• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

M.H.H

Registered User
لایک‌ها
1
داداش من منظورت نفهمیدم اگر به خاطر اربعین نمیخواستن تعطیل کنن که شما رو چهارشنبه نفرستادن خونه اونم تو هفته اول . امروزم رفتیم برگ مرخصی دادن اومدیم خونه به خاطر آلودگی هوا .

منظورم اینه که تعطیلات دلیلی بر مرخصی ما نیست.مرخصی ما صرفا با برگه مرخصی مشخص میشه.حالا این پادگان روزهای تعطیل رو مرخصی میده.اما اگه یه تعطیلی غیر مترقبه مثل آلودگی هوا رخ بده،حتما باید برگه مرخصی داشته باشیم.فرمانده ما کسایی رو که روز شنبه نبودن جریمه کرد.

خدمتتون عرض کنم که این لباس پلنگیا که بهشون میگن هنرآموز ، افسر نمیشن ! بعد آموزششون میشن یه گروهبان 2 .. اونایی که افسر میشن تعدادشون خیلی محدوده و فکر نکنم اصلا باهاشون برخورد داشته باشید.
به عنوان مثال بچه های قدیمی که دوران بودند باید قاسم زاده رو بشناسن :دی ایشون با اون همه بگیر و ببندی که اونجا راه انداخته بود الان به عنوان یه گروهبان2 زیر دست بچه های ماست و داره آش خوری میده و خیلی هم موش شده :دی
من که تمام عقده های 2 ماه آموزشیم رو سرش خالی کردم :cool:

این سامان هروی هم هم دوره ای ما بود . بچه خوبیه باهاش رفیق بشید بهتون حال میده :)

تهدید و ... توی آموزشی همش تو خالیه و جنگ روانیه . اصلا رو دست نخورید که تنها تنبیهی که اونجا میتونن براتون اعمال کنن نگهبانی روز تعطیله :)
فرمانده جدید خضرایی هم یه سرهنگ خلبانه و خیلی از اون آقایی بهتره . و فکر کنم دوره آموزشی تون خیلی راحت تر از زمان ما باشه ....

6 ماه نبووووووووووووود ؟؟

فرمانده جدید که خوبه.اما گویا به بچه های وظیفه ربطی نداره و وظیه ها زیر نظر فرمانده مرکز آموزش وظیفه هستن و اون براشون تصمیم میگیره.
هروی هم پسر خوبیه و تا اونجایی که بتونه به بچه ها حال میده.گرچه روزای اول خیلی اذیت کرد و من اوایل خیلی ازش بدم میومد.ولی الان بهتر شده.اما فرمانده گروهان هم عوض شده و یه فرد عقده ای اومده و غالب امور رو از دست افسران خارج کرده و خودش تصمیم میگیره. خدا رو شکر غیر از بحث مرخصی ها سر و کار دیگه ای باهاش نداریم.ولی سر همون ها هم خیلی اذیت میکنه.متاسفانه سنش کمه و مجرد.برا همین اصلا مشکلات متاهلی و شغل و کار براش توجیح نداره.ولی در کل من از این پایگاه راضی ام و خدا رو شکر میکنم که افتادم اینجا.از پادگان های دیگه خیلی چیزهای بد شنیدم که اینجا خبری از اون برخوردها و مشکلات نیست.

behroozabedi

Registered User
لایک‌ها
7
سامان هروی به جز 2 روز اول که خیلی اذیت کرد بعدش دیگه با بچه ها رفیق شد انصافا هیچکس اندازه هروی به فکر ما نیست و مشکلات ما رو درک نمیکنه
احمدی هم ادم خوبیه اذیت نداره

در کل احترام ما رو نگه میدارن
فقط این هنراموزا اذیت میکنن اکثرا هم سنشون کمه

اکثر بچه ها حداقل 4-5 سال ازشون بزرگترن و خیلی وقعا بودنشون ازار دهنده است

یک ماه دیگه تمومه راحت میشیم

من الان مشکلم اینه کارم رو از دست دادم و درامدی ندارم و اقعا از این نظر برام خیلی سخته

اگه روز برگ بکنن یا حداقل یه بارم وط هفته بفرستنمون خونه میتونم به کارم برسم

دلتنگی خانواده

Last edited:

behroozabedi

Registered User
لایک‌ها
7
یادم رفت بگم اقای کاظمی هم فوق العاده ادم با شخصیتی هستند و هوای بچه ها رو دارند

یه سوال از بچه های دوره قبل
میان دوره میدن؟اگه بدن حدودا کی میدن؟و چن روز؟

مثلا سه شنبه 10 بهمن تعطیله احتمالش هست از دوشنبه تا شنبه میان دوره بدن؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
یادم رفت بگم اقای کاظمی هم فوق العاده ادم با شخصیتی هستند و هوای بچه ها رو دارند

یه سوال از بچه های دوره قبل
میان دوره میدن؟اگه بدن حدودا کی میدن؟و چن روز؟

مثلا سه شنبه 10 بهمن تعطیله احتمالش هست از دوشنبه تا شنبه میان دوره بدن؟

میان دوره نمیدن. چون اکثرا بچه تهران هستین. ما هم میان دوره نداشتیم.

