• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

Ocellatus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا رو برگ مرخصی ما زده 6:30 اونجا باشیم. البته رقم اولش 5 بوده بعد کردتش 6. بعد اون نفری که بالا سر ما بود میگفت بعد مرخصی همه میان خیلی صبح شلوغ میشه من جای شما باشم 4:30 میام که معطل نشم!!
حالا دوستان سال بالایی!!! که تجربه کردن ما چه کنیم چند بریم خوبه؟ زود نریم باز مثل روز اول تا ساعت 8 نگهمون دارن تو حیاط که همه بیان!؟

این لباس کذایی ولی از لباس ناجا و سازمان زندانها و ... قشنگتره!!
زیادم بد بهش نگاه کنی اذیت میشی..2ماه باید باهاش زندگی کنی دیگه! :p
منم گفتم به این آرایشگر سر کوچمون حاجی اضافه کاری وایسا امشب!...ساعت 11 12 میرسم خدمتت یه کار سنگین!! واست دارم! :D
آره زیادم بد نیست حالا، همون موقع که داشتم بهش فحش میدادم یه نگاه بهش انداختم دیدم چقدر با وقار و متین رو تخت دراز کشیده. :lol:
الان رفتم سر وقت موزر آزمایش کنم از شانس ما دست بهش زدم پکید دل و رودش ریخت بیرون!! این آرایشگاهتون کجاست؟ :D

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
من همین الان خودم کلمو تراشیدم. چی حالی داد.این اولین باری بود که تو عمرم مو هامو زدم:lol: احساس سبکی می کنم.
صبح نه خیلی زود بریم نه خیلی دیر. فکر کنم ساعت 6 دم در پادگان باشیم خوب باشه.انقدر ها هم سخت نگیریم.
راستی یکی بهم گفت این دوره همه لیسانس ها رو مبرن خضرایی وقتی بهش گفتم تو فرم هامون نوشتیم پادگان حضرت امیر . گفت حضرت امیر فقط تو اسلامشهره. ولی خیلی تعریف اسلامشهر رو می کرد گفت اونجا خیلی هتل تره . دعا کنید بیافتید اسلامشهر. اونجا مثل خضرایی گیر نیستند.

viper2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.چندتا سوال داشتم لطف کنید بهم خیلی سریع جواب دهید.
1.فوق دیپلمه ها رو میبرن اسلامشهر؟
2.چطوری میشه با خونه تماس گرفت؟تلفن عمومی هس؟
3.در هفته اول اجازه تماس گرفتن رو میدن؟
4.اونایی که از شهر های دور میان اونجا پنجشنبه ها و جمعه ها رو مرخصی میدن؟
5.روز کاریشون چه جوریه؟
6.در طول دوره آموزشی چند روز مرخصی میدن؟

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.چندتا سوال داشتم لطف کنید بهم خیلی سریع جواب دهید.
1.فوق دیپلمه ها رو میبرن اسلامشهر؟
2.چطوری میشه با خونه تماس گرفت؟تلفن عمومی هس؟
3.در هفته اول اجازه تماس گرفتن رو میدن؟
4.اونایی که از شهر های دور میان اونجا پنجشنبه ها و جمعه ها رو مرخصی میدن؟
5.روز کاریشون چه جوریه؟
6.در طول دوره آموزشی چند روز مرخصی میدن؟
1- بله
2 - بله تلفن عمومی هست
3- بله اگه اتفاق خاصی نیفته از همون روز اول میتونید تماس بگیرید
4 - بله به غیر از اونایی که نگهبانی می خورن به همه مرخصی میدن ولی اجباری نداره که حتما برن
5 - ساعت 4.30 بیداری و نماز - ساعت 6.30 تا 7 آمار از 7 تا 8 ورزش از 8 تا 12.30 کلاس - 12.30 تا 2 نماز و نهار - 2تا 4 کلاس - 4تا 4.30 رژه (این ایتم بستگی به رفتار دانشجوها و حوصله مربیا داره احتمالا کم و زیاد بشه) بعد از اون در اختیار خود تا موقع شام که فکر کنم دورو بر 7 هست بعد از اون نماز بعد نماز هم استراحت تا 8.30 که واکس و امار هست معمولا اگه مربیا رو اإیت نکنید نیم ساعت طول میکشه تا 9.30 هم انجام کارهای شخصی و از 9.30 خاموشی
6- این بستگی به تقویم و روزای تعطیل داره معمولا یه 5 - روزی به غیر 5شنبه جمعه ها حداقل مرخصی میدن

