• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

iairforce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وظایفتون رو در حد توان و معقول انجام بدین. اما اجازه سوء استفاده کسی رو ندین. تجربه های بسیار ارزشمندی در طی این دوران بدست خواهید اورد. یه پختگی در شما بوجود میاد که اصلا تو هیچ جای دیگه بدست نمی یارین.
ای کاش این انجمن قابلیت تشکر کردن از پستها را داشت ؛ من از پستهای اولیه این تاپیک میدونم که شما آموزشی خضرایی بودی و بعدش افتادی تبریز ؛ ولی با این وجود خیلی مردی که به خاطر ماها بازم وقت میزاری و پست میزنی . ممنونم.
برگه شما خورده به میدون **** برید؟؟؟؟؟واسه من زده خودتو به پادگان معرفی کن
واسه منم پادگانه....
راستی من برگه واکسن رو گم کردم ، دهنم آسفالته دیگه.:wacko:
منم برگه سبزم را گم کردم ؛ ننوشتن که برگه سبز را بیارید ولی توی این تاپیک بارها بچه ها گفتن باید بیاریم.

omd_scooter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه منم تو برگه سفیده زده که شهید خضرایی. ولی 99.99 درصد فکر می کنم که باید 6 صبح میدون **** باشیم.چون از همه این طور شنیدم.لطفا باز کسی اگه اطلاعات دقیقی داره راهنمایی کنه.

ARIA5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فردا شروع دوره ای از زندگی برای تلف کردن بهتر عمر جوانان وطن . در این ریاضت اقتصادی

sar baz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه منم تو برگه سفیده زده که شهید خضرایی. ولی 99.99 درصد فکر می کنم که باید 6 صبح میدون **** باشیم.چون از همه این طور شنیدم.لطفا باز کسی اگه اطلاعات دقیقی داره راهنمایی کنه.
والا ما که شنیدیم خود خضرایی! چون قدیما اسم پادگان رو نمی زدن باید میرفتی **** بفهمی... ولی خوب اینا همه شنیده شده. ولی هیچ حایه برگه نزده میدان ****...

ehsanhappy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا ما که شنیدیم خود خضرایی! چون قدیما اسم پادگان رو نمی زدن باید میرفتی **** بفهمی... ولی خوب اینا همه شنیده شده. ولی هیچ حایه برگه نزده میدان ****...
من که از گرگان میام و ولی بچه ها تهران میگن میدون **** ! بازم نمیدونم !!:blush:

omd_scooter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

عجب قضیه ای شد!.آخر چی کار کنیم!!؟من 100% بهم گفته شده بود که کاری با اون برگه سفیده نداشته باشم.باید برم **** اونجا یه برگه می دن. از آنجا یا می نی بوس
می گیرین خودشون واسه پادگان یا اینکه می گن خودتون برین.حالا دوستان باز بگن.من تا 12 هستم

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
فردا اعزامی های شهریور میرن خضرایی لباس میگیرن و میان خونشون که با لباسای جدیدشون حال کنن :ی

موهاتون رو نزدید مشکلی نیست . لباس شخصی هستید و کاری باهاتون ندارن .

در کل بگم
میدونم بعضیاتون استرس دارید و از اینکه حدود 45 روز باید توی شرایط خاصی زندگی کنید نگرانید . به جرعت بگم استرسی که من 90.11.30 داشتم هیچکدومتون ندارید:cool:
اما الان که اون دوره رو گذروندم میبینم خیلی هم جالب بود ... اگه تاپیک رو خونده باشین می فهمین بهترین جا برای طی دوره سربازی افتادین . آموزشی توی نیروهوایی یه شمایلی از نظامی گریه :)
مثل نیرو زمینی نیست . دوره ای که میبینید اصلا اصلا قابل قیاس با چیزایی که از آموزشی نیروی زمینی تعریف میکنن نیست .

اما خودتون رو برای 3-4 روز سختی آماده کنید .. فـــــــــقـــــــــــط 3 - 4 روز بعدش هتل هوایی با اون بال های درخشانش براتون خودنمایی میکنه:D
هیچ نگران نباشید دوستان .

amn_mvy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

باید بریم خضرایی... مطمئن باش...

iairforce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر سعید و مهرداد خان و هر کس دیگه ای که شاید آنلاین باشه و در این زمینه تجربه داشته باشه :

ریش پرفسوری
خط ریش
موی معمولی

بزنیم بریم یا نزده بریم ؟ دژبان قاطی نکنه ؟ چون رو برگه اعزام ما نوشته باید موهاتون شماره 4 باشه و آرایش صورت (فکر کنم منظورشون همون ریش باشه) نداشته باشید؛ روی برگه شما هم همین بود ؟

با تشکر.
کمتر از 7 ساعت دیگه در خضرایی....

Ocellatus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای خدا نصف عمرمون رفته حالا 2 سال اختیار زندگی و سر و کله‌مون هم دیگه دست خودمون نیست.
فکر نکنم روز اول کاری داشته باشن ولی من که ریش مدلدارم (!) رو الان زدم. وقتی به این فکر کنی که چند روز دیگه کله‌ت هم تراشیده‌ست دیگه زدن مدل ریشی که بهش عادت کردی برات خیلی ساده میشه! :lol:

کمتر از 6 ساعت دیگه خضرایی!

مارلون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وظایفتون رو در حد توان و معقول انجام بدین. اما اجازه سوء استفاده کسی رو ندین. تجربه های بسیار ارزشمندی در طی این دوران بدست خواهید اورد. یه پختگی در شما بوجود میاد که اصلا تو هیچ جای دیگه بدست نمی یارین.

اقا مهرداد با این تایپیکی که راه انداخته در حد تیم ملی ثواب کردی
امشب هوس کردم بیام یه سری بزنم ببینم حس و حال اعزامی های 1/6 چجوری که طبق معمول همه استرس دارن
امشب ما هم شدیم 8 ماه خدمت با دو ماه کسری خدمت شده 7 ماه یعنی210روز:happy:
در ضمن کسایی که به غیر از رسته دژبانی دارن خدمت میکنن بدونن که امثال منو مهرداد که دژبان شدیم به معنای واقعی داریم خدمت میکنیم:p

Mohammad86

Registered User
لایک‌ها
1
عجب قضیه ای شد!.آخر چی کار کنیم!!؟من 100% بهم گفته شده بود که کاری با اون برگه سفیده نداشته باشم.باید برم **** اونجا یه برگه می دن. از آنجا یا می نی بوس
می گیرین خودشون واسه پادگان یا اینکه می گن خودتون برین.حالا دوستان باز بگن.من تا 12 هستم

باید تشریف بیارید خضرایی دوست عزیز...اون قدیم بود که اول میرفتن میدون **** و بعد مشخص میشد که کجا باید برید.
الان دیگه کاملا مشخصه و همونطور که در برگه من و شما نوشته شده باید ساعت 6 صبح اول شهریور 1391 جلوی در پایگاه هوایی شهید خضرایی حضور داشته باشید.
smilingsmiley.gif

Ocellatus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هوووووف!

فکر کنم اولین نفرم که از روز اول برگشتم خونه.

ساعت حدود 5:30 اونجا بودیم، موقع ورود فهمیدیم که موبایل نمیشه همراه داشت و تحویل هم نمیگیرن حتی! گفتن بدین به مغازه‌ها، که همه تعطیل بودن! دادم دست یه تاکسی ببره خونه.

چالش بعدی ساعت 8 بود که گفتن غیر از مدارک ذکر شده، هم برگ سبز باید داشته باشید هم سفید (آبی). که من فقط سفید رو برده بودم. به همراه خیل عظیمی از حضار راهی پلیس+10 شدیم تا پرینت المثنی برگ سبز بگیریم. خوب آقاجان تو که مدارک مورد نیاز رو توی برگ سفید نوشتی کامل مثل آدم بنویس که اونجا حیرون نشیم دیگه!

بعد از پر کردن چندین فرم و عرق ریختن زیر آفتاب و تحویل گرفتن لباس و ... که به شکل مسخره و زمان بری انجام میشد، گروهان ما نزدیک ساعت 1 مرخص شد.

