موقعی که تو آموزشی بهمون مرخصی میدن می تونیم با لباس شخصی از پادگان خارج بشیم؟ بعد از آموزشی چطور ؟ میشه با لباس شخصی وارد شد و داخل یگان لباس نظامی پوشید و خارج شدن از یگان چطور؟
1- خیر
2- بله
موقعی که تو آموزشی بهمون مرخصی میدن می تونیم با لباس شخصی از پادگان خارج بشیم؟ بعد از آموزشی چطور ؟ میشه با لباس شخصی وارد شد و داخل یگان لباس نظامی پوشید و خارج شدن از یگان چطور؟
سلام بچه ها من اومدم خونه :thumbsup: آقامهرداد ،ارادت خوبی :guitar:برادر ما دیروز رفتیم خضرایی دمشون گرم خیلی با احترام رفتار کردن و احترام گذاشتن من که خیلی خوشم اومد خلاصه کار ما تا ساعت 10 تمام شد یعنی از 8 تا 10 بود تا 20 شهریور مرخصی دادن لباس هم ندادن ولی توی راه اذیت شدیم ما 1 شهریور رفتیم **** وظیفه بهمون بلیط دادن کلا 8 نفر بودیم که 6 نفرمون خدمت قبلی داشتن پایه خدمتی منم بالاتراز همه بود.arty:خلاصه تا ساعت 10 توی **** وظیفه بودیم تا بلیط دادن من مردد بودم که با قطاربرم یا با اتوبوس که بچه ها گفتن با اتوبوس بریم بهتره.ساعت 10 اومدیم خونه یه استراحت کردم تاساعت 4 که رفتم ترمینال تا حرکت کردیم شد5.توی راه خیلی اذیت شدیم شب اصلا نخوابیدیم :wacko:با50 عدد سرباز یگان دیگه ای رفتیم ساعت 7 رسیدیم تهران که تا پیاده شدیمو دربست کردیمو رسیدیم پادگان شد8.گوشیهامون هم دادیم به مغازه بیرون.رفتیم تو داخل سالنی که پذیرش کردن تعدادمون رو هم رفته 100 نفر نبودیم بعد فوق لیسانس و دکتری و خدمت کرده ها رو جدا کردن که رو هم رفته 40 نفر بودیم خلاصه رفتیم فرم هارو پر کردیم شد ساعت 10 که برگه مرخصی دادن که تاریخ 6/20 روی کاغذش برق میزد و نوشته بود گ1:lol:. ماهم خوشحال 1 ماه از خدمت گذشتو تا برگردیم میشه 14 ماه خدمت.راستی این شرایط 21 ماه فکر نکنم به ما بخوره چون خودشونم میگفتن خدمت قبلیا 18 ماهن ولی اینم احتماله. خوب ماهم مدارکمون رو تحویل دادیم ( مدارک متاهلی) ( سند و شناسنامه ها ) اومدیم بیرون که تا رسیدیم راه آهن شد 12که شانس ما ساعت 12.30 قطار واسه اهواز جا داشت خلاصه اومدیمو ساعت 4 رسیدیم اهواز و تا الان خواب بودم البته ساعته 11 بیدارشدم.که دوست داشتم این خاطراتو واستون بنویسم که اطلاعاتی کسب کرده باشید چون به من خیلی ازطریق این انجمن کمک شد:happy: مخصوصا آقا مهرداد که همینجا ازش تشکر می کنم. این بود داستان ما
موفق باشید
سلام
آقا در آموزشی منتظر چی باشیم ؟ بی احترامیهایی که شنیدیم حقیقت داره ؟
رژه از کی شروع میشه؟ چیا رو بپیچونیم و چیا را نپیچونیم ؟
اگر ژیلت میتونیم ببریم ولی اسپری نه ، پس صورت را با چی نرم کنیم ؟ خشک خشک که نمیشه که ، کف اصلاح هم که یا به صورت ژل توی اسپری هست یا مثل عهد شاه وزوزک باید با فرچه و کاسه و اینجور چیزا دردسر بکشیم که !
سلام
آقا در آموزشی منتظر چی باشیم ؟ بی احترامیهایی که شنیدیم حقیقت داره ؟
رژه از کی شروع میشه؟ چیا رو بپیچونیم و چیا را نپیچونیم ؟
اگر ژیلت میتونیم ببریم ولی اسپری نه ، پس صورت را با چی نرم کنیم ؟ خشک خشک که نمیشه که ، کف اصلاح هم که یا به صورت ژل توی اسپری هست یا مثل عهد شاه وزوزک باید با فرچه و کاسه و اینجور چیزا دردسر بکشیم که !