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
ُسلام به همگی
ما امروز اومدیم مرخصی از پنجشنبه ساعت 4 عصر تا شنبه ساعت 5:30 مرخصیم. البته تو برگه مرخصیمون زده بودند ساعت 10 صبح 5شنبه تا شنبه 6 صبح!
این دوره همه لیسانسه ها به بالا رو خود خضرایی نگه داشتند و فوق دیپلم ها رو اسلامشهر
وضعیت کیفیت غذایی خضرایی تا این چند روز اول افتضاح بود!! البته سعی داشتند نشون بدند غذاشون خوبه. دیروز خیر سرشون مثلا به ما جوجه کباب دادند به من که جز استخون جوجه چیز زیادی نرسید.
به جز دو شیر آب شهر که فاصله زیادی با آسایشگاه ها داره بقیه شیر ها آب چاه هست. بیشتر بچه ها هم مجبورا آب چاه بخورن!
متاسفانه رفتار ارشد های هنر آموز اصلا جالب نیست.اکثرا دیپلمه هستند و خیلی هاشون سن و سال پایینی دارند حتی 18 ساله!! عقده دستور دادند دارن و گاهی بی احترامی های زیاد به دانشجو در بینشون دیده میشه. شاید این بیشتر به خاطر سطح تحصیلات و سن بسیار پایینشون باشه. اما در مقابل رفتار و گفتار و برخورد سرهنگ ها مخصوصا سرهنگ آین و و سرهنگ زاهدی خیلی خوبه. امیر پادگان هم خیلی رفتار مناسبی داره و انسان خیلی با شعور و کمالاتیه.

Ocellatus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا عجب روزگاری بود این هفته اول.
من که خیلی اذیت شدم. نمیدونم این دیگه چه رسمشه که آدم رو از 3:30 صبح تا 10 شب بدون هیچ استراحتی به کار بگیرن. یعنی فهم این نکته انقدر سخته که اگه آدم در طول روز بین این همه فعالیت مقداری استراحت داشته باشه بازدهی مغز و بدن بالا میره و بهتر میتونه فرامین رو اجرا کنه!؟ مگه خواسته شما اجرای بهتر فرامین نیست!؟ پس چرا اصول اولیه و طبیعی رو زیر پا میگذارید!؟
اگر زمان کوتاهی هم آزاد باش داشتیم مجبور به انجام کارهایی مثل ایستادن در صف حمام یا بوفه ( 10 ساعت فاصله بین صبحانه تا ناهار! آخه چی بگم ) بودیم و در عمل وقتی برای استراحت باقی نمی‌موند. البته فکر میکنم برنامه که روی روال بیفته اوضاع بهتر بشه، یعنی امیدوارم! هفته اول خیلی سخت و فشرده و بعضاً خارج از برنامه برگزار شد.
البته ضعف بدنی و مریض شدنم ظرف همون 2-3 روز اول مزید بر علت بودن.

اونطور که از صحبت های فرماندهی برام مشخص شد، حرف هایی که اینجا زده میشه به گوش ایشون میرسه، البته نمیدونم بعد از عبور از چه فیلترهایی. به هر حال باید بگم جناب امیر، نمیشه انتظار داشت شرایطی ایجاد کنید که به آدم انقدر سخت بگذره و بعد انتظار داشته باشید اون فرد همه چی رو تو دل خودش نگه داره و واسه شما حفاظـت اطلاعات بکنه!
آدم احتیاج داره یک حرفهایی رو بزنه، و قطعاً این حرفها داخل اون محیط اثر گذار نیستن چون انقدر ابتدایی و بدیهی هستن که اگه من به سلسله مراتبم بگم به اصطلاح با لگد میفرسدتم توی دسته! غیر از اینه؟ پس شاید بعضی حرفها از راه دیگه‌ای غیر از سلسله مراتب به گوش آدم برسه اثر گذار تر باشه. البته حرف خاصی هم زده نشد، خیلی صحبت‌ها میشه کرد در خصوص بهتر کردن روند آموزش، میدونم خیلی از این سخت گیری ها لازمه چون محیط نظامیه و **** دادن به اون همه آدم خشکی و سخت گیری لازم داره. ولی هنوز خیلی کارهای ساده میشه کرد تا روند آموزش بهتر و مؤثر تر طی بشه، که اون هم وقتی آدم میدونه حرف هاش هیچ تأثیری نداره گفتنش بی فایده‌ست.

iairforce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اینقدر بد نگید دیگه.
کلاً آموزش نظامی همه جای دنیا سخته؛ چون میخوان جوری تربیت بشی که اگه فردا گفتن برو جلو بجنگ نتونی بگی من نمیرم.
ارشدهای دیپلمه هم هرچی که باشن استخدام هستن و وظیفه دارن اینجوری با ما رفتار کنن ؛ باور کنید اگر احترامشون را رعایت کنید اونها هم خوب رفتار میکنن اما اگر بخواهیم زیرآب زنی کنیم دوران سختی را خواهیم گذراند.

تنها نکته ای که از نظر من در این یک هفته بد بود ؛ عدم رعایت برنامه سین بود که فکر کنم به مرور زمان حل بشه.

موفق باشی دانشجو

paulnewman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه آقا زیادم بد نبود
آره سخت گذشت .. ولی خب .. سربازیه دیگه

Ocellatus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هفته دوم هم گذشت ( در اصل 20 و اندی روز ) و با این تعطیلی چهارشنبه 3 روز مرخصی داریم.

این هفته اوضاع خیلی بهتر شد. یعنی هم برنامه روزانه دقیق‌تر داره اجرا میشه هم اینکه 8 ساعت کلاس تئوری شروع شد و از فعالیت‌های بدنی خیلی کم شد. هفته اول اصلاً جالب نبود.
مربی‌ها و ارشدها و فرمانده گروهان هم انسان‌های خوبی هستن. خیلی سخت میگیرن ولی خب این لازمه کارشون هست. ضمن اینکه رعایت گروهان ما رو هم میکنن با توجه به اینکه سنمون بالاتره و افراد مشکل دار بدنی هم زیاد داریم.
مربی‌ها که در اصل هنرآموز همونجا هستن شاید یه چیزی حدود 10 سال از ما کوچکترن و نوع برخوردشون جالب نیست. البته بچه‌های خوبی هستن ولی خب نه دانشگاهی رفتن نه اصول آموزش و مربی‌گری رو میدونن فقط میتونن با تهدید و ... کارشون رو انجام بدن یعنی همونطور که با خودشون رفتار شده، تقصیری هم ندارن.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
من نمی دونم چرا این هنرآموز های بچه سال رو مربی ما می کنند. پدر ما رو در آوردن .جناب امیر ، جناب سرهنگ ... به داد ما برسید لطفا اینا رو تعویض کنید. من نمی خوام اینجا اسمی ازشون بیارم یا بعضی از کارهایی که دور از منطق و شعوری که می کنند رو اینجا افشا کنم اما بعضی از اینا دیگه شورشو در آوردن.. حتی کار به جایی رسیده که میگن بیاین زیر .... ما رو تمیز کنید!! :grrr:مخصوصا از عصر به بعد که فرمانده ها میرن بعضی از اینا پر رو تر می شن... اتفاقی چند شب پیش افتاد که خیلی از بچه ها متوجه شدن چند نفر از این اراشد کنترل خودشون رو از دست دادن .. کارایی می کردند که یه آدم در شرایط نرمال نمی تونه انجام بده امیدوارم منظورمو واضح فهمیده باشید!!

iairforce

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمی دونم چرا این هنرآموز های بچه سال رو مربی ما می کنند. پدر ما رو در آوردن .جناب امیر ، جناب سرهنگ ... به داد ما برسید لطفا اینا رو تعویض کنید. من نمی خوام اینجا اسمی ازشون بیارم یا بعضی از کارهایی که دور از منطق و شعوری که می کنند رو اینجا افشا کنم اما بعضی از اینا دیگه شورشو در آوردن.. حتی کار به جایی رسیده که میگن بیاین زیر .... ما رو تمیز کنید!!

:grrr:مخصوصا از عصر به بعد که فرمانده ها میرن بعضی از اینا پر رو تر می شن... اتفاقی چند شب پیش افتاد که خیلی از بچه ها متوجه شدن چند نفر از این اراشد کنترل خودشون رو از دست دادن .. کارایی می کردند که یه آدم در شرایط نرمال نمی تونه انجام بده امیدوارم منظورمو واضح فهمیده باشید!!

اراشد چه دیپلم باشند چه زیر دیپلم ؛ برای کارشون آموزش دیدن.
به نظر من شما این چند وقته را هم تحمل کن و سعی کن خودت را با محیط نظامی وفق بدی.
اگر بنا به زیرآب زدن باشه و این اراشد برن ؛ مطمئن باش سخت گیر تر از اینها میان بالا سرمون-حداقل تا پایان دوره ما ؛ چون با زیرآب زدن اراشد فرمانده را ضایع کردی و مسلماً برای فرمانده فرقی نمیکنه که ما ده تا بشین پاشو بریم یا هزارتا.

باز خوددانی.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
اراشد چه دیپلم باشند چه زیر دیپلم ؛ برای کارشون آموزش دیدن.
به نظر من شما این چند وقته را هم تحمل کن و سعی کن خودت را با محیط نظامی وفق بدی.
اگر بنا به زیرآب زدن باشه و این اراشد برن ؛ مطمئن باش سخت گیر تر از اینها میان بالا سرمون-حداقل تا پایان دوره ما ؛ چون با زیرآب زدن اراشد فرمانده را ضایع کردی و مسلماً برای فرمانده فرقی نمیکنه که ما ده تا بشین پاشو بریم یا هزارتا.

باز خوددانی.

من قصد زیر آب زدن کسی رو ندارم. میدونم کس دیگه ای هم بیاد بهتر از اینا نیست. خواستم اینجا حرفامو به گوش بقیه برسونم که خضرایی اینطورا هم که ازش تعریف می کنند همه چیزش خوب نیست. شاید این حرفا به گوش مقام مسئولی برسه وضعیت برای دوره های بعد بهتر شد.

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
بابا غر نزنید این آموزشی هم تموم میشه . این هنرآموزا هم اگه بی احترامی میکنن باید به فرماندتون بگید !

Sent from my New iPad using Tapatalk HD

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من هم بعد از دردسرهای فراوان رفت وبرگشت های بسیار در نهایت فرستادنم دزفول خداروشکر راضیم خوبه ممنونم از راهنمایی های تمام دوستان

masimasi_89

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بیشتر چه رشته هایی تهران میفتن ؟
اگر بخواهیم پی بند پ باشیم باید از خود نیرو هوایی باشه یا از **** وظیفه ؟ اگر از خود نیرو هوایی ، آیا باید از همون پادگان باشه یا جای دیگه ؟ اصولا تقسیم از کجا صورت میگیره ؟
(خواهشا اگر کس دیگه ای هم نظر داره بگه)
سلام اداره مهندسی ستاد حدود 30 نفر عمران ومعماری میگیره

mohammad_farari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من الان توی یگانم هستم امروز تو کوچه سیگار به دست بودم که دژبان اومد اسممو اینارو یادداشت کرد...کسی میدونه چیکار میکنن ؟ مجازاتش چیه ؟؟

samsam_israeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من الان توی یگانم هستم امروز تو کوچه سیگار به دست بودم که دژبان اومد اسممو اینارو یادداشت کرد...کسی میدونه چیکار میکنن ؟ مجازاتش چیه ؟؟

دوست عزیز طبق ایین نامه انضباطی نیروهای مسلح تنها مرجع رسیدگی کننده به تخلفات سربازان وظیفه در بیرون از پادگان دژبان کل اجا هستش که اونم معمولا به مواردی مثل عدم استفاده از کلاه و عدم نصب اتکت گیر میدن در نتیجه شما مرتکب تخلفی نشدی که بخوان مجازاتت کنن در واقع شما وقتی پاتو از پادگان بیرون میذاری هیچکس به جز دژبان کل ارتش حق بازرسی یا بازجویی شما رو نداره . حالا یه صحبت دوستانه با شما و کل سربازایی که تازه اومدن رو دارم تو محیط نظامی یه سری انسان عقده ای البته بلا نسبت بعضی از نظامی های باشرف وجود داره که دوست دارن شمارو بترسونن و اذیتتون کنن شما فقط تو پادگان سیگار نکش موبایل نبر و درگیر نشو هر کاری که انجام بدی مشمول مجازات نیستی یعنی شاید بترسوننتون اما خیالتون راحت سیستمه اداری اینقدر سرش شلوغ هست که به کارای رسمی خودش نمیرسه چه برسه به این که بیاد به موارد پیش پا افتاده ی شما وظیفه ها رسیدگی کنه پس بابت این مسایل اصلا استرس نداشته باشین و فقط اون 3 موردی که گفتم رو رعایت کنین

