• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعطای تعدادی دوربین فقط برای خدا ...........

وضعیت
موضوع بسته شده است.

foja

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
اگه ندادیشو همش 30 به 09393088393 s بده

moji773

Registered User
لایک‌ها
5
خدا خیرت بده احسنت حاجی

mehrave

Registered User
لایک‌ها
10
اگر چیزی باقی مونده ما رو هم در کار خیر شریک کنید20 کمک می کنم

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
فکر کنم همشون تموم شده، با این حال
دم همتون گرم :)

PS1FOREVER

Registered User
لایک‌ها
970
واقعا جای تبریک داره به حس انسان دوستی که هنوز زنده اس ...

داش یه خوبشو برا ما بذار مشتی 50 کمک می کنم. خدا شفاشون بده

اگه ندادیشو همش 30 به 09393088393 s بده

خدا خیرت بده احسنت حاجی

اگر چیزی باقی مونده ما رو هم در کار خیر شریک کنید20 کمک می کنم

فکر کنم همشون تموم شده، با این حال
دم همتون گرم :)

دوستان تاریخ تاپیکم نگاه کنید
مال 2ماه پیشه و همه فروش رفته
سلام دوستان عزیزم:)
از همه شما متشکرم که اینقدر لطف دارید:rolleyes:
همون زمان گه تاپیک رفت ، دوستان ولقعا سنگ تمام گذاشتند ، من شرمنده شدم واقعا:blush:
اما همه تقدیم دوستان شدند.
کمک از یک دعای خیر تا پول یک اثر داره، دریغ نکنید:rolleyes:
شاد باشید:happy:
یا حق.

commander

Registered User
لایک‌ها
406
PS1FOREVER گرامی
ضمن سلام و عرض خسته نباشید
دوستان عزیز ، لازمه نکته ای رو یاد آوری کنم و آن هم اینکه : آن دسته از دوستانی که واقعا دلشون با این تایپیک PS1FOREVER حرکت کرده، (و در صورت اتمام دوربین)، از حرکت باز نایستند، چون دوربین بهانه است و بس.
و "دوربین اصل کاری" که بیش از حد هم پیکسل هاش بالاست، اون بالاست و نظاره گر مونه (تازه گارانتی هم داره :lol:). بچه ها این تایپیک رو زنده نگه دارید، و همت کنید تا با کمکهامون، هر چقدر هم، که ناچیز باشه، حد اقل گامی رو برای سلامتی این بچه ها و رضای پروردگار برداشته باشیم.
بنده هم به نوبه خودم یک مبلغ ناچیزی رو پرداخت کردم که تصویر پرداختم رو در اینجا قرار میدم(البته فقط به جهت ترغیب و حرکت بزرگ مردان این فروم، که میدونم عده شون زیاده)
2.jpg3.jpg

و با تشکر از PS1FOREVER گرامی که بانی این کار خیر بودند
بعضی ها دلشون دریاست، ولی یه سری هم هستند که دریا تو دلشونه
اجرت با خدا دوست مهربان

Last edited:

PS1FOREVER

Registered User
لایک‌ها
970
PS1FOREVER گرامی
ضمن سلام و عرض خسته نباشید
دوستان عزیز ، لازمه نکته ای رو یاد آوری کنم و آن هم اینکه : آن دسته از دوستانی که واقعا دلشون با این تایپیک PS1FOREVER حرکت کرده، (و در صورت اتمام دوربین)، از حرکت باز نایستند، چون دوربین بهانه است و بس.
و "دوربین اصل کاری" که بیش از حد هم پیکسل هاش بالاست، اون بالاست و نظاره گر مونه (تازه گارانتی هم داره :lol:). بچه ها این تایپیک رو زنده نگه دارید، و همت کنید تا با کمکهامون، هر چقدر هم، که ناچیز باشه، حد اقل گامی رو برای سلامتی این بچه ها و رضای پروردگار برداشته باشیم.
بنده هم به نوبه خودم یک مبلغ ناچیزی رو پرداخت کردم که تصویر پرداختم رو در اینجا قرار میدم(البته فقط به جهت ترغیب و حرکت بزرگ مردان این فروم، که میدونم عده شون زیاده)
مشاهده پیوست 155645مشاهده پیوست 155646

و با تشکر از PS1FOREVER گرامی که بانی این کار خیر بودند
بعضی ها دلشون دریاست، ولی یه سری هم هستند که دریا تو دلشونه
اجرت با خدا دوست مهربان
:)
سلام دوست عزیزم:)
این خدایا نعمته به خودت قسم ! من نوکرتونم ..................
الان دارم از اینکه یک کاری شده که دل دوستانم رفته سمتش اشک میریزم .................
الان دلم لرزیده....... ..........
5 تا دوستی که کمک بکنه من از رمهایی که برام مونده هدیه ای براش میفرسم ، نوعش 512 DDR 2 لپتاپی هست......فقط آدرس و کد پستی و شماره تماس بدید تا انجام وظیفه کنم .
من با تیپاکس میفرستم و هزینه پستی هم با خودتون هست.
من 5 تا رم رایانه تقدیم میکنم ، ببخشید که وسعم خیلی نیست !:blush:
خدا قبول بکنه ، شاد باشید:happy:
یا حق.

