• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح سایت ایران ادسنس ، سایت کسب درآمد برای وب مسترها ، ادسنس ایرانیان ( به زودی)

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
صفحه 5 رو حتما بخونبد
با سلام دوستان عزیز.
قراره تا چند روز دیگه ( حداکثر تا 10 روز دیگه ) سایتی رو افتتاح کنم که بر اساس
1 _ کسب درآمد به ازای بازدیدکننده 2_ کسب درآمد به ازای کلیک
وب مسترهای عزیز میتوانند توسط این سیستم کسب درآمد داشته باشند.
امکانات سیستم:
- برنامه نویسی بسیار قوی ( از نظر امنیت)
- کاملا هوشمند ( در این سیستم نشان دادن تبلیغ در سایت وب مستر بر اساس کلمات کلیدی که تبلیغ کننده و تبلیغ دهنده در سیستم تعریف می شود نشان داده میشود)
توجه داشته باشید که سایت های بسیار کمی قابلیت فوق را دارند ( گوگل)
استفاده از سرور اختصاصی برای میزبانی سایت ( مشکل دیر لود شدن نداریم)
- گرفتن سود بسیار کم از تبلیغ دهندگان
- تقلبی در این سیستم صورت نخواهد گرفت ( به دلیل اینکه زمانی که یک کاربر یک آگهی را مشاهده کند ، تمام آیپی هایی که از آن isp استفاده می کنند حداقل تا چند ساعت بن می شود)
همچنین در این سیستم تاکید بیشتر بر روی کسب درآمد به ازای بازدیدکننده است.
دوستان عزیز به نظر شما قیمت کسب درآمد به ازای بازدیدکننده و کسب درآمد به ازای کلیک چقدر باشد که هم سیخ نسوزه و هم کباب
خواهشا انصاف رو رعایت کنید.

Last edited:

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
همچنین برای اینکه کیفیت و اعتبار سایت بالا باشه ، قصد دارم
اولا به وبلاگ ها اجازه ثبت نام ندهم
ثانیا سایت های با کیفیت پایین نیز تایید نمی شوند
همچنین شاید فقط سایت های پیج رنک 1 و 1 به بالا رو قبول کنیم.
ضمنا ما تاکید اصلیمون کسب درآمد به ازای مشاهده است و تا آخر نیز خواهد بود ( وگر نه که سیستم های کلیکی که زیاده)
نظرتون چیه دوستان؟

Last edited:

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
فکر جذب آگهی بر اساس نمایش رو هم کردید که مثل بعضیا بعدا به مشکل نخورید ؟ :D

skrsoft

Registered User
لایک‌ها
19

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
فکر جذب آگهی بر اساس نمایش رو هم کردید که مثل بعضیا بعدا به مشکل نخورید ؟ :D
هدف ما قبل از گرفتن تبلیغ یکی از اینهاست :
1 _ اینکه مقدار درآمد نمایش رو کم بذاریم( تا قبل از گرفتن تبلیغ)
2_ از خود تبلیغ گیرندگان بخواهیم که زمانی که درآمد آنان به حد نصاب رسید، سایت یا محصول خودشون رو در سایت های دیگر تبلیغ کنیم ( تا قبل از گرفتن تبلیغ)
3 _ از تبلیغ گیرندگان بخواهیم که تا قبل از گرفتن تبلیغ ، کدهای ما رو در سایتشونبه رایگان بگذارند ( در جهت حمایت از سایت که حمایت از سایت ما ، حمایت از خودشان است) تا تبلیغ بگیریم
باز هم میگویم تاکید ما بیشتر بر روی کسب درآمد به ازای بازدیدکننده است نه کلیک.
همچنین برای تجلیل از وب مستر های عزیز هر ماه یا هر هفته به 3 نفر از آنها جوایز نقدی خواهیم داد.​

Last edited:

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465

- تقلبی در این سیستم صورت نخواهد گرفت ( به دلیل اینکه زمانی که یک کاربر یک آگهی را مشاهده کند ، تمام آیپی هایی که از آن asp استفاده می کنند حداقل تا چند ساعت بن می شود)

دوست عزیز این اصلا خوب نیست، اگر در یک شهر از هر isp یک نفر آگهی رو مشاهده کنه دیگه هیچکدام از بازدیدهای دیگر کاربران از آن شهر محاسبه نمیشه و درآمد بسیار پایین میاد.

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
دوست عزیز این اصلا خوب نیست، اگر در یک شهر از هر isp یک نفر آگهی رو مشاهده کنه دیگه هیچکدام از بازدیدهای دیگر کاربران از آن شهر محاسبه نمیشه و درآمد بسیار پایین میاد.
اولا این بهترین روش برای این ایست که تقلبی صورت نگیره ( یا اینکه به حداقل برسه)
ثانیا برای ضرر نکردن وب مسترهای عزیز شاید مقدار درآمد هر وب مستر از بازدیدکننده رو به خاطر این تکنیک بیشتر کنیم.
ولی با اینکار تبلیغ کنندگان ، علاقه بیشتری به این سیستم خواهند داشت.

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز بودجه ی اولیه ی خودتون چقدره ؟

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
اولا این بهترین روش برای این ایست که تقلبی صورت نگیره ( یا اینکه به حداقل برسه)
ثانیا برای ضرر نکردن وب مسترهای عزیز شاید مقدار درآمد هر وب مستر از بازدیدکننده رو به خاطر این تکنیک بیشتر کنیم.
ولی با اینکار تبلیغ کنندگان ، علاقه بیشتری به این سیستم خواهند داشت.

هیچوقت فکر نکنید که فکر و ایدتون بهترین هست، چون همین فکر بزرگترین مانع و سد پیشرفتتون خواهد بود.

شما تاپیک زدید که نظر دوستان را در مورد ایده‌ها و شیوه کارکردتون دریافت کنید.

با اینکار بله تبلیغ کنندگان علاقه بیشتری به سیستم پیدا می‌کنند ولی نمایش دهندگان چی؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
بودجه چند میلیونی برای پروژه ای به نام ادسنس ایرانی .. در حالی که تجربه ثابت کرده چنین پروژه هایی در وب فارسی از پیش شکست خورده هستند و مدیری که هنوز نمیدونه isp رو به صورت asp نمی نویسن . من به جد و با اطمینان میگم که بهتره اگه پولی دارین میزارین روی این پروژه در یک مسیر امن تر و با سوددهی بالاتر خرجش کنید .

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
ضمنا من گفتم حداقل چند ساعت اما حداکثرش رو نگفتم. حداکثر مدت بن شدن آیپی هم 24 ساعت است.
ضمنا یک شهر که یک isp نداره

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
بودجه چند میلیونی برای پروژه ای به نام ادسنس ایرانی .. در حالی که تجربه ثابت کرده چنین پروژه هایی در وب فارسی از پیش شکست خورده هستند و مدیری که هنوز نمیدونه isp رو به صورت asp نمی نویسن . من به جد و با اطمینان میگم که بهتره اگه پولی دارین میزارین روی این پروژه در یک مسیر امن تر و با سوددهی بالاتر خرجش کنید .

کاملا تایید میشه

ضمنا من گفتم حداقل چند ساعت اما حداکثرش رو نگفتم. حداکثر مدت بن شدن آیپی هم 24 ساعت است.
ضمنا یک شهر که یک isp نداره

ضمنا من هم نگفتم یک شهر یک isp داره، اگر دقت کنی نوشتم : "در یک شهر از هر isp یک نفر آگهی رو مشاهده کنه ..."

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
اولا اشتباه تایپی بود.
ثانیا ما مثل ادگاه نیستم که بخوایم تبلیغ توی نت رو ول کنیم . بعدش بریم توی کلیک جام جم تبلیغ بدیم که ربط زیادی هم به نت نداره. ( مخصوصا تبلیغ دادن در بیلبورد و بقیه ماجرا)

Last edited:

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3

ضمنا من هم نگفتم یک شهر یک isp داره، اگر دقت کنی نوشتم : "در یک شهر از هر isp یک نفر آگهی رو مشاهده کنه ..."
اینقدر دنبال این پروژه هستم که میام isp رو asp مینویسم و به نوشته های شما هم خوب دقت نمی کنم

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
ولی دوست عزیز بهتر این کارو نکنید و این بودجتون رو از دست نیست .
این تجربه است عزیز . . .

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
اگه تاپیک ، تاپیک پیشنهاد و انتقاد ، باید بگم توی رقابت ، کوچک کردن رقیبتون ( سربسته اد گا ه ) کار درستی نیست.
با این طرحتون که isp و اینا هم مخالفم.

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
ولی دوست عزیز بهتر این کارو نکنید و این بودجتون رو از دست نیست .
این تجربه است عزیز . . .
بابت ادگاه میگین؟
من خودم از یکی که قبلا اینکار رو کرده بود مشورت گرفتم ولی خودش چون مشغله داشت نمی تونست به سایت برسه واسه همین هم تعطیلش کرد
هدف اصلی من اینه که اول از وب مسترها بخوام که به رایگان کدهای ما رو بذارن توی سایتشون تا تبلیغ بگیریم. ولی زمانی که تبلیغ گرفتیم و تونستیم سرپا واستیم 2برابر همون مبلغ رو فقط به اون وب مسترهایی میدیم که اینکا رو کردن.
ضمنا هدایایی هم به 3 نفری که بازدیدکننده بیشتری داتشته باشند در ماه یا هفته میدیم ( برای انگیزه)
حالا به نظرتون سرمایه من از دست میره؟ فقط هزینه اسکریپت و هاست میمونه که برای قبول کردن این ریسک چیزی نیست.

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
اگه تاپیک ، تاپیک پیشنهاد و انتقاد ، باید بگم توی رقابت ، کوچک کردن رقیبتون ( سربسته اد گا ه ) کار درستی نیست.
با این طرحتون که isp و اینا هم مخالفم.
توی کوچیک کردن که دو دوست اول که بعد از من پست زدن اینکار رو کردن ( مخصوصا دومی)
ضمنا فقط آیپی ایرانی حساب میشه. چیز پی ان و فیل شکن قبول نیست ( برای جلوگیری از نرم افزار های تغییر آیپی)

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
کوچک کردیم !؟
من دارم میگم نحوه معرفی / متنی که استفاده کردید / نحوه توصیف ایده و نظراتی که برای پیاده کردن دارید نشون از این داره که شما اطلاعات دقیقی از نحوه عملکرد این سیستم ها ندارید و دارم توضیه میکنم که بهتره این کاررو انجام ندید چون پولتون هدر میره .

بالا