دستت دردنکنه ممنون از راهنماییه بسیار خوبت امیدوارم هرجا که باشی موفق سربلند و سلامت باشی مهرداد جان دیگه وقتتو نمیگیرم برگشتم اهواز تمام جزئیات یکم رو می نویسم ممنون بای
سلام میری میدون **** بعد کاغذ بهت میدن میگن برو خضرایی
منم فکر کنم باید بریم مستقیم خضراییآقا روی برگه ما زده برید خضرایی و اصلا حرفی از میدان **** نزدن ؛ شما چرا میگی باید بریم **** ؟
مستقیم میریم خضرایی...آقا روی برگه ما زده برید خضرایی و اصلا حرفی از میدان **** نزدن ؛ شما چرا میگی باید بریم **** ؟
مستقیم میریم خضرایی...
حالا یعنی از 6 صبح مارو نگه می دارن تا حدود 2؟
دوره های قبلی که میرفتن **** خیلی طول میکشیده.
واسه ما هم همینطوره؟
خدا کنه بگن برید 10 روز دیگه بیاین....
آقا ما هم افتادیم خضرایی ایشالله فردا عازمیم
فوق دیپلم انصرافی هستم که اونطوری که بچه ها نوشتن میفرستنم اسلامشهر
البته فکر کنم من از همتون پیرتر باشم متولد 62 هستم
در هر صورت امیدوارم دوران خوشی رو در کنار هم داشته باشیم
من که چیزی نمیارم تو هم نیار الکی سربارت میشه احتمال اینکه نگهمون دارن زیر 1% هستشفردا عجب روزی بشه! فردا از 6 صبح! خداکنه که زودی اسمارو بخونن و لباسا رو بدن بگن برید 10 روز دیگه بیاین! وسایل هم باید بیاریم فردا؟ ممکنه نگهمون دارن؟!!!!!
دمت گرم داشی! ایشالا که بریم این 10 روز رو بدن که به کارای باقیموندمونم برسیم.... ایشالا فردا می بینمت!من که چیزی نمیارم تو هم نیار الکی سربارت میشه احتمال اینکه نگهمون دارن زیر 1% هستش
منم فکر کنم یه ده روزی بهمون مرخصی بدن ( از الان شکمارو صابون زدیم:d)
حالا این همه میگیم 10 روز 10 روز دیگه..یهو فردا هممونو بار اتوبوس بنز نکنن ببرنمون اسلامشهر!! :wacko:
سلام بچه های عزیز
اصلا به خودتون استرس بیخودی ندین. فردا نه اعزام می شید جایی و نه نگرتون می دارن. فردا برای تحویل لباس هاست و مرخصی می دن.
به احتمال زیاد تا شنبه 11 ام مرخصی خواهید داشت.
سلام به دوستان گلم.
هه هه کمتر از 11 ساعت دیگه باید میدون **** باشیم.
من که اصلا استرس ندارم و با این که 2 سال پیچوندم که نیام ولی الان نمی دونم چرا دوست دارم زودتر بیام D:
برگه شما خورده به میدون **** برید؟؟؟؟؟
واسه من زده خودتو به پادگان معرفی کن