seppeehr

Registered User
لایک‌ها
0
بر و بچه های گل خضرایی. نمیدونم اون رفقایی که خدمتشون تموم شده هنوز اینجا سر میزنن یا نه. حالا من سوالم رو میپرسم شاید فرجی حاصل شد.
من 6 دی تسویه کردم با خضرایی و تمام. برگه موقت پایان خدمتم رو هم گرفتم. پرسیدم گفتن کارت پایان خدمتتون دو ماه بعد میرسه دستتون.
حالا میخواستم از بر و بچه ها، خصوصاً تهرانیهای خضرایی که خدمتشون تموم شده و کارتشون رو گرفتن بپرسم ببینم چند روزه کارت رسید دستشون.
اگر کسی راهنمایی کنه که خیلی ممنون میشم.

mehrdad_sh

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
52,239
بر و بچه های گل خضرایی. نمیدونم اون رفقایی که خدمتشون تموم شده هنوز اینجا سر میزنن یا نه. حالا من سوالم رو میپرسم شاید فرجی حاصل شد.
من 6 دی تسویه کردم با خضرایی و تمام. برگه موقت پایان خدمتم رو هم گرفتم. پرسیدم گفتن کارت پایان خدمتتون دو ماه بعد میرسه دستتون.
حالا میخواستم از بر و بچه ها، خصوصاً تهرانیهای خضرایی که خدمتشون تموم شده و کارتشون رو گرفتن بپرسم ببینم چند روزه کارت رسید دستشون.
اگر کسی راهنمایی کنه که خیلی ممنون میشم.

من که تبریز بودم یک آذر خدمتم تموم شد هنوز نیومده دوستم که دو ماه زودتر از من خدمتش تموم شده همین چند روز پیش کارتش اومد.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بچه های دوره قبل از اردو بگن اونجا چیکارا میکنیم

Last edited:

eole

Registered User
لایک‌ها
132
سلام
عینکی معاف از رزم؟

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها کسی تو اداری خضرائی هست یا آشنایی چیزی اونجا داره یه کار خیلی مهم دارم، درضمن من تو گروهان اردستانی هستم (اسلام شهر)، ممنون میشم.

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
اردوگاه کی میرید ؟ کی تقسیم میشید ؟

بله ما دوشنبه راهی اردوگاه هستیم متاسفانه، واقعا نمیدونم تو سرمایه بیابونای قم تو این فصل چطوری میخوایم دووم بیاریم.

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
بله ما دوشنبه راهی اردوگاه هستیم متاسفانه، واقعا نمیدونم تو سرمایه بیابونای قم تو این فصل چطوری میخوایم دووم بیاریم.

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2

خوبه بابا ، خوش میگذره اما خب سختی هم داره دیگه . در کل خوش میگذره

M.H.H

Registered User
لایک‌ها
1
اردوگاهم خوش میگذره.افسر آموزش ما میگفت مثل پیک نیک میونه.من گروهان دورانم

عینکی معاف از رزم نیست.مجموع بالای 6 معاف از رزم میشه.البته فایده ای هم نداره

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
ما که 20 مهر رفتیم کوشک شب ها از سرما خوابمون نمی برد. وای به حال زمستونش.:wacko:

M.H.H

Registered User
لایک‌ها
1
ما امروز از اردوگاه برگشتیم.شبها خیلی سرد نبود.حتی والور هم ندادن.همون کیسه خواب کفایت میکرد.ولی اونجوری ها هم سخت نبود

maysam_ebi

Registered User
لایک‌ها
0
salammm belakharee 1 sal shod khedmate manam
vaghann az mehrdad mamnoonam babate in weblog chon yadame parsal kheyliii delgarmie khobi bod vasam va kheyli behem energi midad yadesh bekheir hamash too site bodam bebinam bacheha chi migam kole web;logo khondam
ama dige az oon ronagh oftade be jaye inke sarbazae jadid bishtar pae computer donbale etelaat bashan kamtar shodan
bachehaye man key pas miran amozeshi?kasi inja nist az 1 esfandi 91 ke taze bekhad ezam shee?

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
تبریک میگم به بربری های جدید، امیدوارم خودشون رو برای آشخوری دادن توی یگان آماده کنن :دی

darioushjh

Registered User
لایک‌ها
28
vaghann az mehrdad mamnoonam babate in weblog chon yadame parsal kheyliii delgarmie khobi bod vasam va kheyli behem energi midad yadesh bekheir hamash too site bodam bebinam bacheha chi migam kole web;logo khondam
ama dige az oon ronagh oftade be jaye inke sarbazae jadid bishtar pae computer donbale etelaat bashan kamtar shodan
bachehaye man key pas miran amozeshi?kasi inja nist az 1 esfandi 91 ke taze bekhad ezam shee?
چه طوری میثم؟ خوبی؟
البته این تاپیکه :دی

hamidtalking

Registered User
لایک‌ها
0

به به آقا میثم!!! کجایی برادر؟
میثم من اضافه خدمت دارم؟!!!!

یادته پارسال؟ هر روز میومدیم اینجا! تا ولمون می کردن از آموزشی میومدیم اینجا!!!!

بالا