سلام منتظر روزهایی باشین که بعد تموم شدنشون براتون خیلی شیرین میشه و آرزوی تکرار شدنش رو می کنید
ژل ریش و کف می تونید ببرید البته برای احتیاط هفته اول نبرید بعد که مرخصی دادن و برگشتین ببرین هر هفته 5شنبه جمعه مرخصی میدن نیاز به اصلاح تو پادگان پیدا نمی کنید ولی مشکلی نیست میتونید ببرید بی احترامی خیلی کم هست اونارم باید درک کرد 700 -800 نفر با خلق و خو و فرهنگ متفاوت کنترلشون سخته ولی کلا تو خضزایی و اسلام شهر خیلی خوب با سرباز رفتار میکنن ولی انتظار اولین روز دانشگاهتون و طرز برخورد استادتون رو نداشته باشین نگران نباش موفق باشی
هیچکس ، هیچکس ، هیچکس حق بی احترامی رو نداره . با اولین بی احترامی میتونید سریعا خودتون رو به بازرسی یا حفاظت اطلاعات برسونید و گزارش کنید !
البته خودشون میدونن چه بلایی سرشون میاد و بی احترامی نمیکنن .
یکبار یکی از ارشد های یه گروهان دیگه به یکی از بچه های ما گفت "احمق" ! حدود 50-60 تا امضا جمع کردیم دادیم به حفاظت خضرایی که خشتکش رو پرچم کنن
بعدش دیگه طرفای ما نیومد :دی
اما هرچیزی هم توهین نیست مثلا ارشد دسته بهت بگه مثه بچه آدم وایسا توهین نیست .
تو گروهان "دوران" یه برگه چسبونده بودن رو شیشه و وسایلی که میبایست با خودمون بعد از مرخصی میبردیم رو لیست کرده بودن. من تا نصفش رو نوشتم ولی باقیش موند. کسی از گروهان دوران هست که بتونه لیست کامل رو بنویسه ؟ یا بچه های دیگه و باتجربه ها میتونن کمک کنن ؟
من و شاهین امروز رفتیم لباسها رو سایز کردیم.
قیمتهای جدید رو بهتون بدم جیگرتون حال بیاد. همون مغازه جلو پادگان که ابعادش یک متر در هفتاد سانته و همه چی داره. تعویض پوتین با مارک یارد 25 تومن!!! تعویض لباس با نوع نخی کرهای 25 تومن!!! :wacko:
در کل یک تعویض پوتین و خیاطی ( بدون تعویض لباس با نوع بهتر ) و 2-3 تا خرت و پرت نزدیک 50 تومن در اومد.
ما که وقت نشد جاهای دیگه بریم و قیمت کنیم. حالا یا پاچه ما زیادی گشاد بوده یا قیمت بازار خیلی رشد کرده، چون قیمتهایی که اینجا دیده بودیم خیلی پایینتر بود.
آقا راستی یک سوال در مورد شلوار.
من قدم بلنده، شلوارم یه مقدار کوتاه باشه مشکلی نیست؟ یعنی اونجا همیشه در حالت گت کرده هستیم دیگه؟
بعد این گت کردن رو من درست نفهمیدم. لبه شلوار رو برگردونم زیر کش تا شلوار شکم بده بیفته روی لبه پوتین؟
اون فاصله 2 یا 3 انگشت که میگفتن فاصله چی با چیه؟
لباس رو حتما باید بزنیم تو شلوار یا میشه رو انداخت؟
مرسی آقا sa5070 از توضیحات کامل.
فقط یه سوال دیگه. اسم خودمون و گروهان خدمتی باید روی لباس باشه ؟ من لباس ها رو بردم خیاطی اسمم رو زده روی لباس، منتها رنگش خاکی هست. من اونجا بقیه رو میدیدم رنگ اتیکت یا پارچه ای که روش اسمشون رو نوشته بودن سفید بود. میخواستم بینم اصلا نیازی بود اون اسم رو بدوزه رو لباس، یا حالا که دوخته رنگش فرقی میکنه یا نه؟
سوال دیگه اینکه شامپو و صابون و این چیزا رو میتونیم ببریم دیگه ؟
كجايي مهرداد هنوز تموم نشد بابا كار برات دارم تو اين واويلاي بيكاري كار خوباون مهم نیست. خودشون بعدا بصورت متحد الشکل براتون اسم و فامیل و نام گروهان درست می کنن.
شامپو و صابون هم بلا مانع ست.