ولی وقتی فهمیدیم که تا 12 شهریور مرخصی هستیم خستگی همه در رفت!!! :D

اگه اشتباه نکنم شدم گردان بابایی گروهان فهمیده ( فوق لیسانس و دکتری بودیم )
پای برگ مرخصی هم سروان میر دریک فندی و سرهنگ 2 آیین خورد.

هورا 12 روزش فعلاً پرید!!! :thumbsup:

Mohammad86

Registered User
لایک‌ها
1
ما رو ساعت 14:30 مرخص کردن!
11 روز مرخصی دادن تا به همه عشق و حال های نکرده ات برسی یه موقع حسرت به دل نری آموزشی!
thumbsupsmileyanim.gif

آموزشی رو هم در اسلامشهر خواهیم گذراند...
فوق دیپلم ها رو کلا انداختن اونور!
میگن که بهتر از خضرایی هست اونجا..حالا بریم ببینیم چند چندیم!

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
دکتر سعید و مهرداد خان و هر کس دیگه ای که شاید آنلاین باشه و در این زمینه تجربه داشته باشه :

ریش پرفسوری
خط ریش
موی معمولی

بزنیم بریم یا نزده بریم ؟ دژبان قاطی نکنه ؟ چون رو برگه اعزام ما نوشته باید موهاتون شماره 4 باشه و آرایش صورت (فکر کنم منظورشون همون ریش باشه) نداشته باشید؛ روی برگه شما هم همین بود ؟

با تشکر.
کمتر از 7 ساعت دیگه در خضرایی....

الان که دیر شده برای شما ... اما برای دوره ی بعدی که این پست ها رو میخونه بگم که نه!
شما وقتی لباس شخصی هستی هیچکس با موهات و ریشات کاری نداره ... من خودم که رفتم با خط ریش بلند و ریش مدل دار رفته بودم .

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
چه حالی میده 12 روز مرخصی.:thumbsup:
یه بنده خدایی موبایلشو آورده بود. یعنی از زیر دست دژبانی در رفته بود. بعد فرم پر کردن گوشیش زنگ خورد اونم پیش پای فرمانده. :f34r:چشم های فرمانده گرد شده بود:blink: تا اون بنده خدا رو پیدا کرد گوشی رو ازش گرفت. بهش گفت چطور دژبانی گوشی رو ازت نگرفت؟!!:weird: بعدم گفت جلو دوربین فیلمبرداری که گوشیتو در نیاورده بودی؟!! طرف گفت نه....... فرمانده تا شنید گفت خدا رو شکررررررررررر....:lol:

Fred_Weasley

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا دهنمون سرویس شد.هی الکی لفتش میدادن.تا ساعت 2 و نیم معطل شدیم اونجا ولی رفتیم تا دوازدهم(همون طور که پیش بینی میشد)
من و بقیه لیسانسه ها افتادیم گروهان یاسینی

Fred_Weasley

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره منم دیدم.
بنده خدا رو 10 روز اضافه خدمت مهمون کردن.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
آره منم دیدم.
بنده خدا رو 10 روز اضافه خدمت مهمون کردن.

بیچاره. ولی میگن تو آموزشی اضافه خدمت معنی نداره. بعید میدونم اضاف بخوره چون توجیه هم نشده بود! این وسط دژبانی باید تنبیه بشه. اگر فیلم برداری میشد پای فرمانده هم وسط میومد.:rolleyes:

omd_scooter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب می بینم که 12 روز می ریم مرخصی !!!! دیدید گفتم این قضیه اجلاس سران هست ، کل مملکت تعطیل می شه!! دی.
دوستان منم لیسانسم . گ یاسینی. فقط یه چیزی رو من نفهمیدم.اونجا هم با بچه های دیگه چند بار سوال کردیم نفهمیدیم چی شد آخر !!

یه جا تو اون فرم 4برگه نوشتیم مرکز فرماندهی حضرت امیر (ع) شهید خضرایی، (توی یه قسمتی بود یادم نیست دقیقا). الان یعنی 12 ما باید بریم اسلام شهر؟؟آموزشیمونو اونجا افتادیم ؟؟ اگه اینطوریه آخه هیچی نگفتند ..آدرس ندادند.. نمی دونم. شاید اشتباه فهمیدم..؟؟:confused:

بالا