• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعطای تعدادی دوربین فقط برای خدا ...........

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mjdkh

Registered User
لایک‌ها
8
سلام داداش بعضی وقتا آدما خوبی کردن یادشون میره

من رفتم وکمک کردم هیچ وسیله ایم نمیخوام فقط تشکر میکنم که این تایپک رو راه اداختی
ایول
یاحق

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
سلام رفیق
ابتدائاً که آرزوی سلامتی دارم واست
وقتی این حرکتا رو میبینم خوشحال میشم
شاید خاطرتون نباشه،ولی یه تاپیکی هم بود قبل عید که بنده باز کرده بودم برای جمع آوری کمک که از قضا شما هم لطف کرده بودید،ایشالله واسه قبل ماه مبارک هم تاپیک مشابهی ایجاد میشه
ضمناً،اگه رم 2 لپ تاپی دی دی آر2 موجود بود بنده میخوامش
فعلاً رفیق

درود

خوبی رفیق
این دوستمون تایید میشن.
وقتی اون وسیله هایی که واسه اون بنده خدا ها گرفته بود کلی حال کردم.
موفق و موید باشید

یا حق

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
درود

خوبی رفیق
این دوستمون تایید میشن.
موفق و موید باشید

یا حق
اگر منظورتون بنده هستم،که بزرگوارید دوست گرامی
سلامت باشید:happy:

narawa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیزم : عادت خیلی از مردم اینه که به هر چیزی گیر بدن و خوشون رو با غر زدن یه جورایی مطرح کنن . شما رو هم جزو همون دسته می بینم . به خصوص که نخواستید با آی دی اصلی خودتون پست بزنید و رفتید یه آی دی جدید باز کردید .
نشونه این هست که آدم حرف غیر حساب رو نمی تونه با اعتماد به نفس کامل فریاد بزنه .

هیچ اشکالی نداره که من نوعی، کار خیر رو جلوی چشم همه انجام بدم . دوست بزرگواری دارم به نام آقای ملکوتی صاحب پوشاک ملکوتی که چندین شعبه توی تهران و شهرستانها داره . همیشه به خیریه ها کمک درست و حسابی می کنه و همه جا هم میگه که فلان مقدار به فلان خیریه یا موسسه کمک کردم .
نظرش بر این هست که هر کاری توی جامعه ما باید مد بشه . مثل لباس . وقتی همه جا صحبت از کار خیر و کمک به هم نوع باشه و همه راجع به کمکی که می کنن حرف بزنن میشه مد . چقدر خوبه که مد تابستان امسال کمک به زنهای سرپرست خانوار باشه و پاییز کمک به سرطانی ها مد باشه .

در کنار این ماجرا من با جمله " در آخر کاری کن خدایا که سود کارهای خیرم به من نرسه " از پایه مشکل دارم . منی که ( بطور مثال ) دستی به خیر دارم باید برکت داشته باشم که دستی رو بگیرم وگرنه فلان دلال که هر چی بیشتر داشته باشه بیشتر خون ملت رو تو شیشه می کنه .

همیشه خوب باشید .

دوست محترم ؛ به رسم ادب ، اول سلام :

گذاشتن دو سه تا جنس بنجل برای فروش هم شد کار خیر ؟ دوربینی که نگاتیو میخوره در زمان اوجش 3000 تومن بوده و حالا بخاطر کار خیر ده هزارتومن ؟ فقط تست همین دوربین 6-7 هزارتومن خرج برمیداره
آخه مرام و مروت و مردونگی رو تورو خدا راحت بذارید . آگهی کنید دو دوربین نگاتیو خور برای فروش و اگر تونستید بفروشید برید بریزید به حساب خیریه . چرا یه نفر یه جنس بدرد بخور واسه امر خیر آگهی نمیکنه ؟
و الخ ........ تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل . بذارید مروت و مردانگی برای کسانی که بهش اعتقاد دارن باقی بمونه . اگر با این توضیح درک کردید اصل قضیه رو الحمدلله و اگر نکردید دیگه با هیچ توضیحی نمیشه شما رو متوجه کرد . بیدار کردن آدمی که خودشو به خواب میزنه محــــــــــالـــه

ضمنا حس ششم شما در مورد من که غلط از آب در اومد من فقط همین یک آی دی رو دارم .
ایضا ؛ من دلیلی برای مطرح کردن خودم در بین کسانی که منو نمیشناسند نمی بینم ! به نظر شما این کار کمی غیر عقلایی نیست ؟
نهایتا : مشکل شما با جمله " در آخر کاری کن خدایا که سود کارهای خیرم به من نرسه " خیلی اساسیه و باید روش حسابی کار کنید . چون : کاری که نفعش به شما برسه کاسبیه و نه کار نیک .

