• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال وریفای شده و معتبر + مدارک

elmira.red

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عذر میخام در مورد این مدارک پی پال چند سوال دارم. ممنون میشم توضیح بدید:):

1- آیا منظورتون از مدارک فیش آب ، برق و... هست؟
2- آیا کارت شناسایی و یا گواهینامه صادر میکنید؟
3- آیا کشور مالزی و یا امارات بدون حضور ما به نام ما کارت شناسایی و اوراق هویتی صادر میکنه و یا از روشهای دیگه برای تهیه این مدارک استفاده میکنید؟
4- در مورد رفع مسدودی حساب به صورت عادی چه تضمینی وجود داره؟

با تشکر

MihanNet

Registered User
لایک‌ها
0
من 4 ساله باهاش کار می کنم و یه بار هم مشکلی در پرداخت ها نداشته و شدیدا تایید میشه

تو PT چندین ساله در همین زمینه فعالیت می کنه و تا اونجا که من یادمه کسی ازش ناراضی نبوده

تقریبا 20 روز پیش پی پال مالزی واسم باز کرده و چندین تراکنش باهاش انجام دادم (در کل بیش از 500 دلار ) و تا الان مشکلی به وجود نیومده

خوشبختانه دانش و تجربه کافی در زمینه پی پال دارند که اگر مشکلی به وجود اومد چیکار کنه

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
حساب *** با ایپی چه کشوری هست ؟‌ اختصاصی ؟
بستگى به اكانت داره ، بله اختصاصى هست
برای چی حتما باید کپی پاسپورت تحویل بدیم؟
شما که کارت مجازی صادر میکنید
حساب بانکی هم که افتتاح نمبکنبد
اصلا متوجه نمیشم چرا حتما باید کپی پاسپورت بدیم به شما؟
میشه یکم توضیح بدید در این باره؟
پيشنهاد ميكنم براى گرفتن پاسختون پستهاى لينك زير را مطالعه كنيد:
افتتاح حساب پی پال وریفای شده و معتبر + مدارک - صفحه 3

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
مهم نیست از چه کشوری باشه vps ؟

MeTaLiKa~~~

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این پاسخ شما رو دیدم توی اون لینکی که دادید:
در رابطه با اینکه اسکن پاسپورت افراد رو می گیریم به این دلیل هست که مشخصات کامل افراد از نام گرفته تا سال تولد در پاسپورت قید شده و اینها باید بطور دقیق در اکانت وارد بشه ، اگر یک میم یا واو کم و زیاد بشه ایجاد مشکل میکنه. ( ما هم هر کسی نیستیم ، فکر میکنم به اندازه کافی بین دوستان شناخته شده باشیم که به ما اعتماد داشته باشند ولی اگر شما راجب شخص خودتون این نظر رو دارین اون بحث دیگه هست. )
باز هم دلیل قانع کننده ای نیست برای دادن کپی پاسپورت به شما
البته بنده اصلا قصد جسارت ندارم
من خیلی علاقه دارم که یک اکانت پیپال داشته باشم ولی مشکل اینجاست که شما رو نمیشناسم و تابحال باهاتون کار نکردم بنابراین اصلا برایم قابل هضم نیست که کپی پاسپورتم رو بدم به شما در صورتیکه شما میتونید فقط اطلاعات مندرج در پاسپورت بنده رو بگیرید و اکانت رو بسازید و هر موقع مشکل پیش اومد من کپی پاسپورتم رو برای پیپال بفرستم
اینطوری خیلی بهتر نیست؟ حتی اونهایی که تابحال تجربه کار کاردن با شما رو نداشتن هم میتونن به راحتی از این سرویس شما استفاده کنن
مسلما من بیشتر از خود شما درباره صحیح بودن اطلاعات نگرانم و مسلما قبل از ارسال این اطلاعات برای شما چندین بار این اطلاعات رو چک میکنم که حتی یک میمش هم جابجا نشده باشه
در هر صورت برای اونهایی هم که با شما کار کردن هم خطرناک هست ارسال پاسپورت، چون ممکنه به هر دلیل یک نفر دیگه به این اطلاعات در کامپیوتر شما دسترسی پیدا کنه و کپی پاسپورتها رو به سرقت ببره. به هر حال باید تمام جوانب رو سنجید، حتی اگر احتمالش 0.001% باشه
امیدوارم از این صحبتهای من ناراحت نشده باشید و فقط خودتون رو بذارید جای من و یک پاسخ منطقی به من بدید که من و امثال من هم بتونیم از این سرویس شما استفاده کنیم

