• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

افتتاح سایت ایران ادسنس ، سایت کسب درآمد برای وب مسترها ، ادسنس ایرانیان ( به زودی)

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
این سیستم موفق نمیشه دوست عزیز چون وب مستری پیدا نمیشه که سایتش بازدید داشته باشه و تبلیغ شما رو بذاره به امید اینکه یه زمانی پولش پرداخت بشه مطمئن باشید کسی اینکار رو نمیکنه شاید چند وبلاگ با بازدید کم بذارن که اونم فکر نمیکنم بذارن.ولی در کل برای موفقیت باید برای تبلیغات هم هزینه کنید البته به نظرم برای تبلیغات هم هزینه کنید باز هم موفقیتی نخواهد بود چون این سیستم توی ایران از پیش شکست خورده هست
حالا باز هرچی خودتون صلاح میدونید.
موفق باشید

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
کوچک کردیم !؟
من دارم میگم نحوه معرفی / متنی که استفاده کردید / نحوه توصیف ایده و نظراتی که برای پیاده کردن دارید نشون از این داره که شما اطلاعات دقیقی از نحوه عملکرد این سیستم ها ندارید و دارم توضیه میکنم که بهتره این کاررو انجام ندید چون پولتون هدر میره .
خودتم گاف دادی. دیدی؟ توصیه رو نوشتی توضیه

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
این سیستم موفق نمیشه دوست عزیز چون وب مستری پیدا نمیشه که سایتش بازدید داشته باشه و تبلیغ شما رو بذاره به امید اینکه یه زمانی پولش پرداخت بشه مطمئن باشید کسی اینکار رو نمیکنه شاید چند وبلاگ با بازدید کم بذارن که اونم فکر نمیکنم بذارن.ولی در کل برای موفقیت باید برای تبلیغات هم هزینه کنید البته به نظرم برای تبلیغات هم هزینه کنید باز هم موفقیتی نخواهد بود چون این سیستم توی ایران از پیش شکست خورده هست
حالا باز هرچی خودتون صلاح میدونید.
موفق باشید
دلیل اینکه از پیش شکست خورده هستش چیه؟ اینکه چنین سیتمی توی ایران جا نیافتاده؟ یا چون من میگم که پول وب مسترها رو بعدا میدم؟

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
قصد بنده هم خدای نکرده کوچک کردن شما نبوده و نخواهد بود، فقط دوست داشتم کمکی کرده باشم.

خودتم گاف دادی. دیدی؟ توصیه رو نوشتی توضیه

به این میگن اشتباه تایپی. چون ص و ض کنار هم قرار دارن و احتمالش زیاد هست که اشتباها جای همدیگه تایپ بشن ولی تایپ a به جای i فکر نکنم اشتباه تایپی باشه.

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
قصد بنده هم خدای نکرده کوچک کردن شما نبوده و نخواهد بود، فقط دوست داشتم کمکی کرده باشم.

به این میگن اشتباه تایپی. چون ص و ض کنار هم قرار دارن و احتمالش زیاد هست که اشتباها جای همدیگه تایپ بشن ولی تایپ a به جای i فکر نکنم اشتباه تایپی باشه.

بابت اولی ممنون
و بایات دومی هم اگه دقت کرده باشین من به جز اون اولی بقیه جاها isp رو همون isp نوشتم
ما که فوق دیپلم کامپیوتریم. یعنی فرق isp رو با asp نمیدونیم؟:f34r:

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
حالا نمره 19 هم تو دیکته نمره خوبیه !

مسئله این که چطور می خواهید دیگران رو راضی کنید که مجانی بنر شما رو بزارن؟
این طوری رشد شما در افزایش تعداد نمایش به نظر من خیلی خیلی کند خواهد بود.

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
دلیل اینکه از پیش شکست خورده هستش چیه؟ اینکه چنین سیتمی توی ایران جا نیافتاده؟ یا چون من میگم که پول وب مسترها رو بعدا میدم؟
این یکی رو یکی جواب بده لطفا
ضمنا از تمام دوستان که دارن راهنمایی میکنن کمال تشکر را دارم

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
این یکی رو یکی جواب بده لطفا
ضمنا از تمام دوستان که دارن راهنمایی میکنن کمال تشکر را دارم
چون طرح هایی از این قبیل نیازمند نیروی و توان مالی پشتیبان و جایگزین دارن . شما گوگل و دابل کلیک و کلیک سور رو نبینید که مثل ریگ پول میدن برای تبلیغات . اونا منبع عظیمی از پول پشتوانه 'شون هست .

