• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعزامی های فرماندهی هوایی شهید خضرایی بیان اینجا

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
اون لباس پلنگی هایی که دیدی استخدام نیرو هوایی شدن داشتن آموزش میدیدن :)
این لباس سرمه ای ها واسه وظیفه هاست .

در ضمن تعطیلاتی که واسه اجلاس اعلام کردن مربوط که سازمان های کشوری میشه و ربطی به سازمان های نظامی (لشکری) نداره .
اونا اگه بخوان تعطیل کنن از طریق نیروی انسانیشون نامه میزنن به یگان هاشون اعلام میکنن .

نیروی هوایی توی اون چند روز اجلاسفعلا تعطیل نیست . مگر اینکه نامه‌ش بیاد و اعلام تعطیلی کنن که اونم اینجا نمیشه گفت چون محرمانه ست :cool:

* من بعید میدونم تعطیل کنن *

omd_scooter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم امیدوارم همینطور باشه و 4 ام نباشیم. البته فکر کنم این مرخصی جزو خدمت محسوب می شه. اگه اینطور باشه که خیلی خوبه! یکم هوا هم بهتر بشه... منم کلاسام تموم بشه.
شما هم خضرایی هستین؟

شما رسما خدمتت از یکم شروع می شه.حالا مرخصی اختیاری!،اجباری!، هر چی .. ایشاا... که کلا دوره خوبی باشه. آره داداش .منم خضراییم.

راستی یه سوال. ما آخر نفهمیدیم آموزشی 2 ماهه یا 45 روز؟

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
راستی اونجوری که من فهمیدم طرافای میدون امام حسینه ( تو خیابون دماوند ).
در دیگه ای هم داره؟از خیابون پیروزی.

از خ پیروزی هم در داره . ( جلوی بیمارستان فجر ) اما اولا با ماشین شخصی نمیتونید برید تو . دوما پیاده از اونجا تا ساختمون های گروهاناتون خیلی فاصه داره چون ساختمونا نزدیک
خ دماونده و مهمتر از همه مهمتر اینکه با اون لباس آشخوری ها (سرمه ای ها ) اصلا راتون نمیدن که برید تو :D

ARIA5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان
امیدوارم که با دید مثبت روزهای خوبی رو سپری کنیم
و بعد آموزشی هم همه راضی باشیم .

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
اون لباس پلنگی هایی که دیدی استخدام نیرو هوایی شدن داشتن آموزش میدیدن :)
این لباس سرمه ای ها واسه وظیفه هاست .
/

آخه چرا تبعیض قائل می شن!! این پلنگی ها که قشنگتره. بیشتر به آدم اعتماد به نفس میده.:eek:

hasanmori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم اعزام اول شهریورم. آموزشی افتادم خضرایی.
یه سوالی از دوستان داشتم لطفا راهنمایم کنید.
ساکن تهرانم و مدرک لیسانس دارم.متاسفانه بخاطر بعضی از مشکلات چند سال غیبت داشتم و در زمانی که غیبت ها بخشیده شد دفترچه رو پست کردم. به دلیل مشکلاتی که دارم باید بعد از آموزشی حتما تهران بیافتم تا بتونم بعد از ظهر ها کار کنم. معاف از رزم هستم و پدرم فوت شده و دو برادرم ازدواج کردند و جدا از ما زندگی می کنند.من به همراه مادر پیرم و خواهر مجردم زندگی می کنیم. مخارج خانه رو من تامین می کنم. آیا با این مشکلات و گرفتاری هایی که دارم بعد از پایان آموزشی ممکنه تهران بیافتم؟ خیلی نگرانم و از استرس دارم دیونه میشم.:(

مدارك گرفتاريتو كاملا مستند آماده كن.. سعي كن شوراي محل و مسجد محل هم تاييد كنن.. استشهاد هم داشته باش از اهالي محل..اواسط دوره مداركتو تحويل ميگيرن ..آخراي دوره كميسيون تشكيل ميدن.. اگه گرفتاريت حاد باشه حتما تهران ميفتي

hasanmori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر آش خوران سابق، فعلی و آینده

امروز رفتم برگ سفید رو از پلیس+10 گرفتم، 1 شهریور 91 پایگاه هوایی شهید خضرایی.

خیلی از صفحات این تاپیک رو خوندم، ممنون از دوستانی که اینجا فعالیت میکنن و تجربیاتشون رو به اشتراک گذاشتند، بسیار مفید بود.

اول فکر کردم چون هوافضا خوندم افتادم نیرو هوایی، ولی انگار شانسیه و ربط خاصی نداره!
تهران هستم و فوق لیسانس. پس اگه چیزی تغییر نکرده باشه طبق گفته دوستان همون خضرایی موندگار میشم برای آموزشی. البته صفحات آخر صحبتی از فرستادن همه آموزشی‌ها به اسلام شهر بود که گویا هنوز عملی نشده. من که فعلاً زیاد تو باغ نیستم ولی علی‌الظاهر ترجیح میدم همین خضرایی باشم که نزدیک‌تره.

و دیگه اینکه بالاخره نفهمیدیم آموزشی قراره بشه 3 ماه یا شایعه‌ست! خلاصه اگرم قراره بشه امیدوارم از شهریور نشه! :D

هیچی دیگه فعلاً همین، 3 هفته تا اعزام! :f34r:
همه رو نميبرن اسلامشهر چون اونجا خيلي كوچيكه و گنجايش همه رو نداره..معمولا فوق ديپلمه ها و يه تعداد از ليسانسه ها رو ميبرن اسلامشهر كه البته اعزامياي اول تير رو فقط فوق ديپلم بردن.. آموزشي هم با احتساب مرخصياش كلن 8 هفته هست ..بعد از آموزشي هم چون فوق ليسانس هستي ستوان دو ميشي ولي تو آموزشي همه چيز واسه همه يكسانه..
سه ماه شدن آموزشي هم فعلا معلوم نيست كي اجرايي بشه

hasanmori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خضرایی یک سوال،
1 شهریور که ما قراره بریم 4 شنبه هست، فکر کنم 2-3 روز مهلت برای اندازه کردن لباس و اینها میدن بعد مثلاً شنبه یکشنبه یعنی 4-5 شهریور باید اونجا حاضر باشیم.
حالا الان این اجلاس سران کشورهای فلان هست و تهران 7 تا 11 شهریور تعطیل اعلام شده. آیا این تعطیلی اثری روی برنامه آموزشی داره؟ یعنی میشه به ما بگن 12 شهریور بیاین!؟ :D یا اینکه ربطی نداره؟
اصلاً توی آموزشی تعطیلی معنی داره؟ روزهای تعطیل مرخصی هستیم؟
واسه اندازه كردن لباس هميشه از 8 تا 10 روز مرخصي ميدن ..تعطيلي ها هم هميشه مرخصي هستين به غير از يه تعداد كمي كه نگهبان ميشن..هر هفته از پنجشنبه صبح تا شنبه صبح هم ميريد مرخصي.. متاهلا هم از چهرشنبه عصر ميرن مرخصي..

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
بچه های اعزامی تیر، تاریخ تقسیمتون کیه؟

ehsanhappy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان خضرایی خودم
من اعزام شهریورم :rolleyes: امیدوارم اجلاس سران بیشتر از اینا طول بکشه:D
میییییببییییینمتووون

paulnewman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. متولد 65 هستم، لیسانس حسابداری و تو برگه م نوشتن شهید خضرایی ... پس خوشبختم دی:

یه سوال دارم .. توی برگه آدرس محل مراجعه رو همون پادگان شهید خضرایی زده، ولی من میشنوم که میگن باید بریم میدان **** تو خود **** وظیفه. حالا تکلیف چیه ؟ اول شهریور خیابون دماوند و شهید خضرایی باید مراجعه کنیم یا میدان **** ؟

سوال دیگه اینکه چند درصد احتمال داره آموزشی رو جایی غیر از خضرایی بفرستنمون ؟ اصلا احتمالش هست یا ما حتما همونجا (تو یکی از اون سه تا یگانش) اموزشی رو میگذرونیم ؟

Last edited:

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من هم یکم شهریور اعزامم و شهیدخضرایی هستم. از اهواز متاهل ، فوق دیپلم ، با 13 ماه خدمت در ارتش نیروی هوایی در یگان شیراز و کرمان
خوب من در حین خدمت رفتم دانشگاه از اونجایی که دلخوش بودیم فقط 5 ماه دارم که الان شده 8 ماه چندتا سوال دارم
1-ما الان باید بریم **** وظیفه یا اینکه باید مستقیم ( یکم شهریور ) تهران باشیم؟
2-دوره آموزشی من که 2 ماه بود وبه سختی تمام شد ولی الان نمیدونم آموزشی من چندوقته 10 روز 1 ماه ؟
3_ این مرخصی معلومه که چندروزه یعنی تا 4 یا تا11 شهریوره؟
ازتون ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید به من بگید چون وقتی نمونده منم که متاهلم باید به مشکلات خاصی که داره رسیدگی کنم
راستی من اصلا هیچ باکی از خدمت ندارم
:cool:فقط از کارو زندگی افتادنش سخته شما هم اصلا هراسی نداشته باشید چون بهترین دوران زندگیتون رو میگذرونید.;):lol:

Ashkan R

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من هم یکم شهریور اعزامم و شهیدخضرایی هستم. از اهواز متاهل ، فوق دیپلم ، با 13 ماه خدمت در ارتش نیروی هوایی در یگان شیراز و کرمان
خوب من در حین خدمت رفتم دانشگاه از اونجایی که دلخوش بودیم فقط 5 ماه دارم که الان شده 8 ماه چندتا سوال دارم
1-ما الان باید بریم **** وظیفه یا اینکه باید مستقیم ( یکم شهریور ) تهران باشیم؟
2-دوره آموزشی من که 2 ماه بود وبه سختی تمام شد ولی الان نمیدونم آموزشی من چندوقته 10 روز 1 ماه ؟
3_ این مرخصی معلومه که چندروزه یعنی تا 4 یا تا11 شهریوره؟
ازتون ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید به من بگید چون وقتی نمونده منم که متاهلم باید به مشکلات خاصی که داره رسیدگی کنم
راستی من اصلا هیچ باکی از خدمت ندارم
:cool:فقط از کارو زندگی افتادنش سخته شما هم اصلا هراسی نداشته باشید چون بهترین دوران زندگیتون رو میگذرونید.;):lol:

2- شما دیگه آموزشی نخواهی داشت و مستقیم از خضرایی تقسیم میشی، به شما احتمالا 14-15 روز مرخصی میدن و بعد مستقیم میری یگان
3- همونطور که گفتم چون شما خدمت قبلی داری داستان شما متفاوته
شما هم چون متاهل هستی میوفتی پایگاه چهارم شکاری دزفول

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2- شما دیگه آموزشی نخواهی داشت و مستقیم از خضرایی تقسیم میشی، به شما احتمالا 14-15 روز مرخصی میدن و بعد مستقیم میری یگان
3- همونطور که گفتم چون شما خدمت قبلی داری داستان شما متفاوته
شما هم چون متاهل هستی میوفتی پایگاه چهارم شکاری دزفول

سلم میبخشید طول کشید داشتم صفحات قبل رو مرور می کردم میگم من اهواز زندگی میکنم و می خوام که بیام اهواز ادامه خدمت بدم چون متاهلم و دوم اینکه قبلا شیراز بودم و یگان پدافند دیده ب...ی بودم الان اهواز هم پدافند داره بعد به من لباس میدن یعنی کاری که همه میکنن منم انجام میدم و نگهم میدارن یا میفرستن مرخصی میگم میشه کامل توضیح بدی ممنون میشم:D

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اطلاعی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟:blush::wacko:

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی هست جواب ماروبده؟
;)

mehdi6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا ما 2 روز دیگه اعزامیم کسی هست جواب بده یا کمک کنه من تا صبح بیدارم کسی هست؟؟
:(

ARIA5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توجه توجه به چهارشنبه یک شهریور نزدیک میشوید.هیییییییییییییییی واااااااااااااااااااایه من.

بالا