• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

Fred_Weasley

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب می بینم که 12 روز می ریم مرخصی !!!! دیدید گفتم این قضیه اجلاس سران هست ، کل مملکت تعطیل می شه!! دی.
دوستان منم لیسانسم . گ یاسینی. فقط یه چیزی رو من نفهمیدم.اونجا هم با بچه های دیگه چند بار سوال کردیم نفهمیدیم چی شد آخر !!

یه جا تو اون فرم 4برگه نوشتیم مرکز فرماندهی حضرت امیر (ع) شهید خضرایی، (توی یه قسمتی بود یادم نیست دقیقا). الان یعنی 12 ما باید بریم اسلام شهر؟؟آموزشیمونو اونجا افتادیم ؟؟ اگه اینطوریه آخه هیچی نگفتند ..آدرس ندادند.. نمی دونم. شاید اشتباه فهمیدم..؟؟:confused:
12 روز کجا بود بابا 10 روزه!!!
منم یاسینی افتادم.اسمت امیده؟کدوم بودی؟
نه ما همونجا افتادیم نمیخواد بری اسلامشهر

Fred_Weasley

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک عدد دمپایی سایز 41 نیازمندیم.با 45-44 عوض می کنم:D
راستی لباسم هم خیلی گشاده.سایز 2. الان کوچیکتر می خوام بگیرم میشه 1 یا 3 ؟چون یکی از بچه ها 3 داشت به نظرم رسید از واسه من کوچیکتره.
راستی کلاه همتون این قدر کوچیکه؟(سایز 5 به زور میره سرم)

Last edited:

amirtt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اعزامی 4/1 کی تقسیم میشن مرخص چند روز بهشون دادن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amirtt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر کی افتاد دزفول ما هستیم اصلا ناراحت نباشه.

iairforce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز گفتن که پوتینهاتون را باید روزنامه خیس بچپونین توش و بزارید توی نایلون و در آفتاب قرار بدید تا جا باز کنه ؛ سربازان قدیمی این روش را برای پوتین تایید میکنند یا خیر ؟

اگر خیر ؛ آیا روش دیگه ای وجود دارد ؟ لطفا توضیح دهید.

در ضمن قبلاً گفته شده بود که دژبان به بند کشی ایراد میگیره ؛ اما امروز حرفی در این مورد به ما زده نشد. ممکن است دیگه گیر ندهند ؟ روش بستن بند پوتین آیا قاعده خاصی دارد که باید رعایت کنیم ؟

با تشکر

مارلون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هوووووف!

فکر کنم اولین نفرم که از روز اول برگشتم خونه.

ساعت حدود 5:30 اونجا بودیم، موقع ورود فهمیدیم که موبایل نمیشه همراه داشت و تحویل هم نمیگیرن حتی! گفتن بدین به مغازه‌ها، که همه تعطیل بودن! دادم دست یه تاکسی ببره خونه.

چالش بعدی ساعت 8 بود که گفتن غیر از مدارک ذکر شده، هم برگ سبز باید داشته باشید هم سفید (آبی). که من فقط سفید رو برده بودم. به همراه خیل عظیمی از حضار راهی پلیس+10 شدیم تا پرینت المثنی برگ سبز بگیریم. خوب آقاجان تو که مدارک مورد نیاز رو توی برگ سفید نوشتی کامل مثل آدم بنویس که اونجا حیرون نشیم دیگه!

بعد از پر کردن چندین فرم و عرق ریختن زیر آفتاب و تحویل گرفتن لباس و ... که به شکل مسخره و زمان بری انجام میشد، گروهان ما نزدیک ساعت 1 مرخص شد.

ولی وقتی فهمیدیم که تا 12 شهریور مرخصی هستیم خستگی همه در رفت!!! :D

اگه اشتباه نکنم شدم گردان بابایی گروهان فهمیده ( فوق لیسانس و دکتری بودیم )
پای برگ مرخصی هم سروان میر دریک فندی و سرهنگ 2 آیین خورد.