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
دم استارتر و commander گرم
دوستان میبینید توی این دنیا هنوزم آدم خوب هست.
هرکی هوس کار خیر کرده بسم الله.
اینجا جاشه.الانم موقشه.از من کاری بر نمیاد.تنها کاری که میتونم بکنم یه امتاز بازارچست
یا علی

PS1FOREVER

Registered User
لایک‌ها
970
اینجا جاشه.الانم موقشه.از من کاری بر نمیاد.تنها کاری که میتونم بکنم یه امتاز بازارچست
یا علی
سلام آقای مرادی عزیزم:)
شما آقایی ، مرامت آفتاب:rolleyes:
دعا کن رفیق ، این همیشه بهترین سپاس از نعماتی هست که گاها نمیبینیم ، ولی با کوچکترین ضربه ای سریعا یادش میکنیم :blush:
سلامت و شاد باشید:happy:
یا حق.

commander

Registered User
لایک‌ها
406
یا علی

به واقع اصل کار رو شماها کردید دوست من،
دم همه شما گرم، که همت کردید و این تایپیک رو بالا آوردین تا باعث شه آدم غافلی چون من، به مثابه این حرکتتان، یه کم چشماش باز شه.

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

مبلغ 100000 ریال واریز شد.( همینجوری تا اینکه بچه ها ترقیب بشن توی این موارد )

New Bitmap Image (2).jpg
یا حق

commander

Registered User
لایک‌ها
406
evenger عزیز
زنده باشی دوست من
دوستان عزیز ! توی اینترنت و محیط مجازی واقعا آدم نمیدونه که با چه کسی سرو کار داره،
ولی به لطف استارتر و بچه های گلی که همپای استارتر اومدن(حتی با درج یک جمله)، آدم میتونه توی این تایپیک حس معرفت و لوطی صفتی شما دوستان رو کاملا استشمام کنه.
دم همتون گرم و امیدوارم بارانی از آرامش خاطر به زندگی همگی شما عزیزان لایق بباره.

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
evenger عزیز
زنده باشی دوست من
دوستان عزیز ! توی اینترنت و محیط مجازی واقعا آدم نمیدونه که با چه کسی سرو کار داره،
ولی به لطف استارتر و بچه های گلی که همپای استارتر اومدن(حتی با درج یک جمله)، آدم میتونه توی این تایپیک حس معرفت و لوطی صفتی شما دوستان رو کاملا استشمام کنه.
دم همتون گرم و امیدوارم بارانی از آرامش خاطر به زندگی همگی شما عزیزان لایق بباره.

درود

دوست خوبم شما لطف داری بنده کاری نکردم.
انجام وظیفه بود.
موفق و موید باشید

یا حق

PS1FOREVER

Registered User
لایک‌ها
970
به واقع اصل کار رو شماها کردید دوست من،
دم همه شما گرم، که همت کردید و این تایپیک رو بالا آوردین تا باعث شه آدم غافلی چون من، به مثابه این حرکتتان، یه کم چشماش باز شه.

درود

مبلغ 100000 ریال واریز شد.( همینجوری تا اینکه بچه ها ترقیب بشن توی این موارد )

مشاهده پیوست 156261
یا حق

evenger عزیز
زنده باشی دوست من

درود

دوست خوبم شما لطف داری بنده کاری نکردم.
انجام وظیفه بود.
موفق و موید باشید

یا حق
رحمت خدا به اون شیری که خوردید ، شرمنده شدم رفت!:blush:
کم آوردم!
آقایی از این بیشتر!
خدایا شکرت ......شکرت.........شکر......................
من یک رم لپتاپ DDR 2 1GIG رو و 5 تا رم لپتاپی DDR2 512 رو به دوستانی که دست خیرشون رو در رحمت خداوند شسته و میشویند تقدیم میکنم تا شاید از نور این خورشید واره ها چیزی نسیب این حقیر بشه:blush:
فقط رمها یکجا تقدیم نمیشه تا دوستان بیشتری استفاده کنند:rolleyes:
بسته ها با تیپاکس ارسال و هزینه از خودتون پستی وصول میشه;)
شاد باشید و پایدار:happy:
یا حق.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
به همه دوستان و مخصوصا استارترش
فقط یه چیزی میتونم بگم
ایولله نوکرتونم دست علی همیشه یارتون
یا علی

