• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
این اعزامی های جدید چقدر کم هستن اینجا چندروزه این سوال منو جواب ندادن!!میدونید بگید دیگه

mediacenter

Registered User
لایک‌ها
0
بلاخره خدمت ما هم تموم شد.امیدوارم به زودی خدمت شما هم تموم بشه.
یک نصیحت: درسته که سربازی که اضافه نخورده باشه به درد نمی خوره ،اما یک روز اضافه خدمت اون آخرا معادل چند روزه! (رفیق هام رو دیدم دیگه!)
ستوانسوم بازنشسته اعزامی 1/12/89

Amirmansour4686

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون من یه سوال خیلی مهم دارم
من دوس دارم بعد از آموزشی بیفتم شهید دوران شیراز
باید چیکار کنم
خودم کاشان زندگی می کنم
الانم که پادگان حضرت امیر اسلامشهر هستم
یکی هست درست و حسابی منو راهنمایی کنه؟

Ocellatus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر آش خوران سابق، فعلی و آینده

امروز رفتم برگ سفید رو از پلیس+10 گرفتم، 1 شهریور 91 پایگاه هوایی شهید خضرایی.

خیلی از صفحات این تاپیک رو خوندم، ممنون از دوستانی که اینجا فعالیت میکنن و تجربیاتشون رو به اشتراک گذاشتند، بسیار مفید بود.

اول فکر کردم چون هوافضا خوندم افتادم نیرو هوایی، ولی انگار شانسیه و ربط خاصی نداره!
تهران هستم و فوق لیسانس. پس اگه چیزی تغییر نکرده باشه طبق گفته دوستان همون خضرایی موندگار میشم برای آموزشی. البته صفحات آخر صحبتی از فرستادن همه آموزشی‌ها به اسلام شهر بود که گویا هنوز عملی نشده. من که فعلاً زیاد تو باغ نیستم ولی علی‌الظاهر ترجیح میدم همین خضرایی باشم که نزدیک‌تره.

و دیگه اینکه بالاخره نفهمیدیم آموزشی قراره بشه 3 ماه یا شایعه‌ست! خلاصه اگرم قراره بشه امیدوارم از شهریور نشه! :D

هیچی دیگه فعلاً همین، 3 هفته تا اعزام! :f34r:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

خیلی از صفحات این تاپیک رو خوندم، ممنون از دوستانی که اینجا فعالیت میکنن و تجربیاتشون رو به اشتراک گذاشتند، بسیار مفید بود.

اول فکر کردم چون هوافضا خوندم افتادم نیرو هوایی، ولی انگار شانسیه و ربط خاصی نداره!
تهران هستم و فوق لیسانس. پس اگه چیزی تغییر نکرده باشه طبق گفته دوستان همون خضرایی موندگار میشم برای آموزشی. البته صفحات آخر صحبتی از فرستادن همه آموزشی‌ها به اسلام شهر بود که گویا هنوز عملی نشده. من که فعلاً زیاد تو باغ نیستم ولی علی‌الظاهر ترجیح میدم همین خضرایی باشم که نزدیک‌تره.

و دیگه اینکه بالاخره نفهمیدیم آموزشی قراره بشه 3 ماه یا شایعه‌ست! خلاصه اگرم قراره بشه امیدوارم از شهریور نشه! :D

بعید میدونم همه رو ببرن خضرایی یا 3 ماهش کنن
احتمال 99% بعدشم تهران میفتی :دی
شهریور دوره ی خیلی خوبیه برا آموزشی
نه سرده نه گرم

ali6794

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام منم امروز رفتم برگه سفیدم رو گرفتم پایگاه هوایی شهید خضرایی.
لیسانس حسابداری
میبینمت :D

Ocellatus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعید میدونم همه رو ببرن خضرایی یا 3 ماهش کنن
احتمال 99% بعدشم تهران میفتی :دی
شهریور دوره ی خیلی خوبیه برا آموزشی
نه سرده نه گرم
امیدوارم همینطور باشه.
برای بعدش اگه مشکلی از طرف **** وظیفه پیش نیاد قاعدتاً باید با درخواست امریه‌ دانشگاهم موافقت بشه و اونجا باشم.

سلام منم امروز رفتم برگه سفیدم رو گرفتم پایگاه هوایی شهید خضرایی.
لیسانس حسابداری
میبینمت :D
خوشبختم :D

یکی از دوستانم هم همینجا افتاده، کاردانی هست، دوستانی که الان خضرایی مشغول خدمت هستن لطفاً برن یه صحبتی بکنن که سری بعدی کاردانی‌ها رو جدا نکنن ما با هم باشیم!! :blink:

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
بلاخره خدمت ما هم تموم شد.امیدوارم به زودی خدمت شما هم تموم بشه.
یک نصیحت: درسته که سربازی که اضافه نخورده باشه به درد نمی خوره ،اما یک روز اضافه خدمت اون آخرا معادل چند روزه! (رفیق هام رو دیدم دیگه!)
ستوانسوم بازنشسته اعزامی 1/12/89

دقیقا

من خودم تا الان اضاف نخوردم. امیدوارم 3 ماه باقی مونده هم نخورم. چون می دونم 1 ساعت اضافه موندم تو پایگاه چه عذابی داره.

