سلام:
من می خواستم حساب پی پال از ایشون تهیه کنم .
ای دی مسنجر ایشون را ادد کردم
اما بی جهت بنده را 2دفعه delete کردند.
حرکت جالبی بود.!!!
سلام:
من می خواستم حساب پی پال از ایشون تهیه کنم .
ای دی مسنجر ایشون را ادد کردم
اما بی جهت بنده را 2دفعه delete کردند.
حرکت جالبی بود.!!!
دوستانی که اکانت های پی پال و ریموت دسکتاپ خود را از ما تهیه کرده بودند در صورت تمایل میتوانند از این پس ریموت خودشان را از آقای صالحی ( dreamdata.net ) تهیه کنند. طی هماهنگی که صورت گرفت ایشون یک سرور مختص کسانی که با پی پال کار می کنند با قیمت مناسب و سرعت بالا تهیه کرده اند. این پست صرفا جهت اطلاع رسانی به عزیزانی بود که از بابت هزینه یا تغییر آی پی نگران بودند ولاغیر.
موفق باشید
ببخشید میگن با ریموت دسکتاپ میتونی کارهایی را که فرد داره انجام میده شما ببینی یعنی همه چیزت را طرف میتونه ببینه و این از نظر امنیتی خوب نیست
اگه میشه یکم توضیح بدید.
ما در این زمینه که بخوایم تلاش کنیم ببینیم شما دارین توی ریموت چیکار میکنید کوچکترین قدمی هم برنمیداریم ! اط نظر من حریم خصوصی شماست و من و همکارانم حق نداریم واردشیم. زمانی به کمک شما میایم و وارد حریم شما میشیم که با هماهنگی خودتون باشه . اون صحبت هم زیاد درست نیست که میگن میشه دید کی داره چیکار میکنه . اولا که شما پسورد مختص به خودتون دارید - برنامه های ما هم اینطوری نیست بدون پسورد بتونیم وارد ریموت شما بشیم. نشون به این نشون که اگر پسورد ادمینتون رو گم کردید به مشکل برخوردیم و تلاش باید کنیم برای تغییرش یا بازیابی. و الا اگر دسترسی داشتیم که مشکلی نبود - شما منابع اختصاصی دارید - یعنی ویندوزتون جداست و لاگینتونم جداست حتی اگر فردی اطلاعات لاگین شما رو داشته باشه session شما جداست. پس در کل خیالتون راحت ! ما کاری به کار مانیتور دیگران نداریم !
موفق باشید
با تشکر از راهنمائیتون من این اکانت ریموت دسکتاپ را با آی پی اختصاصی امریکا برای پی پل می خواستم
اگه میشه قیمت و شماره حساب پ خ کنید آموزشش را هم اگه دارید برام بفرستید چون تا الان استفاده نکردم و تا الان با وی پی ان با آی پی اختصاصی کار کردم.