من میخواهم اکانت تهیه کنم فقط یک سوال دارم:
برای ایمیل اکانت پیپل میشه از gmail و yahoo و سرویسهای رایگان استفاده کرد یا بهتره ایمیل دامنه شخصی باشه؟
من میخواهم اکانت تهیه کنم فقط یک سوال دارم:
برای ایمیل اکانت پیپل میشه از gmail و yahoo و سرویسهای رایگان استفاده کرد یا بهتره ایمیل دامنه شخصی باشه؟
سلام
پست قبلی رو مطالعه کنید. تنها مورد اینکه تحت هیچ شرایطی نباید با آی پی ایران در اکانت لاگین کنید چون پی پال روی این مورد به شدت حساس هست و بلافاصله اکانت لیمیت میشه و اگر نتونید دلیل قانع کننده ای بیارید اکانتتون بسته خواهد شد. برای همین استفاده از v-p-n توصیه نمیشه چون احتمال اشتباه هست و یا در مواقعی که سرعت پایینه ممکنه یکباره قطع بشه و اون وقت روی آی پی ایران سوییچ بشه و شما هم متوجه نشید.
و خداوند ریموت دسکتاپ را آفریدعزیز اگه قرار هست از V-p-n استفاده نکنیم.میشه بگید پس با چی وصا بشیم
cproxy مناسب هست؟؟
شما خودتون از بین ساکس و cproxy چی رو توصیه میکنید؟؟
نکنه واسه وصل شدن به حساب باید از ایران خارج بشم ؟؟
سلامبا عرض سلام خدمتتون بنده چند سوال در مورد پی پال دارم ممنون میشم پاسخ بدید شاید سوال دیگر دوستان هم باشه
بنده جهت خرید های فراوان اینترنتی در کنار وب مانی میخواستم از پی پال برای اولین بار استفاده کنم
آیا شارژ پی پال هم مانند وب مانی می باشد یعنی مانند وب مانی میشه پو لو به اکانت ریخت ؟ یا باید حتما از طریق ویزا کارت و ... غیره شارژ کرد ؟
با پی پال امکان خرید از سایت آمازون وجود داره ؟ آیا افتتاح حساب توسط شما با توجه به تغییرات ارز است یا قیمت ثابت است ؟ ( امکان تغییر وجود دارد یا خیر ) ؟
و در مورد متن روبرو سایت شما : همچنین دوستانی که خودشان ریموت دسکتاپ و یا آی پی اختصاصی دارند مبلغ 15.000 تومان از هزینه دریافتی برای این افراد کسر خواهد شد.
کسانی که آی پی اختصاصی ندارند با 15 هزار تومانی که شما دریافت میکنید چه مدت می توانند از آی پی اختصاصی استفاده کنند ؟ به جز 1 ماه رایگانی که شما میدید
و آخرین سوال آیا می توان تنها اکانت را بدون ویزا کارت خریداری کرد یا اینکه امر ضروری و بایدی است ؟
:: معذرت به خاطر سوالات فراوان و اگر سوالی بدیهی و بی مربوط بود بر حساب بی اطلاعی بنده بذارید ::
سلامسلام من میخوام یه اکانت بگیرم و ازش برای مبادله پول و آیتم توی بازی های آنلاین استفاده کنم، منتها اون بازی که مد نظر منه روی سرور اروپاش بازی میکنم و واحد تبادل پول توی بازی پوند(£) هست، میخواستم بدونم از این اکانت ها میشه برای اون استفاده کرد؟ هزینه تبدیل ارزش چقدر میشه؟ بعد با *** و ***** وارد اکانت بشم مشکلی نداره؟ چون نمیشه اون بازی رو روی VPS اجرا کرد.
ما فقط برای افرادی که دارای پاسپورت هستن اکانت باز می کنیم. درخواست پاسپورت هم تهران 3-4 روز و شهرستان 20 روز طول میکشه. هزینه رو هم حدود 70-100 تومن.بدون پاسپورتم میشه اکانت تهیه کرد
من تابحال اقدام نکردم درخواست پاسپورت چقدر خرج داره شهرستان هستم....
اگه vps داشته باشیم برای لاگین شدن بحساب کافیه لیمیت نمیشه ..؟؟
نمیدونم آی پیش ثابته یا نه....
میری پلیس + 10 درخواست میدی مدارک رو که تکمیل کنی یه تاریخی حدود دو سه هفته بعد بهت میدن که بری پاسپورت رو بگیری. من یک سال و نیم پیش حدود 50 تومن خرجم شد. هر سال یه مقدار بیشتر میشه.من تابحال اقدام نکردم درخواست پاسپورت چقدر خرج داره شهرستان هستم....
قبلا در این مورد بحث شده. حساب از امارات ساخته میشه و با کارت فیزیکی که به نام میخوره.سلام دوست عزیز میشه بگید پاسپورت ایرانی به چه درد شما می خوره؟؟!!
وقتی پی پال ایران رو تحریم کرده بنابراین پاسپورت ایرانی کارایی نباید داشته باشه.
حساب از کدوم کشور ساخته میشه؟
با کارت اعتباری با نام و ادرس؟ یا مجازی