• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

M.H.H

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به دوستان
امروز نامه اعزام من اومد. محل اعزام خورده میدان ****-نام سازمان خورده پایگاه هوایی شهید خضرائی
چند تا سوال داشتم:
اول اینکه چرا آدرس میدان سپاهه؟مگه محل پایگاه نیرو هوایی میدان امام حسین نیست؟
دوم اینکه اینجا شرایط روز برگ مطرح هست؟یعنی میشه صبح تا عصر پادگان بود،عصر مرخصی بگیرم تا فردا؟
من هم متاهل هستم،مدرکم لیسانسه و امریه دارم
ممنون

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سلام به دوستان
امروز نامه اعزام من اومد. محل اعزام خورده میدان ****-نام سازمان خورده پایگاه هوایی شهید خضرائی
چند تا سوال داشتم:
اول اینکه چرا آدرس میدان سپاهه؟مگه محل پایگاه نیرو هوایی میدان امام حسین نیست؟
دوم اینکه اینجا شرایط روز برگ مطرح هست؟یعنی میشه صبح تا عصر پادگان بود،عصر مرخصی بگیرم تا فردا؟
من هم متاهل هستم،مدرکم لیسانسه و امریه دارم
ممنون

سلام
شما روز اعزامت باید مستقیم بری خود خضرائی. نیاز نیست بری میدون ****.حتما هم هر دو برگه سبز و ابی رو با خودت ببر.
آموزشی خضرائی روز برگ نداره. تا دوره 91/6/1 که اینطور بود. متاهل ها 2 شنبه ها و چهارشنبه ها مرخصی می رند.5 شنبه و جمعه هم که تعطیله.هر بار هم که مرخصی بدن متاهلین 100 درصد مرخصی می رند.گاها متاهلین یکشنبه و سه شنبه ها هم می رفتند. فقط ممکنه هفته اول و هفته آخر ( به خاطر اردوگاه ) بهتون مرخصی ندن. نگهبانی آخر هفته هم به متاهل ها نمی خوره.
کلا جای خوبی افتادی. من 6/1 اونجا بودم.

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان

1) آموزشی کلاً چند روز هست؟
2) آیا مدرک دانشگاهی تفاوتی در نوع آموزشی و سختی یا راحتی داره؟ حتی کوچکترین تفاوت؟
3) سابقه بسیج و دوره تکمیلی، میتونه آموزشی خضرایی رو حذف کنه؟ یا فقط آموزشی توی **** رو میتونه حذف کنه؟

M.H.H

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از راهنماییت
فقط متوجه نشدم(ببخشید چون با قوانین دوره آموزشی آشنا نیستم) یعنی دوشنبه،چهارشنبه،پنجشنبه و جمعه تعطیله؟یا دوشنبه چهارشنبه میشه مرخصی گرفت و از مجموع مرخصی ها کم میشه و کلا پنجشنبه جمعه تعطیله؟در کل چند روز میشه مرخصی گرفت؟
این قضیه روز برگ ندادن قطعیه یا میشه یه کاری کرد؟من شاغل هستم و خیلی حساب کردم که بتونم عصر یا حداقل سر شب بیام کمی کارامو جلو ببرم

T_E_X_A_S

Registered User
لایک‌ها
142
ممنون از راهنماییت
فقط متوجه نشدم(ببخشید چون با قوانین دوره آموزشی آشنا نیستم) یعنی دوشنبه،چهارشنبه،پنجشنبه و جمعه تعطیله؟یا دوشنبه چهارشنبه میشه مرخصی گرفت و از مجموع مرخصی ها کم میشه و کلا پنجشنبه جمعه تعطیله؟در کل چند روز میشه مرخصی گرفت؟
این قضیه روز برگ ندادن قطعیه یا میشه یه کاری کرد؟من شاغل هستم و خیلی حساب کردم که بتونم عصر یا حداقل سر شب بیام کمی کارامو جلو ببرم

نه اینجوری که شما میگی نیست اصلا دست شما نیست بتونی یه روز خاصی رو مرخصی بگیری ، ما که خضرایی بودیم اینجوری بود که هر هفته متاهل ها چهارشنبه شب میرفتن ما پنج شنبه صبح ، مگه دانشگاه که میخوای هفته ای 4 روز تعطیل باشه ، زمان ما که اصلا یه بار نشد متاهل ها بغیر از چهارشنبه شب روز دیگه ای برن فقط تو این 2 ماه ممکنه دو روز اتفاق بیفته مثلا بیان بگن چون امروز مسجد صلوات بلند فرستادین امشب برید فردا صبح بیاید چون تو این شرایط همه رو نمیفرستن تقریبا نصف رو میفرستن ممکنه اونایی که متاهل باشن الویت داشته باشن که اگه راهت دور باشه زیاد نمی صرفه شب بری فردا صبح ساعت پنج اونجا باشی ، البته شما نگران آموزشی نباش چون اولش که ما رفتیم لباس اینا دادن گفتن برین ده روز دگه بیاید آخرشم حدود ده روز زودتر ولمون کردن وسطشم میان دوره بهمون دادن یه هفته ، تعطیلی هم چند تا داشتیم کلا 1 ماه اونجا نبودیم.

راستی شما 1 دی اعزامی ؟ یادش بخیر منم سال پیش 1 دی اعزام شدم داره میشه 1 سال ، خوبی آموزشی ما این بود به علت سردی هوا اردوگاه مون کنسل شد کلا آموزشی خیلی راحت بود و زود تموم شد

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
منم افتادم خضرایی
خیلی خوب شد برام نزدیکه

دوستامم اونجا بودن میگن نسبتا اسونه

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
یه سوال من الان دیدم تو دی و بهمن 4 روز تعطیله
روزهایی که تعطیله سربازها رو هم تعطیل میکنند؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سلام دوستان

1) آموزشی کلاً چند روز هست؟
2) آیا مدرک دانشگاهی تفاوتی در نوع آموزشی و سختی یا راحتی داره؟ حتی کوچکترین تفاوت؟
3) سابقه بسیج و دوره تکمیلی، میتونه آموزشی خضرایی رو حذف کنه؟ یا فقط آموزشی توی **** رو میتونه حذف کنه؟

آموزشی معمولا 45 روزه .البته تعطیلات و مرخصی ها کمترش می کنه.
آموزشی با مدرک دانشگاهی چندان تفاوتی با سربازان عادی نداره. البته به سختی آموزشی سرباز صفر ها نیست. تفاوت دیگه اشم اینه در دوره آموزشی شما رو دانشجو خطاب می کنند نه سرباز آشخور! :ی
سابقه بسیج و دوره تکمیلی رو باید از **** وظیفه بپرسی .ولی بعید می دونم تو ارتش آموزشی رو حذف کنه.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
ممنون از راهنماییت
مرخصی رو شما نمی تونی بگیری بهتون میدن. 5شنبه جمعه ها کلا تعطیله. مرخصی وسط هفته مثل دوشنبه و چهارشنبه که مخصوص متاهلینه فقط عصرها مرخصی میدن بهتون . یعنی بعد ازظهر ساعت 4 می ری تا فردا صبحش ساعت 6 صبح.
روزبرگ خضرایی نداره ولی جدیدا شایعه هایی شده که می خوان روز برگ کنند. اگر مشکلت خیلی جدی باشه می تونی بری پیش فرماندت و مشکلت رو درمیون بذاری تا روز برگ بشی.مواردی زمان ما بوده که طرف متاهل و مغازه دار بوده آموزشی روزبرگش کردند. مرخصی ها دست سرهنگ آیین و سرهنگ ترکاشونده. باید یه طوری اونا رو راضی کنی.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
یه سوال من الان دیدم تو دی و بهمن 4 روز تعطیله
روزهایی که تعطیله سربازها رو هم تعطیل میکنند؟

بله روزهایی تعطیل شما رو تعطیل می کنند البته اگر از شانس بد بهتون نوبت نگهبانی نخوره.

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
آموزشی معمولا 45 روزه .البته تعطیلات و مرخصی ها کمترش می کنه.
آموزشی با مدرک دانشگاهی چندان تفاوتی با سربازان عادی نداره. البته به سختی آموزشی سرباز صفر ها نیست. تفاوت دیگه اشم اینه در دوره آموزشی شما رو دانشجو خطاب می کنند نه سرباز آشخور! :ی
سابقه بسیج و دوره تکمیلی رو باید از **** وظیفه بپرسی .ولی بعید می دونم تو ارتش آموزشی رو حذف کنه.

ممنون از راهنمایی :happy:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
تمام چیزاییم که فرماندها میگن ..که اگه نمرتون کم شه تجدید دوره میشید و تهدیدای دیگه.................. همش بلوفه

M.H.H

Registered User
لایک‌ها
1
بازم تشکر از همگی
ولی من شنیدم الان آموزشی شده 75 روز!درسته یا هنوز همون 45 روزه؟
من میتونم از محلی که امریه دارم(دفتر نماینده ولی فقیه) نامه بگیرم که روز برگ بشم.به نظرتون تاثیر داره یا به اینا کاری ندارن؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
بازم تشکر از همگی
ولی من شنیدم الان آموزشی شده 75 روز!درسته یا هنوز همون 45 روزه؟
من میتونم از محلی که امریه دارم(دفتر نماینده ولی فقیه) نامه بگیرم که روز برگ بشم.به نظرتون تاثیر داره یا به اینا کاری ندارن؟

آموزشی فعلا همون 45 روزه.بعید میدونم که اضافه بشه چون همین 45 روزشم شما جمعا 30 روزم تو پادگان نیستی. آخه چیزی نداره که بخواد الکی کشش بدن. همه آموزش های شما یه رژه هستو کلاس های تئوری مثل عقیدتی ، اخلاق و احکام ، حفاظت ، رزم انفرادی ، آشنایی با اسلحه و یه روزم می برنتون میدون تیر . همه اینا مجموعا 5 تا 6 هفته آموزشی تموم میشه. روزهای آخر ما اونقدر وقت اضافه آوردیم که کلاسامون تموم شده بود که سه روز برامون کلاس ورزش و نرمش گذاشته بودن تا یه طوری وقت پر بشه.
برنامه آموزشی خضرایی اینه که معروف به برنامه سین هست:
ساعت 4:00 بیداری .
ساعت 4:30 صبحانه
ساعت 5:00 نماز و بعد از نماز نظافت آسایشگاه و غیره....
ساعت 6:00 آمار و تمرین رژه
ساعت 7:00 ورزش یا صبحگاه و گاها رژه
ساعت 8:00 تا 11:30 کلاس های تئوری و گاها عملی
ساعت 12:00 حرکت به سمت مسجد و نماز ظهر
ساعت 13:00 نهار و کمی استراحت
ساعت 14:00 تا 16:00 کلاس های تئوری
ساعت 16:00 به بعد مرخصی یا استراحت و وقت استحمام ( البته گاهی اوقات یه نیم ساعتی تمرین رژه میذارن )
ساعت 17:00 حرکت به سمت مسجد و نماز
ساعت 18:00 به بعد سوت واکس و آمار و شام و استراحت...
ساعت 21:00 خاموشی ( لالا )

در مورد سوال آخرتون. اینکه روز برگ بشین بستگی به فرماندتون داره.. هر چقدر نامه بیشتر ببرید و دستتون پر باشه بیشتر باهاتون راه میان. پس بی تاثیر نیست.

M.H.H

Registered User
لایک‌ها
1
یکی از دوستام اواخر پارسال رفت آموزشی میگه 60 روز بودن.البته نیرو زمینی بوده.
پس اگر بخوام روز برگ بشم باید 6 صبح پادگان باشم،تقریبا 5 یا 6 عصر هم میتونم بیام بیرون.درسته؟

joojefarary

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان . اول سلام میکنم به همیگی همه دوره هام . منم دو دی ماه اعزامم .
یه چند تایی سوال داشتم . البته بیشتر پستها رو خوندم ولی باز یقیه دوستانم نظر بدن بد نیست .