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
من این پاسخ شما رو دیدم توی اون لینکی که دادید:
باز هم دلیل قانع کننده ای نیست برای دادن کپی پاسپورت به شما
البته بنده اصلا قصد جسارت ندارم
من خیلی علاقه دارم که یک اکانت پیپال داشته باشم ولی مشکل اینجاست که شما رو نمیشناسم و تابحال باهاتون کار نکردم بنابراین اصلا برایم قابل هضم نیست که کپی پاسپورتم رو بدم به شما در صورتیکه شما میتونید فقط اطلاعات مندرج در پاسپورت بنده رو بگیرید و اکانت رو بسازید و هر موقع مشکل پیش اومد من کپی پاسپورتم رو برای پیپال بفرستم
اینطوری خیلی بهتر نیست؟ حتی اونهایی که تابحال تجربه کار کاردن با شما رو نداشتن هم میتونن به راحتی از این سرویس شما استفاده کنن
مسلما من بیشتر از خود شما درباره صحیح بودن اطلاعات نگرانم و مسلما قبل از ارسال این اطلاعات برای شما چندین بار این اطلاعات رو چک میکنم که حتی یک میمش هم جابجا نشده باشه
در هر صورت برای اونهایی هم که با شما کار کردن هم خطرناک هست ارسال پاسپورت، چون ممکنه به هر دلیل یک نفر دیگه به این اطلاعات در کامپیوتر شما دسترسی پیدا کنه و کپی پاسپورتها رو به سرقت ببره. به هر حال باید تمام جوانب رو سنجید، حتی اگر احتمالش 0.001% باشه
امیدوارم از این صحبتهای من ناراحت نشده باشید و فقط خودتون رو بذارید جای من و یک پاسخ منطقی به من بدید که من و امثال من هم بتونیم از این سرویس شما استفاده کنیم
اگر مسئولیتش رو خودتون عهده دار میشین مشکلی نیست. پاسپورت شما برای بنده کاربردی نداره که بخوام بگم حتما باید اون رو ارسال کنید ، همه اینا در درجه اول بخاطر خودتونه.

موفق باشید

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
سلام:)
برادر میخواستم بدونم که ایا بدون پاسپورت یعنی هیچ راهی نداره برای بازکردن اکانت؟ خودم پاسپورت ندارم و البته به دیگران هم حق میدم که پاسپورتشون رو برای کاری که نمیدونن چی هست به من ندن! منظورم اینه که با شناسنامه نمیشه؟ یا چیزی که به اون ترجمه شناسنامه میگن؟!(دقیقا نمیدونم چی هست) چون از رو این هم میشه تاریخ تولد ومشخصات دقیق رو دراورد!

ممنون:happy:

Last edited:

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
سلام:)
برادر میخواستم بدونم که ایا بدون پاسپورت یعنی هیچ راهی نداره برای بازکردن اکانت؟ خودم پاسپورت ندارم و البته به دیگران هم حق میدم که پاسپورتشون رو برای کاری که نمیدونن چی هست به من ندن! منظورم اینه که با شناسنامه نمیشه؟ یا چیزی که به اون ترجمه شناسنامه میگن؟!(دقیقا نمیدونم چی هست) چون از رو این هم میشه تاریخ تولد ومشخصات دقیق رو دراورد!

ممنون:happy:
با سلام
نه متاسفانه ، این اکانت فقط به نام اشخاصی باز میشه که پاسپورت داشته باشن.