شما نیز همیشه بهتر باشید

arani_ali عزیز
فقط شما نیستید که با جمله فوق مشکل دارید، و بنده هم 100% با شما موافقم
فکر میکنم جمله بالا از بالیوود اقتباس شده، و شاید نا ملموس ترین جمله ای باشه که میتونه بیان شه.
و این چارت فکری مختص به کسانیه که وقتی میخوان از پنجره ، به مناظر زیبای بیرون نگاه کنن، فقط لکه پنجره رو میبینن.
و یکی از توصیف های خداوند اینه که تنها بخشنده ای است که هیچگونه چشم داشتی نداره و خودش میگه که نا محدود از من بخواهید و تنها منم اجابت کننده شما، و قاعدتا برای این دوست گرامی، جایگاه خالق و مخلوق، به اشتباه تفهیم شده و ایشون میخوان به خالق خیر برسونن.
و از آنجا که مقصد انجام هر عمل خیر، رضای خداست، حتی اگر شخصی هم بگه که واسه دل خودم کردم، باز هم مطمئن باشید که خدا توی دل اون آدمه.
و به جا ادای جمله فوق، بهتره که آدم از خدا بخواد که اول و قبل از اعطای هر چیزی، اول معرفت آن (شناخت) را بده و بعد آن را به ما اعطا کنه.

سلام فرمانده .

از بالیوود نقل نشده بلکه از صحیفه سجادیه نقل شده . افسوس ... افسوس . کاش ذهنتون رو برای چیزایی بیش از یالیوود و کلمات قصار بی معنا پرورش میدادی .

ضمنا :
من طرف صحبتم فقط با کسانی است که از کار نیک هم میخوان دکه برای کاسبی بسازن . وگرنه من شخصا لیاقت بوسیدن دست نیکوکاران واقعی رو ندارم و در مقابل مروت و مردانگی و فداکاری اونها لال میمونم و فقط تماشا میکنم و آرزو میکنم که کاش یه روز من هم مثل اونها بشم .
لوتی صفت های با شرف و مرام حرفهای منو به دل نگیرن .
عزت زیاد

Last edited:

PS1FOREVER

Registered User
لایک‌ها
970
آقا من یکم ریختم به حساب. بازم میریزم. ایشالا که همشون خوب میشن...
مشاهده پیوست 158647

سلام رفیق
شاید خاطرتون نباشه،ولی یه تاپیکی هم بود قبل عید که بنده باز کرده بودم برای جمع آوری کمک که از قضا شما هم لطف کرده بودید،ایشالله واسه قبل ماه مبارک هم تاپیک مشابهی ایجاد میشه
فعلاً رفیق
سلام خدمت رفقای گلم:)
تشکر از لطف و احسانی که بی دریغ دانه محبت رو بارور میکنه:rolleyes:
خدا شادتون بکنه:happy:
یا حق.

آقا من یکم ریختم به حساب. بازم میریزم. ایشالا که همشون خوب میشن...
مشاهده پیوست 158647

سلام رفیق
فعلاً رفیق

سلام داداش بعضی وقتا آدما خوبی کردن یادشون میره

من رفتم وکمک کردم هیچ وسیله ایم نمیخوام فقط تشکر میکنم که این تایپک رو راه اداختی
ایول
یاحق

درود

خوبی رفیق
این دوستمون تایید میشن.
موفق و موید باشید

یا حق

شکر ار حمت خداوند که دلهای پاک شما رو نشون تاریکی قلب امسال ما میده:rolleyes:
شادی واقعی نسیبتون:happy:
یا حق.

گذاشتن دو سه تا جنس بنجل برای فروش هم شد کار خیر ؟ دوربینی که نگاتیو میخوره در زمان اوجش 3000 تومن بوده و حالا بخاطر کار خیر ده هزارتومن ؟ فقط تست همین دوربین 6-7 هزارتومن خرج برمیداره
آخه مرام و مروت و مردونگی رو تورو خدا راحت بذارید . آگهی کنید دو دوربین نگاتیو خور برای فروش و اگر تونستید بفروشید برید بریزید به حساب خیریه . چرا یه نفر یه جنس بدرد بخور واسه امر خیر آگهی نمیکنه ؟
و الخ ........ تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل . بذارید مروت و مردانگی برای کسانی که بهش اعتقاد دارن باقی بمونه . اگر با این توضیح درک کردید اصل قضیه رو الحمدلله و اگر نکردید دیگه با هیچ توضیحی نمیشه شما رو متوجه کرد . بیدار کردن آدمی که خودشو به خواب میزنه محــــــــــالـــه

ایضا ؛ من دلیلی برای مطرح کردن خودم در بین کسانی که منو نمیشناسند نمی بینم ! به نظر شما این کار کمی غیر عقلایی نیست ؟
نهایتا : مشکل شما با جمله " در آخر کاری کن خدایا که سود کارهای خیرم به من نرسه " خیلی اساسیه و باید روش حسابی کار کنید . چون : کاری که نفعش به شما برسه کاسبیه و نه کار نیک .

شما نیز همیشه بهتر باشید

سلام فرمانده .

از بالیوود نقل نشده بلکه از صحیفه سجادیه نقل شده . افسوس ... افسوس . کاش ذهنتون رو برای چیزایی بیش از یالیوود و کلمات قصار بی معنا پرورش میدادی .

ضمنا :
من طرف صحبتم فقط با کسانی است که از کار نیک هم میخوان دکه برای کاسبی بسازن . وگرنه من شخصا لیاقت بوسیدن دست نیکوکاران واقعی رو ندارم و در مقابل مروت و مردانگی و فداکاری اونها لال میمونم و فقط تماشا میکنم و آرزو میکنم که کاش یه روز من هم مثل اونها بشم .
عزت زیاد

سلام لوتی!
کار خیره ، نمیدونم میفهمید یا نه!
کسی پولی نمیگیره...............
هزینه پستی هم با بنده یا هر دوستی هست که کمک میکنه ...............................
چه 10 هزار چه 1 میلیون تومان ، فقط محک هست با اون طفل معصومها که اگر کمکی باشه دریافت میکنند!!!
کاسبی؟
دوستان کاسبی در کار بوده؟!؟
کسی پولی داده به کسی جز محک؟
تک پستت لوتی ، حق رو ندیده ! پست یک یوزر رو دیده که اونم حتما متن عمل این تاپیک رو ندیده!
از بالیوود یا هر کتابی ............خدا میبینه ، اون میدونه و بس...........
2 تا دوربین داشته گذاشته برای کار خیر ، دلش مهمه، مگه شما اجابت میکنی دعاش رو؟
درد ،سهم اون بچه هاست ، اینم کمکی بوده که دوستان و این حقیر در توان داشتیم ، من رییس بانک مرکزی نیستم خزانه رو خیرات اولادم بکنم ، توانم همینقدره، توانمون همینقدره.............
اصلا چرا جواب دادم؟
خدا میدونه و همین بسه.................
شرمنده اگر دوستان تندی در کلام حقیر دیدند ، آتیش من از ..........................
یا حق.

Last edited:

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53

شما نیز همیشه بهتر باشید

سلام فرمانده .

