• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
به به آقا میثم!!! کجایی برادر؟
میثم من اضافه خدمت دارم؟!!!!

یادته پارسال؟ هر روز میومدیم اینجا! تا ولمون می کردن از آموزشی میومدیم اینجا!!!!

سلام چطوری؟
آره یادش بخیر عجب دورانی بودا
اضافه خدمتم نداشته باشی خودم واست میزنم عزیزم :D

hamidtalking

Registered User
لایک‌ها
0
سلام چطوری؟
آره یادش بخیر عجب دورانی بودا
اضافه خدمتم نداشته باشی خودم واست میزنم عزیزم :D

خیلی هم آقایی!!!
سال نوت مبارک.

آخه منو یه روز دژبان مرکز برداشت برد!!! غیبت های کلاس عقیدتیم هم زیاده. می ترسم بی خبر چیزی اومده باشه اونور.

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
کیا شهید خضرایی هستن 1.2.92

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من 91 اونجا بودم. شک نکنید که بهترین جای ایران افتادید برای اموزشی
نحوه برخورد اینا واقعا خوبه-
البته یادتون نره دوره اموزشیه!

hamidtalking

Registered User
لایک‌ها
0
من 1 12 90 اسلامشهر بودم. شک نکنید نیرو هوایی هتل ترین جای دنیاست. تصورتون راجع به سربازی کلا عوض میشه. البته روزای اول و هفته های اول خیلی خیلی سخته. ولی در مقایسه با مابقی نیروها خود بهشته. خیالتون راحت راحت باشه. من آموزشیمو واسه دوستام که 01 بودن تعریف می کنم، همه میگن شماها دیگه ته هتل بودین. فقط 01 یه خوبی داره که روزبرگه.

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
وی از پنج روز مرخصی تشویقی سربازان ارتش در این ایام خبر داد و عنوان کرد: جرایم انضباطی سربازان در روز ارتش بخشیده می‌شود.
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای و ارشد ارتش در جنوب غرب کشور: 5 روز مرخصی تشویقی برای سربازان به مناسبت روز ارتش/ جرایم انضباطی سربازان بخشیده می

به به آقا رامين

چطوري ؟ خوبي ؟ پاك ما رو فراموش كردي ها!!!!

سربازيت تموم شد به سلامتي ؟

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به به آقا رامين

چطوري ؟ خوبي ؟ پاك ما رو فراموش كردي ها!!!!

سربازيت تموم شد به سلامتي ؟
سلام خوبی مهرداد جان مخلصیم نه بابا این حرفا چیه خوبی؟ پایان خدمتت اومد؟ مهرداد من 1 ماهم مونده تموم بشم راستی فهمیدی نادری رو از دژبانی بیرون انداختن

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
سلام خوبی مهرداد جان مخلصیم نه بابا این حرفا چیه خوبی؟ پایان خدمتت اومد؟ مهرداد من 1 ماهم مونده تموم بشم راستی فهمیدی نادری رو از دژبانی بیرون انداختن

سلام رامين جان

آقايي

آره اسفند ماه كارتم اومد.

خوب به سلامتي براي تو هم كه ديگه تمومه.

نه اصلا خبر نداشتم. چرا انداختنش بيرون ؟

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام رامين جان

آقايي

آره اسفند ماه كارتم اومد.

خوب به سلامتي براي تو هم كه ديگه تمومه.

نه اصلا خبر نداشتم. چرا انداختنش بيرون ؟
فرمانده های دیگه زیرابشو زدن برج چند تموم کردی ؟ دیر نیومده؟ واسه من خیلی مهمه کارتم سر وقت بیاد واسه کارای پاسپورتمو ویزام از الان استرس گرفته

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
فرمانده های دیگه زیرابشو زدن برج چند تموم کردی ؟ دیر نیومده؟ واسه من خیلی مهمه کارتم سر وقت بیاد واسه کارای پاسپورتمو ویزام از الان استرس گرفته

من 1 آذر تموم شد.

3 ماه تقريبا طول كشيد.

