داداش من منظورت نفهمیدم اگر به خاطر اربعین نمیخواستن تعطیل کنن که شما رو چهارشنبه نفرستادن خونه اونم تو هفته اول . امروزم رفتیم برگ مرخصی دادن اومدیم خونه به خاطر آلودگی هوا .
منظورم اینه که تعطیلات دلیلی بر مرخصی ما نیست.مرخصی ما صرفا با برگه مرخصی مشخص میشه.حالا این پادگان روزهای تعطیل رو مرخصی میده.اما اگه یه تعطیلی غیر مترقبه مثل آلودگی هوا رخ بده،حتما باید برگه مرخصی داشته باشیم.فرمانده ما کسایی رو که روز شنبه نبودن جریمه کرد.
خدمتتون عرض کنم که این لباس پلنگیا که بهشون میگن هنرآموز ، افسر نمیشن ! بعد آموزششون میشن یه گروهبان 2 .. اونایی که افسر میشن تعدادشون خیلی محدوده و فکر نکنم اصلا باهاشون برخورد داشته باشید.
به عنوان مثال بچه های قدیمی که دوران بودند باید قاسم زاده رو بشناسن :دی ایشون با اون همه بگیر و ببندی که اونجا راه انداخته بود الان به عنوان یه گروهبان2 زیر دست بچه های ماست و داره آش خوری میده و خیلی هم موش شده :دی
من که تمام عقده های 2 ماه آموزشیم رو سرش خالی کردم
این سامان هروی هم هم دوره ای ما بود . بچه خوبیه باهاش رفیق بشید بهتون حال میده
تهدید و ... توی آموزشی همش تو خالیه و جنگ روانیه . اصلا رو دست نخورید که تنها تنبیهی که اونجا میتونن براتون اعمال کنن نگهبانی روز تعطیله
فرمانده جدید خضرایی هم یه سرهنگ خلبانه و خیلی از اون آقایی بهتره . و فکر کنم دوره آموزشی تون خیلی راحت تر از زمان ما باشه ....
6 ماه نبووووووووووووود ؟؟
فرمانده جدید که خوبه.اما گویا به بچه های وظیفه ربطی نداره و وظیه ها زیر نظر فرمانده مرکز آموزش وظیفه هستن و اون براشون تصمیم میگیره.
هروی هم پسر خوبیه و تا اونجایی که بتونه به بچه ها حال میده.گرچه روزای اول خیلی اذیت کرد و من اوایل خیلی ازش بدم میومد.ولی الان بهتر شده.اما فرمانده گروهان هم عوض شده و یه فرد عقده ای اومده و غالب امور رو از دست افسران خارج کرده و خودش تصمیم میگیره. خدا رو شکر غیر از بحث مرخصی ها سر و کار دیگه ای باهاش نداریم.ولی سر همون ها هم خیلی اذیت میکنه.متاسفانه سنش کمه و مجرد.برا همین اصلا مشکلات متاهلی و شغل و کار براش توجیح نداره.ولی در کل من از این پایگاه راضی ام و خدا رو شکر میکنم که افتادم اینجا.از پادگان های دیگه خیلی چیزهای بد شنیدم که اینجا خبری از اون برخوردها و مشکلات نیست.