لباس تو شلوار می ره و کمربند روی شلوار بسته میشه.
اون مهم نیست. خودشون بعدا بصورت متحد الشکل براتون اسم و فامیل و نام گروهان درست می کنن.
شامپو و صابون هم بلا مانع ست.
بله اینو می دونستم منظورم اینه که اجازه هست لباس رو روش شلوار بندازیم؟ چون دیدم گاهی اوقات سربازا مخصوصا سپاهی ها لباس رو تو شلوار نمی زنند.
پس حتما باید روز اول که با لباس میریم اسممون نوشته باشه یا بدون اسم میشه رفت؟
كجايي مهرداد هنوز تموم نشد بابا كار برات دارم تو اين واويلاي بيكاري كار خوب
ببين بهم زنگ بزن اين چه اخلاقيه برنميداري گوشيو
الان چطور آنلاين شدي ؟ بيا ياهو يا اسكايپ يا جي تاك من هستم ببين داداشتم اگر بيكاره بگو بزنگه بهم
هي واي منچطوری کار کنم? تا 9/1 گرفتار خدمتم.
با گوشیم به نت وصل میشم.
هي واي من
مهرداد مهدي چي اون سركار رفته يا اون بيكاره داداشت منظورمه راستي چقدر طولاني شد ماله تو
آقایون من افتادم پایگاه نهم شکاری بندر عباس شهید عبدالکریمی
کسی هست اطلاعات دقیقی داشته باشه ازش بگیرم؟
من باید 11 ام برم اونجا
هفته اول آموزشی مرخصی میدن ؟ اگر آره که پنجشنبه صبح میدن یا چهارشنبه ظهر ؟
آقایون من افتادم پایگاه نهم شکاری بندر عباس شهید عبدالکریمی
کسی هست اطلاعات دقیقی داشته باشه ازش بگیرم؟
من باید 11 ام برم اونجا
بردن ساعت مچی تو دوران آموزشی حکمش چیه ؟
حرامه یا مکروه ؟
هيچ مشكلي نداره..ميتوني ببريبردن ساعت مچی تو دوران آموزشی حکمش چیه ؟
حرامه یا مکروه ؟
تهران و شهرستان تقريبا به طور مساوي گرفتن.. بندر عباس زياد گرفت..تقسیم چطوری بود تهران چند نفر افتادن؟؟؟
آخرين شهري كه خونده شد شيراز بود..فكر كنم 30 يا 40 نفرbacheha khaheshan begid shiraz chand nafar oftad kasi az bachehae shiraz shomare dare bede ?
mamnoon misham javab bedi
az doostaton kasi shiraz nayoftade?
نه نمره تاثيري نداره..واسه تهران افتادن يا بايد پدر نظامي باشي يا متاهل يا مدرك گرفتاري داشته باشي و مهمتر از همه يا بايد پارتي كلفت داشته باشي.. اگه پاتي داشته باشي مهم نيست فوق ديپلمي يا دكتري..مطمئنا تهران ميفتيمن اطلاعی در این مورد ندارم و تازه میخوام آموزشی را شروع کنم اما چندتا سوال داشتم از شما
شما خودت از تهرانی ؟
نمره های دوران آموزشیت تو تقسیمت تاثیر داشت ؟
لیسانسی یا فوق ؟ چه رشته ای ؟
بقیه کجاها افتادند ؟
نه لازم نيست اسمت نوشته باشه.. خودشون بهت اتيكت ميدنبله اینو می دونستم منظورم اینه که اجازه هست لباس رو روش شلوار بندازیم؟ چون دیدم گاهی اوقات سربازا مخصوصا سپاهی ها لباس رو تو شلوار نمی زنند.
پس حتما باید روز اول که با لباس میریم اسممون نوشته باشه یا بدون اسم میشه رفت؟