ضمنا :
عزت زیاد

دوست گلم نزن این حرفو...
من تو فیس بوک پست زدم یه سری هم اومدن، میان میخونن فک میکنن کی چه جرمی کرده؟!؟؟؟؟؟
دوربین واسه قدیما بود. در ضمن مهم این بود که با اون حرفا شروع شده.
من کلا با فرهنگ ایرانی مشکل دارم! همیشه باید بشینیم مثل پیرزنا حرف در بیاریم واسه حرکت مردم؟ همش اظهار نظرهای بی مورد!
مومن بودن شما بر ما آشکار است. لطف کن شما که باید دستت به خیر باشه، یه کمک کن فاکتورشم بذار اینجا. اندازه ایمانت کمک کن.
خیلی کارا تو جامعه هست که فقط هزینه س ولی نتیجه مهمه. مهم نیس به قول شما 7000ت هزینه تست بشه، مهم اینه که طرف بفهمه باید یه کارایی و کمکایی بکنه!
در ضمن خیلیا اون دوربینا به دردشون میخوره! تو کار ما میگن مهندسی که عملگی نکرده باشه مهندس نیس.
عکاسی هم که با دوربین آنالوگ کار نکرده باشه و راه ظاهر کردنش رو بلد نباشه دو زار نمیارزه! این دوربین میتونه راهگشای یه فردی باشه برای علاقه مند شدن و یا حرفه ای شدن تو عکاسی. خیلی از افراد هستن که حرفه ای هستن ولی بدلیل مکانیزمهایی که دوربین دیجیتال داره و کیفیت کار عکاسی رو از بین میبره دوس دارن با یه دوربین آنالوگ تو برخی جاها عکی بگیرن. در ضمن این دوربین یادآور کودکیه ماست. دوره ی آنالوگ! پس حتما ارزش کاربردی نباید داشته باشه!!! دیگه خسته شدم، از دست من ناراحت نباش و در جهت پاسخگویی هم بر نیا. شما هم موفق باشی!

PS1FOREVER

Registered User
لایک‌ها
970
دوست گلم نزن این حرفو...
من تو فیس بوک پست زدم یه سری هم اومدن، میان میخونن فک میکنن کی چه جرمی کرده؟!؟؟؟؟؟
دوربین واسه قدیما بود. در ضمن مهم این بود که با اون حرفا شروع شده.
من کلا با فرهنگ ایرانی مشکل دارم! همیشه باید بشینیم مثل پیرزنا حرف در بیاریم واسه حرکت مردم؟ همش اظهار نظرهای بی مورد!
مومن بودن شما بر ما آشکار است. لطف کن شما که باید دستت به خیر باشه، یه کمک کن فاکتورشم بذار اینجا. اندازه ایمانت کمک کن.
خیلی کارا تو جامعه هست که فقط هزینه س ولی نتیجه مهمه. مهم نیس به قول شما 7000ت هزینه تست بشه، مهم اینه که طرف بفهمه باید یه کارایی و کمکایی بکنه!
در ضمن خیلیا اون دوربینا به دردشون میخوره! تو کار ما میگن مهندسی که عملگی نکرده باشه مهندس نیس.
عکاسی هم که با دوربین آنالوگ کار نکرده باشه و راه ظاهر کردنش رو بلد نباشه دو زار نمیارزه! این دوربین میتونه راهگشای یه فردی باشه برای علاقه مند شدن و یا حرفه ای شدن تو عکاسی. خیلی از افراد هستن که حرفه ای هستن ولی بدلیل مکانیزمهایی که دوربین دیجیتال داره و کیفیت کار عکاسی رو از بین میبره دوس دارن با یه دوربین آنالوگ تو برخی جاها عکی بگیرن. در ضمن این دوربین یادآور کودکیه ماست. دوره ی آنالوگ! پس حتما ارزش کاربردی نباید داشته باشه!!! دیگه خسته شدم، از دست من ناراحت نباش و در جهت پاسخگویی هم بر نیا. شما هم موفق باشی!
سلام دوست من:)
خدا رو شکر ، میدونم که میگیری چی میگم:rolleyes:
خدا رو شکر............
شاد باشید:happy:
یا حق.

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
من کل تاپیک رو نخوندم،ولی در تاپیک بنده هم که صرفاً جمع آوری یه سری کمک بود+خودمم یه چیزی میذاشتم روش و صرف کار خیر میشد،یه سری حرفهایی میزدن که ..... :)
یه نفر به حالت خیلی شاکی و عصبی انواع و اقسام تهمت ها دزدی و .... رو نصیب ما کرده بود بدون اینکه از چیزی مطلع باشه
استارتر جان،شما کار خودت رو بکن،افرادی هم که شرکت دارن نیت خودشون رو دارن .مهم اینه که نیتت خالص باشه و خودت این رو بدونی
تصمیم گیری و قضاوتش با اونی که میتونه قضاوت کنه،نه هر کسی که فقط یه چیزی رو نصفه نیمه میبینه
شاد باشی برادر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا