• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح حساب پی پال وریفای شده و معتبر + مدارک

MihanNet

Registered User
لایک‌ها
0
منم تایید می کنم فقط قیمت دلار بی جهت برده بالا :cool:

Fxsadra

Registered User
لایک‌ها
2
سلام:

من می خواستم حساب پی پال از ایشون تهیه کنم .

ای دی مسنجر ایشون را ادد کردم

اما بی جهت بنده را 2دفعه delete کردند.

حرکت جالبی بود.!!!

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
سلام:

حرکت جالبی بود.!!!

عزیزم تا ان لاین هستن باهاشون صحبت کنید
ایشون معمولا هیچ کس را ادد نمیکنند
مطمئن باشید قصد بدی ندارن ، عادتشون اینه که کسی را ادد نمیکنن (به نظرم کار بدی هم نیس)

MihanNet

Registered User
لایک‌ها
0
ایمیل بزنید حتما جواب میدن

سلام:

حرکت جالبی بود.!!!

Fxsadra

Registered User
لایک‌ها
2
در 22دی،100تومان زدم.حساب من کی درست می شه؟

در سایت که جوابگو نیستید

اینجا جواب بدید

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
اقا یکی از انگلیس میخواد 400 دلار بریزم به پیپال واسم من ندارم پی پال ... به نظر شما چیکار کنم؟ حساب باز کنم؟
کسی مطمئن هست که به حساب اون واریز بشه بعد اون به تومن از من بخره؟؟

Fxsadra

Registered User
لایک‌ها
2
برای بنده ، یک حساب باز کردن.

دوستانی که می خواهند ، زودتر به نتیجه برسند .

از طریق فرستادن ایمیل از داخل سایت استفاده کنید .

از طریق چت ، آنلاین، برقراری ارتباط ، انجام کار به کندی انجام می شود.

radium

Registered User
لایک‌ها
4
هم مسافرت با جناب ستاره سهیل رو دوست دارم هم کار کردن باهاش رو
راضی هستم از خدماتش و به بقیه دوستان هم توصیه میکنم

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
من شنیدم تو دوبی نمیشه حساب باز کرد

شما چطوری حساب باز میکنید ؟:eek:

exposer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید

سوالی داشتم دوست عزیز فقط پاسپورت ایران مورد قبول جهت افتتاح حساب می باشد ؟

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
راهی نداره برای ما که نمیتونیم پاسپورت تهیه کنیم ؟

danx88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایشون تا به حال چندین بار برای من پرداخت با پی پال انجام دادن که سرعت و دقت کارشون کاملا تائید میشه
و جدیدا هم برام یک ویزا کارت و یک اکانت پی پل باز کردند که اون هم سروقت و درست انجام شد.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
دوستانی که اکانت های پی پال و ریموت دسکتاپ خود را از ما تهیه کرده بودند در صورت تمایل میتوانند از این پس ریموت خودشان را از آقای صالحی ( dreamdata.net ) تهیه کنند. طی هماهنگی که صورت گرفت ایشون یک سرور مختص کسانی که با پی پال کار می کنند با قیمت مناسب و سرعت بالا تهیه کرده اند. این پست صرفا جهت اطلاع رسانی به عزیزانی بود که از بابت هزینه یا تغییر آی پی نگران بودند ولاغیر.

موفق باشید

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
دوستانی که اکانت های پی پال و ریموت دسکتاپ خود را از ما تهیه کرده بودند در صورت تمایل میتوانند از این پس ریموت خودشان را از آقای صالحی ( dreamdata.net ) تهیه کنند. طی هماهنگی که صورت گرفت ایشون یک سرور مختص کسانی که با پی پال کار می کنند با قیمت مناسب و سرعت بالا تهیه کرده اند. این پست صرفا جهت اطلاع رسانی به عزیزانی بود که از بابت هزینه یا تغییر آی پی نگران بودند ولاغیر.

موفق باشید

تشکر میکنم از آقای شهیدیان عزیز StarSoheil - در خدمت دوستان هستم... میتونید پیغام خصوصی کنید نحوه ارتباط رو شرح بدم . شاد باشید.

pix2pix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
ببخشید میگن با ریموت دسکتاپ میتونی کارهایی را که فرد داره انجام میده شما ببینی یعنی همه چیزت را طرف میتونه ببینه و این از نظر امنیتی خوب نیست
اگه میشه یکم توضیح بدید.

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
ببخشید میگن با ریموت دسکتاپ میتونی کارهایی را که فرد داره انجام میده شما ببینی یعنی همه چیزت را طرف میتونه ببینه و این از نظر امنیتی خوب نیست
اگه میشه یکم توضیح بدید.

ما در این زمینه که بخوایم تلاش کنیم ببینیم شما دارین توی ریموت چیکار میکنید کوچکترین قدمی هم برنمیداریم ! اط نظر من حریم خصوصی شماست و من و همکارانم حق نداریم واردشیم. زمانی به کمک شما میایم و وارد حریم شما میشیم که با هماهنگی خودتون باشه . اون صحبت هم زیاد درست نیست که میگن میشه دید کی داره چیکار میکنه . اولا که شما پسورد مختص به خودتون دارید - برنامه های ما هم اینطوری نیست بدون پسورد بتونیم وارد ریموت شما بشیم. نشون به این نشون که اگر پسورد ادمینتون رو گم کردید به مشکل برخوردیم و تلاش باید کنیم برای تغییرش یا بازیابی. و الا اگر دسترسی داشتیم که مشکلی نبود - شما منابع اختصاصی دارید - یعنی ویندوزتون جداست و لاگینتونم جداست حتی اگر فردی اطلاعات لاگین شما رو داشته باشه session شما جداست. پس در کل خیالتون راحت ! ما کاری به کار مانیتور دیگران نداریم !

موفق باشید

pix2pix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
ما در این زمینه که بخوایم تلاش کنیم ببینیم شما دارین توی ریموت چیکار میکنید کوچکترین قدمی هم برنمیداریم ! اط نظر من حریم خصوصی شماست و من و همکارانم حق نداریم واردشیم. زمانی به کمک شما میایم و وارد حریم شما میشیم که با هماهنگی خودتون باشه . اون صحبت هم زیاد درست نیست که میگن میشه دید کی داره چیکار میکنه . اولا که شما پسورد مختص به خودتون دارید - برنامه های ما هم اینطوری نیست بدون پسورد بتونیم وارد ریموت شما بشیم. نشون به این نشون که اگر پسورد ادمینتون رو گم کردید به مشکل برخوردیم و تلاش باید کنیم برای تغییرش یا بازیابی. و الا اگر دسترسی داشتیم که مشکلی نبود - شما منابع اختصاصی دارید - یعنی ویندوزتون جداست و لاگینتونم جداست حتی اگر فردی اطلاعات لاگین شما رو داشته باشه session شما جداست. پس در کل خیالتون راحت ! ما کاری به کار مانیتور دیگران نداریم !

موفق باشید

با تشکر از راهنمائیتون من این اکانت ریموت دسکتاپ را با آی پی اختصاصی امریکا برای پی پل می خواستم
اگه میشه قیمت و شماره حساب پ خ کنید آموزشش را هم اگه دارید برام بفرستید چون تا الان استفاده نکردم و تا الان با وی پی ان با آی پی اختصاصی کار کردم.

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
با تشکر از راهنمائیتون من این اکانت ریموت دسکتاپ را با آی پی اختصاصی امریکا برای پی پل می خواستم
اگه میشه قیمت و شماره حساب پ خ کنید آموزشش را هم اگه دارید برام بفرستید چون تا الان استفاده نکردم و تا الان با وی پی ان با آی پی اختصاصی کار کردم.

خواهش میکنم. پیغام خصوصی شد براتون ... آموزش خاصی نداره میتونم بهتون زنگ بزنم و بگم چه کارهایی نیاز هست انجام بگیره ... ما بابت پشتیبانی - لایو چت - سیستم تیکت - سیستم ساپورت اس ام اسی - داریم.

بالا