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
من دو ساله از پی پال حساب دارم و دارم باهاش کار میکنم ، 2 تا اکانت از هند داشتم هنوز هم دارمش لیمیت هم نشده ،البته خیلی وقته با اکانت هند کار نمیکنم ،
2 تا اکانت هم از ترکیه دارم که خب هنوزم هست و هیچ کدوم لیمیت نشدن ،
کلا زیاد باهاشون تراکنش نداشتم شاید حدود چند هزار دلار ، چند ماهه از مالزی هم حساب دارم ، هر چند که باهاش تا حالا سند و رسیو نداشتم و مشکلی هم بالیمیت نداشتم

اما من تعجب میکنم که شما چطور میگویید که واحد ارز مالزی به صورت primary رینگیت هست ، درسته که هست ولی میشه define کرد که primary currency روی USD دلار امریکا
باشه ، الان این رو من define کردم که واحد پولی اکانت مالزی من رو USD دلار امریکا باشه ، فکر میکنم عکس واضحه دامین paypal.com/my و واحد پول مالزی
این عکس حساب مالزی منه که واحد پولی دلار usd امریکا به عنوان primary currecy توش define شده ، شما چطور میگویید که واحد پولی رینگیت هست ، خب درسته که هست
ولی وقتی که میشه عوضش کرد ، چه نیازی هست که با واحد پولی مالزی کار کنیم؟! چون شما تو پست اول قیمت حساب پی پال مالزی رو ارزون تر از امارات نوشتی
البته اینو بگم من تا حالا با این حساب مالزی که عکسش رو گذاشتم سندو رسیو نداشتم ...

فایل های ضمیمه

• paypal-malsyia.jpg
    paypal-malsyia.jpg
    141.5 KB · نمایش ها: 267
Last edited:

w4b3

Registered User
لایک‌ها
9
یه مسئله اگه شما پاسپورت ایرانی کسی که دارنده حساب پی پال باشه رو بعد از لیمیت شدن اکانت پی پال ، اسکن پاسپورت رو برای پی پال به عنوان Photo ID بفرستید ؟ ایا پی پال قبول میکنه؟

نمیگن پاسپورت ایرانیه و ایران هم تحریمه ؟ یعنی یه ایرانی از مالزی حساب پی پال داشته باشه حساب لیمیت بشه و اگه ازش photo id بخوان ، بعد پاسپورت ایرانی خودش رو که با مشخصات حسابش پی پالش مچ باشه برای پی پال بفرسته به عنوان Photo ID بفرسته پی پال قبول میکنه ؟!
من تا حالا تست نکرده ببینم پیپال قبول میکنه یا نه ، چون تا الان حسابم لیمیت نشده .

Last edited:

shooji2008

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

من سوالی که دارم اینه اگر این اکانت با مبدا مالزی صادر میشه ُ اگر وقتی لیمیت بشه و از ما مدارک بخواد با توجه به اینکه حساب هم به اسم شخص ماست ما اگر مدارک خودمون رو بفرستیم طرف نمی گه شما که ایرانی هستی ؟

Hossein-Mostajab

Registered User
لایک‌ها
0
دیدم خیلی دوستان در مورد پاسپورت سوال کردن گفتم یه راهنمایی بکنم
دوست من یک سال پیش حساب پی پال تو مالزی باز کرد که خیلی از پی پال سردر نمی اورد
حساب هم به نام خودش بود که از قضا لیمیت شد که کپی پاسپورت و قبض می خواست
منم که یه خورده وارد بودم گفتم بیا کپی پاسپورتت رو بفرست ولی شک داشتم و مثل شما فکر می کردم ودر نهایت پی پال کپی پاسپورت دوستم رو که ایرانی بود رو قبول کرد
منم خیلی تعجب کردم
البته چون نتونست قبض بفرسته از لیمیت در نیومد
در ضمن اون پست شماره 31 که دوستمون زده هم درسته و می شه بالانس رو تغییر داد.من دیدم پی پال مالزی به دلار کار بکنه .recive هم داشته ولی تا اونجا که یادمه نرخ تبدیل ارز نمی گرفت دیگه

موفق باشید
شرمنده تو تاپیک فروش پست زدم

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام

من تا به حال چند تا اکانت پی پال داشتم که به مروز زمان از 2005 با سخت تر شدن قوانین لیمیت شدن ، آخریش هم از هند بود که دو سه هفته قبل لیمیت شد و با وجود داشتن قبض و پاسپورت و .... نتونستم کاری بکنم چون قوانین جدید حساب بانکی و کد Pan و ... میخواست .
آخرین ایمیلی که برام فرستاده بودن :
What's the problem?

In accordance with Indian regulations, you are required to add a PAN,
purpose code and bank account in India to your PayPal account in order to
receive payments and withdraw funds.

به نظر من هم زیاد قابل اعتماد نیست مگر اینکه تضمینی باشه که مدارکی رو که در آینده مورد نیاز باشه داده بشه که در به نظر میرسه در برخی موارد مثل کد ملی کشور مربوطه و کد مالیاتی ممکن نباشه

ممنون

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
اما من تعجب میکنم که شما چطور میگویید که واحد ارز مالزی به صورت primary رینگیت هست ، درسته که هست ولی میشه define کرد که primary currency روی USD دلار امریکا
باشه ، الان این رو من define کردم که واحد پولی اکانت مالزی من رو USD دلار امریکا باشه ، فکر میکنم عکس واضحه دامین paypal.com/my و واحد پول مالزی
این عکس حساب مالزی منه که واحد پولی دلار usd امریکا به عنوان primary currecy توش define شده ، شما چطور میگویید که واحد پولی رینگیت هست ، خب درسته که هست
ولی وقتی که میشه عوضش کرد ، چه نیازی هست که با واحد پولی مالزی کار کنیم؟! چون شما تو پست اول قیمت حساب پی پال مالزی رو ارزون تر از امارات نوشتی
البته اینو بگم من تا حالا با این حساب مالزی که عکسش رو گذاشتم سندو رسیو نداشتم ...
بله در صورتی که دلار USD به حساب شما واریز بشه یک بالانس دلاری به حساب شما اضافه میشه ، منظور این بود که مثلا اکانت امارات کلا بالانس پیش فرضش USD هست ولی مالزی رینگیت. در هر صورت متن صفحه اول ویرایش شد.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
یه مسئله اگه شما پاسپورت ایرانی کسی که دارنده حساب پی پال باشه رو بعد از لیمیت شدن اکانت پی پال ، اسکن پاسپورت رو برای پی پال به عنوان Photo ID بفرستید ؟ ایا پی پال قبول میکنه؟

نمیگن پاسپورت ایرانیه و ایران هم تحریمه ؟ یعنی یه ایرانی از مالزی حساب پی پال داشته باشه حساب لیمیت بشه و اگه ازش photo id بخوان ، بعد پاسپورت ایرانی خودش رو که با مشخصات حسابش پی پالش مچ باشه برای پی پال بفرسته به عنوان Photo ID بفرسته پی پال قبول میکنه ؟!
من تا حالا تست نکرده ببینم پیپال قبول میکنه یا نه ، چون تا الان حسابم لیمیت نشده .
همون طور که در پست اول ذکر شد پی پال با ایرانی مشکلی نداره بلکه با خود کشور ایران مشکل داره. ولی ما خودمون طوری اسکن پاسپورت رو برای پی پال سند میکنیم که جلب توجه نکنه ، هرچند اگر روی اکانت مالزی حتی اگر اسکن پاسپورت هم رد بشه یک Photo ID مخصوص همین جا در اختیار فرد قرار داده میشه که البته فعلا با اون قضیه مشکلی ندارن.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
سلام دوست عزیز

من سوالی که دارم اینه اگر این اکانت با مبدا مالزی صادر میشه ُ اگر وقتی لیمیت بشه و از ما مدارک بخواد با توجه به اینکه حساب هم به اسم شخص ماست ما اگر مدارک خودمون رو بفرستیم طرف نمی گه شما که ایرانی هستی ؟
سلام
پست قبلی رو مطالعه کنید. تنها مورد اینکه تحت هیچ شرایطی نباید با آی پی ایران در اکانت لاگین کنید چون پی پال روی این مورد به شدت حساس هست و بلافاصله اکانت لیمیت میشه و اگر نتونید دلیل قانع کننده ای بیارید اکانتتون بسته خواهد شد. برای همین استفاده از v-p-n توصیه نمیشه چون احتمال اشتباه هست و یا در مواقعی که سرعت پایینه ممکنه یکباره قطع بشه و اون وقت روی آی پی ایران سوییچ بشه و شما هم متوجه نشید.

hamid268

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جناب شما ایمیل هاتون چک می کنید ؟!!

LIMITED

Registered User
لایک‌ها
0
من از ایشون اکانت گرفتم.فعلا که راضیم از ارائه خدماتشون.امیدوارم در آینده هم همینطور باشه و بازم باهاشون کار کنم.

بالا