• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اعطای تعدادی دوربین فقط برای خدا ...........

وضعیت
موضوع بسته شده است.

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
این ازون تاپیکهاست که مدیرا باید بزارنش توی اون بخش پولیشون که هیچ وقت پایین نره.
البته اگه یکم از پول و مسایل مالی بگذرن.
شما هم میتونید به مدیرا pm بدین و این تقاضارو کنید.

mohammad1.t

Registered User
لایک‌ها
36
منم يه پيشنهاد دارم. يه تاپيك براي اين كار كم هست.
يه قسمت توي بازارچه ايجاد بشه به نام "بازارچه خيريه"
تا هركس هر وسيله اي داره كه به كارش نمياد ولي قابل استفاده براي ديگري هست بذاره تا به اين وسيله واسطه كار خير بشه.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
منم يه پيشنهاد دارم. يه تاپيك براي اين كار كم هست.
يه قسمت توي بازارچه ايجاد بشه به نام "بازارچه خيريه"
تا هركس هر وسيله اي داره كه به كارش نمياد ولي قابل استفاده براي ديگري هست بذاره تا به اين وسيله واسطه كار خير بشه.

جدا که پبشنهاد خوبیه

PS1FOREVER

Registered User
لایک‌ها
970
سلام
به همه دوستان و مخصوصا استارترش
فقط یه چیزی میتونم بگم
ایولله نوکرتونم دست علی همیشه یارتون
یا علی

فروش رفت ؟؟؟ فکر کردم قرار بود انفاق بره نه فروش . خدایا این بدبینی رو از من بگیر که فکر میکنم بعضی مثل من واسه رد کردن اموال اسقاطی پای بچه های مریض رو هم میکشن وسط با کلی " مولا نگهدارت باشه و حق پدرتو بیامرزه و وایرلس اصلی بالاس اونم با پیکسلهای اووووووه " دعا کنید من از این مرض بدبینی خلاص شم و همه رو کاسب نبینم اونم کاسب با چراغ .ضمنا چرا تیپاکس ؟ پست سفارشی هم میاره ارزونتر و با بیمه . خدایا کاری کن از کسانی هم نباشم که واسه ماسیدن یه چیزی .... هی هندونه بدم زیر بغل . و در آخر کاری کن خدایا که سود کارهای خیرم به من نرسه به مستحقش برسه . که در غیر اینصورت کار خیر نیست بلکه زشت ترین و ناجوانمردانه ترین نوع کاسبیه . بچه هایی که یه ذره هنوز نور دارن ... دعام کنین .

سَلام , منم دو تــــا دارم هزینه پسـت رو بدین براتون ارسال کنم .
بعد هر چقدر دوست دارین به سایت محک کمک کنید .
http://forum.persiantools.com/t268692.html

دوست گرامی!
این نوع کاسبی، شنیع ترین نوع کاسبیه، و شما کاملا درست میفرمایید اما داداش گلم! یه نگاه به همه پیامها بنداز و ببین که به لطف استارتر، کلهم مسیر تغییر کرده و بچه هایی من جمله evenger و ... جهت ترغیب دیگر دوستان برای کمک به بچه های محک، بدون هیچ انتظاری واریز وجه داشتند و رونوشت فیش رو هم در تایپیک قرار دادند.
این تایپیک خیلی باحال شده و از "دوربین" رسیده به عاقبت و "اون دورها رو ببین"
laughingsmiley.gif

ضمنا دوست من! از هر 10 نفر اگه 2 تا هم مثل من نوعی، ناخالص باشند، شما به بزرگواری خودتون نیمه پر لیوان رو ببین و انشا اله هیچ کس حتی به فکرش هم خطور نکنه که بخواد از این راه ارتزاق کنه، چون به شخصه نظرم اینه که، سگ دزدی شرفش از این کار بیشتره.
بچه ها شاید این آخرین باره که به این تایپیک سر میزنم، ولی باز هم دم استارتر بزرگوار و بقیه بچه ها گرم و هر کس هم که این مطالب رو میخونه، اگه تونست یه کمک ناچیز هم که شده بکنه (حتی یه جمله برای تشویق سایرین و بالا اومدن تایپیک).
راه دوری نمیره
یادتون نره که ما طاقت و جرات روبه رو شدن با یک دندون درد رو نداریم، و حالا ببین اون بچه ها چی میکشن!!
خصوصا توی این شرایط بد اقتصادی، کمکی میشه برای این کودکان شجاع که با کلی امید دارند با این بیماری مبارزه میکنند.
دریغ نکنید (هر چند که ناچیز باشه)
الله نگهدار همتون

مشاهده پیوست 156726

استارتر محترم این تاپیک یکی‌ از شریف ترین اعضائ پی‌ تی‌ هستن هیچ شکی‌ توش نیس

امیدوارم تاپیک بالا بمونه بقیه دوستانم ترغیب بشن به کمک به بچهای باحال محک(باحال میگم چون خیلی‌ میخامشون) :)

این ازون تاپیکهاست که مدیرا باید بزارنش توی اون بخش پولیشون که هیچ وقت پایین نره.
البته اگه یکم از پول و مسایل مالی بگذرن.
شما هم میتونید به مدیرا pm بدین و این تقاضارو کنید.

داداش خیلی مردی

جدا که پبشنهاد خوبیه

خیر نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان گلم:)
آقای evenger ، سعید جان ، آقای مرادی و.......................
یک دنیا که کم هست.........................یک گل امید بی انتها نسیبتون:rolleyes:
کمک هایی که میکنید جایی میرن که کسی نمیتونه قیمتی براشون بگذاره ....................
از همه دوستان متشکرم ، کاسبی از این نوع ، معامله واقعی هست ، وگرنه پول که خیلی کثیفتر از این حرفهاست!
من عرض کردم ، دوربینها به دوستان تقدیم شد ، اما 5 عدد رم 512 ddr2 laptop و یک عدد 2 گیگ لپتاپی تقدیم میشه به دوستان ، 3 عدد باطری 3.7 ولت 1000 میکرو آمپر هم که اصلی هست ، برای گوشی بوده ، اونم تقدیم میشه ، کمک بکنید یا خیر ........این تاپیک رو روشن نگه دارید.......به حرف کسانی هم که میگن کاسبی راه انداختن توجه نکنید!
من در خدمت همه دوستان هستم:rolleyes:
شاد باشید:happy:
یا حق.

[URL=http://up.vatandownload.com/viewer.php?file=9uzgd24q8bweztfy9idu.jpg] [/URL]

commander

Registered User
لایک‌ها
406
سلام دوستان گلم:)
آقای evenger ، سعید جان ، آقای مرادی و.......................
یک دنیا که کم هست.........................یک گل امید بی انتها نسیبتون:rolleyes:
کمک هایی که میکنید جایی میرن که کسی نمیتونه قیمتی براشون بگذاره ....................
از همه دوستان متشکرم ، کاسبی از این نوع ، معامله واقعی هست ، وگرنه پول که خیلی کثیفتر از این حرفهاست!
من عرض کردم ، دوربینها به دوستان تقدیم شد ، اما 5 عدد رم 512 ddr2 laptop و یک عدد 2 گیگ لپتاپی تقدیم میشه به دوستان ، 3 عدد باطری 3.7 ولت 1000 میکرو آمپر هم که اصلی هست ، برای گوشی بوده ، اونم تقدیم میشه ، کمک بکنید یا خیر ........این تاپیک رو روشن نگه دارید.......به حرف کسانی هم که میگن کاسبی راه انداختن توجه نکنید!
من در خدمت همه دوستان هستم:rolleyes:
یا حق.

PS1FOREVER عزیز دمت گرم و ادامه بده
ببین از فروش دوربین به کجا رسوندی این تایپیکو ! و همینطور هم داره، پای تعداد بیشتری از بچه های جوانمرد، چون خودت به این تایپیک باز میشه.
دیگه هر وقت به دوربینم نگاه میکنم یاد خدا می افتم:lol:
زنده باشی و یه آپ به تایپیک مورد علاقه ام

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
فروش رفت ؟؟؟ فکر کردم قرار بود انفاق بره نه فروش . خدایا این بدبینی رو از من بگیر که فکر میکنم بعضی مثل من واسه رد کردن اموال اسقاطی پای بچه های مریض رو هم میکشن وسط با کلی " مولا نگهدارت باشه و حق پدرتو بیامرزه و وایرلس اصلی بالاس اونم با پیکسلهای اووووووه " دعا کنید من از این مرض بدبینی خلاص شم و همه رو کاسب نبینم اونم کاسب با چراغ .ضمنا چرا تیپاکس ؟ پست سفارشی هم میاره ارزونتر و با بیمه . خدایا کاری کن از کسانی هم نباشم که واسه ماسیدن یه چیزی .... هی هندونه بدم زیر بغل . و در آخر کاری کن خدایا که سود کارهای خیرم به من نرسه به مستحقش برسه . که در غیر اینصورت کار خیر نیست بلکه زشت ترین و ناجوانمردانه ترین نوع کاسبیه . بچه هایی که یه ذره هنوز نور دارن ... دعام کنین .