narawa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان تاریخ تاپیکم نگاه کنید
مال 2ماه پیشه و همه فروش رفته
فروش رفت ؟؟؟ فکر کردم قرار بود انفاق بره نه فروش . خدایا این بدبینی رو از من بگیر که فکر میکنم بعضی مثل من واسه رد کردن اموال اسقاطی پای بچه های مریض رو هم میکشن وسط با کلی " مولا نگهدارت باشه و حق پدرتو بیامرزه و وایرلس اصلی بالاس اونم با پیکسلهای اووووووه " دعا کنید من از این مرض بدبینی خلاص شم و همه رو کاسب نبینم اونم کاسب با چراغ .ضمنا چرا تیپاکس ؟ پست سفارشی هم میاره ارزونتر و با بیمه . خدایا کاری کن از کسانی هم نباشم که واسه ماسیدن یه چیزی .... هی هندونه بدم زیر بغل . و در آخر کاری کن خدایا که سود کارهای خیرم به من نرسه به مستحقش برسه . که در غیر اینصورت کار خیر نیست بلکه زشت ترین و ناجوانمردانه ترین نوع کاسبیه . بچه هایی که یه ذره هنوز نور دارن ... دعام کنین .

commander

Registered User
لایک‌ها
406
فروش رفت ؟؟؟ فکر کردم قرار بود انفاق بره نه فروش . خدایا این بدبینی رو از من بگیر که فکر میکنم بعضی مثل من واسه رد کردن اموال اسقاطی پای بچه های مریض رو هم میکشن وسط با کلی " مولا نگهدارت باشه و حق پدرتو بیامرزه و وایرلس اصلی بالاس اونم با پیکسلهای اووووووه " دعا کنید من از این مرض بدبینی خلاص شم و همه رو کاسب نبینم اونم کاسب با چراغ .ضمنا چرا تیپاکس ؟ پست سفارشی هم میاره ارزونتر و با بیمه . خدایا کاری کن از کسانی هم نباشم که واسه ماسیدن یه چیزی .... هی هندونه بدم زیر بغل . و در آخر کاری کن خدایا که سود کارهای خیرم به من نرسه به مستحقش برسه . که در غیر اینصورت کار خیر نیست بلکه زشت ترین و ناجوانمردانه ترین نوع کاسبیه . بچه هایی که یه ذره هنوز نور دارن ... دعام کنین .

دوست گرامی!
این نوع کاسبی، شنیع ترین نوع کاسبیه، و شما کاملا درست میفرمایید اما داداش گلم! یه نگاه به همه پیامها بنداز و ببین که به لطف استارتر، کلهم مسیر تغییر کرده و بچه هایی من جمله evenger و ... جهت ترغیب دیگر دوستان برای کمک به بچه های محک، بدون هیچ انتظاری واریز وجه داشتند و رونوشت فیش رو هم در تایپیک قرار دادند.
این تایپیک خیلی باحال شده و از "دوربین" رسیده به عاقبت و "اون دورها رو ببین"
laughingsmiley.gif

ضمنا دوست من! از هر 10 نفر اگه 2 تا هم مثل من نوعی، ناخالص باشند، شما به بزرگواری خودتون نیمه پر لیوان رو ببین و انشا اله هیچ کس حتی به فکرش هم خطور نکنه که بخواد از این راه ارتزاق کنه، چون به شخصه نظرم اینه که، سگ دزدی شرفش از این کار بیشتره.
بچه ها شاید این آخرین باره که به این تایپیک سر میزنم، ولی باز هم دم استارتر بزرگوار و بقیه بچه ها گرم و هر کس هم که این مطالب رو میخونه، اگه تونست یه کمک ناچیز هم که شده بکنه (حتی یه جمله برای تشویق سایرین و بالا اومدن تایپیک).
راه دوری نمیره
یادتون نره که ما طاقت و جرات روبه رو شدن با یک دندون درد رو نداریم، و حالا ببین اون بچه ها چی میکشن!!
خصوصا توی این شرایط بد اقتصادی، کمکی میشه برای این کودکان شجاع که با کلی امید دارند با این بیماری مبارزه میکنند.
دریغ نکنید (هر چند که ناچیز باشه)
الله نگهدار همتون

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
Untitled.jpg

استارتر محترم این تاپیک یکی‌ از شریف ترین اعضائ پی‌ تی‌ هستن هیچ شکی‌ توش نیس

امیدوارم تاپیک بالا بمونه بقیه دوستانم ترغیب بشن به کمک به بچهای باحال محک(باحال میگم چون خیلی‌ میخامشون) :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا