کسی میدونه دقیقا دوره کد بعد از آموزشی شامل چه کسایی میشه؟ آیا لیسانسه ها هم کد می خورند؟ شامل متاهلین یا گرفتار ها میشه یا نه؟
نیروهوایی دوره کد نداره ... اما یه سری سرباز صفر که پارتی دارن کد میخورن و درجه گروهبان سومی میگیرن و دژبان میشن . که بهشون میگن گروهبان شانسی :دی
البته اين سربازها تا ديپلم و يا پيش دانشگاهي درس خوندن.
زير دپلم رو معمولا دوره كد نمي فرستن.
مهرداد شنیدم از دژبانی کسر شدی رفتی گلا رو آب میدی
راحت شدیا ولی
سلام به همه دوستان.
آقا منم آموزشیم افتادم خضرایی.۱ آبان ۹۱
کسی هست هنوز خصرایی باشه کمکمون کنه؟من لیسانس علوم آزمایشگاهی ام.
اگه بهداری خواستن برم؟اصن میخان؟
دست خطم هم خوبه راستی
سلام امیر سیبیلو
پیشاپیش ورودت رو به دنیای زیبای نیروی هوایی تبریک می گم.
آقا رشته شما که ارتش نمی خواد عین رشته من. البته امریه ای که از تهران می خوری قسمتت رو تعیین می کنه که یگان کدوم قسمت میری.
حالا آموزشی رو بگذرون به بعدش فکر نکن.
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
از وقتی که یوزر های جدید نمی تونند تو این بخش پست ارسال کنند تاپیک خلوت شده.کاش این قانون اینطور نبود تا یوزرهای جدید که غالبا اعزامی های جدید هستند رو بیشتر راهنمایی می کردیم. من یکی از اعزامی های دوره قبل 6/1 هستم.
این دوره اتفاق های جالبی افتاد. مخصوصا اینکه مراسم سردوشی ما برخلاف گذشته که در اردوگاه برگزار میشد اینبار در خود خضرایی با حضور جانشین فرماندهی کل نیروی هوایی برگزار شد. علتشم این بود که از اول دوره از ما فیلم برداری مستند می کردند. خیلی دوست دارم این فیلم رو داشته باشم.
فعلا ما تا 9 ام مرخصی هستیم.فکر کنم اعزامی های دوره ما هم تا 14 ام مرخصی باشند.
فیلم رو مطمئنا میتونی بری از عقیدتی سیاسی خضرائی بگیری
هم رزمان عزیز
سلام الیکم
این تاپیک رو ایجاد کردم تا با هم خدمتی های آینده ام که از 1 ام تیر 90 اونها رو خواهم دید زودتر آشنا بشم. امیدوارم دوره ای خوب و خوشی رو در کنار تمام سختی ها داشته باشیم.
بالاخره سربازي من هم تموم شد. خيل زود دير ميشه....
تبریک میگم و سپاسگزارم که این تاپیک رو ایجاد کردید.
1 تیر 90 تا 30 آبان 91
انشاالله همیشه موفق باشی
مهرداد جان تبریک عرض می کنم. این تاپیکی که ایجاد کردی به من و خیلی ها کمک کرد.
امیدوارم تو همه مراحل زندگیت موفق و کامیاب باشی.
آقا واقعا بهت تبریک میگم امیدوارم تو همه مراحل زندگیت موفق باشی
دقیقا روزهای اولی که تازه افتاده بودم خضرایی رو یادمه که این تاپیک رو تقریبا همش رو خوندم !!! اون موقع کلا 60 تا صفحه داشت و الان خدمت منم به آخراش رسیده ...
خواستم به دوستان 21 ماهیی ! و 24 ماهی که از سال آینده خواهند اومد ! ( اونم با 12 روز مرخصی ! ) بگم این قدر سریع میگذره که نمی فهمی چی شد ! فقط یهو چشم باز میکنی میبینی چه زود دیر شد
منم جا داره به مهرداد عزیز هم تبریک بگم و هم ازش تشکر کنم بابت چنین تاپیکی. من هم این ماه آخرین ماه خدمتم هست و روزی که میخواستم برم آموزشی، تمام 23 صفحه کل تاپیک رو خوندم. واقعاً اطلاعات مفیدی بود و کمک کرد من دوره آموزشیم رو بدون هیچ گونه دردسر و حاشیه ای سپری کنم.
الان هم که به گذشته نگاه میکنم، فقط میبینم که عین برق گذشت!
مهرداد جان امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی. و ممنون از این تاپیک.