maysam_ebi
Registered User
- نوشتهها
- 110
- لایکها
- 0
این اعزامی های جدید چقدر کم هستن اینجا چندروزه این سوال منو جواب ندادن!!میدونید بگید دیگه
درود بر آش خوران سابق، فعلی و آینده
امروز رفتم برگ سفید رو از پلیس+10 گرفتم، 1 شهریور 91 پایگاه هوایی شهید خضرایی.
خیلی از صفحات این تاپیک رو خوندم، ممنون از دوستانی که اینجا فعالیت میکنن و تجربیاتشون رو به اشتراک گذاشتند، بسیار مفید بود.
اول فکر کردم چون هوافضا خوندم افتادم نیرو هوایی، ولی انگار شانسیه و ربط خاصی نداره!
تهران هستم و فوق لیسانس. پس اگه چیزی تغییر نکرده باشه طبق گفته دوستان همون خضرایی موندگار میشم برای آموزشی. البته صفحات آخر صحبتی از فرستادن همه آموزشیها به اسلام شهر بود که گویا هنوز عملی نشده. من که فعلاً زیاد تو باغ نیستم ولی علیالظاهر ترجیح میدم همین خضرایی باشم که نزدیکتره.
و دیگه اینکه بالاخره نفهمیدیم آموزشی قراره بشه 3 ماه یا شایعهست! خلاصه اگرم قراره بشه امیدوارم از شهریور نشه!
هیچی دیگه فعلاً همین، 3 هفته تا اعزام! :f34r:
درود بر آش خوران سابق، فعلی و آینده
امروز رفتم برگ سفید رو از پلیس+10 گرفتم، 1 شهریور 91 پایگاه هوایی شهید خضرایی.
خیلی از صفحات این تاپیک رو خوندم، ممنون از دوستانی که اینجا فعالیت میکنن و تجربیاتشون رو به اشتراک گذاشتند، بسیار مفید بود.
اول فکر کردم چون هوافضا خوندم افتادم نیرو هوایی، ولی انگار شانسیه و ربط خاصی نداره!
تهران هستم و فوق لیسانس. پس اگه چیزی تغییر نکرده باشه طبق گفته دوستان همون خضرایی موندگار میشم برای آموزشی. البته صفحات آخر صحبتی از فرستادن همه آموزشیها به اسلام شهر بود که گویا هنوز عملی نشده. من که فعلاً زیاد تو باغ نیستم ولی علیالظاهر ترجیح میدم همین خضرایی باشم که نزدیکتره.
و دیگه اینکه بالاخره نفهمیدیم آموزشی قراره بشه 3 ماه یا شایعهست! خلاصه اگرم قراره بشه امیدوارم از شهریور نشه!
هیچی دیگه فعلاً همین، 3 هفته تا اعزام! :f34r:
امیدوارم همینطور باشه.بعید میدونم همه رو ببرن خضرایی یا 3 ماهش کنن
احتمال 99% بعدشم تهران میفتی :دی
شهریور دوره ی خیلی خوبیه برا آموزشی
نه سرده نه گرم
خوشبختمسلام منم امروز رفتم برگه سفیدم رو گرفتم پایگاه هوایی شهید خضرایی.
لیسانس حسابداری
میبینمت
بلاخره خدمت ما هم تموم شد.امیدوارم به زودی خدمت شما هم تموم بشه.
یک نصیحت: درسته که سربازی که اضافه نخورده باشه به درد نمی خوره ،اما یک روز اضافه خدمت اون آخرا معادل چند روزه! (رفیق هام رو دیدم دیگه!)
ستوانسوم بازنشسته اعزامی 1/12/89
سلام
منم اعزام اول شهریورم. آموزشی افتادم خضرایی.
یه سوالی از دوستان داشتم لطفا راهنمایم کنید.
ساکن تهرانم و مدرک لیسانس دارم.متاسفانه بخاطر بعضی از مشکلات چند سال غیبت داشتم و در زمانی که غیبت ها بخشیده شد دفترچه رو پست کردم. به دلیل مشکلاتی که دارم باید بعد از آموزشی حتما تهران بیافتم تا بتونم بعد از ظهر ها کار کنم. معاف از رزم هستم و پدرم فوت شده و دو برادرم ازدواج کردند و جدا از ما زندگی می کنند.من به همراه مادر پیرم و خواهر مجردم زندگی می کنیم. مخارج خانه رو من تامین می کنم. آیا با این مشکلات و گرفتاری هایی که دارم بعد از پایان آموزشی ممکنه تهران بیافتم؟ خیلی نگرانم و از استرس دارم دیونه میشم.
اگه برای این گرفتاری هایی که میگی مدارکت رو آماده کنی حتما تهران میوفتی .
اواسط آموزشی بهتون میگن پدر نظامی ها و متعهل ها و گرفتارها مدارکشون رو بیارن واسه کمیسیون . اونموقع شما مدارکت رو ارائه میدی ...
چه مدارکی باید نشون بدم؟