• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

iairforce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درمورد جا باز کردن پوتین من خودم شخصا تجربه نکردم اما احتمالا موثره.

در مورد بند کشی اره اگه ببینن ایراد می گیرن و ممکنه اذیت کنن.
ا
ممنون. در مورد شیوه بستن بند چطور ؟ هرجوری میشه بند را بست ؟ از زیر ؛ رو و ... ؟ ارتشهای آلمان ، برزیل ، فرانسه و انگلیس از یک روش مشترک استفاده میکنن که به نظر خیلی راحت میرسه و منم امتحان کردم ؛ هم ساده میشه پا کرد و هم راحت میشه پا را خم کرد.

ali6794

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ا
ممنون. در مورد شیوه بستن بند چطور ؟ هرجوری میشه بند را بست ؟ از زیر ؛ رو و ... ؟ ارتشهای آلمان ، برزیل ، فرانسه و انگلیس از یک روش مشترک استفاده میکنن که به نظر خیلی راحت میرسه و منم امتحان کردم ؛ هم ساده میشه پا کرد و هم راحت میشه پا را خم کرد.

خوب توضیح بده چطوریه؟

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
ا

خواهش می کنم

به ما می گفتن, 2 سر بند رو روهم بذارید تا وسط بند مشخص بشه, بعد وسطش رو یه گره می زنید تا وسط بند گم نشه بعد شروع به بستن بند رو پوتین می کنی, طوری که اون گره اولین ردیف و وسط قرار بگیره.

iairforce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب توضیح بده چطوریه؟

اینجوری.فکر کنم عکس گویا هست.

artesh.gif

خواهش می کنم
به ما می گفتن, 2 سر بند رو روهم بذارید تا وسط بند مشخص بشه, بعد وسطش رو یه گره می زنید تا وسط بند گم نشه بعد شروع به بستن بند رو پوتین می کنی, طوری که اون گره اولین ردیف و وسط قرار بگیره.

به نظر شما این روشی که عکسش را گذاشتم ایراد داره ؟

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239

ali6794

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مهرداد چقدر پول با خودمون ببریم؟
راستی از برو بچ لیسانس کسی اینجا هست؟(گروهان یاسینی)
آقا ما همونیم که لباس آبییارو مینداختیم تو کولتون :p

مارلون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس میشه گفت با وجود این آقای دیریکوند گاومون زاییده! :wacko:

دقیق نمیدونم ولی با این اوصاف فکر کنم فهمیدم کدومه! وقتی چند تا چند تا از غذاخوری فهمیده که فرم ها رو داخلش پر کرده بودیم بیرون میومدیم تا نوشته‌های قرمز پشت شیشه رو بخونیم ( که چی باید همراهمون داشته باشیم و ... ) هنوز نخونده این آقا تهدید کنان و به طرز ناخوشایندی بشمار 1 بدو میداد به سمت قسمت بعدی.

امیدوارم فعالیت‌های بدنی نابودم نکنه. نه نفس دویدن دارم نه شنا میتونم برم الان. ماشالا بدن 27 سال استندبای بوده! :rolleyes:

دریکوند اخلاق به خصوصی داره یعنی غیر قابل پیش بینی عمل میکنه
زمان ما چون هوا سرد بود بعضی اوقات ورزیدگی حال چون بدنمون گرم میشد
یکی از زمان هایی که دریک ورزیدگی میده پنجشنبه هاست که دو سه ساعت قبل از خروج بچه ها از پادگان به بهانه های پیش پا افتاده میخواد بچه ها رو تنبیه کنه یا همون ورزیدگی میده.بچه ها هم با انرژی زیاد تمام بدو باست ها یا حالت شنا هارو به خوبی انجام میدن چون میدونن چند ساعت بعدش خونن
نمیشه گفت ادم بدیه بعضی اوقات به مشکلات بچه ها رسیدگی میکرد بعضی اوقات هم با یه سری حرکات و حرفا سوژه بچه ها میشد
در ضمن دریک را به را به منشی ها میگفت که به فلانی دو روز اضاف به فلان سرباز سه روز اضاف بزن که همه این حرفا فقط واسه ترسوندن بچه ها بود.در ضمن اموزشی اضاف نداره چون شما در حال اموزش دیدن هستید ولی برعکس یگان تا دلتون بخواد اضاف داره

iairforce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
cross.GIF

با تشکر از دوستان بابت جواب ؛ این یکی مدل چطوره ؟ به اسم مدل اره ای معروف هست و روی پوتین هایی که تعداد سوراخ زوج دارند خوب به نظر میرسه ، هم سریع میشه بستش و هم راحت میشه سفتش کرد. این را دژبان گیر میده یا نه ؟

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
مشاهده پیوست 192263

با تشکر از دوستان بابت جواب ؛ این یکی مدل چطوره ؟ به اسم مدل اره ای معروف هست و روی پوتین هایی که تعداد سوراخ زوج دارند خوب به نظر میرسه ، هم سریع میشه بستش و هم راحت میشه سفتش کرد. این را دژبان گیر میده یا نه ؟

دژبان این چیزا حالیش نمیشه . نگاه میکنه بند پوتینت اگه روش ضربدری نباشه بت گیر میده

Maxis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی بد نبود ، فقط دیشب که تو خوابگاه بودیم بعد اون همه الافی تا نزدیکای صبح یه تعداد از بچه های بی انصاف که نمیگم از کجا بودن پدرمون رو درآوردن از بس حرف زدن رفتن و اومدن رو تخت چوبی ...آخه خودمون مراعات همدیگرو نمی کنیم چطور انتظار داریم فرمانده ها و سربازای کادر اونجا هوامونو داشته باشن!

ولی در کل بد نبود منم بابایی موندم ایشالا خوش میگذره..

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
به ما پیژامه ، پتو ، ملحفه ندادند اینا رو 12 ام که بریم بهمون میدن یا خودمون باید بخریم؟:eek:
به غیر اون کوله انفرادی که بهمون دادند می تونیم کوله دیگه ای ببریم؟

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
آقا مهرداد چقدر پول با خودمون ببریم؟
راستی از برو بچ لیسانس کسی اینجا هست؟(گروهان یاسینی)
آقا ما همونیم که لباس آبییارو مینداختیم تو کولتون :p

خوب الان معلوم نیست که خضرایی می یوفتی یا اسلامشهر. بنابر این بنا به احتیاط به اندازه خرج یک هفته پول داشته باشید چون اسلامشهر بانک یا خود پرداز نداره.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
دریکوند اخلاق به خصوصی داره یعنی غیر قابل پیش بینی عمل میکنه
زمان ما چون هوا سرد بود بعضی اوقات ورزیدگی حال چون بدنمون گرم میشد
یکی از زمان هایی که دریک ورزیدگی میده پنجشنبه هاست که دو سه ساعت قبل از خروج بچه ها از پادگان به بهانه های پیش پا افتاده میخواد بچه ها رو تنبیه کنه یا همون ورزیدگی میده.بچه ها هم با انرژی زیاد تمام بدو باست ها یا حالت شنا هارو به خوبی انجام میدن چون میدونن چند ساعت بعدش خونن
نمیشه گفت ادم بدیه بعضی اوقات به مشکلات بچه ها رسیدگی میکرد بعضی اوقات هم با یه سری حرکات و حرفا سوژه بچه ها میشد
در ضمن دریک را به را به منشی ها میگفت که به فلانی دو روز اضاف به فلان سرباز سه روز اضاف بزن که همه این حرفا فقط واسه ترسوندن بچه ها بود.در ضمن اموزشی اضاف نداره چون شما در حال اموزش دیدن هستید ولی برعکس یگان تا دلتون بخواد اضاف داره

سروان ابوذر میر دریکوند دوره زندگی در شرایط سخت دیده. دوره ما اولین روز بدو بایست داد نصف بچه ها از حال رفتن. اما بعدش دیگه این کار و نکرد ما اسلامشهر بودیم.

iairforce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب الان معلوم نیست که خضرایی می یوفتی یا اسلامشهر. بنابر این بنا به احتیاط به اندازه خرج یک هفته پول داشته باشید چون اسلامشهر بانک یا خود پرداز نداره.

یعنی اینی که گفتن ما افتادیم تهران خالی بندی بود ؟ گروهان ما 151 نفر بود که گفتن یک نفر اضافی را بفرستن اسلامشهر و شدیم 150 نفر ؛ از اون طرف بچه هایی که میخواستن برن اسلامشهر نشسته بودن تا گتر و علائم و اینها را بگیرند ؛ یکی از ارشدها داشت تهدیدشون میکرد که ما اسلامشهر معاف از رزم نداریم ؛ هرکی اونجا بگه من معاف از رزمم پدرش را در میارم (نقل به مضمون).

حالا یعنی چی این ؟

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
به ما پیژامه ، پتو ، ملحفه ندادند اینا رو 12 ام که بریم بهمون میدن یا خودمون باید بخریم؟:eek:
به غیر اون کوله انفرادی که بهمون دادند می تونیم کوله دیگه ای ببریم؟

پیژامه حتما کردی و حتما مشکی باید خودتون بخرید والا تو پادگان پول میدی می خری.

پتو , ملحفه و... استحقاقیه.

لیوان استیل و قاشق هم همراه داشته باش بدرد می خوره.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
یعنی اینی که گفتن ما افتادیم تهران خالی بندی بود ؟ گروهان ما 151 نفر بود که گفتن یک نفر اضافی را بفرستن اسلامشهر و شدیم 150 نفر ؛ از اون طرف بچه هایی که میخواستن برن اسلامشهر نشسته بودن تا گتر و علائم و اینها را بگیرند ؛ یکی از ارشدها داشت تهدیدشون میکرد که ما اسلامشهر معاف از رزم نداریم ؛ هرکی اونجا بگه من معاف از رزمم پدرش را در میارم (نقل به مضمون).

حالا یعنی چی این ؟

خوب اگه اینطوری پس خضرایی هستی. گرچه اسلامشهر راحت تره.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
موقعی که تو آموزشی بهمون مرخصی میدن می تونیم با لباس شخصی از پادگان خارج بشیم؟ بعد از آموزشی چطور ؟ میشه با لباس شخصی وارد شد و داخل یگان لباس نظامی پوشید و خارج شدن از یگان چطور؟

بالا