هورا 12 روزش فعلاً پرید!!! :thumbsup:

زمان ما(1/10/90)دیریکوند ستوان یک بود
ادم باحالیه ولی گاهی اوقات زیادی قاطی میکنه
بدو بایست و حالت شنا هم زیاد میده
زمان ما فهمیده 10برابر کردان بابایی تنبیه میشد که خود دریکوند اسمشو تنبیه نمیذاشت میگفت ورزیدگیه
در هر صورت بچه بهش میگفتن بابا دریک
سرهنگ ایین هم ادم اروم و خونسردیه
هفته اول سخته مخصوصا سه روز اول که هر کاری میکنن تا بد بگذره
در ضمن اصلا از هنر اموزا نترسین و به هیچ عنوان بهشون رو ندیدن اگر هم حرف زیاذی زدن برین به دریکوند بگین مثل ... از دریک میترسن

Ocellatus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زمان ما(1/10/90)دیریکوند ستوان یک بود
ادم باحالیه ولی گاهی اوقات زیادی قاطی میکنه
بدو بایست و حالت شنا هم زیاد میده
زمان ما فهمیده 10برابر کردان بابایی تنبیه میشد که خود دریکوند اسمشو تنبیه نمیذاشت میگفت ورزیدگیه
در هر صورت بچه بهش میگفتن بابا دریک
سرهنگ ایین هم ادم اروم و خونسردیه
هفته اول سخته مخصوصا سه روز اول که هر کاری میکنن تا بد بگذره
در ضمن اصلا از هنر اموزا نترسین و به هیچ عنوان بهشون رو ندیدن اگر هم حرف زیاذی زدن برین به دریکوند بگین مثل ... از دریک میترسن
پس میشه گفت با وجود این آقای دیریکوند گاومون زاییده! :wacko:

دقیق نمیدونم ولی با این اوصاف فکر کنم فهمیدم کدومه! وقتی چند تا چند تا از غذاخوری فهمیده که فرم ها رو داخلش پر کرده بودیم بیرون میومدیم تا نوشته‌های قرمز پشت شیشه رو بخونیم ( که چی باید همراهمون داشته باشیم و ... ) هنوز نخونده این آقا تهدید کنان و به طرز ناخوشایندی بشمار 1 بدو میداد به سمت قسمت بعدی.

امیدوارم فعالیت‌های بدنی نابودم نکنه. نه نفس دویدن دارم نه شنا میتونم برم الان. ماشالا بدن 27 سال استندبای بوده! :rolleyes:

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
خوب می بینم که 12 روز می ریم مرخصی !!!! دیدید گفتم این قضیه اجلاس سران هست ، کل مملکت تعطیل می شه!! دی.
دوستان منم لیسانسم . گ یاسینی. فقط یه چیزی رو من نفهمیدم.اونجا هم با بچه های دیگه چند بار سوال کردیم نفهمیدیم چی شد آخر !!

یه جا تو اون فرم 4برگه نوشتیم مرکز فرماندهی حضرت امیر (ع) شهید خضرایی، (توی یه قسمتی بود یادم نیست دقیقا). الان یعنی 12 ما باید بریم اسلام شهر؟؟آموزشیمونو اونجا افتادیم ؟؟ اگه اینطوریه آخه هیچی نگفتند ..آدرس ندادند.. نمی دونم. شاید اشتباه فهمیدم..؟؟:confused:

بعد از مرخصی همه با هم میرید خضرایی اونایی که افتادن اسلامشهر رو اسامی شون رو اعلام می کنن و با اتوبوس از خضرایی می برن اسلامشهر.

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام از طرف مهدی پیام میدم الان تو راهه تهرانه،اگه ممکنه زود جوابمو بدید خیلی استرس دارم میخوام بهش جواب بدم ممنون
اینطور که از پست ها معلوم شد فردا بعد از دادن لباس میفرستن مرخصی تا12حالا 12 دوباره مهدی باید بیاد تهران که تقسیم میشن یا اینکه میفرستن اسلامشهر چند روز میمونه بعد میفرستن اهواز(با تو جه به شرایط مهدی که متاهله ،وآقا مهرداد بیشتر اطلاع داره ) ؟؟؟؟

