• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
منم اعزام اول شهریورم. آموزشی افتادم خضرایی.
یه سوالی از دوستان داشتم لطفا راهنمایم کنید.
ساکن تهرانم و مدرک لیسانس دارم.متاسفانه بخاطر بعضی از مشکلات چند سال غیبت داشتم و در زمانی که غیبت ها بخشیده شد دفترچه رو پست کردم. به دلیل مشکلاتی که دارم باید بعد از آموزشی حتما تهران بیافتم تا بتونم بعد از ظهر ها کار کنم. معاف از رزم هستم و پدرم فوت شده و دو برادرم ازدواج کردند و جدا از ما زندگی می کنند.من به همراه مادر پیرم و خواهر مجردم زندگی می کنیم. مخارج خانه رو من تامین می کنم. آیا با این مشکلات و گرفتاری هایی که دارم بعد از پایان آموزشی ممکنه تهران بیافتم؟ خیلی نگرانم و از استرس دارم دیونه میشم.:(

سلام
توی یه برگه بنویس که به استشهاد امضا کنندگان ذیل، نان آور خونه هستی و برادرانت جدا زندگی میکنن و باید مراقب خانواده ات باشی. چند نفر از همسایه ها هم با اسم و تاریخ زیرشو امضا کنن.

Fred_Weasley

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم لیسانس طراحی صنعتی ... افتادم خضرایی....
امیدوارم 4شنبه میریم بگن برید 12 ام بیایید...تو تاریخچه خضرایی از این اتفاقا افتاده...امیدوارم به ما هم بخوره:p
ایشا...در کل خوش بگذره...

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
من رشتم مترجمی زبان انگلیسی هست
واسه تقسیم ممکنه چه شهری بیفتم ؟؟

هر جاي ممكن.

سلام بر دوستان سرباز خودمآقا منم خضرایی افتادمردیف هست کلا؟مهندسی شیمی - پتروشیمی هستم

سلام بر سرباز اسلام

آره پسر رديفه

Maxis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی به شهرستانی های هم میگن برید یک هفته دیگه بیاید؟

iairforce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود به همرزمان گرامی
آقا ما هم افتادیم خضرایی ؛ در خدمت شما !
فقط چیزی که هست فکر کنم از همتون بزرگترم ، 63 ای هستم :)

sar baz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از عزیزانی که در این فروم فعالیت دارن. وافعا خیلی مفید.

بچه ها من کارشناس ارشد هستم. توی برگه سفیدم زده 1 شهریور 91 خضرایی. این یعنی آموزشی 100% خضرایی هستم یا اینکه ممکنه جای دیگه بیوفتم؟
و از دوستان عزیر یه سوال داشتم. اینکه آیا طی دوره مرخصی ساعتی هم می دن؟ یعنی در ساعات آزاد باش ممکنه بشه از پادگان خارج شد؟

Last edited:

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مرسی از عزیزانی که در این فروم فعالیت دارن. وافعا خیلی مفید.

بچه ها من کارشناس ارشد هستم. توی برگه سفیدم زده 1 شهریور 91 خضرایی. این یعنی آموزشی 100% خضرایی هستم یا اینکه ممکنه جای دیگه بیوفتم؟
و از دوستان عزیر یه سوال داشتم. اینکه آیا طی دوره مرخصی ساعتی هم می دن؟ یعنی در ساعات آزاد باش ممکنه بشه از پادگان خارج شد؟
دوست گلم اگه کار خیلی ضروری داشته باشین شاید اونهم احتمالش خیلی کمه چون در جوابتون میگن خدمت سربازی 24 ساعته هست توقع مرخصی نداشته باشید اگه مرخصی میدیم بهتون لطف میکنیم ... ولی 5 شنبه جمعه ها و روزهای تعطیل مرخصی میدن نگران نباشید از بابت مرخصب راضی میشین.. میان دوره و پایان دوره هم به احتمال قوی دارین

iairforce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

iairforce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گلم اگه کار خیلی ضروری داشته باشین شاید اونهم احتمالش خیلی کمه چون در جوابتون میگن خدمت سربازی 24 ساعته هست توقع مرخصی نداشته باشید اگه مرخصی میدیم بهتون لطف میکنیم ... ولی 5 شنبه جمعه ها و روزهای تعطیل مرخصی میدن نگران نباشید از بابت مرخصب راضی میشین.. میان دوره و پایان دوره هم به احتمال قوی دارین

سلام
شما دوره آموزشی را تمام کردید ؟ در خضرایی بودید ؟

یک چندتا سئوال داشتم که هیچ جای اینترنت نتونستم پیدا کنم ؛ امیدوارم که شما یا دوستان بتونید کمکم کنید....