به این خاظر ( اینم ظ نوشتم که دوباره سوتی بگیری خوشحال باشی) میگم این طرح از پیش شکست خوده است که شما همین الان نمیتونی با دلیل و مستندات خودت از طرحت دفاع کنی . یه سری شرط و شروط ساده گذاشتی مثل این که " ما سایت های بی کیفیت نمی گیریم مثلا وبلاگ " . مقیاس سنجش کیفیت شما چیه ؟ چه سایتی با کیفیت هست ؟ چرا ممکنه یه وبلاگ اون کیفیت لازم رو نداشته باشه ؟

باز هم میگم از روش معرفی و توصیفات شما حداکثر یه چیزی مثل 5 راه در میاد که فقط به درد وبلاگ ها عکس بازیگرا میخوره !

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
حالا نمره 19 هم تو دیکته نمره خوبیه !

مسئله این که چطور می خواهید دیگران رو راضی کنید که مجانی بنر شما رو بزارن؟
این طوری رشد شما در افزایش تعداد نمایش به نظر من خیلی خیلی کند خواهد بود.
خوب قرار شده هر ماه یا هفته به3 نفری که بیشترین بازدیدکننده رو داشته باشند به ترتیب :
500000 ریال
300000 ریال
100000 ریال بدهیم.
کافی نیست؟
ضمنا نگفتیم که مجانی
گفتیم موقعی که تبلیغ گرفتیم و سر پا شدیم پول بچه ها رو که میدیم هیچ ، همون مقدار هم جایزه میدیم. یعنی 2 برابر
همچنین دوستان وب مسترها می توانند به جای پول ، سایت یا محصولشان را در سایت تبلیغ کنند.
کافی نیست به نظرتون؟

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
چون طرح هایی از این قبیل نیازمند نیروی و توان مالی پشتیبان و جایگزین دارن . شما گوگل و دابل کلیک و کلیک سور رو نبینید که مثل ریگ پول میدن برای تبلیغات . اونا منبع عظیمی از پول پشتوانه 'شون هست .

به این خاظر ( اینم ظ نوشتم که دوباره سوتی بگیری خوشحال باشی) میگم این طرح از پیش شکست خوده است که شما همین الان نمیتونی با دلیل و مستندات خودت از طرحت دفاع کنی . یه سری شرط و شروط ساده گذاشتی مثل این که " ما سایت های بی کیفیت نمی گیریم مثلا وبلاگ " . مقیاس سنجش کیفیت شما چیه ؟ چه سایتی با کیفیت هست ؟ چرا ممکنه یه وبلاگ اون کیفیت لازم رو نداشته باشه ؟

باز هم میگم از روش معرفی و توصیفات شما حداکثر یه چیزی مثل 5 راه در میاد که فقط به درد وبلاگ ها عکس بازیگرا میخوره !
خوب چون توی سیستم های ptc و سیستم ما که بیشتر cpm هست معمولا وبلاگ ها تخلف می کنند و دلیل کمتر تبلیغ گرفتن این جور سیستم ها وبلاگ های بی کیفیتی هستش که تعدادشون هم زیاده.
منظورم از بی کیفیت این بود که مطلب درست و حسابی ندارن. یکی از بچه ها که فکر می کنم p30tools بود توی فروم ادگاه در همین pt تبلیغات من توی بعضی از وبلاگ ها نشون داده میشه که حاضر نیستم ، تبلیغاتم رو اونجا مجانی بذارم. چه برسه که پول بدم.

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
به نظرتون هنوز دلایلم قانع کننده نیست؟ اگه نیست با دلیل بفرمایید. ممنون

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
دوست عزیز میتونم یه پیش داوری بکنم؟

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3

h_webdesigner

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
انتقاد نیست , پیش داوری هست :)
هیچ رقمه موفق نمیشید .
دلایلش باشه برای بعد ...
آخه بمونه واسه بد که من باید کاسه گدایی بگیرم دستم ( البته اگه پیش داوری درست باشه)
حالا بیا یه حالی بده و بگو

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
کل توضیحاتی که داده بودین رو نگاه کردم !
متاسفانه اولین اشکال شما تخریب سیستم ادگاه و کوچک کردن اون هست که واقعا نشون میده کار شما حرفه ای نیست (در ضمن من ادگاه رو تحسین میکنم که با نظم و ... سایت رو بالا آورد ولی پیشبینش درست نبود و به نظر من دوباره میتونه سر پا بشه )
در ضمن توی صحبت های شما چیز کلی ندیدم که بتونید پیشرفت داشته باشین و به نظرم بودجتون هم در حدی نیست که بخوایین بیاین بالا .
شما سایت رو بیارین بالا بعد بیایین مانور تبلیغاتی بدین
با این صحبت های شما و ... احساس میکنم بی تجربگی و تازه کاری تو کار دارین !

بالا