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0

من خدمتم دی تموم شد آخرین روز کاری اسفند اومد. البته خیلی رفتم زیگیلشون شدم. چون منم گیر پاسپورت بودم.
شما هم یک ماه مونده خدمتت تموم بشه برو حتماً خضرایی، یه فرمی هست ظاهراً میتونی پر کنی زود کارتت به دستت برسه.
اینها در انجام کارهای پایان خدمت فوق العاده کند هستن. اگر عجله داری باید بری دنبالش.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
2 سال پیش در چنین روزی من در آموزشی بودم
هی چقذه زود گذشت
واسه تقسیم افتادم دزفول که واقعا بهترین دوران زندگیم بود.ای کاش باز اون روزا بر میگشت
:D
زیاد سخت نگیرید این نیز بگذرد

m.ajid

Registered User
لایک‌ها
35
با سلام خدمت همه دوستان قدیمی و جدید
ما کارت پایان خدمتمون رو هم چند وقتی هست که گرفتیم و الان منتظر گذرنامه ایم
در هر حال اگه کسی کمکی خواست در خدمتیم.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
خبر خوب برای مشمولان سربازی/ کسرخدمت هایی که سال ۹۰ ثبت شده اند، اعتبار دارد؛ تحصیلی، ایثارگران و ...
hot.png

09-6-6-64841untitled-7.jpg

1.png

پلیس -
رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا، از مساعدت ستادکل نیروهای مسلح برای کسرخدمت هایی که تا پایان سال 90 ثبت شده اند، خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان وظیفه عمومی ناجا، تمامی دارندگان کسرخدمت های مربوط به سال 90 که به دلایل قانونی مانند:اخذ معافیت تحصیلی و.. تا پایان سال مذکور به خدمت اعزام نشده اند همچنان می توانند از این امتیاز بهره مند شوند.

سردار سید حمید صدرالسادات، رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا دراین باره گفت: مهلت اجرای مقررات کسرخدمت ایثارگری برای فرزندان خانواده های دارای سابقه جبهه ، جانبازی و آزادگی تا پایان سال 90 بوده و از سال 1391 به بعد اجرایی نیست.

به گفته او با مساعدت ستاد کل نیروهای مسلح آن دسته از مشمولان که تا پایان سال 90 گواهی مربوطه را اخذ و در دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) به ثبت رسانده اند ولی به دلایل قانونی مانند: اخذ معافیت تحصیلی و ....تا پایان سال مذکور به خدمت اعزام نشده اند ، همچنان می توانند از این امتیاز بهره مند شوند.

صدرالاسادات گفت: افرادیکه گواهی کسر خدمت مربوطه را در سال 90 و قبل آن اخذ نموده و به خدمت اعزام شده اند لیکن بعلت قبولی در دانشگاه از خدمت ترخیص شده اند در صورت اعزام مجدد ، کسر خدمت آنان لحاظ خواهد شد.
او گفت: آن دسته از افراد که تا پایان سال 90 به سن مشمولیت نرسید و یا گواهی کسرخدمت جبهه ، جانبازی و آزادگی را دریافت نکرده اند قادر به بهر ه مندی از این امتیاز در سال جاری نخواهند بود.

این اصلاحیه البته پس از آن صادر می شود که صبح امروز صدرالاسادات در یک نشست خبری درباره کسرخدمت هایی که در سال 90 ثبت شده اند، گفت: "استفاده از کسر خدمت تا پایان سال 90 قابل اجرا بود. مشمولانی که از سال 91 اعزام شده اند نمی توانند از کسر خدمت استفاده کنند. البته کسر خدمت بسیجیان یا محققان که پروژه های تحقیقاتی انجام می دهند همچنان پابرجاست و کسانی که در مناطق محروم و عملیاتی خدمت می کنند نیز می توانند از کسر خدمت استفاده کنند." (اینجا)

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
کسی نیست
خضرایی ما داریم میاییم :D

ramin.cs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یادش بخیر اون روزی که تو برگ سبزم برای اولین بار کلمه خضرایی رو دیدم اومدم تو گوگل سرچ کردم به این انجمن وارد شدم با هزاران سوال تو ذهنم انگار همین دیروز بود
من که چند روزیه تموم کردم امیدوارم همه دوستای گلم به سلامتی تموم کنن شک نکنید بین نیرو ها نیروی هوایی بهترین جا برا خدمته شک نکنید

بالا