samsam_israeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمی دونم چرا این هنرآموز های بچه سال رو مربی ما می کنند. پدر ما رو در آوردن .جناب امیر ، جناب سرهنگ ... به داد ما برسید لطفا اینا رو تعویض کنید. من نمی خوام اینجا اسمی ازشون بیارم یا بعضی از کارهایی که دور از منطق و شعوری که می کنند رو اینجا افشا کنم اما بعضی از اینا دیگه شورشو در آوردن.. حتی کار به جایی رسیده که میگن بیاین زیر .... ما رو تمیز کنید!! :grrr:مخصوصا از عصر به بعد که فرمانده ها میرن بعضی از اینا پر رو تر می شن... اتفاقی چند شب پیش افتاد که خیلی از بچه ها متوجه شدن چند نفر از این اراشد کنترل خودشون رو از دست دادن .. کارایی می کردند که یه آدم در شرایط نرمال نمی تونه انجام بده امیدوارم منظورمو واضح فهمیده باشید!!

دوست عزیز من دقیقا مشکل شما رو داشتم شما برای حل این مشکل با فرمانده خودتون صحبت کنین در صورتی که به نتیجه نزسیدین یه نامه مینوسی برای حاوابه یا حفاظت اطلاعات و امنیت و در اون ابتدا خودتون رو با اسم و فامیل کامل معرفی میکنین و اسم و فامیل شخص متخلف رو هم به شکل کامل درج کنین در صورتی که این دو کامل نباشن نامه شما نخونده پاره میشه بعد شرح مشکل و اتفاق رو در امه مینوسین و نامه رو در صنوق جلوی در حفاظت اطلاعات بندازین . خیالتون راحت باشه که 100 در صد به اون نامه رسیدگی میشه و علاوه بر این که برای شما مشکل ایجاد نمیشه از این که این مورد رو اطلاع دادین ازتون تشکر هم میکنن و دیگه اذیتتون نمیکنم . به همین راحتی حقتون رو بگیرید من تعجب میکنم چرا یه سری دوستان میگن غر نزن! یا این نیز میگذرد !! دوستای عزیز ما تحصیل کرده ایم نباید اجازه بدیم یه سری هنر اموز بچه عقده ایی بیسئاد بیان حقمونو بخورن حق گرفتنیه نه دادنی اینو یادتون باشه حتی تو بدترین شرایط . پس طبق اون دستور شما عمل کن انشالا.. که مشکل حل میشه .

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44

اول که شانس آوردی بازداشتت نکرد و نبردت زندان ، دوم اینکه چند روز اضافه خدمت برات میزنن اگه اسمت رو رد کنه .
سیگار کشیدن با لباس نظامی یکی از جرمهاییه که به راحتی چشمتون رو به جمال زندان دژبان مرکز روشن میکنه . اما برداشت کلاه ممکنه با یه اسم نوشتن و ... ختم به خیر بشه :)
من سیگار به دست بازداشت شدم از صبح تا ساعت ۲ زندان بودم و بعدش هم نامه ۱۰ روز اضافه خدمت از دژبان کل آجا اومد و رفت تو پروندم :)

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
تعجب میکنم چرا یه سری دوستان میگن غر نزن! یا این نیز میگذرد !! دوستای عزیز ما تحصیل کرده ایم نباید اجازه بدیم یه سری هنر اموز بچه عقده ایی بیسئاد بیان حقمونو بخورن حق گرفتنیه نه دادنی اینو یادتون باشه حتی تو بدترین شرایط . پس طبق اون دستور شما عمل کن انشالا.. که مشکل حل میشه .

غر نزنید رو به دلیل دیگه ای گفتم ! در مورد بی احترامی ها هم گفتم باید به فرماندتون بگید

بالا