طول آموزشی 2 ماه هست و ما که دوره اول شهریور هستیم و دوره بعدی آبان ماه هست ؛ حالا میگن که ما میریم و هفته اول را میگن برین خونه و لباسهاتون را درست کنید و از طرفی الان هستن کسایی که دوره تیر ماه بودن و 25 مرداد آموزشیشون تموم شده و معرفی شدن به یگان.

حالا از این 2 ماه که تقریبا 2 هفتش اینجوری میپره ؛ و احتمالا دو یا سه روز هم میان دوره هست و چند روز هم مرخصی میگیریم ؛ حالا آیا همه اینها جزو 21 ماه خدمتمون محسوب میشه ؟

نکته دیگه اینکه پارامترهای موثر در اینکه بعد از آموزشی در شهر خودمون ( در مورد ما تهران) بیفتیم ؛ چیا هست ؟ بعضیها گفتن فقط تاهل و بعضیها معاف از رزم را هم در کنار اون قرار دادن....

omd_scooter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شهید خضراییییاشش صلواااااات !!

5 روز مونده تا اعزام ....نبــــــــــــود؟؟!!

Fred_Weasley

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی بچه ها به اونایی که امریه میشن هم بعد آموزشی 50 تومن میدن یا بیشتره؟:D

Fred_Weasley

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی لباسا رو 1 شهریور میدن ( تو میدون **** ) ؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سلام
شما دوره آموزشی را تمام کردید ؟ در خضرایی بودید ؟

یک چندتا سئوال داشتم که هیچ جای اینترنت نتونستم پیدا کنم ؛ امیدوارم که شما یا دوستان بتونید کمکم کنید....

طول آموزشی 2 ماه هست و ما که دوره اول شهریور هستیم و دوره بعدی آبان ماه هست ؛ حالا میگن که ما میریم و هفته اول را میگن برین خونه و لباسهاتون را درست کنید و از طرفی الان هستن کسایی که دوره تیر ماه بودن و 25 مرداد آموزشیشون تموم شده و معرفی شدن به یگان.

حالا از این 2 ماه که تقریبا 2 هفتش اینجوری میپره ؛ و احتمالا دو یا سه روز هم میان دوره هست و چند روز هم مرخصی میگیریم ؛ حالا آیا همه اینها جزو 21 ماه خدمتمون محسوب میشه ؟

نکته دیگه اینکه پارامترهای موثر در اینکه بعد از آموزشی در شهر خودمون ( در مورد ما تهران) بیفتیم ؛ چیا هست ؟ بعضیها گفتن فقط تاهل و بعضیها معاف از رزم را هم در کنار اون قرار دادن....

از روز اعزامت یکم شهریور کنتور میندازه تا 21 ماه.هر روزشم با مرخصی خدمت حساب میشه.
برای اینکه تو شهر خودت بیافتی : 1. شانس 2 . پارتی 3 . تاهل 4 . پدر نظامی 5.تک پسر 6.گرفتار بودن ( سرپرست خانوار ، کمیته امدادی ..... ) 7. بالا بودن نمرات آموزشی ( این آخریو یکی گفته صحتشو نمی تونم تضمین کنم! )

iairforce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی بچه ها به اونایی که امریه میشن هم بعد آموزشی 50 تومن میدن یا بیشتره؟:D
حقوق همونه !
راستی لباسا رو 1 شهریور میدن ( تو میدون **** ) ؟
لباسها را مثل اینکه خود خضرایی بدن...
از روز اعزامت یکم شهریور کنتور میندازه تا 21 ماه.هر روزشم با مرخصی خدمت حساب میشه.
برای اینکه تو شهر خودت بیافتی : 1. شانس 2 . پارتی 3 . تاهل 4 . پدر نظامی 5.تک پسر 6.گرفتار بودن ( سرپرست خانوار ، کمیته امدادی ..... ) 7. بالا بودن نمرات آموزشی ( این آخریو یکی گفته صحتشو نمی تونم تضمین کنم! )

بالا بودن نمرات آموزشی از نظر رقابتی باید بالا باشه یا از نظر کلی ؟ مثلا اگه نمره همه شد 50 نمره من بشه 60 مزیت دارم ؛ یا نه ؛ تمام کسایی که مثلا نمرشون شد 80 میفتن تهران و زیر آن یکجای دیگه ؟

Fred_Weasley

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان ما 1 شهریور میریم فرضا میگن برید شنبه ( 4 شهریور ) برید خضرایی
وقتی میریم اونجا باید کچل باشیم؟:eek:

بالا