• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

M.H.H

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی دوره آموزشی برای پادگان های مختلف متفاوته؟این باعث نمیشه بقیه اعتراض کنن؟
من به خاطر عینک معاف از رزم هم شدم.اما معمولا از لنز استفاده میکنم.به نظرتون پادگان رو با لنز برم یا عینک بزنم بهتره؟
روز اول قطعا بر میگردیم یا امکانش هست بمونیم؟یعنی من لباس وسایل ببرم؟
آدرس این پادگان همون میدان امام حسینه؟من از غرب تهران میام با ماشین بیام؟
بازم ممنون

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اره داداش برمیگردی
باید امام حسین رو رد کنی فک کنم اونجور که شنیدم یه ایستگاه بی ار تی داره اونجا به اسم همون خضرایی

پست های اول تاپیک رو بخون

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
یعنی دوره آموزشی برای پادگان های مختلف متفاوته؟این باعث نمیشه بقیه اعتراض کنن؟
من به خاطر عینک معاف از رزم هم شدم.اما معمولا از لنز استفاده میکنم.به نظرتون پادگان رو با لنز برم یا عینک بزنم بهتره؟
روز اول قطعا بر میگردیم یا امکانش هست بمونیم؟یعنی من لباس وسایل ببرم؟
آدرس این پادگان همون میدان امام حسینه؟من از غرب تهران میام با ماشین بیام؟
بازم ممنون

آموزشی نیروی هوایی اینطوریه. دوره آموزشی برای دانشجوها در ایران فقط در خضرایی هست. برای همینم قوانینش کمی منحصر به فرده.
با هر کدوم راحتری برو. لنز و عینک فرقی نداره.
بله. روز اول 100 درصد برمی گردین.هیچ لباس و وسایلی با خودت نبر. روز اول فقط میرین مدارک رو تحویل میدین. یه سری فرم پر می کنید. بعد میرید وسایل و لباس رو تحویل می گیرید.
از غرب میتونی با brt بیای. ایستگاه فتحنایی پیاده میشی. 1 دقیقه پیاده روی داره تا خود پادگان. ماشینم می تونی روز اول بیاری بیرون پادگان پارک کنی اما بعدا ماشین نیار چون ممکنه چند روز مرخصی ندن بعد که برگردی 4 چرخ ماشینت رو ببرن. :ی
آدرس دقیق اگه از غرب میای به شرق: بعد از میدان امام حسین ، خیابان دماوند، کوچه حجت .
اینم نقشه ماهواره ایی خضرایی با جزئیات کامل . تو این نقشه همه جای خضرایی مثل محل صبحگاه و رژه، بهداری ، مسجد و آسایشگاه های وظیفه مشخصه..
مركز آموزش **** وظيفه شهيد خضرايي-كد176 Tehran

M.H.H

Registered User
لایک‌ها
1
من افتادم یگان دوران.فرمانده اش کیه؟ این سامان هروی که توهم فرمانده ای کل ارتش داره چی کاره است؟ یه نفر دیگه هم بود با لباس پلنگی و سیبیل اسمشو فراموش کردم(صبوری،صابری یه همچین چیزی) سمتش چیه؟

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
منم دیروز رفتم خضرائی از شانس بدم ما 80 نفر لیسانسه بودیم اول فرستادنمون یگاه حسین فهمیده نوبت ما که شد یگان ظرفیتش پر شد گفتن شما باید برید اسلام شهر دیگه جا نداریم. از 5 صبح تا 5 بعدظهرم سرپا نگهمون داشتن آخرشم 4 تا لباس بدردنخور دادن گفتن شنبه دیگه بیاد بفرستیمتون اسلام شهر.