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
من از برج 2 که رفتم یگان تاحالا 2 تا عدم حضور در صبحگاه خوردم میشه 2 روز اضافه خدمت ، 3 روزم نهست دارم. 9 روز اضافه. میشه 11 روز
دوروز هم تنبیهی تو قسمتمون دارم :ی
یه بارم دژبان مرکز گرفتمون که میگن 10 روز میزنن بعضیام میگن 15 روز . در کل یا 23 روز یا 28 روز اضافه خدمت دارم در عرض 3 ماه ! خد رحم کنه :ی

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سلام
منم اعزام اول شهریورم. آموزشی افتادم خضرایی.
یه سوالی از دوستان داشتم لطفا راهنمایم کنید.
ساکن تهرانم و مدرک لیسانس دارم.متاسفانه بخاطر بعضی از مشکلات چند سال غیبت داشتم و در زمانی که غیبت ها بخشیده شد دفترچه رو پست کردم. به دلیل مشکلاتی که دارم باید بعد از آموزشی حتما تهران بیافتم تا بتونم بعد از ظهر ها کار کنم. معاف از رزم هستم و پدرم فوت شده و دو برادرم ازدواج کردند و جدا از ما زندگی می کنند.من به همراه مادر پیرم و خواهر مجردم زندگی می کنیم. مخارج خانه رو من تامین می کنم. آیا با این مشکلات و گرفتاری هایی که دارم بعد از پایان آموزشی ممکنه تهران بیافتم؟ خیلی نگرانم و از استرس دارم دیونه میشم.:(

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
منم اعزام اول شهریورم. آموزشی افتادم خضرایی.
یه سوالی از دوستان داشتم لطفا راهنمایم کنید.
ساکن تهرانم و مدرک لیسانس دارم.متاسفانه بخاطر بعضی از مشکلات چند سال غیبت داشتم و در زمانی که غیبت ها بخشیده شد دفترچه رو پست کردم. به دلیل مشکلاتی که دارم باید بعد از آموزشی حتما تهران بیافتم تا بتونم بعد از ظهر ها کار کنم. معاف از رزم هستم و پدرم فوت شده و دو برادرم ازدواج کردند و جدا از ما زندگی می کنند.من به همراه مادر پیرم و خواهر مجردم زندگی می کنیم. مخارج خانه رو من تامین می کنم. آیا با این مشکلات و گرفتاری هایی که دارم بعد از پایان آموزشی ممکنه تهران بیافتم؟ خیلی نگرانم و از استرس دارم دیونه میشم.:(

اگه برای این گرفتاری هایی که میگی مدارکت رو آماده کنی حتما تهران میوفتی .
اواسط آموزشی بهتون میگن پدر نظامی ها و متعهل ها و گرفتارها مدارکشون رو بیارن واسه کمیسیون . اونموقع شما مدارکت رو ارائه میدی ...

Ocellatus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خضرایی یک سوال،
1 شهریور که ما قراره بریم 4 شنبه هست، فکر کنم 2-3 روز مهلت برای اندازه کردن لباس و اینها میدن بعد مثلاً شنبه یکشنبه یعنی 4-5 شهریور باید اونجا حاضر باشیم.
حالا الان این اجلاس سران کشورهای فلان هست و تهران 7 تا 11 شهریور تعطیل اعلام شده. آیا این تعطیلی اثری روی برنامه آموزشی داره؟ یعنی میشه به ما بگن 12 شهریور بیاین!؟ :D یا اینکه ربطی نداره؟
اصلاً توی آموزشی تعطیلی معنی داره؟ روزهای تعطیل مرخصی هستیم؟

Maxis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
منم اعزامم 1 شهریوره خواهشا اونایی که یکم شهریوری ان بیان خودشونو معرفی کنن که اونجا غریب نباشیم و بترکونیم..:evil:
من خودم نرم افزاریم و چاکر شما..
فکر کنم با آی دی های پی تی بشه همدیگرو شناخت

Amirmansour4686

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من رشتم مترجمی زبان انگلیسی هست
واسه تقسیم ممکنه چه شهری بیفتم ؟؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
اگه برای این گرفتاری هایی که میگی مدارکت رو آماده کنی حتما تهران میوفتی .
اواسط آموزشی بهتون میگن پدر نظامی ها و متعهل ها و گرفتارها مدارکشون رو بیارن واسه کمیسیون . اونموقع شما مدارکت رو ارائه میدی ...

چه مدارکی باید نشون بدم؟

Fred_Weasley

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان سرباز خودمآقا منم خضرایی افتادمردیف هست کلا؟مهندسی شیمی - پتروشیمی هستم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من دوتا از دوستام خضرایی بودن اموزشی
وقتی میرید میگین برید یه هفته دیگه بیایید لباس بگیرید

amn_mvy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم لیسانس طراحی صنعتی ... افتادم خضرایی....
امیدوارم 4شنبه میریم بگن برید 12 ام بیایید...تو تاریخچه خضرایی از این اتفاقا افتاده...امیدوارم به ما هم بخوره:p

بالا