دوست عزیزم : عادت خیلی از مردم اینه که به هر چیزی گیر بدن و خوشون رو با غر زدن یه جورایی مطرح کنن . شما رو هم جزو همون دسته می بینم . به خصوص که نخواستید با آی دی اصلی خودتون پست بزنید و رفتید یه آی دی جدید باز کردید .
نشونه این هست که آدم حرف غیر حساب رو نمی تونه با اعتماد به نفس کامل فریاد بزنه .

هیچ اشکالی نداره که من نوعی، کار خیر رو جلوی چشم همه انجام بدم . دوست بزرگواری دارم به نام آقای ملکوتی صاحب پوشاک ملکوتی که چندین شعبه توی تهران و شهرستانها داره . همیشه به خیریه ها کمک درست و حسابی می کنه و همه جا هم میگه که فلان مقدار به فلان خیریه یا موسسه کمک کردم .
نظرش بر این هست که هر کاری توی جامعه ما باید مد بشه . مثل لباس . وقتی همه جا صحبت از کار خیر و کمک به هم نوع باشه و همه راجع به کمکی که می کنن حرف بزنن میشه مد . چقدر خوبه که مد تابستان امسال کمک به زنهای سرپرست خانوار باشه و پاییز کمک به سرطانی ها مد باشه .

در کنار این ماجرا من با جمله " در آخر کاری کن خدایا که سود کارهای خیرم به من نرسه " از پایه مشکل دارم . منی که ( بطور مثال ) دستی به خیر دارم باید برکت داشته باشم که دستی رو بگیرم وگرنه فلان دلال که هر چی بیشتر داشته باشه بیشتر خون ملت رو تو شیشه می کنه .

همیشه خوب باشید .

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
سلام
دوست عزیز من یه دونه رم دو گیگ میخوام، لپ تاپم ASUS eeePC 1015 هستش. اگه تو دست و بالت هست بگو، من ازت میخرم. پولشم میریزم به حساب محک یا هرچیز دیگه!

commander

Registered User
لایک‌ها
406
در کنار این ماجرا من با جمله " در آخر کاری کن خدایا که سود کارهای خیرم به من نرسه " از پایه مشکل دارم . منی که ( بطور مثال ) دستی به خیر دارم باید برکت داشته باشم که دستی رو بگیرم وگرنه فلان دلال که هر چی بیشتر داشته باشه بیشتر خون ملت رو تو شیشه می کنه .

همیشه خوب باشید .
arani_ali عزیز
فقط شما نیستید که با جمله فوق مشکل دارید، و بنده هم 100% با شما موافقم
فکر میکنم جمله بالا از بالیوود اقتباس شده، و شاید نا ملموس ترین جمله ای باشه که میتونه بیان شه.
و این چارت فکری مختص به کسانیه که وقتی میخوان از پنجره ، به مناظر زیبای بیرون نگاه کنن، فقط لکه پنجره رو میبینن.
و یکی از توصیف های خداوند اینه که تنها بخشنده ای است که هیچگونه چشم داشتی نداره و خودش میگه که نا محدود از من بخواهید و تنها منم اجابت کننده شما، و قاعدتا برای این دوست گرامی، جایگاه خالق و مخلوق، به اشتباه تفهیم شده و ایشون میخوان به خالق خیر برسونن.
و از آنجا که مقصد انجام هر عمل خیر، رضای خداست، حتی اگر شخصی هم بگه که واسه دل خودم کردم، باز هم مطمئن باشید که خدا توی دل اون آدمه.
و به جا ادای جمله فوق، بهتره که آدم از خدا بخواد که اول و قبل از اعطای هر چیزی، اول معرفت آن (شناخت) را بده و بعد آن را به ما اعطا کنه.