من افتادم یگان دوران.فرمانده اش کیه؟ این سامان هروی که توهم فرمانده ای کل ارتش داره چی کاره است؟ یه نفر دیگه هم بود با لباس پلنگی و سیبیل اسمشو فراموش کردم(صبوری،صابری یه همچین چیزی) سمتش چیه؟
جایی خوبی افتادی بهترین یگان میگفتن همون دورانه همه میخواستن برن اونجا.

joojefarary

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام خدمت همگی دوستان . منم دیروز یعنی 10/2 رفتم خضرایی . بهمون واقعا احترام میزاشتن همونجوریم که دوستان گفتن بهمون میگفتن دانشجو . فقط یه سرباز صفر بود میخواست یکمی بچها رو اذیت کنه . بعدش مدارک اینارو گرفتن . گفتن کیا لیسانس و مال تهران هستن بیان بیرون همرو بردن یگان فهمیده . بعدش رفتیم تو سالن غذا خوری نشستیم گفتن اسم فرمانده گردان بنویسید آیین و فرمانده گروهان میر کریکوند یا چریکوند هیچکدوم از بچها یادشون نموند اسمش چی بود :)) بعدش به خاطره اینکه تا چهار طول کشید این بوذ آرم و لباسها کم اومده بود تا آرم لباسها برسه طول کشید . آرمها که رسید ساق نداشت ما نفهمیدیم این ساق برای چی ؟ آخرش خیلی باحال بود یه چند تا از بچها اشتباه دو تا لباس و پوتین برداشته بودن .

راستی یه سوالی :

این آرمهایی که ادن گفتن بزنید رو لباستون روی خود لباسها که همین آرمها است پس برای چی بزنیم ؟

در مورد پوتینها . پوتینها رو گفته بودین 6 کیلود ولی اینارو من وزن میکنم 500 گرم هر کذومش درست یا نه برم عوضش کنم ؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165

تا 4 ماه پیش که ما بودیم فرماندش کاظمی بود.درجه اش ستوان 3 هست. مرد خیلی خوبیه.بیشتر لباس پلنگی های که تو خضرایی می بینید دارن مثل شما دوره آموزشی رو می گذرونند با این تفاوت که اینا مثل شما وظیفه نیستند .اینا بعد از گذروندن 21 ماه دوره آموزشی به عنوان افسر کادر در ارتش خدمت می کنند.این پلنگی ها درجه ای ندارن اگر می بینید رو لباسشون و روی سینه اشون درجه مثلا گروهبانی زدند افتخاریه. بعضی از اینا به عنوان مربی آموزشی هستند که با شما **** جمع و رژه کار می کنند.شبا هم تو اسایشگاه شما بعنوان ارشد می خوابند. بعضیاشون عقده ایند. بعضی هاشونم خوبند. تو گروهان دوران یکشون خیلی خوب بود اسمش سبزی بود.اگه هنوزم اونجا بود حال کنید باهاش. البته چند روز اول آموزشی کسی روی خوش به شما نشون نمیده اما کم کم بهتر می شه.از هیچ تهدیدی هم نترسید هیچ غلطی نمی تونند بکنند.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
منم دیروز رفتم خضرائی از شانس بدم ما 80 نفر لیسانسه بودیم اول فرستادنمون یگاه حسین فهمیده نوبت ما که شد یگان ظرفیتش پر شد گفتن شما باید برید اسلام شهر دیگه جا نداریم. از 5 صبح تا 5 بعدظهرم سرپا نگهمون داشتن آخرشم 4 تا لباس بدردنخور دادن گفتن شنبه دیگه بیاد بفرستیمتون اسلام شهر.

جایی خوبی افتادی بهترین یگان میگفتن همون دورانه همه میخواستن برن اونجا.

اتفاقا اسلام شهر خیلی بهتر از خضراییه. اونجا یکم آزادترید. خضرایی خیلی قوانینش خشک و سخته. چون افسران کادری هم آموزشیشون اونجاست و امیر هم تو خضراییه سختگیری ها به نسبت اسلام شهر خیلی بیشتره. خیلی شانس اوردی اسلام شهر افتادی. تو اسلام شهر دیگه از این پلنگی های عقده ای نداره که هر جا میرید موی تو دماغتون باشه. اینا تو خضرایی دهن ما رو .... .

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
با سلام خدمت همگی دوستان . منم دیروز یعنی 10/2 رفتم خضرایی . بهمون واقعا احترام میزاشتن همونجوریم که دوستان گفتن بهمون میگفتن دانشجو . فقط یه سرباز صفر بود میخواست یکمی بچها رو اذیت کنه . بعدش مدارک اینارو گرفتن . گفتن کیا لیسانس و مال تهران هستن بیان بیرون همرو بردن یگان فهمیده . بعدش رفتیم تو سالن غذا خوری نشستیم گفتن اسم فرمانده گردان بنویسید آیین و فرمانده گروهان میر کریکوند یا چریکوند هیچکدوم از بچها یادشون نموند اسمش چی بود :)) بعدش به خاطره اینکه تا چهار طول کشید این بوذ آرم و لباسها کم اومده بود تا آرم لباسها برسه طول کشید . آرمها که رسید ساق نداشت ما نفهمیدیم این ساق برای چی ؟ آخرش خیلی باحال بود یه چند تا از بچها اشتباه دو تا لباس و پوتین برداشته بودن .

راستی یه سوالی :

این آرمهایی که ادن گفتن بزنید رو لباستون روی خود لباسها که همین آرمها است پس برای چی بزنیم ؟

در مورد پوتینها . پوتینها رو گفته بودین 6 کیلود ولی اینارو من وزن میکنم 500 گرم هر کذومش درست یا نه برم عوضش کنم ؟

اسم فرماندتون دریکونده. درجه اش سروان. آدم خوبیه. زمون ما گروهان فهمیده فوق لیسانس ها و دکترا بودند یه تعدادی هم لیسانسه توش بود. ما تو گروهان یاسینی بودیم فرماندمون عباس زاده بود آدم خیلی سختگیر و ........ بود پدر ما رو در آورد . شانس آوردین با این آدم سر و کار ندارید.
ساق رو میندازیدن دور ساق پاتون .رو جوراب.
بهتره پوتین هاتون رو عوض کنید پوتین هایی که بهتون میدن آشغاله. برید گمرک یا حسن آباد پوتین ها و لباس هاتون رو عوض کنید.

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2

راستی یه سوالی :

:D ما دقیقاً گروه پشتی شما بودیم که تو فهمیده جا بهمون نرسید بردنمون اسلام شهر، شما تو سالن ناهارخوری بودین داشتین پذیرش میشدین ما پشت درش داشتیم غاز میچروندیم. :D

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
اتفاقا اسلام شهر خیلی بهتر از خضراییه. اونجا یکم آزادترید. خضرایی خیلی قوانینش خشک و سخته. چون افسران کادری هم آموزشیشون اونجاست و امیر هم تو خضراییه سختگیری ها به نسبت اسلام شهر خیلی بیشتره. خیلی شانس اوردی اسلام شهر افتادی. تو اسلام شهر دیگه از این پلنگی های عقده ای نداره که هر جا میرید موی تو دماغتون باشه. اینا تو خضرایی دهن ما رو .... .
مرسی امیدوارم همینطور میگی باشه و از روی شانس اونجا افتاده باشیم فقط خیلی بدمسیره لعنتی این خضرائی خیلی خوش مسیر بود.

joojefarary

Registered User
لایک‌ها
1
یه خبر جدید بدم :

فرمانده خضرایی به اسلامشهر دیگه رفتن و جانشینشون تو خود خضرایی هستن . و طبق قوانین جدید جانشین هنر اموزا یعنی همون آبی پلنگیا دیگه حق ندارند به سربازان وظیفه آموزش بدن . همچنین برنامه سین تغییر کرده و ساعت 10 خاموشی . ولی نمیدونم چرا دوستان از این آبی پلنگیا بد میگفتن واقعا بچهای خوبی بودن : سرکار زینعلی و صفرزاده و عباس زاده واقعا آدمای خوبی بودن برای گروهان فهمیده بودن . از وقتی رفتن واقعا گروهان ما خیلی بهم ریخته شده در ضمن دورانم دیگه مثل قدیم گروهانش راحت نیست .

joojefarary

Registered User
لایک‌ها
1
راستی بچها این شنبه که به خاطر آلودگی هوا تعطیل ما رو هم تعطیل میکنن؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
یه خبر جدید بدم :

فرمانده خضرایی به اسلامشهر دیگه رفتن و جانشینشون تو خود خضرایی هستن . و طبق قوانین جدید جانشین هنر اموزا یعنی همون آبی پلنگیا دیگه حق ندارند به سربازان وظیفه آموزش بدن . همچنین برنامه سین تغییر کرده و ساعت 10 خاموشی . ولی نمیدونم چرا دوستان از این آبی پلنگیا بد میگفتن واقعا بچهای خوبی بودن : سرکار زینعلی و صفرزاده و عباس زاده واقعا آدمای خوبی بودن برای گروهان فهمیده بودن . از وقتی رفتن واقعا گروهان ما خیلی بهم ریخته شده در ضمن دورانم دیگه مثل قدیم گروهانش راحت نیست .

شانست شاید گیر آدم خوباش افتادی. یه چندتاشون واقعا عوضی بودن.اگه گروهان یاسینی بودی می فهمیدی چی میگم. دوره ما 4 تا از این پلنگی ها با ما بودن. جز یکیشون ، سه تای دیگه واقعا آدم های عوضی بودن. قاسم زاده و سیاوشی دوتا بچه عقده ای عوضی بودن که دوره ما اخرین روزای آموزشیشون بود و بعد رفتند . یه بچه عوضی .... دیگه هم به اسم هادی فرجی که فکر کنم هنوزم اونجا باشه بود که این بچه نمی دونم 18 سالش شده بود یا نه دائما در حال توهین و زورگویی به بچه هایی بود که حداقل 6 تا 10 سال بزرگتر از خودش بودند. بله دوست من شما با همچین آدم های نفهم و بی سوادی سر و کار نداشتی که بفهمی من چی می گم.
اسم عباس زاده رو هم آوردی بذار در مورد اونم بگم اگه منظورت ستواندوم عباس زاده فرمانده گروهان یاسینی یا اردستانی سابق هست بگم که این مرد ببخشید نامرد خیلی بی شرفه. دائما در حال تنبیه و تهدید بچه ها بود. خدا ازش نگذره .. یادم نمی ره که بخاطر گم شدن یه پوکه بی ارزش تو میدون تیر چطور 2 ساعت بچه ها رو وسط بیابون اذیت کرد آخرشم بچه ها رو روی خاک سینه خیز داد و با خاک و کثافت بچه های مردومو سوار اتوبوس کرد و مرخصی اون روز رو لغو کرد. یادم نمیره اون شب با لباس کثیف و سر رو روی خاکی خوابیدم.تو دلم لعن و نفرین می فرستادم براش.یادم نمیره چقدر تو میدون صیاد بچه ها رو زیر آفتاب سوزان تابستون میدوند و دستور میداد بچه ها دست به سطل زباله شهرداری بزنند و با انگشت کثیف برگردند پیشش . اگه کسی دستش کثیف نبود تهدید می کرد که نگهبان آخر هفته میشه و دائما در حال تهدید و تنبیه روحی روانی بچه ها بودند.

عباس زاده یه فرمانده عقده ای روانی و بی عرضه هست ادمی که جز زورگویی و تهدید کار دیگه ای بلد نیست. فرمانده ای که انقدر بی عرضه بود که نتونست چادر به اندازه کافی برای اردوگاه بچه ها تهیه کنه. تو اردوگاه گروهان 150 نفری ما فقط 12 تا چادر 8 نفره داشت!! چادری که اسما 8 نفره بود ولی بخاطر بی کفایتی این آقای فرمانده چند شب 10 نفره توش خوابیدند . چادری که حداقل وسایل و کوله هامون توش جای 3 نفر رو پر می کرد.. شب ها شیفتی تو چادر می خوابیدیم... تصور کنید تو اون سرمای شب کویر دور خودت با پتو پیچیدی اومدی وسط بیابون تاریک و سرد ایستادی ... درحالی که بقیه بچه های گروهان دیگه آسوده تو چادراشون خوابیدن... صبح هم که میشد با اون وضعیت یه چند ساعتی هم که استراحت کردی آقا از دماغت می کشوند بیرون . چند بار وسط بیابون ما رو تو خاک غلتوند اونقدر ما رو تبیه می کرد .بخاطر اشتباه کوچک یه سرباز 150 نفر رو تو خاک غلت میداد طوری ما رو تو خاک غلت میداد که خاک از زمین بلند میشد و تو اون هوای پر از خاک که چشمتو نمی تونستی باز کنی باید نفس می کشیدی .خدا رو شاهد می گیرم یادم نمیره سرما خورده بودم فین می کردم گل از تو دماغم بیرون میومد.... خدا ازش نگذره.:(

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
راستی بچها این شنبه که به خاطر آلودگی هوا تعطیل ما رو هم تعطیل میکنن؟

دفعه قبل که بخاطر الودگی هوا تهران تعطیل شد ستاد کل نیرو هوایی هم تعطیل کرد ما هم تعطیل شدیم. احتمالا فردا هم تعطیله

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها اگر کسی میدونه فردا تعطیله بگه ما الکی بلند نشیم بریم اسلام شهر.
راستی هفته اول گذشت اوایلش واقعاً سخت بود فقط بشین پاشو بود و تحقیر بچه ها تقریباً اشک اکثر بچه ها در اومده بود و بیشتر ناامید بودن ولی هرچی به جلوتر میره راحتر تر میشه (یعنی امیدوارم).

M.H.H

Registered User
لایک‌ها
1
هنر آموزها برای گروهان دوران که هنوز هستن.هنوز قطعی نشده
بعید میدونم به خاطر تعطیلی آلودگی ما هم تعطیل باشیم.اگه برای تعطیلی های رسمی ما هم باید تعطیل میشدیم چرا برای اربعین و جمعه برگه مرخصی دادن؟پس تعطیل شدن به ما ربطی نداره
من گروهان شهید دورانم. دوران نبووووود؟!

joojefarary

Registered User
لایک‌ها
1
هنر آموزها برای گروهان دوران که هنوز هستن.هنوز قطعی نشده
بعید میدونم به خاطر تعطیلی آلودگی ما هم تعطیل باشیم.اگه برای تعطیلی های رسمی ما هم باید تعطیل میشدیم چرا برای اربعین و جمعه برگه مرخصی دادن؟پس تعطیل شدن به ما ربطی نداره
من گروهان شهید دورانم. دوران نبووووود؟!

داداش من منظورت نفهمیدم اگر به خاطر اربعین نمیخواستن تعطیل کنن که شما رو چهارشنبه نفرستادن خونه اونم تو هفته اول . امروزم رفتیم برگ مرخصی دادن اومدیم خونه به خاطر آلودگی هوا .

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
خدمتتون عرض کنم که این لباس پلنگیا که بهشون میگن هنرآموز ، افسر نمیشن ! بعد آموزششون میشن یه گروهبان 2 .. اونایی که افسر میشن تعدادشون خیلی محدوده و فکر نکنم اصلا باهاشون برخورد داشته باشید.
به عنوان مثال بچه های قدیمی که دوران بودند باید قاسم زاده رو بشناسن :دی ایشون با اون همه بگیر و ببندی که اونجا راه انداخته بود الان به عنوان یه گروهبان2 زیر دست بچه های ماست و داره آش خوری میده و خیلی هم موش شده :دی
من که تمام عقده های 2 ماه آموزشیم رو سرش خالی کردم :cool:

این سامان هروی هم هم دوره ای ما بود . بچه خوبیه باهاش رفیق بشید بهتون حال میده :)

تهدید و ... توی آموزشی همش تو خالیه و جنگ روانیه . اصلا رو دست نخورید که تنها تنبیهی که اونجا میتونن براتون اعمال کنن نگهبانی روز تعطیله :)
فرمانده جدید خضرایی هم یه سرهنگ خلبانه و خیلی از اون آقایی بهتره . و فکر کنم دوره آموزشی تون خیلی راحت تر از زمان ما باشه ....

6 ماه نبووووووووووووود ؟؟

Last edited:
بالا