الان ما 1 شهریور میریم فرضا میگن برید شنبه ( 4 شهریور ) برید خضرایی
وقتی میریم اونجا باید کچل باشیم؟
بد از اینکه لباسها رو گرفتیم د ر مراجعه بعدی باید کچل باشیم.. مثلا 4 شهریور.
الان ما 1 شهریور میریم فرضا میگن برید شنبه ( 4 شهریور ) برید خضرایی
وقتی میریم اونجا باید کچل باشیم؟
بد از اینکه لباسها رو گرفتیم د ر مراجعه بعدی باید کچل باشیم.. مثلا 4 شهریور.
دوست گلم اگه کار خیلی ضروری داشته باشین شاید اونهم احتمالش خیلی کمه چون در جوابتون میگن خدمت سربازی 24 ساعته هست توقع مرخصی نداشته باشید اگه مرخصی میدیم بهتون لطف میکنیم ... ولی 5 شنبه جمعه ها و روزهای تعطیل مرخصی میدن نگران نباشید از بابت مرخصب راضی میشین.. میان دوره و پایان دوره هم به احتمال قوی دارین
حقوق همونه !
لباسها را مثل اینکه خود خضرایی بدن...
بالا بودن نمرات آموزشی از نظر رقابتی باید بالا باشه یا از نظر کلی ؟ مثلا اگه نمره همه شد 50 نمره من بشه 60 مزیت دارم ؛ یا نه ؛ تمام کسایی که مثلا نمرشون شد 80 میفتن تهران و زیر آن یکجای دیگه ؟
باسلام
دوستان عزیز من آموزشی 1 شهریور خضرایی هستم. کسی می دونه که آیا 100% همون خضرایی آموزشی رو میگذرونیم یا ممکنه جای دیگه باشه؟ و اینکه با توجه به مدرک یعنی فوق لیسانس و تک پسری حتما تهران می افتم یا نه؟!
شما بخاطر فوق لیسانس همون خضرایی میوفتی، ولی هیچ کدوم از چیزایی که گفتی باعث نمیشه بعد از آموزشی 100% تهران بیوفتی
حدود 10 روز قبل از اتمام آموزشی اسامی قطعی و تایید شده امریه رو اعلام میکنن، ولی اگه الان گفتن اوکی شده، اگه اتفاق خاصی نیوفته، شما همون ستاری مشغول خواهی شد. البته امریه دارها 24 ماه خدمت هستن که حتما میدونی خودت
من آخر نفهمیدم رنگ لباسمون تو آموزشی چطوره! از اون سرمه ای یک سره هاست؟ پس این پلنگی های آبی مال کی هست؟!:cap:
من فکر می کنم که اون مرخصی اولیمون بیشتر باشه.چون این قضیه اجلاس سران و این حرفاست. کل مملکت تعطیل می شه.
راستی یه خواهشی داشتم.این عزیزانی که آموزشی رو رفتن تموم کردن، بیان تو این تاپیک از تجربه هاشون تو دوره خدمت بگن.اصلا کجا افتادن ... چی کار می کنن.. اینکه کجا خدمت کنی بهتره . خلاصه از این حرفا..
من آخر نفهمیدم رنگ لباسمون تو آموزشی چطوره! از اون سرمه ای یک سره هاست؟ پس این پلنگی های آبی مال کی هست؟!:cap:
من پلنگی آبی ندیدم تاحالا ، احتمالا چرک بوده به نظرت پلنگی رسیده .
لباس ما آبی یک دسته ؛ مثل لباس اون سربازایی که تو آخرهای دهه 60 بلیط اتوبوس جمع میکردن )