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
اقا مهرداد با این تایپیکی که راه انداخته در حد تیم ملی ثواب کردی
امشب هوس کردم بیام یه سری بزنم ببینم حس و حال اعزامی های 1/6 چجوری که طبق معمول همه استرس دارن
امشب ما هم شدیم 8 ماه خدمت با دو ماه کسری خدمت شده 7 ماه یعنی210روز:happy:
در ضمن کسایی که به غیر از رسته دژبانی دارن خدمت میکنن بدونن که امثال منو مهرداد که دژبان شدیم به معنای واقعی داریم خدمت میکنیم:p

خواهش می کنم

کاری نمی کنم. تجربه ای که بدست اوردم رو در اختیار بچه ها می زارم. انشا الله خدمت همه تون به راحتی و اسودگی بگذره و برید به زندگیتون برسید. خدمت باعث میشه اون چیزهایی که تو زندگی داشتی رو و به چشمت نمیومد و راحت از کنارش می گذشتی قدرش رو بفهمی. همیشه هر چیز می خواستیم حاضر بوده غذا حاضر بود هر وقت می خواستیم می رفتیم بیرون تفریح می کردیم هر وقت اراده می کردیم می خوابیدیم و ...
اما تو خدمت خبری از این چیزا نیست و یاد می گیریم چطور با این شرایط وفق پیدا کنیم و چطور با افراد مختلف با طرز فکرهای مختلف, از شهرهای مختلف توی یک اتاق, توی قسمت و... کنار بیایم.

ما طعم تلخ قربت رو می کشیم و باعث میشه چشممون به واقعیتهای زندگیمون باز بشه.

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی 12 دوباره میاد تهران؟؟؟؟؟اگه اومد میمونه؟؟؟؟ :guilty:

shahinia

Registered User
لایک‌ها
12
پس میشه گفت با وجود این آقای دیریکوند گاومون زاییده! :wacko:

دقیق نمیدونم ولی با این اوصاف فکر کنم فهمیدم کدومه! وقتی چند تا چند تا از غذاخوری فهمیده که فرم ها رو داخلش پر کرده بودیم بیرون میومدیم تا نوشته‌های قرمز پشت شیشه رو بخونیم ( که چی باید همراهمون داشته باشیم و ... ) هنوز نخونده این آقا تهدید کنان و به طرز ناخوشایندی بشمار 1 بدو میداد به سمت قسمت بعدی.

امیدوارم فعالیت‌های بدنی نابودم نکنه. نه نفس دویدن دارم نه شنا میتونم برم الان. ماشالا بدن 27 سال استندبای بوده! :rolleyes:
خیلی حیف شد با هم نیفتادیم محمد!
فکر کنم بعد از این دو ماه کلا دیگه آفلاین بشی:d
لطفا دوستانی که آموزشهای داده شد رو نوشتن اینجا بزارن که بقیه بچه ها هم استفاده کنند(مثل بند کردن پوتین ها) .

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
ای کاش این انجمن قابلیت تشکر کردن از پستها را داشت ؛ من از پستهای اولیه این تاپیک میدونم که شما آموزشی خضرایی بودی و بعدش افتادی تبریز ؛ ولی با این وجود خیلی مردی که به خاطر ماها بازم وقت میزاری و پست میزنی . ممنونم.واسه منم پادگانه....منم برگه سبزم را گم کردم ؛ ننوشتن که برگه سبز را بیارید ولی توی این تاپیک بارها بچه ها گفتن باید بیاریم.

نظر لطفت شماست.

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام از طرف مهدی پیام میدم الان تو راهه تهرانه،اگه ممکنه زود جوابمو بدید خیلی استرس دارم میخوام بهش جواب بدم ممنون اینطور که از پست ها معلوم شد فردا بعد از دادن لباس میفرستن مرخصی تا12حالا 12 دوباره مهدی باید بیاد تهران که تقسیم میشن یا اینکه میفرستن اسلامشهر چند روز میمونه بعد میفرستن اهواز(با تو جه به شرایط مهدی که متاهله ،وآقا مهرداد بیشتر اطلاع داره ) ؟؟؟؟

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام از طرف مهدی پیام میدم الان تو راهه تهرانه،اگه ممکنه زود جوابمو بدید خیلی استرس دارم میخوام بهش جواب بدم ممنون
اینطور که از پست ها معلوم شد فردا بعد از دادن لباس میفرستن مرخصی تا12حالا 12 دوباره مهدی باید بیاد تهران که تقسیم میشن یا اینکه میفرستن اسلامشهر چند روز میمونه بعد میفرستن اهواز(با تو جه به شرایط مهدی که متاهله ،وآقا مهرداد بیشتر اطلاع داره ) ؟؟؟؟

خدمت قبلی فرق داره. افرادی که خدمت قبلی هستن وقتی لباس رو تحویل می گیرن, مرخصی بیشتری بهشون تعلق می گیره احتمالا 14 الی 16 روز . بعد مرخصی میان خضرایی و تقسیم می شن به همین راحتی.