برگ سبزی که برای من اومده بود زده روش یک دی ماه ولی برگ آبی روش زده دو دیماه . حالا همون دو دیماه باید برم ؟

احتیاج داره میدان **** برم یا نه خودم باید مستقیم ساعت 6 صبح دوم دیماه بیام همون پادگان شهید خضرایی ؟

من معاف از رزم دارم به خاطره : واریکوسل گرید دو و دریچه میترال قلبم . البته یه مشکل مادر زادیم دارم ارکنویید کیست توی سرم که باعث لرزش پام میشد که چند سالی خوب شده . میخواستم ببینم معاف از رزم اونجا بگم یا نه ؟

من مدرک لیسانس الکترونیک دارم . حاالا حدودی معلوم میشه بعد آموزشی کجا می افتم ؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
1 دی جمعه است
برای همین 2 دی انداختن

اگه تهرانی مستقیم برو ساعت 6 اونجا ما هم میایم!

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
یکی از دوستام اواخر پارسال رفت آموزشی میگه 60 روز بودن.البته نیرو زمینی بوده.
پس اگر بخوام روز برگ بشم باید 6 صبح پادگان باشم،تقریبا 5 یا 6 عصر هم میتونم بیام بیرون.درسته؟

نیروی زمینی خدمتش سخت تر از نیروی هوایی. آموزشیمم به خاطر همین طولانی تره. نیروی زمینی حتی دوره کد هم داره اما نیروی هوایی نداره. کلا نیروی هوایی خدمتش راحتره. بیشتر پدر نظامی ها و پارتی دار ها می افتن نیروی هوایی.
روز برگ باشی باید ساعت 6 صبح موقع آمار خودتو برسونی. عصر ها معمولا 4 به بعد دیگه میتونید بیایید بیرون.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
با سلام خدمت دوستان . اول سلام میکنم به همیگی همه دوره هام . منم دو دی ماه اعزامم .
یه چند تایی سوال داشتم . البته بیشتر پستها رو خوندم ولی باز یقیه دوستانم نظر بدن بد نیست .

برگ سبزی که برای من اومده بود زده روش یک دی ماه ولی برگ آبی روش زده دو دیماه . حالا همون دو دیماه باید برم ؟

احتیاج داره میدان **** برم یا نه خودم باید مستقیم ساعت 6 صبح دوم دیماه بیام همون پادگان شهید خضرایی ؟

من معاف از رزم دارم به خاطره : واریکوسل گرید دو و دریچه میترال قلبم . البته یه مشکل مادر زادیم دارم ارکنویید کیست توی سرم که باعث لرزش پام میشد که چند سالی خوب شده . میخواستم ببینم معاف از رزم اونجا بگم یا نه ؟

من مدرک لیسانس الکترونیک دارم . حاالا حدودی معلوم میشه بعد آموزشی کجا می افتم ؟

شما همون 2 دی برو صاف برو خضرایی. 1 دی جمعه هست و تعطیل برای همین زدن 2 دی. ساعت 6 یکم دیر تر بری موردی نداره. چون روز اول یه لشکر 600 نفری می خواد بره تو. تو رفتنون معمولا یه ساعتی طول میکشه.
یه چیزیو از همین الان بگم بهت خیالت راحت بشه : معاف از رزم تو ارتش کشکه!! بیشتر از 70 درصد کسایی که می افتن خضرایی معاف از رزم دارن. اگه مشکلت خیلی جدی باشه خودشون میگن کیا معاف از رزمن و می تونند رژه نرن. البته معمولا کسایی که رژه نمیرن باید در مقابل کارای نظافتی سرویس ها و محوطه رو انجام بدن. اگر خیلی مشکلت جدی نیست تو رژه شرکت کن ولی برو صف آخر . معمولا خودشون اینا رو میگن بهتون.
بعد آموزشی اگه شرایط دار نباشی افتادن تو تهران دیگه با خداست.معمولا 60 درصد می افتن تهران بقیه شهرستان. اون 60 درصدم یا متاهلن یا پدر نظامی و یا مشکل دارهای خاص.

بالا