• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام شما هم یک شهریوری هستی هی وای من؟

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگم شما هم 1 شهریوری هستی از کحامیای؟

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلم میبخشید طول کشید داشتم صفحات قبل رو مرور می کردم میگم من اهواز زندگی میکنم و می خوام که بیام اهواز ادامه خدمت بدم چون متاهلم و دوم اینکه قبلا شیراز بودم و یگان پدافند دیده ب...ی بودم الان اهواز هم پدافند داره بعد به من لباس میدن یعنی کاری که همه میکنن منم انجام میدم و نگهم میدارن یا میفرستن مرخصی میگم میشه کامل توضیح بدی ممنون میشم:D

کسی اطلاعی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟:blush::wacko:

سلام کسی هست جواب ماروبده؟
;)

سلام آقا ما 2 روز دیگه اعزامیم کسی هست جواب بده یا کمک کنه من تا صبح بیدارم کسی هست؟؟
:(

سلام مهدي جان

شما هم روز مقرر مي ريد و بهتون لباس مي دن و احتمالا بهتون 2 هفته مرخصي مي دن و بعد روز تعيين شده ميريد براي تقسيم. چون متاهل هستي نزديكترين يگان ممكن به شهر محل سكونت مي افتي.

ARIA5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه بی اعصاب و عجول امیدوارم بقیه خدمت برات راحت بگذره اگه هم سن من بودی و میخاستی خدمت بری با این وضعیت مشکلاتت خیلی زیاد میشد

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا مهرداد ممنون از همکاریت و ازاینکه به بقیه کمک میکنی میگم لباسا چجوریه و درجه چقدره و کسی هم توی این مدت همچین وضعیتی داشته مثله من ؟

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه عزیزم مگه تو چندسالته دارم کارامو پیگیری میکنم عجله دارم تازه مگه تو متاهلی متاهلا مشکلاتشون بیشتره

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام آقا مهرداد ممنون از همکاریت و ازاینکه به بقیه کمک میکنی میگم لباسا چجوریه و درجه چقدره و کسی هم توی این مدت همچین وضعیتی داشته مثله من ؟

خواهش مي كنم

1- لباس ها براي يگان همون آبي كم رنگ هست با شلوار سورمه اي و كفش مشكي ساده .

2- فوق ديپلم گروهبانيكم، ليسانس ستوان سوم و فوق ليسانس ستوان دوم.

3- تا دلت بخواد مشابه شما داشتيم و داريم.

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون میگم من الان کچل کنم یا نه یا وسیله بیارم یا نه من یاله 1387 ترخیص شدم کاش تمامش میکردم شما اومدی پایاندوره؟میگم همونروز میفرستن یگان بعدا من شیراز بودم قبلا و الان دیگه نمیرم اونجا؟واسه پرونده میگم.اومدم اونجا بگم قبلا خدمت کردم چجوری؟ شما الان خضرائیه هستی ما میایم یا مرخصی هستی؟

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید مهرداد جان که اذیتتون میکنم اگه بخاطر کارو زندگیم نبود اینقدر سوال نمیپرسیدم ، حقوقش چقدره؟؟؟؟؟؟/:rolleyes::rolleyes:

ehsanhappy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه هااااااااا .. تنها یه روز دیگه مونده :blush:

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون میگم من الان کچل کنم یا نه یا وسیله بیارم یا نه من یاله 1387 ترخیص شدم کاش تمامش میکردم شما اومدی پایاندوره؟میگم همونروز میفرستن یگان بعدا من شیراز بودم قبلا و الان دیگه نمیرم اونجا؟واسه پرونده میگم.اومدم اونجا بگم قبلا خدمت کردم چجوری؟ شما الان خضرائیه هستی ما میایم یا مرخصی هستی؟

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239

1- خير احتياج به كچل نيست.

2- وسيله ضروري ت رو بيار چون نصف روز بيشتر كار نداري.

3- من 3 ماه از خدمتم مونده البته مرخصي پايان دوره و استعلاجي رو حساب كني تقريبا 2 ماه ديگه !

4- نه يكم فقط ميري براي لباس و اين جور چيزا. نه هيچ تضميني وجود نداره بري شيراز ، نزديكترين يگان به محل سكونتت ميوفتي.

5- وقتي تو دفترچه رو پست كردي حتما درج كردي كه خدمت قبلي هستي اونا ديگه خودشون مي دونن و پروندت به يگان جديدت ارجاع داده ميشه.

6- من تبريز خدمت مي كنم الان اومدم تهران مرخصي و فردا شب بر مي گردم تبريز.

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از کمکی که کردی و میبخشید اذیتت کردم میگم حقوقش چقدره البته با تاهل؟ و واسه ما هم 21 ماه شده؟

ferferi22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما بالاخره یکم باید بریم میدون **** یا مستقیم بریم پادگان؟؟!!

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام میری میدون **** بعد کاغذ بهت میدن میگن برو خضرایی

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
خیلی ممنون از کمکی که کردی و میبخشید اذیتت کردم میگم حقوقش چقدره البته با تاهل؟ و واسه ما هم 21 ماه شده؟

خواهش مي كنم هر چقدر مي خواي بپرس من حوصله كافي دارم

والا من كه ستوانسوم (ليسانس) هستم ماهي 60 تومن حقوق مي گيرم البته تازگيا شده 60 تومن. متاهل نمي دونم چقدره آيا فرقي داره يا نه .

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون . راستی واسه ما هم 21 ماه شده خدمت ؟ آقا مهرداد اگه توی خضرایی آشنا ( از بچه های هم دورهایت داری ) می تونن بیشتر راهنمایی یا کمک کنن من به احتمال زیاد یکم حرکت کنم دوم شهریور اونجام ممنون میشم

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
ممنون . راستی واسه ما هم 21 ماه شده خدمت ؟ آقا مهرداد اگه توی خضرایی آشنا ( از بچه های هم دورهایت داری ) می تونن بیشتر راهنمایی یا کمک کنن من به احتمال زیاد یکم حرکت کنم دوم شهریور اونجام ممنون میشم

1- گويا اينطور شده اما من مطمئن نيستم.

2- متاسفانه هم دورهيام يعني با اونايي كه مچ بودم شهرستان افتادن و خضرايي نيستن.

بالا