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
* پوتینایی که بهتون میدن برید عوض کنید با یه نوع سبک و نرم .
* این دریکوند آدم خسته ایه کلا ، شانس آوردیم فرمانده گروهان ما نبود ، هروقت دیدیم داشت گروهانش رو تنبیه میکرد :wacko:
* مرکز فرماندهی حضرت امیر (ع) شهید خضرایی یعنی همون مرکز آموزش وظیفه ! چون در واقع خضرایی مرکز آموزش درجه داری برای پرسنل کادر هستش و مرکز آموزش وظیفه امیر هم برای وظیفه هاست.
* اون گروهانی که فوق دیپلم و لیسانس با هم داره یا فقط فوق دیپلم هستن رو میفرستن اسلامشهر . بقیه خضرایی میمیونن.
* دژبانای خضرایی هم به همه چی گیر میدن . به بند کشی پوتین هم صد در صد گیر میدن . با بند معمولی بیاید تو اما بند کشی رو بزارید تو وسایلتون وقتی اومدید تو آسایشگاه عوض کنید ;)

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
امروز گفتن که پوتینهاتون را باید روزنامه خیس بچپونین توش و بزارید توی نایلون و در آفتاب قرار بدید تا جا باز کنه ؛ سربازان قدیمی این روش را برای پوتین تایید میکنند یا خیر ؟

اگر خیر ؛ آیا روش دیگه ای وجود دارد ؟ لطفا توضیح دهید.

در ضمن قبلاً گفته شده بود که دژبان به بند کشی ایراد میگیره ؛ اما امروز حرفی در این مورد به ما زده نشد. ممکن است دیگه گیر ندهند ؟ روش بستن بند پوتین آیا قاعده خاصی دارد که باید رعایت کنیم ؟

با تشکر

درمورد جا باز کردن پوتین من خودم شخصا تجربه نکردم اما احتمالا موثره.

در مورد بند کشی اره اگه ببینن ایراد می گیرن و ممکنه اذیت کنن.

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا متشکرم .....انشاا...که همینطوره ، بسیار ممنون

paulnewman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه حالی میده 12 روز مرخصی.:thumbsup:
یه بنده خدایی موبایلشو آورده بود. یعنی از زیر دست دژبانی در رفته بود. بعد فرم پر کردن گوشیش زنگ خورد اونم پیش پای فرمانده. :f34r:چشم های فرمانده گرد شده بود:blink: تا اون بنده خدا رو پیدا کرد گوشی رو ازش گرفت. بهش گفت چطور دژبانی گوشی رو ازت نگرفت؟!!:weird: بعدم گفت جلو دوربین فیلمبرداری که گوشیتو در نیاورده بودی؟!! طرف گفت نه....... فرمانده تا شنید گفت خدا رو شکررررررررررر....:lol:

آره منم دیدم.
بنده خدا رو 10 روز اضافه خدمت مهمون کردن.

جدی ؟ منم گوشی برده بودم ... اد جلو سرهنگ بود چی بود زنگ خورد .. ولی از اضافی و این چیزا خبری نبود.

آقا از گروهان دوران کسی هست اینجا ؟ از گروه فیلم برداری چی ؟ همون گروه اضافه ها .. همون گروه حمال ها :lol:

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
جدی ؟ منم گوشی برده بودم ... اد جلو سرهنگ بود چی بود زنگ خورد .. ولی از اضافی و این چیزا خبری نبود.

آقا از گروهان دوران کسی هست اینجا ؟ از گروه فیلم برداری چی ؟ همون گروه اضافه ها .. همون گروه حمال ها :lol:

هیچ اضافه ای در کار نیست. توی آموزشی اضافه خدمت وجود نداره.

بالا