اگه ندادیشو همش 30 به 09393088393 s بده
واقعا جای تبریک داره به حس انسان دوستی که هنوز زنده اس ...
داش یه خوبشو برا ما بذار مشتی 50 کمک می کنم. خدا شفاشون بده
اگه ندادیشو همش 30 به 09393088393 s بده
خدا خیرت بده احسنت حاجی
اگر چیزی باقی مونده ما رو هم در کار خیر شریک کنید20 کمک می کنم
فکر کنم همشون تموم شده، با این حال
دم همتون گرم
سلام دوستان عزیزمدوستان تاریخ تاپیکم نگاه کنید
مال 2ماه پیشه و همه فروش رفته
PS1FOREVER گرامی
ضمن سلام و عرض خسته نباشید
دوستان عزیز ، لازمه نکته ای رو یاد آوری کنم و آن هم اینکه : آن دسته از دوستانی که واقعا دلشون با این تایپیک PS1FOREVER حرکت کرده، (و در صورت اتمام دوربین)، از حرکت باز نایستند، چون دوربین بهانه است و بس.
و "دوربین اصل کاری" که بیش از حد هم پیکسل هاش بالاست، اون بالاست و نظاره گر مونه (تازه گارانتی هم داره :lol. بچه ها این تایپیک رو زنده نگه دارید، و همت کنید تا با کمکهامون، هر چقدر هم، که ناچیز باشه، حد اقل گامی رو برای سلامتی این بچه ها و رضای پروردگار برداشته باشیم.
بنده هم به نوبه خودم یک مبلغ ناچیزی رو پرداخت کردم که تصویر پرداختم رو در اینجا قرار میدم(البته فقط به جهت ترغیب و حرکت بزرگ مردان این فروم، که میدونم عده شون زیاده)
مشاهده پیوست 155645مشاهده پیوست 155646
و با تشکر از PS1FOREVER گرامی که بانی این کار خیر بودند
بعضی ها دلشون دریاست، ولی یه سری هم هستند که دریا تو دلشونه
اجرت با خدا دوست مهربان
سلام آقای مرادی عزیزمدم استارتر و commander گرم
دوستان میبینید توی این دنیا هنوزم آدم خوب هست.
هرکی هوس کار خیر کرده بسم الله.
اینجا جاشه.الانم موقشه.از من کاری بر نمیاد.تنها کاری که میتونم بکنم یه امتاز بازارچست
یا علی
دم استارتر و commander گرم
دوستان میبینید توی این دنیا هنوزم آدم خوب هست.
هرکی هوس کار خیر کرده بسم الله.
اینجا جاشه.الانم موقشه.از من کاری بر نمیاد.تنها کاری که میتونم بکنم یه امتاز بازارچست
یا علی
evenger عزیز
زنده باشی دوست من
دوستان عزیز ! توی اینترنت و محیط مجازی واقعا آدم نمیدونه که با چه کسی سرو کار داره،
ولی به لطف استارتر و بچه های گلی که همپای استارتر اومدن(حتی با درج یک جمله)، آدم میتونه توی این تایپیک حس معرفت و لوطی صفتی شما دوستان رو کاملا استشمام کنه.
دم همتون گرم و امیدوارم بارانی از آرامش خاطر به زندگی همگی شما عزیزان لایق بباره.
به واقع اصل کار رو شماها کردید دوست من،
دم همه شما گرم، که همت کردید و این تایپیک رو بالا آوردین تا باعث شه آدم غافلی چون من، به مثابه این حرکتتان، یه کم چشماش باز شه.
درود
مبلغ 100000 ریال واریز شد.( همینجوری تا اینکه بچه ها ترقیب بشن توی این موارد )
مشاهده پیوست 156261
یا حق
evenger عزیز
زنده باشی دوست من
دوستان عزیز ! توی اینترنت و محیط مجازی واقعا آدم نمیدونه که با چه کسی سرو کار داره،
ولی به لطف استارتر و بچه های گلی که همپای استارتر اومدن(حتی با درج یک جمله)، آدم میتونه توی این تایپیک حس معرفت و لوطی صفتی شما دوستان رو کاملا استشمام کنه.
دم همتون گرم و امیدوارم بارانی از آرامش خاطر به زندگی همگی شما عزیزان لایق بباره.
رحمت خدا به اون شیری که خوردید ، شرمنده شدم رفت!:blush:درود
دوست خوبم شما لطف داری بنده کاری نکردم.
انجام وظیفه بود.
موفق و موید باشید
یا حق
فروش رفت ؟؟؟ فکر کردم قرار بود انفاق بره نه فروش . خدایا این بدبینی رو از من بگیر که فکر میکنم بعضی مثل من واسه رد کردن اموال اسقاطی پای بچه های مریض رو هم میکشن وسط با کلی " مولا نگهدارت باشه و حق پدرتو بیامرزه و وایرلس اصلی بالاس اونم با پیکسلهای اووووووه " دعا کنید من از این مرض بدبینی خلاص شم و همه رو کاسب نبینم اونم کاسب با چراغ .ضمنا چرا تیپاکس ؟ پست سفارشی هم میاره ارزونتر و با بیمه . خدایا کاری کن از کسانی هم نباشم که واسه ماسیدن یه چیزی .... هی هندونه بدم زیر بغل . و در آخر کاری کن خدایا که سود کارهای خیرم به من نرسه به مستحقش برسه . که در غیر اینصورت کار خیر نیست بلکه زشت ترین و ناجوانمردانه ترین نوع کاسبیه . بچه هایی که یه ذره هنوز نور دارن ... دعام کنین .دوستان تاریخ تاپیکم نگاه کنید
مال 2ماه پیشه و همه فروش رفته
فروش رفت ؟؟؟ فکر کردم قرار بود انفاق بره نه فروش . خدایا این بدبینی رو از من بگیر که فکر میکنم بعضی مثل من واسه رد کردن اموال اسقاطی پای بچه های مریض رو هم میکشن وسط با کلی " مولا نگهدارت باشه و حق پدرتو بیامرزه و وایرلس اصلی بالاس اونم با پیکسلهای اووووووه " دعا کنید من از این مرض بدبینی خلاص شم و همه رو کاسب نبینم اونم کاسب با چراغ .ضمنا چرا تیپاکس ؟ پست سفارشی هم میاره ارزونتر و با بیمه . خدایا کاری کن از کسانی هم نباشم که واسه ماسیدن یه چیزی .... هی هندونه بدم زیر بغل . و در آخر کاری کن خدایا که سود کارهای خیرم به من نرسه به مستحقش برسه . که در غیر اینصورت کار خیر نیست بلکه زشت ترین و ناجوانمردانه ترین نوع کاسبیه . بچه هایی که یه ذره هنوز نور دارن ... دعام کنین .