PS1FOREVER

Registered User
لایک‌ها
970
PS1FOREVER عزیز دمت گرم و ادامه بده
ببین از فروش دوربین به کجا رسوندی این تایپیکو ! و همینطور هم داره، پای تعداد بیشتری از بچه های جوانمرد، چون خودت به این تایپیک باز میشه.
دیگه هر وقت به دوربینم نگاه میکنم یاد خدا می افتم:lol:
زنده باشی و یه آپ به تایپیک مورد علاقه ام

دوست عزیزم : عادت خیلی از مردم اینه که به هر چیزی گیر بدن و خوشون رو با غر زدن یه جورایی مطرح کنن . شما رو هم جزو همون دسته می بینم . به خصوص که نخواستید با آی دی اصلی خودتون پست بزنید و رفتید یه آی دی جدید باز کردید .
نشونه این هست که آدم حرف غیر حساب رو نمی تونه با اعتماد به نفس کامل فریاد بزنه .

هیچ اشکالی نداره که من نوعی، کار خیر رو جلوی چشم همه انجام بدم . دوست بزرگواری دارم به نام آقای ملکوتی صاحب پوشاک ملکوتی که چندین شعبه توی تهران و شهرستانها داره . همیشه به خیریه ها کمک درست و حسابی می کنه و همه جا هم میگه که فلان مقدار به فلان خیریه یا موسسه کمک کردم .
نظرش بر این هست که هر کاری توی جامعه ما باید مد بشه . مثل لباس . وقتی همه جا صحبت از کار خیر و کمک به هم نوع باشه و همه راجع به کمکی که می کنن حرف بزنن میشه مد . چقدر خوبه که مد تابستان امسال کمک به زنهای سرپرست خانوار باشه و پاییز کمک به سرطانی ها مد باشه .

همیشه خوب باشید .

arani_ali عزیز
فقط شما نیستید که با جمله فوق مشکل دارید، و بنده هم 100% با شما موافقم
فکر میکنم جمله بالا از بالیوود اقتباس شده، و شاید نا ملموس ترین جمله ای باشه که میتونه بیان شه.
و این چارت فکری مختص به کسانیه که وقتی میخوان از پنجره ، به مناظر زیبای بیرون نگاه کنن، فقط لکه پنجره رو میبینن.
و یکی از توصیف های خداوند اینه که تنها بخشنده ای است که هیچگونه چشم داشتی نداره و خودش میگه که نا محدود از من بخواهید و تنها منم اجابت کننده شما، و قاعدتا برای این دوست گرامی، جایگاه خالق و مخلوق، به اشتباه تفهیم شده و ایشون میخوان به خالق خیر برسونن.
و از آنجا که مقصد انجام هر عمل خیر، رضای خداست، حتی اگر شخصی هم بگه که واسه دل خودم کردم، باز هم مطمئن باشید که خدا توی دل اون آدمه.
و به جا ادای جمله فوق، بهتره که آدم از خدا بخواد که اول و قبل از اعطای هر چیزی، اول معرفت آن (شناخت) را بده و بعد آن را به ما اعطا کنه.
سلام دنیای من:)
اینا رفقای منن؟ دوستام؟ یعنی یکی فهمید که چی میخوام ازت؟
چطوری شکر کنم ؟ بگو؟ بگو...............................
به خودش قسم که قصدم این بود که شاد کنم دلی رو که شاید شاد نباشه برای یک چیز دنیایی...........
اگر روشم غلط بوده من رو ببخشید ، ولی قصدم این بود که یادم بیاد منم ممکنه به همین نزدیکی از این بدتر سرم بیاد! من هستم حقیر و مسکین و محتاج...........
این بچه ها غنی هستند ، پس گدایی میکنم از دلشون که خدا رو تمام رنگی نشون میده!
من توانم محدوده ، ولی از خودش میخوام که اگر خیر هست برسونه که وسیله بشم..............
این ها رو دریابید که ممکنه برای پول..................
همیشه سلامت و شاد و سربلند باشید:happy:
یا حق یا علی:rolleyes:

سلام
دوست عزیز من یه دونه رم دو گیگ میخوام، لپ تاپم ASUS eeePC 1015 هستش. اگه تو دست و بالت هست بگو، من ازت میخرم. پولشم میریزم به حساب محک یا هرچیز دیگه!

سلام دوست من:)
اینا نوع که میگید رو دارم ، هزینه پستی و این رم با من ، شاد کردن دل این بچه ها هم با شما:rolleyes:
یا حق.

