهیه کنید و بیارین(تاکید موکد دارم میکنم این یکی رو).
3-بالش و پتو و لباس های راحتیتون, قاشق و چنگال و سایر وسایل شخصیتون رو بیارین که اینجا هیچی نمیدن.
4-اینجا تا چند روز اول نه جاتون مشخصه و نه غذا بهتون میدن تا آمارتون رد بشه و قسمتتون مشخص بشه پس سعی کنید روزای اول حتما دنبال کاراتون باشین تا سریع تر تکلیفتون روشن بشه. البته جای نگرانی نیست چون هم بوفه هست و هم اینکه بصورت موقت اون چند روز رو یه جایی بلاخره اسکانتون میدن.
5-چیز خاص دیگه ای یادم نمیاد اگه یادم اومد حتما مینویسم براتون فقط این نکته رو بگم که ممکنه چند روز اول خیلی احساس افسردگی کنید اما زیاد جای نگرانی نیست طبیعیه به مرور حالتون بهتر میشه از الانم خودتون رو شکنجه روانی نکنید این حرف کلیشه ای که بچه های قدیمی تر و اونا که خدمت رو تموم کردن میگن: "که خیلی زود میگذره"، واقعا حرف درستیه و به همین شکله.امیدوارم زودتر بتونی با شرایط خودتو وقف بدی. سوالی بود در خدمتیم.

Last edited:

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
نکته مثبتش اینه که هر روز بعد از پایان وقت اداری می برنتون اردو شهر اصفهان رو بهتون نشون میدن!! پسر خوب سفر تفریحی که نمیای, خدمت تشریف میاری برادر من . در ضمن چند تا نکته رو میگم امیدوارم به دردتون بخوره.
1-میتونید با خودتون گوشی دوربین دار بیارین مشکلی نداره.
2-سعی کنید حتماً از این پامادهای دافع حشرات تهیه کنید و بیارین(تاکید موکد دارم میکنم این یکی رو).
3-بالش و پتو و لباس های راحتیتون, قاشق و چنگال و سایر وسایل شخصیتون رو بیارین که اینجا هیچی نمیدن.
4-اینجا تا چند روز اول نه جاتون مشخصه و نه غذا بهتون میدن تا آمارتون رد بشه و قسمتتون مشخص بشه پس سعی کنید روزای اول حتما دنبال کاراتون باشین تا سریع تر تکلیفتون روشن بشه. البته جای نگرانی نیست چون هم بوفه هست و هم اینکه بصورت موقت اون چند روز رو یه جایی بلاخره اسکانتون میدن.
5-چیز خاص دیگه ای یادم نمیاد اگه یادم اومد حتما مینویسم براتون فقط این نکته رو بگم که ممکنه چند روز اول خیلی احساس افسردگی کنید اما زیاد جای نگرانی نیست طبیعیه به مرور حالتون بهتر میشه از الانم خودتون رو شکنجه روانی نکنید این حرف کلیشه ای که بچه های قدیمی تر و اونا که خدمت رو تموم کردن میگن: "که خیلی زود میگذره"، واقعا حرف درستیه و به همین شکله.امیدوارم زودتر بتونی با شرایط خودتو وقف بدی. سوالی بود در خدمتیم.

مرسی بابت راهنمایی
تو معرفی نامه زده یگان (پ ش شهید بابایی ) اینجا چجور جاییه ؟
چهارشنبه بیایم احتمال داره مرخصی بدن تا شنبه ؟ (به دلیل تعطیلی )
به غیر از وسایل شخصی و نظافت و خواب و... دیگه چه وسایلی اونجا نیاز میشه ؟ پماد رو گفتی امان از پشه سالک !
وقت آزاد چجوریه ؟ میتونیم لباس شخصی بیاریم وقت بیکاری بریم شهر ؟

Last edited:

Conscript

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی بابت راهنمایی
تو معرفی نامه زده یگان (پ ش شهید بابایی ) اینجا چجور جاییه ؟
چهارشنبه بیایم احتمال داره مرخصی بدن تا شنبه ؟ (به دلیل تعطیلی )
به غیر از وسایل شخصی و نظافت و خواب و... دیگه چه وسایلی اونجا نیاز میشه ؟ پماد رو گفتی امان از پشه سالک !
وقت آزاد چجوریه ؟ میتونیم لباس شخصی بیاریم وقت بیکاری بریم شهر ؟

پ ش شهید بابایی همون طور که دوستمون هم گفت اسم پادگانه.قسمتت اونجا مشخص میشه.
شما چهارشنبه فقط باید اونجا باشی پنج شنبه و جمعه که دیگه تعطیل رسمیه. میتونی برگردی تهران جز مرخصی هم حساب نمیشه.(روزای تعطیل مثل ادارجات سراسر کشور شما هم سر قسمت نمیری مگر اینکه دژبانی بیافتی)
بجز اون وسایل هم ببین هر وسیله ای که برای زندگیت ضروریه بجز لپ تاپ و این داستانا باید داشته باشی دیگه مثلاً قابلامه ،فلاکس، بشقاب و از این دست چیزا(بازم تاکید می کنم پمادهای دافع حشرات فراموش نشه ترجیحاً اگه تونستی این برند رو تهیه کن: پماد ریپلگل و ضمناً اسپره و یا اوتکلن ارزون قیمت هم همراهت باشه ضرر نداره موقع خواب می تونی از اونا هم استفاده کنی).دمپایی هم فراموش نشه.
راجع به سوال آخرت هم دو تا نکته رو من بد نمیدونم ذکر کنم اول اینکه دوست خوبم این رو بدون که دیگه مثل دوران آموزشی نیست که از اول صبح تا آخر شب برای شما برنامه داشته باشن شما 7صبح تا 2بعد از ظهر (به شرط اینکه دژبان نیافتی) سر قسمتت هستی و بعد از اون هم میای توی H و در اختیار خودتی. و اما نکته دوم اینکه فکر نمی کنم هر روز بتونی بری بیرون از پادگان چون تا اصفهان 15-20کیلومتر فاصله داره و فکر نمیکنم هر روز حس و حالش رو داشته باشی اما اگه داشته باشی میتونی بری و هیچ مشکلی هم نیست و مهم هم نیست چه ساعتی بر میگردی داخل پادگان.
حتماً هم لباس شخصی با خودتون بیارین حداقل یک دست.
ضمناً یه چیز یادم اومد اونم این که اگر نخواستین لباس نظامی بپوشین از تهران تا اصفهان اشکالی نداره میتونید لباس شخصی بیایین و حتی با اون لباس وارد پادگان بشین.بازم سوالی به ذهنت رسید بپرس.

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام کسی شهید دوران شیراز نیوفتاده؟
هرکی هست بگه کلی راهنماییش کنم
کلا نمیدونید چند نفر افتادن شیراز؟
چند نفر موندید تهران؟

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
پ ش شهید بابایی همون طور که دوستمون هم گفت اسم پادگانه.قسمتت اونجا مشخص میشه.
شما چهارشنبه فقط باید اونجا باشی پنج شنبه و جمعه که دیگه تعطیل رسمیه. میتونی برگردی تهران جز مرخصی هم حساب نمیشه.(روزای تعطیل مثل ادارجات سراسر کشور شما هم سر قسمت نمیری مگر اینکه دژبانی بیافتی)
بجز اون وسایل هم ببین هر وسیله ای که برای زندگیت ضروریه بجز لپ تاپ و این داستانا باید داشته باشی دیگه مثلاً قابلامه ،فلاکس، بشقاب و از این دست چیزا(بازم تاکید می کنم پمادهای دافع حشرات فراموش نشه ترجیحاً اگه تونستی این برند رو تهیه کن: پماد ریپلگل و ضمناً اسپره و یا اوتکلن ارزون قیمت هم همراهت باشه ضرر نداره موقع خواب می تونی از اونا هم استفاده کنی).دمپایی هم فراموش نشه.
راجع به سوال آخرت هم دو تا نکته رو من بد نمیدونم ذکر کنم اول اینکه دوست خوبم این رو بدون که دیگه مثل دوران آموزشی نیست که از اول صبح تا آخر شب برای شما برنامه داشته باشن شما 7صبح تا 2بعد از ظهر (به شرط اینکه دژبان نیافتی) سر قسمتت هستی و بعد از اون هم میای توی H و در اختیار خودتی. و اما نکته دوم اینکه فکر نمی کنم هر روز بتونی بری بیرون از پادگان چون تا اصفهان 15-20کیلومتر فاصله داره و فکر نمیکنم هر روز حس و حالش رو داشته باشی اما اگه داشته باشی میتونی بری و هیچ مشکلی هم نیست و مهم هم نیست چه ساعتی بر میگردی داخل پادگان.
حتماً هم لباس شخصی با خودتون بیارین حداقل یک دست.
ضمناً یه چیز یادم اومد اونم این که اگر نخواستین لباس نظامی بپوشین از تهران تا اصفهان اشکالی نداره میتونید لباس شخصی بیایین و حتی با اون لباس وارد پادگان بشین.بازم سوالی به ذهنت رسید بپرس.

مرسی از شما - سوال دیگه ای ندارم
اسمت رو هم اگه بهم بگی خیلی خوب میشه اونجا احتمالا همدیگر رو میبینیم :)

Last edited:

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
سلام کسی شهید دوران شیراز نیوفتاده؟
هرکی هست بگه کلی راهنماییش کنم
کلا نمیدونید چند نفر افتادن شیراز؟
چند نفر موندید تهران؟

از 450 نفر فکر کنم حدود 300 نفر شاید کمتر تهران افتادند پدر نظامی خیلی داشتیم بیشتر بچه ها افتادند پیروزی
پایگاه های جنوب هم زیاد سرباز گرفت شیراز فکر کنم 15-16 نفری رو گرفت

amirtt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی دزفول نیست
شیرازم 10یا15 نفری افتادن

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام بچه ها چند نفر افتادن تبریز ؟

soulfly

Registered User
لایک‌ها
0
بوی بربری به مشامم میرسه ;)

داغ داغ الان :)

این بربری ها رنگ های دیگه هم داره؟ من مال یکی رو دیدم قرمز بود

درجه ها رو هم من شنیدم باز کم کردند اینم از شانس بد بچه های اردیبهشته اول که 21 ماه شد و کسر مدرک رو برداشتند حالا هم که درجه رو کم کردند :hmm:

بالا