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
برید تو محک زکات سلامتی خودتون رو بدید. نا سلامتی یک مقدار ثابتی دارد! این مقدار رو این بیمارای سرطلانی تقبل کردن که ما سالمیم، پس این فقط مریضی اونا نیس و اونا سپر بلای ما شدن! پس برو تو سایت کمک کن ( من ندای وجدانت بیدم! :)) )

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
برید تو محک زکات سلامتی خودتون رو بدید. نا سلامتی یک مقدار ثابتی دارد! این مقدار رو این بیمارای سرطلانی تقبل کردن که ما سالمیم، پس این فقط مریضی اونا نیس و اونا سپر بلای ما شدن! پس برو تو سایت کمک کن ( من ندای وجدانت بیدم! :)) )

likeeee

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

جای بسی خوشحالی داره که هنوز توی پرشین تولز دوستانی پیدا میشن که به فکر این کوچولو های دوست داشتنی باشن.
به همه دوستان خسته نباشید میگم که این تاپیک رو بالا نگه داشتن.
موفق و موید باشید

یا حق

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34
درود

جای بسی خوشحالی داره که هنوز توی پرشین تولز دوستانی پیدا میشن که به فکر این کوچولو های دوست داشتنی باشن.
موفق و موید باشید

یا حق

upppp

نوکرم داداش لطف داری :D

ولی جدا از شوخی حرکت جالبی زد بهنام! ایول ;)

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
سلام
همش فک میکردم این حرکت یه شوخیه! امروز که بهنام برام هدیه رو فرستاد که گرون قیمت هم هست اصلا کف کردم!! آقا دمت گرم.
یه پیشنهاد هم دارم که زیر هدایا بهنام جان اضافه کن:
یه سری کتاب برای کنکور ارشد دارم، تهرانیا میتونن بیان دم دانشگاه بگیرن، شهرستانیا هم که پست میکنم براشون. کتابهای بدرد بخوری هم هستن. من پارسال کنکور دادم پس به روز هم هستن. ناشراشونم "سری عمران" و "گاج" و "پارسه" بید! هرکی هرکتابی خواست بگه داشتم براش اوکی کنم! خجالتم نکشید موندن دارن خاک میخورن. در عوضشون هم کمک به "محک" کنید. پس کتاب از من، کمک از شما. منتظر درخواست کتابتون هستم. داش بهنام این اضافه کن تو پست اول...

Last edited:

PS1FOREVER

Registered User
لایک‌ها
970

درود

موفق و موید باشید

یا حق

upppp

نوکرم داداش لطف داری :D

ولی جدا از شوخی حرکت جالبی زد بهنام! ایول ;)

تو نیکی میکن و در دجله انداز
که ایزد در بیابانت دهد باز

سلام
همش فک میکردم این حرکت یه شوخیه! امروز که بهنام برام هدیه رو فرستاد که گرون قیمت هم هست اصلا کف کردم!! آقا دمت گرم.
یه پیشنهاد هم دارم که زیر هدایا بهنام جان اضافه کن:
یه سری کتاب برای کنکور ارشد دارم، تهرانیا میتونن بیان دم دانشگاه بگیرن، شهرستانیا هم که پست میکنم براشون. کتابهای بدرد بخوری هم هستن. من پارسال کنکور دادم پس به روز هم هستن. ناشراشونم "سری عمران" و "گاج" و "پارسه" بید! هرکی هرکتابی خواست بگه داشتم براش اوکی کنم! خجالتم نکشید موندن دارن خاک میخورن. در عوضشون هم کمک به "محک" کنید. پس کتاب از من، کمک از شما. منتظر درخواست کتابتون هستم. داش بهنام این اضافه کن تو پست اول...
سلام رفقای واقعی:)
هر روز به برکت و یمن حضور شما این تاپیک داغتر از محبت میشه ، شکر خدا..................:rolleyes:
من کاری نکردم ، کار اصلی رو دوستانم با عشق به ذات بی پایان ایزد انجام میدن.
خدا قوت:rolleyes:
شاد و سلامت باشید:happy:
یا حق.

hbptbs

Registered User
لایک‌ها
53
آقا من یکم ریختم به حساب. بازم میریزم. ایشالا که همشون خوب میشن...
1.png

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
سلام رفیق
ابتدائاً که آرزوی سلامتی دارم واست
وقتی این حرکتا رو میبینم خوشحال میشم
شاید خاطرتون نباشه،ولی یه تاپیکی هم بود قبل عید که بنده باز کرده بودم برای جمع آوری کمک که از قضا شما هم لطف کرده بودید،ایشالله واسه قبل ماه مبارک هم تاپیک مشابهی ایجاد میشه
ضمناً،اگه رم 2 لپ تاپی دی دی آر2 موجود بود بنده میخوامش
فعلاً رفیق

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا